User
Pass
2FA

Respectãm sau nu PUG-urile??
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Respectaþi sau nu PUG-urile,chiar dacã nu sunteþi lider?
Da
41%
 41%  [ 30 ]
Nu
58%
 58%  [ 42 ]
Total Votes : 72

Author Message7598
Froster

[The doctor is in]

Status: Offline
(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 31-05-2012, 13:24:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, observ ca toti o dati in on/offtopic si suferiti fiecare nu cu ce aveti voi dar suferiti gen "Prietenul meu are penisul mai mare decat prietenul tau, sunt mandru sa fiu prietenul lui, poate ma va regula si pe mine intr-o zi". Fara suparare dar cam asa e.

Nicio guilda nu e buna, si niciuna nu e rea. E totul de perceptie si de amuzament. Cam la fel se rezuma si cu PUG-urile. Eu personal cam mictionez pe ele iteme, daca PUG-ul in care sunt implicat ma face sa ma simt bine, sa rad putin. La asta se rezuma un joc. Sa razi, sa te simti bine, nu sa-ti doresti ca guild colleage-ul tau sa moara in chinuri ca ti-a luat Deathbringer's Will (WOTLK reference, care cunoaste stie). Voi o divagati grav, dar in fine, daca voi va simtiti bine cu item level de 400+ pe voi, e problema voastra, nu a mea.

Constant insa, cu stupoare, ca topicul asta devine "Reclama HKP" cum zic si ceilalti. Tulvan, apreciem ca-ti place de guildu' ala, dar ca sa-ti spun sincer, si ei au oile lor negre. Au fost implicati in atatea scandaluri pe forum, incat imi vine acru in patina cand ma gandesc. M-au tras si pe mine intr-un scandal pentru simplul fapt ca le-am reprosat o chestie. As putea sa amplific subiectul, dar dupa cum vezi, "HKP" nu e asa iubita de lume. Intr-adevar sunt buni, sunt tari pe patchul asta, dar nu sunt populari. Sunt ca tocilarul din prima banca din liceu (cum am mai zis in alte posturi). Joaca bine, dar sunt cam urati de majoritatea. Si nu e doar parerea mea, sau a GM-ilor implicati in acel scandal.

Cat despre restu' care au venit sa sufere cu guildele lor. Nu cunosc multe dintre ele, dar probabil si alea au bubele lor. Pana la urma topicul asta devine "Ne respectam unii pe ceilalti sau nu?", si din cate vad, raspunsul e (evident, ca suntem in Romania) Nu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tulvan

[Mentally Stable]

(since 02-06-2012 13:48)

Votes: 3

Post Posted: 31-05-2012, 13:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Tulvan ce ar trebui sa inteleg prin " dai tot ce ai mai bun pentru a termina encounterul respectiv ?"(ma gandesc la aia care apasa mai tare pe butoane crezand ca dau dps sau heal mai tare - gen Athene care se screme cand da heal de zici ca se caca), also raspunsul meu e DA, respect pugurile chiar daca nu sunt raid leader pentru ca orice s.ar intampla eu o sa ies in avantaj:
1Raidul merge perfect- imi iau valor sau ce ma interesa din acel raid.
2Raidul faileaza- deaorece nu sunt un *** retard stiu ce se greseste si persoanele care o ard aiurea primesc un loc in blacklistul guilde- win pentru mine, deoarece cand or sa vina sa ceara invite nu trebuie sa imi mai bat capul cu interviuri si dps/heal/agro testing.
3Raidul merge perfect, dar raid leaderul ninjeaza- la fel respectivul o sa aibe un loc special in blacklist deoarece guilda mea nu a avut si nu va avea o istorie de ninjalai, cea ce nu pot spune de guilda ta favorita de mai sus.
Si exact cum a spus si nea Dragonweaver, cand HKP va fi singura guilda cu full progress, inseamna ca va fi si singura de pe server.
Edit: adica stai Dragonweaver a enumerat 6 guilde si tu i.ai spus ca isi face reclama la propria guilda( care din alea 6 7 nuj), iar tu hkp sus hkp jos fan boy ce esti, suferi cu realm first cand momentan realm firsturi nu au fost decat pe LK unde Gravity facea legea, sa apara realm firsturi si mai vorbim- asta daca sti ce e ala un realm first Gigele, pentru tine realm first e si la Hogger.
Also nu o mai da in diverse cu noi, e topicul tau stay on *** topic.

Plângi cã þi-am fãcut guilda praf ?? Ia stai,nu eu am fãcut-o,e guilda ta,tu ai fãcut-o sã fie aºa.
ªi dacã þi-ai folosi singurul neuron pe care îl ai þi-ai da seama cã eu nu vorbeam de achievementul de realm first,ci de realm first kill (a.k.a. prima guildã de pe server care omoarã bossul X).
ªi în legãturã cu "fan boy",e vreo problemã cã am o pãrere bunã despre guilda HKP ºi despre a ta nu?

Cum ai zis tu,gata cu off-topicul.

@Froster Faza cu scandalurile de pe forum nici mie nu mi-a plãcut. Dar acum vorbim de progres ºi organizare,nu de care se ceartã mai mult pe un forum ºi în privinþa organizãrii sunt foarte buni.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-05-2012, 13:29:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:

Plângi cã þi-am fãcut guilda praf ?? Ia stai,nu eu am fãcut-o,e guilda ta,tu ai fãcut-o sã fie aºa.
ªi dacã þi-ai folosi singurul neuron pe care îl ai þi-ai da seama cã eu nu vorbeam de achievementul de realm first,ci de realm first kill (a.k.a. prima guildã de pe server care omoarã bossul X).
ªi în legãturã cu "fan boy",e vreo problemã cã am o pãrere bunã despre guilda HKP ºi despre a ta nu?

Nu inteleg? ce guilda a mea? cum a zis si Froster ai dat.o in reclama pentru HKP termina.te cu insultele aruncate la celelalte guilde, ai report de la mine pentru offtopic in propriul topic si bash intentionat restul guildelor, daca nu poti vorbi frumos despre o guilda, nu vorbi deloc. /sal

0 0

Back to top
Tulvan

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-05-2012, 13:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Tulvan wrote:

Nu inteleg? ce guilda a mea? cum a zis si Froster ai dat.o in reclama pentru HKP termina.te cu insultele aruncate la celelalte guilde, ai report de la mine pentru offtopic in propriul topic si bash intentionat restul guildelor.

Bash?? O,te rog,iartã-mã cã nu þi-am lãudat guilda ta mãreaþã în care nu prea aveþi activitate,sau despre celelalte cã nu mi-a plãcut organizarea.

Reclamã pt HKP ?? Asta de unde ai scos-o?? κi fac ei reclamã prin performanþã. Eu doar am zis la început cã guilda aia e foarte bunã,lui Dragonweaver nu i-a convenit ºi i-am comparat guildele enumerate de el cu HKP-ul. Asta þi se pare reclamã? ªi,în privinþa off-topicului,tu ºi Dragonweaver aþi început,eu doar v-am rãspuns,deci,teoretic,nici voi nu sunteþi mai presus .

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 31-05-2012, 13:40:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Opriti-va, ca-mi floodati casuta vocala, si ma enervez si va inchid topicul. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dragonweaver
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 07:55)

Votes: 8

Post Posted: 31-05-2012, 13:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai, tu mai mult de 14-16 ani nu ai. Iar ca sa pupi mereu in fund HKP mi se pare absurd. Si ce, Ground Zero e la fel de buna ca si alte guilde, macar face full run cu raid 5 de 10hc si full run cu raid 2 25hc si tu vi sa comentezi si nici macar char de 85 nu ai aici.

Si ce faci tu e cam incitare la flame, grija mare ca poate zbori.

0 0

Back to top
Tulvan

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-05-2012, 14:07:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragonweaver wrote:
Bai, tu mai mult de 14-16 ani nu ai. Iar ca sa pupi mereu in fund HKP mi se pare absurd. Si ce, Ground Zero e la fel de buna ca si alte guilde, macar face full run cu raid 5 de 10hc si full run cu raid 2 25hc si tu vi sa comentezi si nici macar char de 85 nu ai aici.

Si ce faci tu e cam incitare la flame, grija mare ca poate zbori.

OK,sorry,n-am vrut sã iasã aºa. Eu doar am spus cã guilda HKP se apropie cel mai mult dintre toate celelalte,de organizarea retail-like.Altceva nu am mai spus despre HKP. Doar un lucru vreau sã evidenþiez: HKP e cu mult deasupra Ground Zero în privinþa organizãrii.
Prietene,te-ai uitat pe forumul lor sã vezi cum se organizeazã ei? Cred cã nu. ªi apropo, guilda Ground Zero nu e cu nimic mai specialã decât celelalte guilde.
ªi dacã tot vrei sã ºtii,am câteva caractere de lvl 85,gearate pentru PVE.

ªi cu asta am terminat off-topicul.

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 31-05-2012, 14:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster i wanna have ur KIDS !!!(ghey much bla bla )

" you are "

0 0

Back to top
ceDrik21

[Creep]

(since 12-06-2017 08:12)

Votes: 37

Post Posted: 31-05-2012, 14:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:

ªi apropo, guilda Ground Zero nu e cu nimic mai specialã decât celelalte guilde.

Ok prietene si ce te face sa crezi ca renumita , deosebita sau cum vrei tu sa o numesti guilda HKP are ceva mai special decat Ground Zero sau cu guildele de pe server in general ? Se vede de la o posta ca esti un pupincurist al HKP-ului . Iar prin acestea nu vin sa protejez guilda Ground Zero , am venit doar sa-mi sustin parerea !

Bafta

0 0

Back to top
Tulvan

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-05-2012, 14:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ceDrik21 wrote:
Tulvan wrote:

ªi apropo, guilda Ground Zero nu e cu nimic mai specialã decât celelalte guilde.

Ok prietene si ce te face sa crezi ca renumita , deosebita sau cum vrei tu sa o numesti guilda HKP are ceva mai special decat Ground Zero sau cu guildele de pe server in general ? Se vede de la o posta ca esti un pupincurist al HKP-ului . Iar prin acestea nu vin sa protejez guilda Ground Zero , am venit doar sa-mi sustin parerea !

Bafta

1. Sunt mult mai stricþi în privinþa respectãrii regulilor.
2. Sunt mereu primii care fac câte un boss nou. ªi tot ei fac video-ul informativ care apare pe pagina serverului.
3. Sunt puþini,dar uniþi.Au cerinþe ºi pretenþii foarte mari de la playeri.
4. Au canal YT propriu ºi video-uri cu progresul lor. Poþi sã-þi faci o idee despre encounterul respectiv urmãrindu-i.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 31-05-2012, 14:32:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
2. Sunt mereu primii care fac câte un boss nou. ªi tot ei fac video-ul informativ care apare pe pagina serverului.
4. Au canal YT propriu ºi video-uri cu progresul lor. Poþi sã-þi faci o idee despre encounterul respectiv urmãrindu-i.

"sunt mereu primii" hmm mai gandestete cel putin la ultimi doi nu au fost, check http://forum.wow-freakz.com/Official-list-of-PvE-Server-Firsts-t144543.html

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 31-05-2012, 14:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:
ceDrik21 wrote:
Tulvan wrote:

Bafta

Ma si ce legatura are asta cu "respectam PUG-ul?"?
terminati cu offtopicul fratilor, nimeni nu a dat nume de guilda pe acest topic doar tu HKP sus HKP jos, pagina asta a fost all offtopic doar din cauza ta ca ai deviat de la subiect.l

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 31-05-2012, 14:35:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tulvan wrote:
ceDrik21 wrote:
Tulvan wrote:

Bafta

My friend esti clueless si ignorant atat asupra persoanelor/comunitatilor pe care tu le ataci( si nu le cunosti , cel putin asupra ghildei mele iti zic clar ca esti pe langa ) cat si asupra celor pe care ii sustii , ai inceput sa faci offtopic in propriul topic ( sa moara gigi rapper ma fac ) ai avut o idee buna si ai facut un *****... tipic romanesc ca si PUG-urile pe acest minunat server GOODBYE.

" you are "

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 31-05-2012, 14:38:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut raiduri cu globalu care m-au uimit (BWD 25 n de la cap la coada in aprox 30 de min fara sa stea cineva sa povesteasca script sau ceva) dar pe de alta parte am avut si parte de raiduri care au luat wipe de 5 ori in BH . In toate guildele la un moment dat se intalnesc si personaje de tipul enumerat de froster, dar intotdeauna se creaza o elita capabila sa faca orice raid de heroic chiar si numai datorita perseverentei. (daca raidul e dispus sa ia 10 wipeuri pana face un boss prima data ...e ok , pentru ca data viitoare il face din prima)
La tipuri de lideri Ninja ai uitat sa ii treci pe cei care fac raiduri cu globalu impreuna cu cativa din guilda, iar la impartirea lootului ..s.e da roll, dar itemele ajung numai la cei de la el din guilda (si totusi ai impresia ca e corect pana observi numele guildei pe capul lor)

0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 31-05-2012, 14:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu respect PUG-urile. Poate pentru ca am fost guild leader de guild bun pe alt server, care facea constant PUG-uri full run. Aveam reguli foarte clare, postate pe site-ul guildei si ii puneam pe toti sa fie de acord cu ele, lumea ajunsese sa ne stie. De principiu n-aveai voie sa dai roll pe ce te interesa decat daca iti faceai treaba. Ajunsesem sa facem constant cate un soi de off-char raid inainte de reset unde luam toti playerii mai buni de prin restul guildelor care ratasera raidul guildei lor. Si lumea ne respecta pentru asta.

Motivul principal pentru care am ajuns in HKP este ca am tot dat succesiv leave din guild-urile unde nu erau respectate PUG-urile si se ninja sistematic. Lucru care nu se intampla in HKP pentru ca raidurile lor, chiar si al n-lea raid de offchare nu prea sunt PUG-uri. Prin urmare, cei care vin la raid din afara guildei nu au pretentii la nimic. De regula sunt offchare ale playerilor din guild. Sau sunt oameni care vin sa demonstreze ce pot in speranta ca sunt remarcati.

Ma consider unul dintre putinii playeri de pe server care respecta PUG-urile si daca face vreodata unul anunta foarte clar dps-ul/heal-ul minim pentru a fi eligibil la roll si eventual greselile care te fac sa nu iti accept roll-ul pe loot la boss-ul respectiv. Si asta e singura metoda sa faci un PUG bun, la care lumea sa dea tot, sa stea si dupa wipe. Trebuie sa comunici, trebuie ssa stabilesti cateva reguli, pe care lumea sa le inteleaga, cu care sa fie de acord dinainte de inceperea raidului si de la care sa nu te abati orice ar fi. In joc nu e vorba de un item sau altul. E vorba de tine. De ce om esti. Daca iti tii cuvantul sau nu.

sunet

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 02 June 2012 10:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 21-06-2025, 02:15:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password