User
Pass
2FA

Respectãm sau nu PUG-urile??
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Respectaþi sau nu PUG-urile,chiar dacã nu sunteþi lider?
Da
41%
 41%  [ 30 ]
Nu
58%
 58%  [ 42 ]
Total Votes : 72

Author Message7056
Tulvan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2012 13:48)

Votes: 3

Post Posted: 30-05-2012, 21:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În acest thread vreau sã dezbatem o chestiune destul de importantã (zic eu) ºi anume cea a PUG-urilor. V-aþi întrebat vreodatã care este motivul pentru care PUG-urile eºueazã lamentabil de fiecare datã? De ce niciun PUG nu l-a fãcut pe Maloriak pe 25 HC sau Atramedes ? Nici sã nu mai vorbim de Magmaw pe heroic,astea intrã deja in domeniul SF. ªi vãd de multe ori playeri destul de bine gearaþi în astfel de raiduri.

Eu cred cã problema principalã este lipsa de interes a playerilor. Dacã lideru' mai ninjeazã câte un item ? Dacã nu se strânge lumea la raid?
ªi vine ºi partea a doua: unii playeri nu au timp sã facã raidurile cu guilda,aºa cã tot la PUG apeleazã. ªi la ce bun,când vezi cã eºti într-o guildã de top ºi realizezi cã n-ai timp sã faci raiduri cu playerii din ea? ªi cã,în loc sã faci full content cu guilda,îl faci cu chiu cu vai pe Chimaeron sau pe Halfus,dupã care, se trezeºte unul cã iese ºi se mai iau alþi doi-trei dupã el ºi e gata raidul?

Nu zic,sunt ºi playeri care respectã PUG-urile cu stricteþe (printre care ºi eu). Bãi,pe retail faci Dragon Soul (pe orice dificultate) full cu PUG ºi cu playeri de te tot gândeºti cum dracu' au ajuns sã intre mãcar în instanþã fãrã sã-ºi ia kick. ªi aici abia faci cei mai lejeri boºi.

Am fãcut un chestionar în care puteþi vota dacã respectaþi sau nu PUG-urile. Prin "respect" se înþelege folosirea consumabilelor, prin faptul cã daþi tot ce aveþi mai bun pentru a termina encounterul cu succes,ºi rãbdare,nu /leave la primul wipe. Vreau sã vã justificaþi votul printr-un reply care sã susþinã alegerea dvs.

ROG CA GM-II/MODERATORII SÃ LASE THREADUL DESCHIS PE TERMEN NELIMITAT !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
darkx100

[The Kodo Master]

(since 23-07-2019 06:02)

Votes: 11

Post Posted: 30-05-2012, 22:30:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce e ala PUG?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
roCkStaR

[Mentally Stable]

(since 28-01-2013 20:24)

Votes: 6

Post Posted: 30-05-2012, 22:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raid cu playeri de pe global.
0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 30-05-2012, 22:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warning: urmeaza perete de text.

Nu iti inteleg intrebarea din chestionar, dar o sa dezbat un pic subiectul.

Exista o serie de motive pentru care un PUG pe Freakz nu este si nu va fi niciodata ca unul de pe Retail. Mai departe, voi enumera si detalia cateva:

1. Pe Retail gasesti mult mai putini copii frustrati de 10 ani care se cred zei. Explicatia este simpla: Odata ajuns la level 85 cu un caracter, deja stii regulile de baza ale jocului asta, cat sa nu fii un paralel cu clasa respectiva. In schimb, pe Freakz, fiind rata de xp asa de mare, multi ajung la level 85 fiind complet inapti.

2. Nu poti compara scripturile de pe Retail cu cele de pe Freakz. Stiu, aici o sa apara multi ultrasi "cum adica??? sunt blizzlike". Orlly? Ia go pe Retail si reveniti dupa o tura p-acolo. Pe Retail, scripturile sunt ceva mai incurcate ca aici, dar greselile sunt mai usor de corectat. In schimb, pe Freakz, la cea mai mica greseala ai murit. Cine a jucat si pe Retail si pe Freakz stie foarte bine la ce ma refer... Damage-ul este stupid de mare la majoritatea encounterelor, in timp ce chestiile care ar trebui sa ajute playerii nu functioneaza din diferite motive (din lipsa de timp si spatiu, nu voi elabora problemele cu fiecare script, sunt cunoscute de destula lume). Nu stiu de ce exista aceste dezavantaje, nu stiu de ce nu sunt reparate, eu doar iti expun argumentul.

3. Pe Retail, abilitatile chiar functioneaza cum ar trebui, spre deosebire de Freakz, unde 80% din abilitati n-au nici o treaba cu Retail-ul). Stiu, iar o sa se trezeasca ultrasii "dar stai, ca e 99% blizzlike serverul". Orrly? Da o tura pe Retail si vorbim dupa. La fel, nu voi detalia care sunt problemele si unde, fiecare player care isi cunoaste clasa stie deja ce buguri are.

4. Pe Retail, oamenii chiar folosesc addons gen DBM, in timp ce pe Freakz multi nu folosesc, din diferite motive.

5. Pe Retail, ai un grup mult mai mare de playeri din care sa alegi, motiv pentru care cei paraleli sunt marginalizati repede. Ca rezultat, aia se apuca sa invete, ca sa nu mai fie zburati din fiecare raid.

6. Spuneai si de faptul ca se iese dupa primul wipe. Stai linistit, asta se intampla si pe Retail destul de des, dar cum spuneam si la punctul 5, ai destui oameni pe care sa-i aduci/cu care sa completezi.

Daca pui cap la cap motivele enumerate mai sus, o sa intelegi de ce nu ai cum sa faci raid cu un grup PUG. E nevoie de organizarea unui Guild, ore de practica, pentru a putea face cea mai mare parte din bossii de pe serverul asta.

As putea continua lista, dar cred ca mi-am exprimat destul de clar opinia. Ma astept sa inceapa sa ploua cu d-astia cu replici de zei in ei "du-te pe Retail daca iti place asa mult acolo", "go away noob" sau mai stiu eu ce. Nu am enumerat chestiile astea ca sa fac reclama proasta serverului in vreun fel, pur si simplu ti-am adus o explicatie la nelamurirea ta. Cat despre "du-te pe Retail", da, joc pe Retail, dar joc si aici, pentru ca aici sunt oamenii pe care ii cunosc si cu care imi face placere sa joc.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
oMSQo

[Freakazoid]

(since 22-04-2024 18:54)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-05-2012, 23:23:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai uitat sa mentionezi la pct 5 ca la primul wipe nu ies oamenii si da dmg e incredibil de mare pe freakz fata de blizz
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 30-05-2012, 23:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prea ai cum, dat fiind faptul ca pe Freakz exista urmatoarele tipologii:

1. Liderul Ninjalau. Tipul asta e intalnit peste tot, sta la radacina Pug-urilor de rahat. Pare aparent timid, de treaba, cu ceva experienta in spate. Dar adevarul e ca tipu' asta ar face orice sa-si traga pentru gura lui. De obicei cand e pus in fata actiunilor sale, neaga tot, sau o neaga cu o badarasenie cumplita, de aici avem 2 clase : ninja-ul adevarat si ninja-ul badaran.
Hai ma, lasa-ma sa iau itemu ala si te las sa-ti iei ce item vrei, doar lasa-ma in pace Cand faceam pugs pe playchar iar liderul stia ca-s GM.
[5.Global][Playercinstit]: Propleier ninja mare, nu mai mergeti cu el
[5.Global][Propleier]: duten mm ca tu ai iesit din raid lake leaver prost si am dat itemu da a pikat srv gmi prosti
Unul din citatele arhicunoscute ale ninja-ului badaran.
Ninja-ul adevarat n-are citate, pentru ca el pus in fata situatiei nu zice nimic. Pastreaza un "low-profile".

Metode de recunoastere:
-temperament oarecum calm, usor de treaba inaintea raidului;
-are cateva cunostinte native in acest joc, se descurca bine;
-pus in fata situatiei se irita repede si incearca sa nege, bagandu-se mai tare in rahat;
-joaca in prealabil TANK. Fiindca acest tip e usor de acceptat ca fiind lider, fiindca toata lumea are nevoie de un tank.

2. Atotstiutorul. Mama ce ma dispera astia. Sunt luati in raid, si incep sa se planga din orice, si isi dau aere de superioritate si de cunostinte puternice. Se cred lideri innascuti fiindca mamele lor i-au fatat cand era pe cer Steaua Nordului, sau cand pisica urla atunci cand luna era in pozitie de Prim Patrar. Ar face orice sa inlature liderul actual cu "cunostintele lor uriase", cand de fapt ei joaca WoW in Window Mode cu wowwiki si wowhead in bara, pentru a prinde raidul din mers. Pe cat de destepti par, pe atat de prafi sunt. Au un nivel minim de inteligenta, care e scazut mai mult de ignoranta lor. Asta e cea mai mica problema. Atotstiutorii sunt ca smegma (Smegma (Greek smēgma, "soap"[1]) is a combination of exfoliated (shed) epithelial cells, transudated skin oils, and moisture. It occurs in both female and male mammalian genitalia.), in sensul ca odata ce i-ai bagat in raid, nu mai scapi nici daca dai disband de ei. Te vor gasi, si vor face tot posibilul sa arate ca ei au dreptate.

" Hai ba lidere, ce *****, nu tine bossu acolo, muta-l aici unde stau eu, ca asa e mai bine, ca zic eu.
Uite ba ce healer de tot rahatu', da ba prostule pe mine, lasa tanku, nu vezi ca mor?
Votez sa-l dam pe lider afara, sa punem alt lider. Ma propun pe mine ca stiu raidu, l-am facut pe blizzard de 15 ori
5000 DPS? Pai si normal, am dat asa putin ca am fost ocupat sa urlu la voi incapabililor, doamne ce nubi sunteti"
Sunt cateva din citatele reprezentative atotstiutorilor.

Metode de recunoastere:
-temperament iute, se enerveaza repede;
-are o varsta adolescentina, altfel nu imi explic cum urla hormonii asa de tare in el;
-nu scapi deloc de el nici dupa ce l-ai dat afara din raid, sau i-ai dat ignore;
-joaca in prealabil DPS. Fiindca altfel nu-mi explic cum au atata timp sa te critice.

3. Cainele Loial . Astia mi se par cei mai amuzanti. Isi fixeaza atentia pe raid leader, si genereaza un fel de Sindrom Stockolm (http://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_Stockholm) fata de acesta. Indiferent de situatie, ca e bun, ca e rau, il vor proteja de orice raufacator sau instigant la cearta. Desi perseverenta lor e laudabila, da-o dracului dom'le, nu stai intr-un pug de 15 ori la rand. Pot fi comparati cu ceterasii aia care stateau pe Titanic in timp ce se scufunda, fara sa se agite sa se salveze.

"Ce tare esti lidere nam vazut pe nimeni sa fak asa rpd un raid Love Struck
Esti genial, mama, nu stiam de strategia asta
Lasa, nu e vina ta, e vina nubului ala de healer care nu stie da raid. Tu ce vina ai avut ca ai stat in flacari? Tot ejty tare lidere -
Lasa ca-l mai facem si a 30-a oara, io tot stau aici cu tn
Ba xulescu tu ce mm vrei? Tul stii pe raid leader de 15 minute, eu de 17 minute am fost bagat inaintea ta aja k nu te lega de el ca nu jtii nimic"
Recunoasteti astea? Eu da.

Metode de recunoastere:
-minte de drona, usor controlat si usor impresionat de chestii marunte;
-are o varsta prepubescenta, de la 10 ani in sus;
-are tendinta sa vada doar binele in lider, ca si un minor ce incearca sa-si caute un rol in lumea asta;
-joaca cam de toate mai putin tank, fiindca e o responsabilitate cam mare;
-desi il cunoaste pe lider de putin timp, nu vrea nimic de la el, nici macar iteme, fiindca se intelege bine cu el, deoarece a primit o oarecare afectiune din partea acestuia;

4. Letargicul . Da, ati auzit bine, avem si dinastia. Tipii astia nu schiteaza niciun gest. Nimic. Diferenta dintre ei si o gradina e pamantul. in sensul ca sunt LEGUME. Parca ar fi lobotomizati. De cand sunt bagati in raid si pana la "raid over", tipii astia nu scriu nimic, niciun emote. Asta ar suna bine intr-adevar, dar nu fac nimic util in raid. Mor aproape cel mai des (la mica distanta, fata de nambar oan, "Atotstiutorii"), fiindca nu misca. Pe ei in schimb se consuma cele mai multe combat ress-uri, fiindca ti se face o oarecare mila, dat fiind faptul ca se comporta ca un caracter lobotomizat. Si ai mila fata de aia; eu cel putin am. Partea buna, e ca daca duci raidul la capat, nici n-o sa ceara prea multe. Partea rea, e ca daca ai vreo 3 castraveti dinastia in raid, nu prea vad eu cum il duci tu la capat.

"Brb mananc
Ress pls, am murit ca am stat in flacari"
Probabil sunt singurele citate care le vei auzi din partea astora. In rest o sa-i vezi cum le curg balele ingame si probabil sunt lasati pe autoattack

Metode de recunoastere:
-cred ca e destul de evident, nu misca nimic;
-nu raspund inapoi la injuraturi;
-sunt de toate varstele in prealabil majori, fiindca si-au dat seama ca jocu' asta are o tendinta din rahat intarit in diaree, adica merge tot mai jos, deci nu merita sa-si iroseasca timpul;
-nu stiu de ce, dar joaca preponderent clase importante (Healer, Tank);
-la primul AoE spell a murit (cred ca dupa asta sunt cel mai usor de recunoscut).

5. Povestitorul . Persoanele de genu, au dus gamingul la extrem si au facut din el o platforma de socializare. Fiind luati in raid, ei incep sa-si expuna povestile, sa-si zica of-ul si sa aibe tot felul de pareri off-topic. Nimic legat de joc sau de raid. Au impresia ca raid-ul e un fel de group therapy si aici se cred mai in siguranta, in sensul ca li se acorda atentie. Performanta lor e sub toata critica, dar cel putin mai zic cate-un banc bun din cand in cand. Totodata, cand li se spune sa taca, o sa-ti povesteasca ceva pseudo-hazliu cum ca au mai patit asta. Astia o sa fie intr-o contradictie constanta cu Atotstiutorii, si probabil si-ar taia venele daca ar fi intr-un raid plin cu Letargici.

"Mama ce mare e bossu asta. Imi aduce aminte de Barajul din Cheile Bicazului care e urias. Btw am fost luna trecuta acolo cu familia, ce tare a fost.
Uita-te ce colorat e spell-ul ala, ce tare zici ca e un curcubeu. Va plac curcubeele? Mie da.
Ce e mic si zgarie geamul? Un bebe in cuptorul cu microunde. Hahahahah ce bun e bancul asta. Va place, nu? Mai vreti sa va zic unul?
Teribil, dar adevarat, ii cunoastem si pe astia.

Metode de recunoastere:
-extrem de prietenosi, sunt ca un pikachu in varianta umana, minus traznetele si culoarea galbena;
-vorbesc extrem de mult;
-nu sunt deloc atenti la raid;
-joaca in mare parte DPS;

Na, inchipuiti-va un raid cu 1 Ninja Leader, 2 Atotstiutori, 2 Letargici, 1 Povestitor, 3 Caini Loiali, si TU. Ce-ati face? Si asta e doar la 10men, ganditi-va la scara mai larga.

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 31-05-2012, 02:49:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haha quite funny. Si sa inteleg ca tu esti povestitorul - Eu zic ca e vorba si de prostia omeneasca care se gaseste pretutindeni nu numai in wow -
0 0

Back to top
Insidia

[Time's not kind.]

(since 27-12-2017 20:21)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  udieded 
Post Posted: 31-05-2012, 03:27:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^
ce ai scris tu acolo ar trebui sa fie ghid direct -

evit pugurile pe Blizz (pe freakz nu e nevoie)
din cate am citit in postul lui Light, probabil sunt eu ghinionista dar am fost surprinsa la cati inapti am intalnit acolo in puguri (chiar si in raiduri low lvl -)

cel mai des oameni de genu "I don't give a flying f#ck about your easy tactics, I'm too r#t#rded to do what I'm told in those spamming RWs and I'll scr#w your raid till I get kicked" (plus "atotstiutori" si "letargici", sau alte combinatii intre stilurile mentionate de Froster)

If pugging is really needed, I do respect it, I try to do my best (pe principiul, incerc sa ajut sau macar sa nu incurc),
dar sunt indivizi care te pun in situatii de genul "if I could b#tchslap you through the screen, I'd be on my way to jail for abusing a r#t#rd" - that's when I /ragequit, cause even my patience has a limit.

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 31-05-2012, 08:28:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Nu prea ai cum, dat fiind faptul ca pe Freakz exista urmatoarele tipologii:..............................

Or you could just watch this -

https://youtube.com/watch?v=bgnMpOU1LNQ:

Eu in general evit pug-urile, dar in lfr raids i do my best (atata timp cat nu ia un feral item de caster si imi bag picioarele si nu mai dau damage, suck it raid xD )

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Bluee
[Banned user]

Banned

(since 02-06-2012 10:57)

Votes: 2

Post Posted: 31-05-2012, 10:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Respectaþi sau nu PUG-urile,chiar dacã nu sunteþi lider?":
NU .

0 0

Back to top
Tulvan

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-05-2012, 12:08:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bluee wrote:
NU .

Ai fi putut sã dai ºi un motiv.

Btw eu respect PUG-urile pentru cã sunt singurele raiduri pe care le fac. Am fost în multe guilde pe server ºi pot sã zic cã 99,9% din ele au,cum am mai spus ºi într-un alt thread, o organizare mizerabilã. Singura guildã care meritã totuºi ceva e HKP,guildã care de-a lungul timpului ne-a uimit prin performanþã ºi dedicaþie din partea playerilor. HKP e guilda care se apropie cel mai mult de organizarea retail. Restul sunt pline de clasele de playeri enumerate de Froster, mai puþin liderul ninjalãu.

Dar totuºi,HKP e una singurã ºi pretenþiile lor sunt foarte ridicate (ceea ce e perfect normal). Guilde "bune" mai existã,însã guild masterii nu îºi dau interesul în a le organiza Retail-like.ªi dacã guild masterul nu îºi dã interesul,ce aºteptãri sã mai aibã de la playeri? Plus cã se înjurã la greu pe gchat/teamspeak ºi nu se respectã regulile. Decât sã îmi pierd vremea cu o astfel de guildã,prefer sã fac PUGs. Aºa mãcar pot sã fac ce raid vreau,oricând,ºi nu trebuie sã depind de nimeni.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 29-09-2024 13:22)

Votes: 169

Post Posted: 31-05-2012, 12:28:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:

Btw eu respect PUG-urile pentru cã sunt singurele raiduri pe care le fac. Am fost în multe guilde pe server ºi pot sã zic cã 99,9% din ele au,cum am mai spus ºi într-un alt thread, o organizare mizerabilã. Singura guildã care meritã totuºi ceva e HKP,guildã care de-a lungul timpului ne-a uimit prin performanþã ºi dedicaþie din partea playerilor. HKP e guilda care se apropie cel mai mult de organizarea retail. Restul sunt pline de clasele de playeri enumerate de Froster, mai puþin liderul ninjalãu.

Dar totuºi,HKP e una singurã ºi pretenþiile lor sunt foarte ridicate (ceea ce e perfect normal). Guilde "bune" mai existã,însã guild masterii nu îºi dau interesul în a le organiza Retail-like.ªi dacã guild masterul nu îºi dã interesul,ce aºteptãri sã mai aibã de la playeri? Plus cã se înjurã la greu pe gchat/teamspeak ºi nu se respectã regulile. Decât sã îmi pierd vremea cu o astfel de guildã,prefer sã fac PUGs. Aºa mãcar pot sã fac ce raid vreau,oricând,ºi nu trebuie sã depind de nimeni.

FELICITARI ! . Esti fericitul castigator al unei invitatii in HKP . Uita de programul tau de a iesi seara in oras cu prietena / prietenii / familia , acum ai de facut raiduri in FIECARE seara . Nu uita de Team Speak , acolo e adevarata distractie cand urla raid leaderul la tine ca nu scoti 15 k dps minim si stai in foc -

@ Froster : Tare lista aia - . Eu cred ca faceam parte din categoria "povestitorilor" , niciodata nu ma concentram la raid , eram off-topic cu discutiile , faceam caterinca.

Voted NO ! -

0 0

Back to top
Dragonweaver
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 07:55)

Votes: 8

Post Posted: 31-05-2012, 12:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:
Bluee wrote:
NU .

Stai, ca m-ai omorat. Serios? HKP e singura de pe toate realmurile? Esti pe dinafara cu wowul.

Sa incep sa enumar: Ground Zero,Deathwish, Showdown, Old Gang, Madness, I Need a Life, We Play Naked, Evo.

Posibil ca tu ai fost acolo, in guildele mentionate mai sus si ai fost mizer cu ei, nu guilda care se ocupa de ceva si face full run, iar alte guilde se chinuie la Halfus sau Valiona sau Maloriak sau mai stiu eu ce boss.

Si din ce "lingaumode" ai pentru HKP, postul pe care l-ai facut da de inteles ca vrei sa intri acolo si nu sti cum -.

Tulvan wrote:

ROG CA GM-II/MODERATORII SÃ LASE THREADUL DESCHIS PE TERMEN NELIMITAT !

Ai serios? Nelimitat? Cand o sa-l vad pe Shocker normal user.

Ce intelegi prin a-si da interesul la raid prin Retail-Like? Prietenas, aici esti pe freakz, blizzu are bossi leguma, intotdeauna a avut -. Daca o sa ai sansa sa intri in Deathwish sau alta guilda buna, atunci o sa-ti dai seama de ce este in stare, dar tu probabil ai fost in guilde no-name precum: We Pee in Moonwells sau altele.

A da si voted NO.

Salut.

0 0

Back to top
Tulvan

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-05-2012, 12:52:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Dragonweaver eu am fost în multe guilde de pe serverul ãsta ºi nu am prea vãzut organizare retail-like. Mai nou orice guildã care are cât de cât playeri gearaþi face toþi boºii,chiar ºi pe heroic. Da' cine a fãcut Realm first la aproape toþi boºii pe Genesis? Ale cãrei guilde sunt video-urile de pe pagina de start a serverului ? A guildei Noob Zero ? Nu, ale guildei HKP.
Old Gang,Madness,Showdown - same story.
I need a life ? Serios ? Ãia nu iau la raid dupã performanþã,ci dupã prietenii. Nuff said.
We play naked - Îl cunosc pe lider,sã zicem cã e singura guildã cât de cât bunã dintre cele enumerate de tine.
Evo ? Mai mult decât suferinþã ºi înjurãturi la greu pe gchat/global nu am vãzut altceva la ei.

E evident cã ai venit sã postezi doar ca sã îþi faci reclamã la guilda ta.ªi mã mai faci ºi lingãu dupã ce cã tu îi periezi pe ãia din Ground Zero cã te-au luat în guildã.

Salut ºi þie.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 13-04-2023 12:11)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-05-2012, 13:00:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan ce ar trebui sa inteleg prin " dai tot ce ai mai bun pentru a termina encounterul respectiv ?"(ma gandesc la aia care apasa mai tare pe butoane crezand ca dau dps sau heal mai tare - gen Athene care se screme cand da heal de zici ca se caca), also raspunsul meu e DA, respect pugurile chiar daca nu sunt raid leader pentru ca orice s.ar intampla eu o sa ies in avantaj:
1Raidul merge perfect- imi iau valor sau ce ma interesa din acel raid.
2Raidul faileaza- deaorece nu sunt un *** retard stiu ce se greseste si persoanele care o ard aiurea primesc un loc in blacklistul guilde- win pentru mine, deoarece cand or sa vina sa ceara invite nu trebuie sa imi mai bat capul cu interviuri si dps/heal/agro testing.
3Raidul merge perfect, dar raid leaderul ninjeaza- la fel respectivul o sa aibe un loc special in blacklist deoarece guilda mea nu a avut si nu va avea o istorie de ninjalai, cea ce nu pot spune de guilda ta favorita de mai sus.
Si exact cum a spus si nea Dragonweaver, cand HKP va fi singura guilda cu full progress, inseamna ca va fi si singura de pe server.
Edit: adica stai Dragonweaver a enumerat 6 guilde si tu i.ai spus ca isi face reclama la propria guilda( care din alea 6 7 nuj), iar tu hkp sus hkp jos fan boy ce esti, suferi cu realm first cand momentan realm firsturi nu au fost decat pe LK unde Gravity facea legea, sa apara realm firsturi si mai vorbim- asta daca sti ce e ala un realm first Gigele, pentru tine realm first e si la Hogger.
Also nu o mai da in diverse cu noi, e topicul tau stay on *** topic.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 02 June 2012 10:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 15-11-2024, 19:38:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x