User
Pass
2FA

PVE Content
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message10814
Imbalance

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-04-2012 06:42)

Votes: 2

Post Posted: 02-04-2012, 11:16:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am jucat mult pe serverul asta incepand de la wotlk si pana acum dar deja m-am cam saturat si nu sunt singurul. Din septembrie anul trecut si pana acum avem 5 raid bosi si 3 dungeonuri buguite ca dracul si acum cand o gramada de servere anunta ca trec la 4.2 voi ne bagati magmaw. Deja incepem sa ne plictisim de pve dat cu portia si daca tot sunteti in stare sa bagati bossii de ce nu ii bagati mai repede? Toata lumea e convinsa ca faceti in mod intentionat chestia asta sa aveti donatii pentru gear dar va zic ca cine vrea sa doneze doneaza din proprie initiativa nu cand "fortati mana".

Pleaca lumea din guild in fiecare saptamana, am dat eu pe o gramada afara care promovau alte servere dar am ramas foarte dezamagit cand am aflat ca marea surpriza pe care ne-o pregateste shockerul e magmaw si nu un test realm 4.2. Sau macar ma asteptam la full Bot sau Full Blackwing Descent nici sa mai zic de Throne of The Four Winds. In ritmul asta apucam la Sinestra si la Nefarian anul ce vine pe vremea asta. Sa fim realisti, pana si cei de pe M.olten care au lansat cel mai tarziu realm cataclysm va ajung, intr-o luna de zile au facut cam tot ce faceti voi de un an si cu tot respectul va zic ca ori puneti osul si bagati si voi tot content-ul de 4.06 in cel mai scurt timp o sa ramaneti cu un server gen x.wow adica gol.

Nu va mai tot asteptati la donatii record ca cine are 400 de lei ala isi plateste subscription pe blizzard nu isi cumpara piese de t11. Si daca tot ati fi vrut bani sa sustineti serverul trebuia in loc de sistemul ala de vote idiot care a futut toata economia jocului, sa puneti un sms vote la cativa euro si toata lumea trimitea cate un sms sa isi ia un mount mai smecher. Asa ca si enchanter si inscriptionist frec menta ca nimeni nu mai cumpara nimic, le ia pe vote points si pentru ce? Promovezi serverul cu voturi, lumea isi face char intreaba cum e cu pve-ul si cand aude de 5 bosi pleaca. Un server bun se promoveaza singur prin content, fix-uri si admini de treaba nu cu vote-uri pe site-uri de doi lei unde daca platesti ajungi in top 3.

Cat despre ultimele fixuri hai sa va zic un secret 90% din playerii de pe server cred ca sunt de kko pentru ca pe prea putini ii doare capul de Halls of Lightning, Gundrak si Coilfang Reservoir. Multi au facut instantele alea la vremea lor si pe nimeni nu intereseaza daca trash-ul e scripted sau nu, arena spectate e iarasi o porcarie. Daca vreau sa ma uit la pvp adevarat intru pe youtube ca oricum cei imba in pvp de aici sunt zero barat daca ar juca pe blizz. O gramada sunt plictisiti de pve-ul de pe server si o gramada intra doar 2 zile pe saptamana la cd reset iar daca pe forum au aparut bug report-uri despre dungeon-uri de wotlk si tbc inseamna ca lumea chiar e plictisita la maxim si umbla dupa achiev-uri care se fac in mod normal la end game gear si in asteptare de expansion nou.
Postul asta are rolul de a fi un fel de "wake up call" pentru shocker sa isi dea seama cam ce gandesc playerii si sa isi foloseasca si el timpul intr-un mod mai bun. Sper ca stiti ce inseamna critica constructiva si nu reactionati aiurea. Preventiv am facut totusi un cont nou pt forum -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stue

[Mentally Stable]

(since 30-04-2017 16:44)

Votes: 10

Post Posted: 02-04-2012, 11:49:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1
0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-04-2012, 12:06:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce pot spune esti extrem de ratat.Gandeste si tu putin daca baga 4.2.0 trb sa bage alti bossi alte fixuri etc.Care e diferenta intre 4.0.6 si 4.2.0.Atat timp cat se incearca scripturile la bossi si la clase nu stiu dc te plangi.Unde sunt bossi buguit doar valiona&theralion sunt buguit cu realmu atat si asta nu mereu.Deschide C++ si fa tu scripturi si fixuri daca te intereseaza scriptatu.Cand o sa fie full content serverul(toti 13 bossi si full scripturi la clase) atunci poate se va baga 4.2.0.Nu cred ca serverele acelea de care spui sunt stralucite, nu cred ca au bossi cu script si daca nu au fost in stare sa scripteze 4.0.06 ce sansa crezi ca o sa aiba cu 4.2.0
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 02-04-2012, 12:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si din nou de ce vreti 4.2? atata timp cat nu ai full contet 4.0.6 si vezi ca sunt 6 bossi fara share cd. Pe serverele alea care zici tu ca au toti bossi, desigur fara script, faci valiona 25h in 15 oameni, ma care mai e farmecu? esti doar un zmeu dintre multi alti care nu are o treaba cu jocu.
Si inca ceva
4.0.6 = 13 bossi (4 instante diferite)
4.2 = 8 bossi (2 instante diferite)

0 0

Back to top
Imbalance

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-04-2012, 12:35:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
Ce pot spune esti extrem de ratat.Gandeste si tu putin daca baga 4.2.0 trb sa bage alti bossi alte fixuri etc.Care e diferenta intre 4.0.6 si 4.2.0.Atat timp cat se incearca scripturile la bossi si la clase nu stiu dc te plangi.Unde sunt bossi buguit doar valiona&theralion sunt buguit cu realmu atat si asta nu mereu.Deschide C++ si fa tu scripturi si fixuri daca te intereseaza scriptatu.Cand o sa fie full content serverul(toti 13 bossi si full scripturi la clase) atunci poate se va baga 4.2.0.Nu cred ca serverele acelea de care spui sunt stralucite, nu cred ca au bossi cu script si daca nu au fost in stare sa scripteze 4.0.06 ce sansa crezi ca o sa aiba cu 4.2.0

In primul rand ziceam de dungeon-uri ca sunt buguite poate inveti sa citesti si tu. In al doilea rand nu eu mi-am deschis server de wow ca daca stiam programare in c++ ii dadeam eu scrip-urile la shocker. In al treilea rand tocmai ca daca te uiti la M.olten au realm-ul de cataclysm de doua luni si deja in 5 aprilie baga Omnotron (pe freakz a durat 7 luni sa il avem). Nu stiu tu cat ai jucat pe freakz dar la inceput cand era concurenta cu rowow pe freakz curegeau fix-urile si content-ul de pve. Cand s-a inchis rowow-ul si a disparut singurul server romanesc pe care merita sa joci a inceput si freakz-ul sa dea pve cu portia. Iar daca nu stii sunt multe scripturi care le iei de pe net nu trebuie sa le faci tu. Site-uri de genu http://www.projectskyfire.org/
http://www.TrinityCore.org http://www.getmangos.com/ iti ofera o gramada de fix-uri pentru tipul de core ce il ai. Intr-adevar multe din serverele ce anunta 4.2 nu au script-uri 100% blizz dar decat sa stai un an cu 5 raid bossi in speranta ca cineva o sa faca un script mai bine pui un boss si ii faci un script custom dar macar dai playerilor ceva activitate. Ca si Mo.lten au stat 3 ani pe wotlk si tot nu au reusit sa puna Gunship Battle asa ca intrebarea mea e de ce? Sincer prefer un Nefarian cu script custom decat sa nu-l am deloc. Nush de ce se tot insista pe script blizzlike atata timp cat serverul e high rate inspre fun? Baga frate content-ul de 4.06, fa un script asemanator macar la dmg cu cel de pe blizz si asta e, merge serverul inainte. Ce il impiedica pe Shocker sa puna tot content-ul cu un script facut de el, sa faca pe forum un filmulet gen tank spot sa inteleaga lumea cum ar trebui abordat boss-ul si toata lumea e happy. Tot se bate moneda pe blizzlike pe un server unde cresti la 20x si ai 2x drop rate la epice. Asa ramane la 4.06 pana in 2014 si tot nu o sa fie full content.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

Post Posted: 02-04-2012, 12:41:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot bati apropouri cu molten ce te retine ?Dute pe molten fati war da colosos smash ca sa iti scada tie armura.Dute pe molten cu magmaw numai pe 10 normal.Dute pe molten unde o sa fie bossi numai pe normal si nu pe hc etc.
0 0

Back to top
Imbalance

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-04-2012, 12:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
Daca tot bati apropouri cu molten ce te retine ?Dute pe molten fati war da colosos smash ca sa iti scada tie armura.Dute pe molten cu magmaw numai pe 10 normal.Dute pe molten unde o sa fie bossi numai pe normal si nu pe hc etc.

Nu fac nici o reclama la molten pur si simplu era o comparatie. Ideea era sa subliniez ca daca vrei poti face lucrurile mult mai repede nu e nevoie sa o lungesti atat. Daca era asa greu de scriptat ceea ce s-a facut pana acum pe freakz nu faceau aia intr-o luna. Si tocmai ca daca intr-o luna au facut atatea cred ca iti faci idee ca pot face intr-un an. Chestia e ca desi va place sau nu sa admiteti serverul nu mai e ce a fost, lucrurile se misca cu viteza super incet. Si am facut acest post pt ca imi pasa de server, am prieteni aici ca daca ma durea undeva mergeam pe molten donam sa nu am que si jucam acolo. Dar voi degeaba sariti sa lingeti in fund ca nu va da nimeni nimic si adevarul tot ala ramane ca din guild de 130 am ramas 40 online care sunt activi, inainte faceam 2 grupe pt raid de 25 acum abia ne adunam de 1. E destul sa te uiti la cati playeri erau online acum cateva luni si cati sunt acum sa iti dai seama ca lumea pleaca. Dar voi pupincuristii tineti-o pe a voastra, totul e frumos si perfect, nu ne trebuie decat un boss la 2 luni si patch nou odata la 5 ani ca noi vrem blizzlike pe rate de server fun...exact asa s-a intamplat si cu rowow, serverul era cu un picior in groapa erau 500 on si toata lumea sarea sa-l pupe in fund pe sisif ca ce server imba face el, blizzlike...ce server blizzlike frate cand donezi pt iteme si iti iei mount pe vote points?

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 02-04-2012, 13:01:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai si pe freakz a fost bagat halfus la cam o luna si cv de la deschidere, deci nu este nici o diferenta
0 0

Back to top
GrandMarshal

[EL Psy Congroo]

(since 14-11-2013 14:08)

Votes: 9

Post Posted: 02-04-2012, 13:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adevarat yo intru in wow sambata si duminica fac cu guilda 25n/hc tot duminica fac cu grupa 10n/hc tot si nu mai intru pana sambata fiitoare

0 0

Back to top
adrianad

[Fight Owens Fight ]

(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 02-04-2012, 14:07:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Imbalance,de ce te comporti ca un copil frustrat in calduri?dureaza mult scriptatul bossi-lor fiindca shocker nu vrea sa bage un boss si a 2-a zi sa il scoata fiindca s-a buguit,sta 1 luna,2-3-4 pana cand reuseste sa fie aproape blizzlike, spell-urile si talentele claselor o sa se repare stai linistit dar mai prioritar sunt bossi
Nu iti convine serverul asta?Pleaca pe molten unde faci bossii decat pe N ca pe HC e bug si va da 1 shot

0 0

Back to top
Imbalance

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-04-2012, 15:24:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adrianad wrote:
@Imbalance,de ce te comporti ca un copil frustrat in calduri?dureaza mult scriptatul bossi-lor fiindca shocker nu vrea sa bage un boss si a 2-a zi sa il scoata fiindca s-a buguit,sta 1 luna,2-3-4 pana cand reuseste sa fie aproape blizzlike, spell-urile si talentele claselor o sa se repare stai linistit dar mai prioritar sunt bossi
Nu iti convine serverul asta?Pleaca pe molten unde faci bossii decat pe N ca pe HC e bug si va da 1 shot

Esti idiot. Dureaza mult scriptatul pentru ca asa se vrea sa dureze. Nu imi spune tu mie ca 60 de zile se incearca coduri si combinatii de script facute de la zero cand sunt n servere care ti le dau moka (sunt si site-uri unde platesti cativa euro pentru script) doar trebuie putin modificate incat sa corespunda core-ului. Si inca odata nu stiu de unde pana unde obsesia asta a voastra de a avea pve blizzlike (in primul rand nimic din ce avem pe server nu e 100% blizzlike) cand serverul mai are un pic si ajunge fun server? Ce boss blizzlike cand donezi pt iteme? Sau iti cresti intr-o zi char 85? Daca nu imi pasa de server plecam pe molten cum a facut jumatate din guild si nu ma mai oboseam aici pe forum sa incerc sa deschid ochii adminilor. Cum am zis degeaba lingeti in fund si laudati serverul cand situatia nu mai e roz de mult timp, cand aceeasi discutie o vad zilnic pe guild chat "pe ce server ne mutam?" Nu am zis ca nu e bine ca bossii au abilitati, nu vreau boss dummy dar o sa va vedeti ca pana in vara nu o sa fie nici jumatate din playerii care sunt acum. Exact aceleasi chestii le-am vazut de 2 ori prima data pe xwow si apoi pe rowow, iar ce se intampla pe freakz acum e deja-vu pentru mine pentru ca exact asa s-a intamplat si pe serverele de mai sus. Cand intrii pe wow 2 zile pe saptamana si cand vezi ca in guild deja se vorbeste de mutatul pe alte servere iar la guild mesage of the day vezi ceva de genu " suntem pe x server la hoarda" inseamna ca serverul nu e in zilele lui cele mai bune si daca nu se schimba ceva o sa fie online doar aia care au donat si toti pupincuristii care cred ca laudand pe cineva o sa le fie mai bine. Asa ca mi se rupe de ce credeti voi, eu din respect pentru serverul pe care am jucat atata timp am incercat sa avertizez staff-ul pana nu e prea tarziu.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

Post Posted: 02-04-2012, 15:25:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu crezi ca e o consipratie impotriva playerilor.Ai o gandire cu care nu o sa rezisti mult timp pe aceasta planeta
0 0

Back to top
adrianad

[Fight Owens Fight ]

(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 02-04-2012, 15:33:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Casuta vocala : kos,stigamata,zohl,shocker,worgen
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 02-04-2012, 16:23:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca te-ai saturat, pa.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 02-04-2012, 22:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalance wrote:
Am jucat mult pe serverul asta incepand de la wotlk si pana acum dar deja m-am cam saturat si nu sunt singurul.

Serios? Te-ai saturat sa primesti lucruri pe gratis? Interesant

Imbalance wrote:
si acum cand o gramada de servere anunta ca trec la 4.2 voi ne bagati magmaw

Te invit sa imi demonstrezi ca alea sunt mai bune ca freakz. Eventual ca bossii actuali de la ei sunt mai buni ca aici
LE: Ah, ia uite ca am gasit un post de-al tau pe freakz de saptamana trecuta (de pe celalalt cont al tau)
NoPain wrote:
Am vizitat diverse site-uri ale mai multor servere private si din pacate vad ca peste tot cam aceleasi povesti de doi lei, server 4.2 pe cand ei ruleaza 4.06, full content pe cand ei au 2 bossi si etc

... ca sa vezi

Imbalance wrote:
Toata lumea e convinsa

Ai impresia ca insemni ceva pentru playerii de pe server de crezi ca te lasa sa vorbesti in numele lor?

Imbalance wrote:
ca faceti in mod intentionat chestia asta sa aveti donatii

Daca voiam donatii bagam 4.2 si curgeau donatiile pentru itemele legendare de ma stergeam la cur cu bani si iti cumparam si tie moca 10 ani subscription pe blizz, asa, ca sa vezi ca-mi pasa de tine

Imbalance wrote:
Sau macar ma asteptam la full Bot sau Full Blackwing Descent nici sa mai zic de Throne of The Four Winds.

Asa-i, te asteptai sa vina totul instant, ca e usor sa faci.

Imbalance wrote:
Sa fim realisti, pana si cei de pe M.olten care au lansat cel mai tarziu realm cataclysm va ajung, intr-o luna de zile au facut cam tot ce faceti voi de un an

Serios? Ia compara: https://www.wow-freakz.com/server_change.php vs https://www.molten-wow.com/changelog/ (spoiler: vezi ca o sa te plictisesti la changelogul lor de "has been added to trainers" epic fixes. Dar din pacate vad ca esti unul dintre cei care sunt aburiti cu liste lungi de "fixuri" fantoma. Mergi si joaca acolo si apoi vino sa ni te plangi ca intri in wow si jucatul acolo e ca si cum ai taia lemne cu foarfeca)
Si apropo, au bagat si ei Magmaw, dar te-ai uitat in ce hal? Le merg doar abilitatile de damage, adica CAST CAST CAST, asteapta 1-2 zile pana bag Magmaw-ul pe Freakz sa faci diferenta

Imbalance wrote:
Si daca tot ati fi vrut bani ... sa puneti un sms vote la cativa euro si toata lumea trimitea

Tocmai, nu am vrut.

Imbalance wrote:
Un server bun se promoveaza

A vorbit eternul roman intelept atotstiutor de toate

Imbalance wrote:
Cat despre ultimele fixuri hai sa va zic un secret 90% din playerii de pe server cred ca sunt de kko pentru ca pe prea putini ii doare capul de Halls of Lightning, Gundrak si Coilfang Reservoir.

Alea sunt fixuri secundare, pe care nu le fac cei care se ocupa de fixurile principale (a se citi eu), nu incurca cu nimic fluxul fixurilor importante.
Imbalance wrote:
pe nimeni nu intereseaza ...arena spectate e iarasi o porcarie.

Baietii de-aici si cei care il folosesc (sute pe zi) te contrazic, dar iar ai impresia ca te-a pus cineva vorbitorul poporului.

Imbalance wrote:
sa isi dea seama cam ce gandesc playerii

and again...

myhay25 wrote:
Pe serverele alea care zici tu ca au toti bossi, desigur fara script, faci valiona 25h in 15 oameni, ma care mai e farmecu? esti doar un zmeu dintre multi alti care nu are o treaba cu jocu.

Are impresia ca e mai important sa ai toti bossii fara script sau cu script facut la repezeala decat sa ai cativa si scriptati cat se poate de aproape de retail
Imbalance wrote:
In al treilea rand tocmai ca daca te uiti la M.olten au realm-ul de cataclysm de doua luni si deja in 5 aprilie baga Omnotron (pe freakz a durat 7 luni sa il avem).

Totul tine de ordine, noi avem multe ce ei nu au, argument final la "ei fac acu, voi ati facut atunci". Si ca nota suplimentara daca tot vorbim de chestii concrete gen bossi, molten wow e deschis de mult timp (realmurile de wotlk), dar le-ai vazut scriptul lor de Lich King boss? Dar cel de pe Freakz l-ai vazut? Le-au trebuit 2 ani ca apoi sa scoata un LK in halul ala (ca tot ziceai ca pe freakz dureaza mult). Ah, si inca ceva legat de asta, tu stii ca molten ABIA ACUM RECENT a deschis HEROIC LK RAIDS pe realmurile de LK? Si cica freakz-ul da PVE cu portia pentru donatii

Imbalance wrote:
Nu stiu tu cat ai jucat pe freakz dar la inceput cand era concurenta cu rowow pe freakz curegeau fix-urile si content-ul de pve

La inceput cand deschizi server nou/patch nou sunt multe fixuri easy care pur si simplu "curg" (a se vedea molten wow)

Imbalance wrote:
tot nu o sa fie full content.

Daca tu te astepti ca un server privat sa fie full content VREODATA, atunci imi pare rau sa te dezamagesc dar asta nu o sa se intample niciodata niciunde.
Imbalance wrote:
Chestia e ca desi va place sau nu sa admiteti serverul nu mai e ce a fost, lucrurile se misca cu viteza super incet.

Changelogul zice altceva https://www.wow-freakz.com/server_changes.php

Imbalance wrote:
Si am facut acest post pt ca imi pasa de server
Daca iti pasa de server puneai mana si ajutai cu ceva, nu veneai pe forum cu OMG CE TOT FACETI VREAU TOTUL MOK@ ACUM LUCRATI MAI REPEDE SKL@VYY MEY

Imbalance wrote:
Dar voi degeaba sariti sa lingeti in fund

Tipic, cand cineva nu e de-acord cu tine => omg asskisser etc

Pentru toti amatorii de wall of text-uri ca baiatu de sus, nu va mai aruncati atat sa scrieti drame care nu ajuta cu nimic si nu impresioneaza pe nimeni si ori faceti ceva util (pentru voi sau pentru server), ori vedeti-va de treaba voastra.
Si uite ce ma pui sa fac, sa pierd timpul cu dramele astea de femeie la menstruatie in loc sa fac fixuri, thanks

Nota personala: nu cred ca e un minut cand stau la calculator si nu lucrez la serverul de wow. Inceteaza cu teoriile astea conspirative ca sincer iti faci de rusine varsta (oricare ar fi ea, faptul ca stii sa scrii inseamna ca ai varsta la care nu ar mai trebui sa scoti astfel de ineptii pe gura).

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 05 April 2012 21:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 04-02-2025, 14:43:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x