User
Pass
2FA

Bere, seminte, borduri si shaorma!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message20348
muthambals

[Mingonos]

Status: Offline
(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 10-06-2012, 03:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In ciuda rankului meu, n-am nimic cu HKP si nici cu Pony Zone. Din contra, dupa ce imi expira contul de pe Blizz intentionez sa imi fac cont nou pe Freakz, sa imi cumpar gear si sa frec menta ceva prin random guilds pana imi fac ceva gear si dupa sa fac o aplicatie pentru HKP. Da da da, serios. O.O... Dar am vazut ca nu se mai recruteaza lock. - (Poate se face o exceptie)

Last edited by muthambals on 10-06-2012, 04:00:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 10-06-2012, 03:58:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
Catalepsia wrote:
muthambals wrote:
Si cam despre ce e vorba in topicul asta de e asa de important? Spam zone sunt destule.. - HKP domina lumea!

//Semnaturile scoase daca tot se face un lucru calumea.

Ar fi trist, unii au muncit la semnaturile alea. Am facut topicul din ura profunda pentru Pony Zone, ce-i drept.

Deci dacã fac un thread din urã profundã pentru HKP devine și ãla sticky? Thinking You know, like a spam zone, 'cause there's not enough of them.

<ARE TREI SCLAVI IN HKP>

Zilnic îmi vine sã dau rename, crește numãrul. :<

Poti sa incerci, dar e ca la campaniile electorale. Pe tine cine te sponsorizeaza ? Mai avem decat 2 GM in guilda, dai rename -

@Muthambals - chiar daca nu se recruteaza, playerii hardcore au loc oricand.

Am plecat si eu la somn, am ramas fara venin.

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-06-2012, 04:04:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
eM wrote:
Catalepsia wrote:
muthambals wrote:
Si cam despre ce e vorba in topicul asta de e asa de important? Spam zone sunt destule.. - HKP domina lumea!

//Semnaturile scoase daca tot se face un lucru calumea.

Ar fi trist, unii au muncit la semnaturile alea. Am facut topicul din ura profunda pentru Pony Zone, ce-i drept.

Deci dacã fac un thread din urã profundã pentru HKP devine și ãla sticky? Thinking You know, like a spam zone, 'cause there's not enough of them.

<ARE TREI SCLAVI IN HKP>

Zilnic îmi vine sã dau rename, crește numãrul. :<

Poti sa incerci, dar e ca la campaniile electorale. Pe tine cine te sponsorizeaza ? Mai avem decat 2 GM in guilda, dai rename -

@Muthambals - chiar daca nu se recruteaza, playerii hardcore au loc oricand.

Am plecat si eu la somn, am ramas fara venin.

Faci un pas de la birou? Am început sã cred cã nu pe GM-ii din HKP ar trebui sã-i numãr, ci pe ceilalți.

Also, ca la campaniile electorale, cum zici și tu, dar mereu e sponsorizat cine nu trebuie.

0 0

Back to top
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 10-06-2012, 05:25:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci pur si simplu am pierdut toata noapte citid topicul de la event care e criminal de la pag 10 incolo si sa mor daca regret vreun minut:)))))cel mai tare post l-a avut froster bv lui a stiut sa le dea peste nas virginilor si pitiponcilor de pe sv asta.....

Staff message (Rizwan):

+1 warn - atac asupra utilizatorilor forumului

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 10-06-2012, 07:43:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca stie careva clasamentul final listat cu toate guildele va rog puneti un link .Multumesc!

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 10-06-2012, 08:17:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neataaaaaaa. Useless topic is useless.
/bye

Keep friends close, and enemies guessing.

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 10-06-2012, 08:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

$@l00T. G3@ny B0rduR@ va saluta -

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 10-06-2012, 08:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta se vrea a fi pony zone v2? o.O

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
raio
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2012 12:54)

Votes: 26

Post Posted: 10-06-2012, 08:48:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca 1 topic degeaba....mama ce super mega uber idee, si mai e si sticky lol...wtf is wrong with you all !!!!!!!!!!!

From the outside to the inside, from the outside undercover
I pull myself into your mother, cos I can take it like no other
0 0

Back to top
Croissant

[Best EU Paladin.]

(since 28-12-2012 00:39)

Votes: 2

Post Posted: 10-06-2012, 09:32:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

beculete.

0 0

Back to top
Dragonweaver
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 07:55)

Votes: 8

Post Posted: 10-06-2012, 10:04:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

raio wrote:
inca 1 topic degeaba....mama ce super mega uber idee, si mai e si sticky lol...wtf is wrong with you all !!!!!!!!!!!

La cum te comporti ca un copil, iti urmaresc posturile de ceva vreme, imi dau seama ca nu prea ai ce cauta pe aici.
//Mai bine un topic gen ce a facut Qiu decat un topic gen pony zone unde se aduna toti copii si incep sa discute de desene animate. Salut. Ca sa nu mai zic, ca 90% de acolo se lauda ca beau de rup, dar daca ii prinde mamica e bataie cu cureaua.

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

(since 16-09-2018 19:36)

Votes: 10

Post Posted: 10-06-2012, 10:09:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In Legatura cu eventu care a avut loc ieri inca odata s-a demonstrat ca Hkp este o guild de Joasa speta nu stiu sa piarda in acest joc viirtual s-a demonstrat ca fara ajutorul unui gm cat de mic ar fi ajutorul nu sunt instare sa faca ceva acum majoritate Membrilor Hkp arunca cuvinte josnice ca sa se scuze ca iar au dat fail intrun Event...
Pt. Dw bravo Voua e Locul 1 al vostru nimeni nu poate sa v-il ia.
Momenta nu se poate decide care este ce-a mai buna Guilda de pe Server Findca Uni Sunt pe genesis alti evo alti exodus asa ca Hkp sa taca din gura si sa isi vada de ale lor ca inainte de Cata era niste randomi acuma sunt Same randomi cu cativa Gm in guilda!
Kos pt tine numai respect pt timpul si munca acordata pt aces event parerea mea toti care comenteaza aiure de script de aia de aia Ban -1 Like a Baws pt simplu fapt ca aici e privat nu te obliga nimeni sa joci , Joci pe moka taci din gura veziti de treaba de ce kkt toti aste care comenteza nu va duceti pe Blizz daca nu va place aici aaa stiu naveti o Chifla in burta si stit sa comentati ca un GM care a depus efor la un Event a omis un Spell sau ceva se poate intampla oricui....
Haters vor exista mereu Prosti si mai multi...
Cam atat am avut de scris imi cer scuze pt limbaj daca am scris gresit debea am ajuns acasa dupa 3 zile si sunt cam obosit...
Hf and Gl!

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 10-06-2012, 10:25:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
In Legatura cu eventu care a avut loc ieri inca odata s-a demonstrat ca Hkp este o guild de Joasa speta nu stiu sa piarda in acest joc viirtual s-a demonstrat ca fara ajutorul unui gm cat de mic ar fi ajutorul nu sunt instare sa faca ceva acum majoritate Membrilor Hkp arunca cuvinte josnice ca sa se scuze ca iar au dat fail intrun Event...
Pt. Dw bravo Voua e Locul 1 al vostru nimeni nu poate sa v-il ia.
Momenta nu se poate decide care este ce-a mai buna Guilda de pe Server Findca Uni Sunt pe genesis alti evo alti exodus asa ca Hkp sa taca din gura si sa isi vada de ale lor ca inainte de Cata era niste randomi acuma sunt Same randomi cu cativa Gm in guilda!
Kos pt tine numai respect pt timpul si munca acordata pt aces event parerea mea toti care comenteaza aiure de script de aia de aia Ban -1 Like a Baws pt simplu fapt ca aici e privat nu te obliga nimeni sa joci , Joci pe moka taci din gura veziti de treaba de ce kkt toti aste care comenteza nu va duceti pe Blizz daca nu va place aici aaa stiu naveti o Chifla in burta si stit sa comentati ca un GM care a depus efor la un Event a omis un Spell sau ceva se poate intampla oricui....
Haters vor exista mereu Prosti si mai multi...
Cam atat am avut de scris imi cer scuze pt limbaj daca am scris gresit debea am ajuns acasa dupa 3 zile si sunt cam obosit...
Hf and Gl!

+1 ati uitat pe wotlk ca stateati ca mielu' la taiere ? v-ati luat arfe pe cataclysm sunteti patetici .

raio wrote:

De ce crezi ca e sticky ? pentru ca e vrazvan din hkp ( asa e cu giemii in guilda )

BRB , Imi fac char sa intru in guilda lui eM , hf !

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-06-2012, 10:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
In Legatura cu eventu care a avut loc ieri inca odata s-a demonstrat ca Hkp este o guild de Joasa speta nu stiu sa piarda in acest joc viirtual s-a demonstrat ca fara ajutorul unui gm cat de mic ar fi ajutorul nu sunt instare sa faca ceva

Mã îndoiesc cã ar fi fãcut chestii cu GM power pânã acum, gen eventuri sau lucruri asemãnãtoare, cã ar fi vãzut cineva log-urile dacã era, dar ideea e cã fac rage ca niște 3,1416zde în perioada delicatã atunci când pierd.

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 10-06-2012, 10:33:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blader wrote:
Asta se vrea a fi pony zone v2? o.O

Nu mai fii tare in gura ca il trimit pe skilz sa te bata *****. Ce sfant checat s-a intamplat? De ce se cearta toata lumea pe forum?

App, adio pony zone

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 10 June 2012 11:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 02-12-2024, 12:59:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x