User
Pass
2FA

Raid Finder and Donation System
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message2441
Keleseth

[Account disabled]

Status: Offline
(since 18-05-2012 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 13-02-2012, 17:12:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna,imi cer scuze daca postez intr-un loc nepotrivit. Am hotarat sa imi exprim nemultumirea fata de sistemul Raid Finder actual implementat de Shocker pe server,precum si de cel de donatii. Desi multi dintre voi il considera indispensabil serverului,datorita faptului ca simplifica munca raid leader-ului in ceea ce priveste raid invites,Raid Finder distruge aspectul blizz-like al jocului. Comanda .raid teleport functioneaza ca un raid teleporter,asa ca,de ce sa ne mai deranjam cu summon sau "mersul pe jos" la instanta cand avem mass summon? Nu-i mare diferenta de timp intre "mersul pe jos" si mass summon.Se pare ca Freakz-ul,totusi,inclina inspre a deveni mai degraba un Funserver decat un blizzlike ideal cu rate customizabile. Partea cu .raid lfm e,sa zicem, "acceptabila", adica nu are impact asa mare asupra playerilor precum teleport-ul. Sugestia mea: sa se dea DISABLE la comanda de teleport,pentru a mentine aspectul blizzlike al serverului.
In ceea ce priveste donatiile,ar fi ideal sa ramana in lista doar itemele accesibile si playerilor non-donori,adica cele care pica la boss-ii deja implementati pe server,si,eventual,non-items (lvl 85,max proffesions etc).
Sper ca Shocker sa ia in considerare mesajul acesta si sa ia atitudine.

PS: Nu am venit aici sa jignesc munca nimanui; Freakz este in continuare un server exceptional,insa nu vreau sa vad cum se transforma intr-un funserver.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 13-02-2012, 17:23:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu influenteaza pe nimeni teleportul ala. atat ca nu mai pierzi timpul cu summonul. nu ii da deloc un aspect de funserver deoarece e unique. e un sistem intreg raid finderul, nu doar un npc pus random care sa te teleporteze(cum este pe alte servere).

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Keleseth

[Account disabled]

Post Posted: 13-02-2012, 18:02:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
nu influenteaza pe nimeni teleportul ala. atat ca nu mai pierzi timpul cu summonul. nu ii da deloc un aspect de funserver deoarece e unique. e un sistem intreg raid finderul, nu doar un npc pus random care sa te teleporteze(cum este pe alte servere).

Ok,dar sistemul de donatii?

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 13-02-2012, 18:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sistemul de donatii a fost mereu o parte mai sensibila. Dar, da, multora cred ca li s-ar parea normal sa se poata dona doar pentru iteme obtainable.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-02-2012, 19:06:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adevarul e ca se cunoaste ca sunteti romani . Oricat ar incerca sa va multumeasca omul , tot trebuie sa existe vreo ceva care sa nu va convina .

Shocker practic pentru noi playerii a facut toate astea , si sistemul de donatie in mare parte tot pentru noi , si pentru intretinerea serverului .

Care e problema te oftici ca nu ai bani sa donezi pentru nu stiu ce item are cutarescu ? Nici eu nu am donat , si cu atat mai putin imi pasa ca nu stiu care are vreun mount mai dichisit .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
Keleseth

[Account disabled]

Post Posted: 13-02-2012, 19:16:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kirov wrote:
Adevarul e ca se cunoaste ca sunteti romani . Oricat ar incerca sa va multumeasca omul , tot trebuie sa existe vreo ceva care sa nu va convina .

Shocker practic pentru noi playerii a facut toate astea , si sistemul de donatie in mare parte tot pentru noi , si pentru intretinerea serverului .

Care e problema te oftici ca nu ai bani sa donezi pentru nu stiu ce item are cutarescu ? Nici eu nu am donat , si cu atat mai putin imi pasa ca nu stiu care are vreun mount mai dichisit .

Nu ai o treaba cu discutia asta.
Eu incercam sa evidentiez faptul ca,daca s-ar putea dona doar pentru itemele care se pot obtine si de catre non-donori (gen itemele de la bosii implementati deja) serverul ar fi MULT mai echilibrat. Nu ai vedea pe nimeni full T11 Heroic + iteme de la Sinestra,Nefarian etc.Cat despre mounts,se pot lua si pe VP,deci nu vad de ce as dona pentru asa ceva,dar asta e off-topic deja.
In ceea ce ma priveste,banii nu sunt o problema.

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 13-02-2012, 19:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Donand ajuti serverul si buna lui functionare.
Iar cei ce doneaza, sunt recompensati cu ...ce este in lista aceea.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 13-02-2012, 19:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keleseth wrote:
Kirov wrote:

Eu incercam sa evidentiez faptul ca,daca s-ar putea dona doar pentru itemele care se pot obtine si de catre non-donori (gen itemele de la bosii implementati deja) serverul ar fi MULT mai echilibrat. Nu ai vedea pe nimeni full T11 Heroic + iteme de la Sinestra,Nefarian etc.Cat despre mounts,se pot lua si pe VP,deci nu vad de ce as dona pentru asa ceva,dar asta e off-topic deja.

cu ce te afecteaza pe tine ca unu are full t 11? te oftici ca te ia la dps sau ce?

0 0

Back to top
Georgy

[Chieftain]

(since 09-08-2020 00:11)

Votes: 35

Post Posted: 13-02-2012, 19:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phixelzilla wrote:
Sistemul de donatii a fost mereu o parte mai sensibila. Dar, da, multora cred ca li s-ar parea normal sa se poata dona doar pentru iteme obtainable.

Vreau sa te intreb daca ai donat vreodata

Sorry de ~off topic.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-02-2012, 20:10:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fara donatii nu ar putea supravietui nici un server de wow, get used with it ! pe orice server indiferent ca e romanesc/strain/de vanilla/tbc/woltk/cata exista donatii, proprietarii nu pot sa tina serverele pe banii lor incontinuu.

si legat de donatori, daca nu li se ofera iteme in schimbul banilor nu ar mai dona nimeni sa sustina serverul.

legat de raid finder e foarte util, pentru simplul motiv ca vezi doamne nu e pe blizzard nu merita sa se scoata, atata timp cat nu se obtin iteme free de la raid finder si are doar functia de a aduna raiduri care o are acum.

0 0

Back to top
Keleseth

[Account disabled]

Post Posted: 13-02-2012, 20:18:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sundaysfantasy wrote:
Keleseth wrote:
Kirov wrote:

cu ce te afecteaza pe tine ca unu are full t 11? te oftici ca te ia la dps sau ce?

Pe mine nu ma afecteaza cu nimic.Inteleg,incurajati donatiile;foarte bine,nici nu ma asteptam sa fie altfel,avand in vedere ca intretinerea unui server de WoW costa destul de mult. Dar n-am chef - nici eu,nici 99,9% din playeri - sa vad pe unu si pe altu ca sufera cu arme/iteme de donatii.Stai linistit,n-o sa dea Freakzu faliment daca o sa lasati doar itemele disponibile deja in lista de donatii.
PS: Nu o lua in nume de rau,nu sunt impotriva donatiilor,ba dimpotriva,doresc dezvoltarea serverului,insa nu vreau ca non-donorii sa se simta mai dezavantajati.

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 13-02-2012, 20:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Georgy wrote:
Phixelzilla wrote:

Vreau sa te intreb daca ai donat vreodata

Sorry de ~off topic.

Da, am donat ca sa ajut serverul. Prin decembrie am donat @ 80 $ pe char transfers, renames si mounts + tailoring ca mi se pare boring de crescut. Altceva? -

+ ce mai donez asa randomly cand vreau sa fac cadou mounturi la lume -

@
skyreaker24 wrote:
si legat de donatori, daca nu li se ofera iteme in schimbul banilor nu ar mai dona nimeni sa sustina serverul.

citeste si tu mai sus ;o

Ma rog, parerea mea e ca itemele gen shadowmourne care nu au ce cauta in pvp, desi asta e cu totul alta problema, ori ar trebui sa fie obtainable si din joc, ori deloc, pentru ca stim bine ce drame a nascut itemul asta (+ o suferinta numita hares Puppy Dog Eyes )

@ gladys: daca il ceri nu mai e cadou ;o

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click

Last edited by Phixelzilla on 13-02-2012, 21:01:41; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 13-02-2012, 20:57:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau un cadou -

Mie unul mi se pare foarte bun teleportul nu stau sa pierd jumate de ora pana imi vin mie globalisti in instanta ( chiar daca nu e "blizzike" )

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 13-02-2012, 21:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keleseth wrote:
Dar n-am chef - nici eu,nici 99,9% din playeri - sa vad pe unu si pe altu ca sufera cu arme/iteme de donatii.

that's bullcrap -

0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 13-02-2012, 21:45:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
fara donatii nu ar putea supravietui nici un server de wow, get used with it ! pe orice server indiferent ca e romanesc/strain/de vanilla/tbc/woltk/cata exista donatii, proprietarii nu pot sa tina serverele pe banii lor incontinuu.

legat de raid finder e foarte util, pentru simplul motiv ca vezi doamne nu e pe blizzard nu merita sa se scoata, atata timp cat nu se obtin iteme free de la raid finder si are doar functia de a aduna raiduri care o are acum.

Ei vezi ?? chestia asta se contrazice cu definitia cuvantului "Donatie"...Majoritatea care "doneaza" se gandesc ceva de genu " dau bani sa`mi iau itemul X". Nu se gandesc "dau bani pt ca vreau sa ajut servarul sa fie de top".Dar asta e omul.

A DONÁ ~éz tranz. (bunuri materiale) A pune la dispoziție, printr-o donație; a aduce în dar; a dãrui; a da. /<fr. donner, lat. donare (dex online).
Nu zic ca e un lucru rau ca donez,din contra.Dar oamenii demonstreaza pt a n`a oara ca mai intai se ajuta pe ei (doneaza pt item) apoi pe altii (ajuta servarul indirect prin banii dati).
MIe imi comvine si asa atata timp cat sunt iteme blizz.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 14 February 2012 16:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 11-01-2025, 21:03:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x