User
Pass
2FA

*GIVEAWAY*
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message7261
gazi

[-Like a baws-]

Status: Offline
(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-05-2012, 23:29:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"De ce ar trebui sa joc eu(adica tu care citesti) pe retail?"
Pentru ca vreau sa trec prin experienta "blizz",fiind totul mai greu decat pe privat unde iti faci rep gear+lvl in 3-4 ore.
"De ce am ales Freakz in locul altor Pservere?"
Pentru simplu fapt ca este peste celelalte servere unde era wipe la ~1-2 luni+server inchis 1-2 saptamani.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 02-05-2012, 00:11:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca poate asa o sa-mi placa si mie jocul mai mult decat imi place acum adica deloc.

E o placere si o onoare sa joci, sa moderezi si sa convietuiesti cu o gramada de pusti ingrati care cred ca "trebuie luate masuri", "asa nu se mai poate", "Shocker e bulanjiu ca nu face" si alte credinte exprimate in cele mai analfabete dintre moduri. Asa inveti sa apreciezi viata cu adevarat, sa vezi cam cat de frumos e sa iesi afara, cam cat de bine te simti cand porti o conversatie semi-intelectuala si alte mici detalii ale vietii care in mod normal le-ai lua de parca ar apartine vietii de drept.

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 02-05-2012, 00:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ar trebui sa joc eu pe blizz?

-

Pentru ca asa a fost sa fie.

0 0

Back to top
Flo91
[Banned user]

Banned

(since 15-05-2012 03:03)

Votes: 33

Post Posted: 02-05-2012, 05:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

• De ce ar trebui sa joc eu pe retail?
Fiindca nu am jucat decat o singura data pe retail asta fiind pe cataclysm lasandu-ma un prieten sa fac si eu macar odata Dragon Soul in LFR, in rest, mi-as dorii in continuare sa joc, dar nu am atatia bani sa-mi achizitonez jocurile si apoi sa vin sa joc. Este foarte frumos sa joci si pe blizzard unde inveti tacticile foarte bine si vezi cam cum e viata unui Real Server.
  • De ce am ales Freakz in locul altor Pservere?
Pot sa zic, ca joc pe WoW.Freakz.ro de cand era serverul instant 255, de unde luai levelul 255 de la A'Dal din Shattrath. Cand faceam exploituri cu itemele de warrior, adica puneam shield in loc de head si venea koltzu sau alt gm la mine si imi spunea sa dau jos itemele ca-mi da ban etc -.

Apoi, am revenit aici cand Shocker a dat dinou drumul la server, initial erau cativa oameni, dar am stiut ca o sa vina dinou oamenii pe server.

Povestea de la vechiul server era de genul ca: Shocker avea serverul intr-un restaurant sau ceva de genu si a cazut ciorba de la bucatari pe server si s-a dus.

Cam asta e povestea care o stiu despre WoW Freakz

Multumesc.

Respect, Tz!

Powered by VRazvan

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 02-05-2012, 05:56:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, ownerul avea serverul intr-un restaurant din Buftea.. si a refuzat sa-i dau lui Shocker detaliile de conexiune ale bazei de date.. deci iti dai seama de ce a dat gres serverul ala.
Dupa tone de socuri de curent s-a dus naibii nu doar sursa, ci si placa de baza si cum ownerul nu era in Bucuresti si eu si Frytz [prieten al owner-ului si GM, cam aerian de felul lui] locuiam la 600km+ de Buftea, nu aveam ce face.

Faza cu 225 era o masura disperata si, din cate stiu, s-a aplicat doar dupa ce am renuntat la a fi GM acolo, ca era destul de praf baza de date.

Anyway, scuze pentru offtopicul relativ si nu, nu particip [avand in vedere ca nu am raspuns nici unei intrebari].

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 02-05-2012, 07:35:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ar trebui sa joc eu pe retail?

Pentru ca sunt independent financiar (pe banii mei) si de la o vreme imi place mai mult partea de pve iar pe retail se introduc mereu provocari noi, questuri, bosi, etc. De ce nu joc atunci pe Retail? Pentru ca joc pe F R E A K Z !!!

De ce am ales Freakz in locul altor Pservere?

Freakz e singurul server care chiar merge inainte De exemplu in BWD s-au bagat doi bosi in 2 saptamani, s-a organizat un event si cine stie ce surprize ne asteapta si saptamana viitoare. Oricat de stricti ar fii unii GM, pe serverul aceste chiar se face ceva. Al doilea motiv pentru care joc pe freakz este numarul mare de romani de pe server. Ne duelam, ne injuram, ne criticam ..dar la sfarsitul zilei, ne unim eforturile sa facem un atramedes pe hc. We are One Big Happy Family!

Last edited by laanah on 02-05-2012, 08:01:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
raio
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2012 12:54)

Votes: 26

Post Posted: 02-05-2012, 07:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

• "De ce ar trebui sa joc eu pe retail?"

Nu stiu ce raspuns astepti tu la intrebarea asta...m-am gandit vro 10 minute si nu mi-a venit nimic in cap.

• "De ce am ales Freakz in locul altor Pservere?"

Sincer? Pentru ca ultimate+hysteria se destramase si nu aveam unde sa ma joc.

From the outside to the inside, from the outside undercover
I pull myself into your mother, cos I can take it like no other
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-05-2012, 08:34:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"De ce ar trebui sa joc eu(adica tu care citesti) pe retail?": Hmm pentru ca miam dat accountul meu unui prieten, am mai jucat pana acum daca vrei sati arat vechiul meu char(pve only/pvp holy) -->> Tsukuyomi(Alakir)
"De ce am ales Freakz in locul altor Pservere?": Prieteni multi, chiar de pe tbc, pe tine Tzz te stiam de o vreme, mai stateai cu mine kymmy,invi si MiroGrav Bogdanna Montana.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 02-05-2012, 09:44:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ar trebui sa joc eu pe retail?

Deoarece vreau sa cunosc senzatia acea de ''pentru ptima data'' adica, eu ador foarte mult PvE'ul, iar senzatia acea atunci cand baga un boss nou si nu ai unde trebuie sa te uiti sa inveti script e de neegalat, acolo e adevarata munca pentru un encounter, tu vs necunoscut.
Am un amic pe retail care e GM la o guilda care sunt printre primele de pe realm (aproape la tot realm first pe LK) si a povestit de cum se chinuiau sa gaseasca o tactica, iar asta ador cel mai mult la un encounter: imaginatia improvizaia si devotanta.

Inainte jucam pe Monster-wow datorita unui coleg care l-a ales ca server de cata pe care sa jucam, dupa o luna de jucat deja mi se urase de PvE experience'ul de acolo, PvE era o bataie de joc, iar GM, helperi, orice , nu era nimeni carui sa ii ceri asistenta sau ajutor. Asa ca m-am stabilit pe Freakz (fiind prima obtiune anyways) si de cand am intrat (cand erau decat vreo 3-4 bosi scriptati in raiduri) pana acum o fost o experienta super ! mai ales datorita prietenilor care i-am intalnit. + este un server foarte bun, staff friendly, activ, server stabil(micile defecte dar nimic nu e impssibru' pentru Shocker ) si mai ales calitate in PvE. Imi place.

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Mupy

[Mentally Stable]

(since 29-05-2013 17:32)

Votes: 2

Post Posted: 02-05-2012, 10:52:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ar trebui sa joc eu(adica tu care citesti) pe retail?

Ideea e ca eu personal m-am bagat pe retail akm cateva saptamani si ca sa raspund la intrebare, eu joc/ar trebui sa joc pe retail pentru ca aici capeti intradevar experienta in toate domeniile posibile( sa va dau un exemplu: warlocku fiind clasa mea de baza, eu cand vreoiam sa fac PvP calumea pe freakz, in catalcysm ma refer, pur si simplu nu am cum pentru ca este cea mai slaba clasa pe patchul asta(si o sa mai dureze patchu binenteles), nu merg calumea majoritatea lucrurilor la el, + mor instant mai mereu la 2 dps in arena...so.. am zis ca nu are rost sa ma chinui cand vad ca ma bat 2 randomi de dps sau alte ***** dinastea..sau ca ajung oricare 2 randomi hunter+warr rank1...daca o tineam tot asa cu pvpu pe freakz pur si simplu incepeam sa cred ca eu sunt slab, dar defapt este svru/patchu de vina,binenteles dak jucam cu fury war credeam ca sunt best,dar nu o sa fac niciodata o clasa care este op in patchu respectiv ca altii), sa nu mai zic de scripturile de la dungeonuri pana in lvl 85, ceea ce nu o sa vedeti pe freakz niciodata, si multe altele pe care le stiti si voi dak jucati pe retail.

Eu unul jucam pe freakz de cand s-a destramat ultimate-ul. + ca in ciuda bugurilor imense...mergea mai bine ca celelalte servere private.+ ca erau multi oameni si vreoiam sa fac pvp calumea(asta in lk binenteles ca in cataclysm nai sa vezi pvp calumea pe freakz)

0 0

Back to top
Keleseth

[Account disabled]

(since 18-05-2012 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 02-05-2012, 14:58:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ar trebui sa joc eu(adica tu care citesti) pe retail?

Deoarece experienta de retail e unica si nu poate fi egalata de niciun server privat.Imi cer scuze,dar asta e. E o chestie care nu tine de bugs,numarul de playeri sau patch,este vorba de cu totul altceva. Sa fii player pe retail este,in esenta,cel mai important achievement pe care il poti lua.
E alta treaba acolo,guildele sunt mult mai stricte si mai serioase,cu toate ca multe dintre ele recruteaza si low lvls - . Aici nu am vazut decat o singura guilda dedicata trup si suflet: HKP @ genesis (da,dupa cum vedeti,au youtube channel,organizeaza meeting-uri,au realm first la toti bossii).Incercasem si eu de mult timp sa creez un "retail-like guild" aici pe Freakz,insa,fara suparare,n-ai cu cine. Prefer sa joc cu persoane mature,nu cu copilasi care,cand pierd un bg sau o arena,sau iau wipe la un boss,incep si fac nerd-rage,si se pare ca astfel de specimene sunt tot mai multe pe serverele private;chiar si in top guilds mai vezi cate unul de asta.

M-am bagat pe freakz o data cu inchiderea ultimate-ului si pot sa spun ca,intre aceste doua servere era o diferenta ca de la cer la pamant,si,pot sa spun ca aici am invatat sa joc,aici am trait o experienta frumoasa alaturi de diferite guilde,deci,pot zice ca Freakz nu e un server pe care sa il parasesti asa usor. Au fost momente de instabilitate uneori si ma amuzam foarte tare vazand pe global cat de mult pot sa planga unii pentru un item sau niste gold pierdut. Freakz are cel mai rapid development BLIZZLIKE, de cand joc aici nu am vazut encounter fara script sau vreun wipe la db (si sper sa nici nu vad prea curand). Am jucat si pe alte servere,dar niciunul nu se compara cu freakz;pe majoritatea serverelor modul Heroic la raiduri era inchis,buguri majore la clase (mai ales de cand s-a bagat cataclysm). Nu zic ca nu ar fi lucruri pe care as vrea sa la schimb la Freakz,insa deocamdata e best server around (fapt dovedit de clasamente) si cred ca toate o sa se rezolve cu timpul.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 02-05-2012, 17:01:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
Povestea mea incepe in urma cu nouasprezece ani si 10 luni intr-un spital inca neprivatizat. Inca de mic copil ma visam luptator in iugoslavia(pe vremea aia era razboiul din kosovo) ,conducator al armatei sarbe (comandant suprem) . In timp ce mergeam cu capra la pascut ma visam intr-un tanc sau calarind cai imbracati in armuri impenetrabile si cozi de aur poleit cu argint. In acele perioade imaginatia mea luase razna si trebuia astamparata cu ceva asa ca m-am inscris la un concurs de pe acasa tv cu niste desene despre 2 copii calatori in timp iar atunci am castigat o revista si locul 7 pe tara la povesti minunate trimise de copiii de pretutindeni . In clasa a3a invatatoarea mea m-a numit micul nica(dupa povestile lui ion creanga) . Ea m-a numit asa pentru ca eram un mic scriitor de povesti frumoase. Micul nica din mine a evoluat in timp si a inceput sa scrie povesti tot mai frumoase imaginatia lui crescand in fiecare zi mai mult dar dupa un timp prin clasa a7a m-am lasat de scris povesti si poezii.
Pana intr-a 9a cand am descoperit acest joc magnific care pe langa faptul ca m-a ajutat cu cateva idei pentru cateva povesti noi(pentru mine orice poveste este ca un fel de hrana pentru imaginatia mea si pentru spiritul meu creativ) dar nu am reusit niciodata sa imi termin povestile deoarece pe majoritatea serverelor jocul nu era asa grozav cat sa imi sature foamea de inspiratie.
Dupa ceva timp am ajuns pe un server privat...x wow pe care am ajuns sa fiu un baiat rau(cum de altfel toti erau acolo,care nu folosea hackul era fraier) asa ca iar am luat o pauza de scris povesti pana cand in clasa a12a am descoperit acest server fabulos , acest server de neegalat ,acest server magnific ,freakz, unde am redescoperit jocul si m-am indragostit si mai tare de el. Dupa numai 2 luni de freakz am reusit sa termin 2 din povestile incepute mai de mult .
Freakzul m-a ajutat foarte mult in cariera mea de scriitor dar din pacate in urma invaziei de minori si cetateni cu playlisturi de la winamp pline cu inna si mezeluri imaginatia mea a secat iar.
Acum cersesc pe strada pentru bani sa joc pe blizzard pentru a imi putea termina povestile mele minunate .

daca nu iti da setemotion cont, iti dau eu.

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 02-05-2012, 17:13:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa joc pvp cu playeri buni - si pve ... si unde sunt playeri pe care ii bati in duel si nu te injura -
Pt ca e gratis , aici joaca toti prietenii mei - si e best server ... populat. 3 realmuri imba .. fara cuvinte caci e prea belea

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 02-05-2012, 21:06:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- De ce ar trebui sa joc eu pe retail?

Am jucat pe 1.12.1, moment in care am renuntat la acest joc pentru a lua 10 in capacitate (which I failed, dat fiind faptul ca am luat 9.70 la romana si 10 la restul). De atunci am ars-o in mod privat pe multe servere, pana ulterior am ajuns aici, stuck in a loop-hole.

Oricum, nu ti-am raspuns direct la intrebare. Probabil ca nu vreau; probabil mi-as dori in adancul sufletului sa fac alte chestii mult mai utile decat sa-mi frec meclanu' soios de monitor si sa-mi belesc ochii, mai ales ca sunt la medicina. Am incercat sa nu cad in tentatia cataclismica si am renuntat.

Dar motivul meu adevarat nu este sa joc pe retail. Ci mai degraba ar fi de ce vreau acest giveaway? Sincer? Sa-l dau la schimb pe un cont de Diablo III. Nu prea am "lovelele" necesare sa mi-l iau, cu toate ca am primit bursa recent (dar vreau sa fac niste lucruri mai constructive cu aceasta). Am jucat Diablo II vreme buna, si vreau sa continui franciza. Mi se pare unul dintre cele mai tari jocuri facute vreodata.

- De ce am ales Freakz in locul altor servere?

Consider sa cred ca nu eu am ales Freakz, ci Freakzu' pe mine. Pe multi care au postat deasupra mea i-am vazut sa bage ori trollaj ori chestii gen "Freakzu e cel mai tare, cel mai mare cel mai imba, cel mai bazat". Probabil un raspuns cat mai pozitivist si cat mai ridicator in slavi le da impresia ca le cresc sansele la acest giveaway. Freakz-ul nu e nici pe departe cel mai mare si cel mai tare. Dar e acel server pe care am avut momentele cele mai amuzante. E acel server (daca nu singurul) pe care am depus o munca considerabila, care a fost mai mult sau mai putin apreciata de lume. Am facut parte din staff-ul acestui server din day 0 (Shocker, Healu, Xhelar, Stig) cand am decis sa ne mutam de pe Hysteria. Imi place sa privesc in urma sa vedem cat de dezorientati si de mici am fost atunci si cat de departe am ajuns. Probabil in lumea gamingului niciun sentiment nu e mai presus de asta. Ma rog...asta daca as face rost de Diablo III. -

O seara placuta si spor celorlalti participanti.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 02-05-2012, 21:14:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu ii votez pe froster si pe gandacel

oh wait...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Setemotion, 02 May 2012 19:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 20-02-2025, 21:05:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x