User
Pass
2FA

BLACKLIST
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10455
minima

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2018 17:44)

Votes: 4

Post Posted: 05-04-2012, 20:45:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fa-ti un bine si onoreaza-ne cu absenta

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
thilan

[Mentally Stable]

(since 04-04-2018 14:18)

Votes: 15

Post Posted: 05-04-2012, 20:55:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

minima wrote:
fa-ti un bine si onoreaza-ne cu absenta

Vãd cã ai probleme și în a înțelege ceea ce scriu, o sã simplific. Cât timp vorbești de mine, eu o sã îți rãspund de fiecare datã, e dreptul meu, și o s-o fac indiferent de consecințe.

0 0

Back to top
Simmis

[Mentally Stable]

(since 23-10-2013 12:08)

Votes: 7

Post Posted: 05-04-2012, 21:25:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa incheiem. Aveti tot dreptul sa faceti black list. Nu va opreste nimeni... dar era suficient sa enumerati niste nume, cum ati facut innainte. Nu un intreg roman (inflorit) despre "evolutia noastra in guilda". De aceea am simtit dreptul de a raspunde.
0 0

Back to top
minima

[Mentally Stable]

(since 21-04-2018 17:44)

Votes: 4

Post Posted: 05-04-2012, 21:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"dreptul de a raspunde." ups, a lovit in tine moofi - fa ceva

0 0

Back to top
Wingz
[Banned user]

Banned

(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 06-04-2012, 03:58:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am auzit ca s-au facut progrese mari din punct de vedere tehnologic in ceea ce priveste SEX-ul la telefon... asadar, multa bafta iti doresc Moofasa!

Succes le doresc si celoralalti, gen Vigilance si Fta...

Ps: Poate atitudinea asta a ta de bun samaritean, om emancipat si orice mai incerci tu sa dovedesti ca esti poate impresioneaza pe Dorel - vecinu de la tara care are 3 vaci si 2 capre, dar iti spun ca esti fals.

Individul asta, zagarel, caruia tu incerci sa-i reprosezi incoerenta si mai stiu eu ce greseli gramaticale / lexicale a spus ceea ce-a avut in minte, concis (fara romane ca altii) si cred ca a venit din suflet pe cand tu, ne scri povesti cu diacritice, ne arati ca sti sa folosesti dexonline si esti plin de aforisme...

Zagarel a spus exact ce a gandit, tu ai stat, cred, 30 de minute / post sa editezi, sa fie totul ca la carte... deci da, esti fals!

Postul meu a aparut ca raspuns la incercarea ta de a-ti arata superioritatea intelectuala, si cum eu nu prea suport ipocrizia... m-am decis sa zic si eu doua vorbe...

Si ca sa revin la cazul general, toata guilda stia ca erati cu botul pe la fustele fetelor si principalul motiv pentru care ati plecat au fost ele, nicidecum motive ca:"nu mai e loc si pentru mine", "nu-mi place atmosfera de la raiduri" si asa mai departe...

Asa-zisele motive, pentru care ati parasit guilda, invocate de voi sunt defapt un paravan pentru a va ascunde rusinea; sunteti genul de barbati care atunci cand vad o femeie intr-un joc va umeziti.... am vazut sute ca voi...

Ce sa mai comentez, situatia este clara pentru toata lumea...
Ati ales sa parasiti guilda cand era in ascensiune si avea nevoie de voi, oamenii pe care i-a imbracat si i-a preaslavit...dar ce pot sa spun, nu v-au fost satisfacute capriciile ca inainte, vi s-a pus pata...

Stiti voi, o casa are 4 pereti... voi ati fost unul din peretii casei numite Awaken, dar nu-i bai... rezistam si cu 3 pereti, mai ales ca al 4-lea va fi reconstruit in curand...

[Heroic: Magmaw]@ 25hc - Respect Awaken

Spor la /lick /kiss /love in wow!

Aparentele sunt inselatoare!
Wingz.

0 0

Back to top
dumi_01

[Mentally Stable]

(since 27-05-2012 16:10)

Votes: 2

Post Posted: 06-04-2012, 07:44:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ati inteles nimic ... si totusi daca am fi plecat dupa fete ( realy ? deci chiar crezi asta... CHIAR crezi asta ? e cineva asa d retardat ? ) .... chiar sa fi fost asta .... ce pana mea va pasa voua ? sa mor d inteleg v-am semnat contract d confidentialitate si loialitate ? v-am cerut bani d buzunar sau ceva ? nu va mai futeti p voi cu ce nobili si principiali sunteti intr-un joc si ce imorali si "lasi" sunt altii ...

Hai sictir cu motive d astea de doi bani ca mi se face scarba ca ma si intrat in guilda asta d la inceput, ura copilareasca pentru ca au plecat niste oameni din guild din ORICE motiv, aratati cat d romani autentici sunteti sa mor d nu . Paraca v-am f***t pisica si am lasat-o moarta in fata usii -, e un joc in plm da va comportati de parca participarea la un guild e legatura mai ceva ca o relatie si noi suntem imaturi ? si noi ne luam dupa altii ? Sunt femei p ciclu care nu fac atata drama ca voi

Sau sa dam pe scurt 3 pagini de posturi inutile, la fel ca si subiectul "Plecarea noastra v-a ranit sentimentele ? awwwwww saracutii ... sa va pupe mami sa va treaca ? " -

0 0

Back to top
thilan

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 08:54:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îmi pare sincer rãu pentru neuronii care ți-au murit în încercarea ta, și nu numai a ta, de a mã jigni, n-ai fãcut altceva decât sã ma amuzi cu prostia de care dai dovadã. Nu vreau sã impresionez pe nimeni, n-am de ce, cu diacritice am scris mai mereu, nu știu cât îți ia ție, dar eu nu dedic atât de mult timp, sã vã rãspund, am lucruri mai bune de fãcut, cât despre dex... nu meritați efortul. Sper cã ai reușit sã obții atenția pe care tot o cauți, și sunt convins cã ați izbucnit în râs zicând ”Ce i-a zis-o Wingz.”. Hai sã îți explic și ție cum stã treaba:

1. Nu mã cunoști, deci din start picã orice fel de afirmație legatã de mine. Dacã ție ți se pare cã sunt fals pentru simplul fapt cã mã exprim corect în limba românã, n-ai decât sã o faci în continuare, nu dau doi pe ce crezi tu sau oricine despre mine. Postul lui Zagarel, scris în grabã sau nu, e complet incoerent, și din moment ce eu eram una din țintele acelui post (sau cel puțin asta am reușit sã înțeleg), am simțit nevoie sã ajut, mãcar atât sã fac pentru el.

2. Motivele pentru care am plecat le-am enumerat de prea multe ori, nu trebuie sã dau explicații nimãnui, am zis totuși s-o fac, din respect, dar din câte vãd, mintea voastrã redusã nu poate vedea asta, și m-am cam sãturat sã explic fiecãruia în parte. Continuați s-o țineți cu ”situația este clarã pentru toți” și ”lasã cã știm noi”

3. Am mai spus asta și într-un post anterior, relația mea cu Denisa, sau cu oricine, nu privește pe nimeni. Nu cred cã am devenit persoanã publicã cã sã fiți la curent ce, cum și cine fac. Și ”insultele” tale de virginel frustrat, gen ”sex prin telefon”, mã distreazã.

4. Eu vã zic sã treceți peste faptul cã am plecat, și sã nu mai suferiți atât. Susțineți sus și tare cã este vorba doar de un joc, și sunteți prea maturi ca sã vã puneți mintea cu el, bunã gluma, într-adevãr, este un joc, dar voi sunteți cei care îl luați în serios. Cum a spus și Simmis, puteați sã faceți un ”Blacklist”, dar fãrã atât tam-tam inutil. Luați-o ca pe un sfat: Încetați cu posturile de genul, doar vã faceți de râs. Sunt convins cã ați fãcut multã lume sã râdã, în proasta voastrã încercare de a ne jigni în vreun fel.

Din pãcate, sistemul ãsta pe care l-ați ales, de a încerca sã ne enervați, insultați și umili pentru a vã ascunde suferința, n-a fãcut decât sã vã pãteze numele, nume la care eu am muncit, ãsta e singurul lucru de care îmi pare rãu. Ar fi cazul sã vã opriți, vã faceți rãu singuri.

0 0

Back to top
Nightpanther

[The Insane]

(since 25-03-2020 08:32)

Votes: 11

Post Posted: 06-04-2012, 09:02:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

thilan imi cer scuze ca ma bag dar nu tu ai construit un nume acestei guilde nu stiu daca tu ai auzit vro data de New Evolution,Set Sail For Fail,Flare si asa mai departe fostele guilde dupa wotlk a lui Cheza si a lui Elena .. deci nu tu ai construit un nume sau cum vrei tu sa spui acestei guilde ... playeri vechi dupa wotlk au construit un nume ..Inca odata imi cer scuze ca m-am bagat cu toate ca nu fac parte din guilda dar nu m-am putut abtine ..

0 0

Back to top
thilan

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 09:04:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nightpanther wrote:
thilan imi cer scuze ca ma bag dar nu tu ai construit un nume acestei guilde nu stiu daca tu ai auzit vro data de New Evolution,Set Sail For Fail,Flare si asa mai departe fostele guilde dupa wotlk a lui Cheza si a lui Elena .. deci nu tu ai construit un nume sau cum vrei tu sa spui acestei guilde ... playeri vechi dupa wotlk au construit un nume ..Inca odata imi cer scuze ca m-am bagat cu toate ca nu fac parte din guilda dar nu m-am putut abtine ..

Ai perfectã dreptate, eu m-am referit strict de când s-a refãcut Awaken pe Cataclysm. Și da, am auzit de ele, am fost chiar membru în New Evolution.

0 0

Back to top
Nightpanther

[The Insane]

(since 25-03-2020 08:32)

Votes: 11

Post Posted: 06-04-2012, 09:07:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe Cataclysm nu stiu ce sa mai intamplat cu Awaken ca eu nu am mai jucat poate tu ai format un nume guildei .. dar nu singur .. cu ajutorul tuturor membrilor loialii ai guildei

Last edited by Nightpanther on 06-04-2012, 09:13:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
thilan

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 09:09:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nightpanther wrote:
Pe Cataclysm nu stiu ce sa mai intamplat cu Awaken ca eu nu am mai jucat poate tu ai format un nume guildei .. dar nu singur .. cu ajutorul tuturor membrilor loiale ai guildei

N-am susținut nicio clipã cã am muncit doar eu, dacã citești cu atenție ai sã observi lucrul ãsta.

0 0

Back to top
fta

[Mentally Stable]

(since 03-03-2015 22:20)

Post Posted: 06-04-2012, 09:31:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi pierdeti din vedere un aspect important , exista sitem dkp , rezulta : cine a fost la raiduri , ca asta conteaza , si-a luat iteme . Asa ca nu mai plangeti ca si-a luat x si y itemele si a plecat , am luat 8 iteme (sa zic )pt ca am fost la zeci de raiduri , si le am luat pt contributia mea , mai departe e numai dreptul meu sa fac ce vreau si a nimanui altcuiva . Nu am luat nici un item pe ideea : " il iau eu ca sunt ftA " .

Va rog nu va mai plangeti pe tema asta .

Wingz , in locul tau nici nu as deschide gura . Tupeu tau nu are limite , tu ai stat de exemplu tot encounterul de la valiona hc afk si fix cand a murit bossul ai revenit si vroiai item heroic , nu ti'a placut logica si ai dat gquit . Ai fost primit inapoi in guild no questions asked . NU s-a facut topic cu Blacklisted pt tine si nimeni altcineva. Acum vii si contestezi motivele noastre , accetuand un subiect care tie tzi se pare logic , repetat de x ori si care nu are legatura cu realitatea. Eu imi cunosc contributia foarte bine , nu erai la raidurile de 10 pt progres de exemplu la halfus hc , chimareon hc , si mai stiu eu ce bosi cand eu + altii eram last men standing si toti tipau pe ts : " Dai ftaaaaa !!! pica'l ftaaaaa !!!" , si a picat . Esti relativ nou in guild deci te rog abtine te de la comentarii ca si cum ne ai cunoaste , pe noi sau motivele noastre.

Ma repet cand zic , topicul asta nu are rost , pareri in contradictoriu sa fie intotdeauna , de ambele parti . Incetati sa prelungiti inutil o stare de neplacere pt toti .

Incetati sa priviti posturile noastre ca un atac asupra voastra , ci ca un raspuns la atacul vostru asupra noastra. Stop it ! Priviti in posturile noastre si nimeni nu contesteaza sau imprastie cu noroi pe nimeni . Chiar nu vedeti asta ?

Cheza stiu ca tu esti cu capul pe umeri , +1 tie , please put an and to this childish insanity . -

PS : +1 pt cei care nu au postat aici idei care emana altceva decat respect -

Numai bine

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 06-04-2012, 10:10:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fta , nu s-a plans nimeni ca ati luat iteme si ati plecat , cu totii am muncit pentru iteme , dar cum ati plecat a lasat de dorit si acum ca sa atacati guilda cu afirmatii lipsite de orice sens si puerile demonstreaza inca odata ce fel de oameni sunteti .(@ vigi thess si moofasa )
Eu propun ca din acest moment cu toti sa ne vedem de treaba deoarece aceste certuri/afirmatii nu fac nici un bine nici noua , nici voua . Fiecare de acum sa-si vada de drumu lui , va multumim pentru ca ati jucat in guilda Awaken si ati contribuit la progresul guildei ( alaturi de noi ) .

FTA : ''Wingz , in locul tau nici nu as deschide gura . Tupeu tau nu are limite , tu ai stat de exemplu tot encounterul de la valiona hc afk si fix cand a murit bossul ai revenit si vroiai item heroic , nu ti'a placut logica si ai dat gquit . Ai fost primit inapoi in guild no questions asked . NU s-a facut topic cu Blacklisted pt tine si nimeni altcineva. Acum vii si contestezi motivele noastre , accetuand un subiect care tie tzi se pare logic , repetat de x ori si care nu are legatura cu realitatea. Eu imi cunosc contributia foarte bine , nu erai la raidurile de 10 pt progres de exemplu la halfus hc , chimareon hc , si mai stiu eu ce bosi cand eu + altii eram last men standing si toti tipau pe ts : " Dai ftaaaaa !!! pica'l ftaaaaa !!!" , si a picat . Esti relativ nou in guild deci te rog abtine te de la comentarii ca si cum ne ai cunoaste , pe noi sau motivele noastre. ''

Fta faci o confuzie mare , dar mare de tot . Inainte sa scri ceva gandeste-te de 2 ori , cum bine spunea o vorba romaneasca . Atat am sa zic , WINGZ este MAG !
Si inca un lucru important , cand cineva va ataca direct de ce nu puteti sa raspundeti STRICT pe acelasi tema , subiect si deviati ?! asta demonstreaza cumva slabiciunea voastra ? sau dreptatea noastra?!.....dilema

0 0

Back to top
cretzubgd

[Mentally Stable]

(since 06-08-2013 19:13)

Post Posted: 06-04-2012, 10:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faptul ca postati atat de des despre cei care au plecat nu demonstreaza decat ca va pare foarte rau ca au plecat si ca va e greu fara ei.
Pana acum erati foarte prietenosi si acum sunteti dusmani ? Nu a adresat nimeni (din cate stiu eu) injurii inainte sa plece din guild, asa ca nu mai atacati oamenii doar pentru simplul fapt ca au decis sa schimbe ceva (in cazul acesta guilda).

0 0

Back to top
Simmis

[Mentally Stable]

(since 23-10-2013 12:08)

Votes: 7

Post Posted: 06-04-2012, 10:40:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun stergerea porcariei asteia odata, si faceti un black list calumea. Doar nume, sa nu va streseze grija cine dc a plecat cu motive inflorate >.>"
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 06 April 2012 14:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 14-01-2025, 14:31:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x