User
Pass
2FA

[FIXED] [Warrior] Rage
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message6459
cherosh

[Warrior Junkie]

Status: Offline
(since 09-09-2019 08:00)

Votes: 14

Post Posted: 19-02-2012, 12:57:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hezuul wrote:
confirm iau aproximativ 20-24 rage la melee hit si 50-55 la critical hit

apropo iceboy nozkills si compania de warriori aduceti dovezi ca trebuie sa dea dublu rage la crit daca nu go la super mario galaxy

Eu nu vorbeam de chestia cu dublu rage @ melee crit, doar ii raspundeam lu Tamaie in legatura cu faptul ca warriorul face prea putin rage...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-02-2012, 13:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitati-va la video-ul pus de NoSkills cum ia rage cu atentie. La noi ia 54 rage la critical hit, vine jumatate de bara dintr-o lovitura (jumate de bara frate !!!!! WTF). In video nu se intampla asa ceva; si singura parte in care ia mai multicel este cand loveste si cu MH si cu OH, insa si atunci se vad treptele in care creste.

Acum ca partea a 2-a dupa ce se iau ei ca ar fi informatie corecta:
http://wow.joystiq.com/2010/04/05/rage-normalization-in-cataclysm/ a se vedea data cand e postat: 5 aprilie 2010. Cataclysm release date: 7 dec 2010 in Europe conform http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft:_Cataclysm

PS: Hezuul, ia fix 27 rage normal hit si 54 la crit; de la 23.4 cat ar trebui. E explicat in linkurile puse de mine la inceputul postului, e si formula de calcul si tot. Si sunt mai recente decat ala din 5 aprilie care zic ei ca e corect.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 19-02-2012, 15:39:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Uitati-va la video-ul pus de NoSkills cum ia rage cu atentie. La noi ia 54 rage la critical hit, vine jumatate de bara dintr-o lovitura (jumate de bara frate !!!!! WTF). In video nu se intampla asa ceva; si singura parte in care ia mai multicel este cand loveste si cu MH si cu OH, insa si atunci se vad treptele in care creste.

Acum ca partea a 2-a dupa ce se iau ei ca ar fi informatie corecta:
http://wow.joystiq.com/2010/04/05/rage-normalization-in-cataclysm/ a se vedea data cand e postat: 5 aprilie 2010. Cataclysm release date: 7 dec 2010 in Europe conform http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft:_Cataclysm

PS: Hezuul, ia fix 27 rage normal hit si 54 la crit; de la 23.4 cat ar trebui. E explicat in linkurile puse de mine la inceputul postului, e si formula de calcul si tot. Si sunt mai recente decat ala din 5 aprilie care zic ei ca e corect.

Exact ce ai zis si u Mr. Faith : "If the attack is a critical strike, it will generate 200% Rage. Haste will accelerate swing times to generate Rage faster"...Mor pe astia care vin in topic si care nu au jucat warrior de la inceput aici de cand s'a bagat cataclysm sa vada cum a fost treaba cu rage'ul,gen Hezuul sau mai stiu eu care vine aici si confirma ce???...Mr. Faith tu te contrazici chiar prin ce ai aratat mai sus....

Posturi unite automat, 19-02-2012, 15:39:44

cherosh wrote:
hezuul wrote:
confirm iau aproximativ 20-24 rage la melee hit si 50-55 la critical hit

apropo iceboy nozkills si compania de warriori aduceti dovezi ca trebuie sa dea dublu rage la crit daca nu go la super mario galaxy

Eu nu vorbeam de chestia cu dublu rage @ melee crit, doar ii raspundeam lu Tamaie in legatura cu faptul ca warriorul face prea putin rage...

Nene eu am zis ca fata de cum era la inceput si dupa ce au fost cateva fixuri la rage akum se ia mult mai putin....si crede'ma ca daca era ceva aiurea in leg cu rage'ul zohl era primul care testa...deci...nsh akum nu vreau sa zici ca vai ca imi apar clasa sau nsh ce,eu doar am zis ce am observat de la inceput pana akum in leg cu rage'ul primit.

0 0

Back to top
Acrimony

[Mentally Stable]

(since 01-07-2012 18:48)

Votes: 2

Post Posted: 19-02-2012, 15:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Hi all, I've been looking for the exact calculation for rage generation with the normalisation changes applied in Cataclysm taken into account. I've searched high and low, and all I've been able to find is the original blue post stating what their intentions are, but I can't find any real numbers.

Does anyone have a link to a resource that outlines this. I'm specifically looking for info like :

1) How much rage is generated on a successful hit
2) How is weapon speed used to modify that number.
3) What percentage of rage does the off hand strike generate. Is this affected by talents that increase off hand damage (or should I rather say .. effectiveness, not "damage")
4) Does a critical strike still generate double rage.
5) How is rage generation calculated from damage taken - I read that is was going to be a % of your health, the exact percentage would be helpful.
6) How is rage (or indeed, IS rage) generated from me dodging / parrying an attack.
7) How does haste affect rage generation (or more pertinent, DOES haste affect rage generation)
7) etc.

Thanks all in advance.

Quote:
4) No. Not since patch 4.0

Quote:
4) No

Sursa: http://www.mmo-champion.com/threads/851623-Rage-Normalisation-Calculation

Gasiti acolo raspunsul si la celelalte intrebari despre rage normalisation.

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 19-02-2012, 23:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acrimony wrote:
Quote:
Hi all, I've been looking for the exact calculation for rage generation with the normalisation changes applied in Cataclysm taken into account. I've searched high and low, and all I've been able to find is the original blue post stating what their intentions are, but I can't find any real numbers.

Does anyone have a link to a resource that outlines this. I'm specifically looking for info like :

1) How much rage is generated on a successful hit
2) How is weapon speed used to modify that number.
3) What percentage of rage does the off hand strike generate. Is this affected by talents that increase off hand damage (or should I rather say .. effectiveness, not "damage")
4) Does a critical strike still generate double rage.
5) How is rage generation calculated from damage taken - I read that is was going to be a % of your health, the exact percentage would be helpful.
6) How is rage (or indeed, IS rage) generated from me dodging / parrying an attack.
7) How does haste affect rage generation (or more pertinent, DOES haste affect rage generation)
7) etc.

Thanks all in advance.

Quote:
4) No. Not since patch 4.0

Quote:
4) No

Sursa: http://www.mmo-champion.com/threads/851623-Rage-Normalisation-Calculation

Gasiti acolo raspunsul si la celelalte intrebari despre rage normalisation.

A deci ar trebui sa ne luam dupa ce vorbesc aia pe forum? Pana acum am vazut doar blue postul ala in care zice ca la crit da 200% rage; pana nu aratati un post oficial in care scrie ca nu ar trebui sa dea asa threadul asa nu isi are rostu si ar trebui inchis pentru ca nu face altceva decat sa induca pe shocker in eroare ca si alte 3-4 threaduri asemanatoare legate de warr.

0 0

Back to top
Acrimony

[Mentally Stable]

(since 01-07-2012 18:48)

Votes: 2

Post Posted: 20-02-2012, 00:06:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Q: How does Rage generation work now?
A: The amount of Rage you generate on a successful hit is now simply 6.5 * base weapon speed, and half that for offhand hits. Damage, Crit, fast vs slow weapons, glancing blows, dodges and parries no longer affect your rate of Rage generation. Only Hit and Haste will have an effect.

- crits being aweseome due to RAGE and flurry :
crits themselves do not yield increased raged nor do they proc flurry, which means they lost all of their awesomeness. (they were awesome because they were a rotation changing proc that you did not need a buff icon for - )

Crits don't generate extra rage. This was listed in a beta patch notes list a few months back.
Blue posts erau din Cataclysm beta.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 20-02-2012, 01:42:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Continuati degeaba aici cu contradictiile.Singurul lucru clar si la obiect este sa testati pe blizz cu un warr 85 si filmat.Nu se rezolva nimik daca puneti filmulete de pe blizz sau discutii de pe vreun forum and etc...chiar nu isi au rostul certurile si posturile pline de forumuri si nsh ce surse pe aici,ca unu apara clasa sau ca unu vrea nerf la warr ca il bate in pvp sau la dps la bosi.Cam atat..i'm out and have fun!

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

Post Posted: 20-02-2012, 02:48:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Acrimony, daca nu aduci dovada ca se afla scris pe una din tabletele cu cele 10 porunci ale lui Moise tot n-o sa creada. Am incercat crede-ma. Daca te uiti mai sus este un video pus de noskills de pe blizz, se vede cat face rage destul de concret; nici ala nu e bun. Am mai pus si eu unu mai sugestiv, si nici ala nu e bun, de asemenea am citat si din EJ, battle.net...bla bla si nici alea nu sunt bune.

@Scott... tu ce dovada aduci ca e ca tine ? niste posturi outdated de pe beta ? Daca aduceti vreunu un video de pe oficial patch 4.0.1->4.3.0 in care rage-ul merge ca aici eu renunt la topicul asta, recunosc ca am gresit si se va inchide.(insa fara smecherii, sa se vada clar cat rage ia pe swing si la critical strike). Te-ai uitat la video-ul pus de NoSkills, ai vazut cum se genereaza rage-ul ?

Oare cine induce in eroare ?

VIDEO random gasit: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=177733
Min 1:28...ia uitati-va atenti la rage cum creste si cum scade: la un moment dat vezi ca are 23 rage->creste la 46 diferenta exact 23 conform formulei 6.5*weapon base speed. Pe la 1:30 ~ se vede ca da crit cu offhand are 66 rage si ajunge la 79 -> diferenta 13 rage care +-1/2 din regenul din combat/damage este jumatatea lui 23. Deci nu a luat rage dublu !

Nu ma faceti sa dezgrop fiecare post, video, comment, etc de cand a aparut cataclysm ca sa va dovedesc ca multi n-aveti o treaba cu clasa asta numita warrior.

Ce aveti voi: 1 bue post de pe beta din 5 aprilie 2010, si alte posturi cam din aceeasi perioada. Videos pauza, informatii mai noi pauza.
Ce am gasit eu: Posturi de pe PTR atat de pe oficial cat si site-uri aferente (~16 noiembrie 2010), videos o gramada (fiecare video oficial de warrior pvp/pve dps de pe warcraftmovies, tankspot, youtube, etc, etc), informatii recente inclusiv pt patch 4.3.0.

Las GM-i sa hotarasca, presupunand ca sunt impartiali si au scopul de a imbunatatii serverul.

Toate cele bune !

0 0

Back to top
cherosh

[Warrior Junkie]

(since 09-09-2019 08:00)

Votes: 14

Post Posted: 20-02-2012, 11:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitati si dovada de pe blizz:
NONCRIT:

CRIT:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mr.Faith

[Observer]

Post Posted: 21-02-2012, 01:13:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hehe, multumesc NoSkillz; dau o lada de bere. Exact confirma ce scriam eu inclusiv formula de damage.
Fix cum zice pe Elitistjerks si http://calltoarms.blog.com/2010/11/26/rage-normalization-what-it-is-and-what-it-isnt/
A se vedea ca tu esti arms si cu 25% rage bonus iei 29 rage, si la noi iei 27 rage fara nici un talent link .
Ce se vede in ss-u meu: am dat 1 hit, sunt in combat fara nici un talent pus => rage-ul nu creste, nu scade.

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 21-02-2012, 01:40:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr Faith ramane ca Shocker sa decida daca va schimba felul in care isi face warrul rage bazat pe un screen si ce discuta aia pe forum.
0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

Post Posted: 20-03-2012, 03:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump !
0 0

Back to top
bloodiethink
[Banned user]

Banned

(since 04-06-2015 23:11)

Votes: 28

Post Posted: 20-03-2012, 16:14:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cherosh wrote:
Uitati si dovada de pe blizz:
NONCRIT:

CRIT:

Pe Freakz iei mai putin de 29 rage la non-crit cu arma de 3.6 speed, aici iei cam 27 rage/hit.

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

Post Posted: 20-03-2012, 18:08:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu Bloodiethink, mai este inca o problema la warr insa aia nu o postez decat dupa ce se repara asta, pt ca ar avantaja clasa si mai mult daca se repara inainte de problema asta cu rage.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 22-03-2012, 23:52:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fixed so it won't give 200% rage on crits

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 22 March 2012 21:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 18-07-2025, 21:49:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password