User
Pass
2FA

Report a Gamemaster
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 62, 63, 64  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message152215
slimj0k3r

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-11-2014 10:15)

Votes: 3

Post Posted: 02-07-2012, 19:19:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ar trebui sa-mi raspunzi de ce am luat ban pe Xwolf , pentru ca tu mi l-ai dat. simplu. motiv ?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 02-07-2012, 19:35:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

slimj0k3r wrote:
Character name: Xwolf
Gamemaster name: Bachuss (Evolution)
Date and time: 02.07.2012 7:30 ~
More information on the subject: Am luat 24 ore mute respectiv 7 zile ban de la Burton pe un account pentru ca l-am facut virgin pe Bachuss. Asta mi se pare normal si sa zicem ca inteleg faptul pentru care am luat ban. Intru pe celalalt account , nu jignesc pe nimeni si dupa 15-20 minute iau de la Bachuss ban 7 zile ban reason: acelasi motiv v2. Ce vrea sa insemne asta? prima fapta recunosc, desi consider acelasi lucru, inteleg pedeapsa. Banul pe celalalt account nu mi-a explicat nimeni de ce l-am luat.

Ca sa te inveti minte sa nu mai faci asta niciodata. Nu trebuie sa-ti raspunda Burton, am raspuns eu.

0 0

Back to top
addy15

[Mentally Stable]

(since 09-09-2012 12:53)

Votes: 2

Post Posted: 02-07-2012, 19:40:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DA stai asa frate banu e pe nedrept acolo scrie pentru insulta primesti ban sau mute ce iam zis eu ? cai virgin asta este o insulta? si nu stiu eu daca ii ziceam gen esti prost esti dobitoc mai ziceam si eu da asa
0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 02-07-2012, 19:42:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raspunsul lui Zohl e valabil pentru toata gasca vesela de pe Evolution.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 02-07-2012, 19:44:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban-ul s-a dat la recomandarea mea si a lui Burton.

Voi pufuletilor pufarini va gasiti tot timpul fraieru' cu scris albastru pe care sa-l luati peste picior, dar de data asta au fost mamica si taticul in spate:

http://imgur.com/Zi2ZD,76dZa,MdQya,QcnJj,4lFzh#0

Aici ai toate pozele incriminatoare.

"Dar vai, ba, gi-em abuz, gi-em abuz, eu nu l-am facut pe Bacchus virgin aici". Inainte sa intri intr-un gospodar rage, te rog sa te uiti pe regulamentul Freakz si sa citesti cu atentie. Ai sa intelegi unde bat.

Cu alte cuvinte, daca prietenii tai se arunca de pe bloc la etajul 5, legile lui Darwin spun ca nu e o idee prea buna.

O seara buna,

Froster.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hNszqt

[Mentally Stable]

(since 28-07-2018 16:49)

Post Posted: 02-07-2012, 20:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu din ce vad in poza pusa de froster...singuru care injura e un paladin shocking(numecomplicat) in nici un caz invinuitul (xwolf). eu inteleg ca v-a jignit prietenul/amicul vostru din gasca de Gm. Desi nu am nici o treaba cu cu nimeni de aici... ca cititor al forumului , consider ca singuru vinovat e acel paladin. Si hai sa fim seriosi "virgin" e o insulta ? de cand pana cand ?voi modificati DEX-ul ?

Explicatie din dex: VIRGÍN ~ã (~i, ~e) 1) (despre persoane) Care nu a avut niciodatã legãturi sexuale; cast; feciorelnic. 2) fig. (despre persoane) Care este plin de nevinovãție; neprihãnit; nevino-vat; inocent; candid. 3) (despre lucruri) Care încã nu a fost în uz; neatins; pur; curat; proaspãt. 4) (despre locuri) Care încã nu a fost cultivat; nevalorificat; necultivat; neexplorat; neexploatat. /<lat. virgo, ~inis
VIRGÍN, -Ã adj. 1. Fecioresc; cast, neprihãnit, curat. ♦ (s.f.) Fecioarã. ♦ Constelația Fecioarei. 2. (Fig.; despre o regiune, un teren, o pãdure etc.) Neumblat, nestrãbãtut; care nu a fost explorat, exploatat. [Var. vergin, -ã adj. / < virginã, cf. lat. virgo – fecioarã].
VIRGÍN, -Ã adj. 1. fecioresc; cast, neprihãnit. ♢ (s. f.) fecioarã. 2. candid, inocent. 3. (despre o regiune, o pãdure) neumblat, nestrãbãtut; neexploatat. 4. (despre lânã) purã, la prima prelucrare. (< lat. virgo)

acestea find spuse dupa Limba si literatura romana... virgin nu e o insulta. Daca el e babalau si nu poate sa bage balosu in pestera e treaba lui. Dar ma repet, virgin nu e insulta !!!
Oricum e serveru vostru si nu veti scoate banul pentru ca nu vreti voi , dar am dreptul la propria opinie si la exprimarea acesteia.

Last edited by hNszqt on 02-07-2012, 20:44:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Post Posted: 02-07-2012, 21:26:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hNszqt wrote:
eu din ce vad in poza pusa de froster...singuru care injura e un paladin shocking(numecomplicat) in nici un caz invinuitul (xwolf). eu inteleg ca v-a jignit prietenul/amicul vostru din gasca de Gm. Desi nu am nici o treaba cu cu nimeni de aici... ca cititor al forumului , consider ca singuru vinovat e acel paladin. Si hai sa fim seriosi "virgin" e o insulta ? de cand pana cand ?voi modificati DEX-ul ?

Explicatie din dex: VIRGÍN ~ã (~i, ~e) 1) (despre persoane) Care nu a avut niciodatã legãturi sexuale; cast; feciorelnic. 2) fig. (despre persoane) Care este plin de nevinovãție; neprihãnit; nevino-vat; inocent; candid. 3) (despre lucruri) Care încã nu a fost în uz; neatins; pur; curat; proaspãt. 4) (despre locuri) Care încã nu a fost cultivat; nevalorificat; necultivat; neexplorat; neexploatat. /<lat. virgo, ~inis
VIRGÍN, -Ã adj. 1. Fecioresc; cast, neprihãnit, curat. ♦ (s.f.) Fecioarã. ♦ Constelația Fecioarei. 2. (Fig.; despre o regiune, un teren, o pãdure etc.) Neumblat, nestrãbãtut; care nu a fost explorat, exploatat. [Var. vergin, -ã adj. / < virginã, cf. lat. virgo – fecioarã].
VIRGÍN, -Ã adj. 1. fecioresc; cast, neprihãnit. ♢ (s. f.) fecioarã. 2. candid, inocent. 3. (despre o regiune, o pãdure) neumblat, nestrãbãtut; neexploatat. 4. (despre lânã) purã, la prima prelucrare. (< lat. virgo)

acestea find spuse dupa Limba si literatura romana... virgin nu e o insulta. Daca el e babalau si nu poate sa bage balosu in pestera e treaba lui. Dar ma repet, virgin nu e insulta !!!
Oricum e serveru vostru si nu veti scoate banul pentru ca nu vreti voi , dar am dreptul la propria opinie si la exprimarea acesteia.

Multumim de reply, apreciem orice remarca, atata timp cat e pertinenta si la subiect.

Definitia ta are perfecta dreptate. Insa nu cred ca e folosita ca un reminder lui Bacchus ca e el virgin. In primul rand, nu-l cunosc personal, nu i-au controlat preputul sa verifice daca si-a pierdut virginitatea intr-adevar. Asta doar daca sunt parintii lui (fals, le-am verificat ip-ul), sau medicul sau curant personal. Insa nu cred ca are mai multi medici curanti, ceea ce duce la o contradictie, deoarece daca acel medic curant ar fi spus asta pe global, ar fi incalcat pactul de confidentialitate medic-pacient si ar fi fost intr-o gramada de mizerie.

Termenul de mai sus, desi nu e ofensator, e folosit cu tenta ofensiva, caci eu nu cred ca lesinatii aia s-au trezit in cor sa-l preaslaveasca pe Bacchus gen "SLAVA TIE, ESTI PURITAN, ABSTINENTA NAMBAR OAN". Ci chiar vroiau sa-l atinga la ego. Cu alte cuvinte si-a cautat-o cu lumanarea. Totodata, tipii ceilalti au fost pedepsiti si ei, stai linistit.

Tl;dr: nu cuvantul in sine conteaza, ci gestul si tentativa de flame.

Multumim totusi ca ti-ai dat opinia, sper ca si raspunsul meu sa fi fost suficient de pertinent si convingator. O seara placuta.

PS: in cazul in care ziceti "serveru' vostru, voi faceti regulile, topicu' asta e facut mai de forma sa zica lumea ca va faceti treaba in mod cinstit", o sa fac o sumarizare a GM-ilor care si-au luat suspend/remove GM prin acest topic (Atat pe WOTLK, cat si aici):

-Kent
-Shaggy
-Froster
-Cobrel
-Evelina
-Berserk
-Adrenalyn
-Jert
-Sambu

0 0

Back to top
addy15

[Mentally Stable]

(since 09-09-2012 12:53)

Post Posted: 02-07-2012, 21:51:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai ce smecher ejti tu
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 02-07-2012, 21:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pot sa ma simt jignit si daca ma intrebi daca am ochelari, iti vezi de joc si nu iei GM-ul peste picior.

Alt reply dupa mine care nu e reclamatie primeste warn.

0 0

Back to top
Serbanel

[Mentally Stable]

(since 18-03-2013 10:32)

Post Posted: 03-07-2012, 00:53:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rog Membrii "Hey im mvp" sa termine cu postarile facute pe acest topic .. trec 7 zile si ne continuam de joc .. iar legat de Bachuss .. atat am de zis .. recunosc greseala desi nu vad ceva rau in a fi virgin .. depinde in ce context il iei .. virgin poate insemna si pur... de unde stii ca nu am zis ca Bachuss e pur .. in fine ... toata faza a inceput de la rugamintea noastra adresata lui Bachuss .. care suna in felu urmator "Bachuss nu dai te rog un announce cu join Rated Battleground" .. el raspunzand .. "Dau ce announce vreau cand vreau" sau ceva de genul .. va poate confirma el personal, tinand cont ca de fiecare data cand el si alt gm de la Horde aveau grup de rated bg .. isi dadeau announce .. am crezut ca imi permit si eu luxul sa am o astfel de rugaminte la el . .dar m-am inselat .. repet .. imi recunosc greseala dar totusi 7 zile ban mi se pare putin exagerat .. si dat la Rage .. am incheiat subietu .. ROG PLAYERII "HEY IM MVP" sa nu mai posteze pe acest topic .. replyuri legate de Bachuss (la acest subiect) .. Multumesc

Posturi unite automat, 03-07-2012, 01:53:56

Froster wrote:
Ban-ul s-a dat la recomandarea mea si a lui Burton.

Voi pufuletilor pufarini va gasiti tot timpul fraieru' cu scris albastru pe care sa-l luati peste picior, dar de data asta au fost mamica si taticul in spate:

http://imgur.com/Zi2ZD,76dZa,MdQya,QcnJj,4lFzh#0

Aici ai toate pozele incriminatoare.

"Dar vai, ba, gi-em abuz, gi-em abuz, eu nu l-am facut pe Bacchus virgin aici". Inainte sa intri intr-un gospodar rage, te rog sa te uiti pe regulamentul Freakz si sa citesti cu atentie. Ai sa intelegi unde bat.

Cu alte cuvinte, daca prietenii tai se arunca de pe bloc la etajul 5, legile lui Darwin spun ca nu e o idee prea buna.

O seara buna,

Froster.

uitate ca pe chat am zis sa se termine cu Flame-ul ... adica am incercat sa aplanez situatia cu toate acestea m-am trezit si eu cu ban 7 zile pe charul acela .. motiv .. ?????????

0 0

Back to top
Burton

[Freakazoid]

(since 28-12-2015 14:04)

Votes: 31

Post Posted: 03-07-2012, 01:00:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Rog Membrii "Hey im mvp" sa termine cu postarile facute pe acest topic .. trec 7 zile si ne continuam de joc .. iar legat de Bachuss .. atat am de zis .. recunosc greseala desi nu vad ceva rau in a fi virgin .. depinde in ce context il iei .. virgin poate insemna si pur..

La asta chiar nu ma pot abtine ca te stiu prea bine , Serbane : sa mori tu ca te refereai la puritate ? Pe cine crezi ca duci aici de nas ? Nu avem 12 ani.
Mai bine terminati-va cu scuzele astea patetice , deja mi se face scarba.

Quote:
uitate ca pe chat am zis sa se termine cu Flame-ul ... adica am incercat sa aplanez situatia cu toate acestea m-am trezit si eu cu ban 7 zile pe charul acela .. motiv .. ?????????

Nu incerca sa scoti camasa acum, ai zis pe global sa se termine la cateva minute dupa ce ai spamat cu "Bacchus e virgin" si fazele alea ieftine cu "ati vazut virgin la 30/40 de ani". Sau de astea ai uitat ? Sau ai uitat ca tu ai inceput trenuletzul de "bacchus e virgin"?

In concluzie , nici un GM nu a gresit , e greseala voastra ca incercati sa ne provocati si sa ne subminati autoritatea. Case closed.

Quote:
Victor: ce ratat sunt

0 0

Back to top
Serbanel

[Mentally Stable]

(since 18-03-2013 10:32)

Post Posted: 03-07-2012, 01:21:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In numele "HEY IM MVP" vreau sa ne cerem sincere scuze fata de Bachuss daca l-am ofensat sau jignit, spunand ca e virgin.. tinand cont ca nici unul dintre noi nu a avut ban sau probleme cu vre-un GM de pe Freakz .. doresc ca acest conflict sa fie inchis pe calea amiabila.. Multumesc .. Burton si Bachuss

0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Post Posted: 03-07-2012, 09:11:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NO UNBAN! Data viitoare sa nu mai faceti astfel de "glume"! Oricum niste scuze penibile si fara nici un sens! Subiect incheiat!
0 0

Back to top
twx

[Mentally Stable]

(since 23-08-2013 09:05)

Post Posted: 03-07-2012, 10:45:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu am luat ban pe un motiv prostesc , nimeni nu are print , nu are cum sa dovedeasca ca am facut cv gresit sau am injurat intrun fel gm-u ptc nu am facuto . Cat despre Bachuss nu stiu dc teai simtit jignit cand am zis de "40 year old virgin" , filmul exista nu noi lam inventat sa te jignim pe tn . Un ultimu timp ai cv cu noi si vad ca ti-ai atins scopu pana la urma . Intri pe global si provoci lumea , nu am dovada inca deci nu am ce comenta , deocamdata .
0 0

Back to top
slimj0k3r

[Mentally Stable]

(since 18-11-2014 10:15)

Post Posted: 03-07-2012, 11:01:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Presupun ca o sa consederati asta off topic, sau o sa primesc un Warn de la Zohl, dar in acel print nu vad ce am facut rau sau de as fi zis ceva jignitor la adresa oricarui jucator / GM . O fi eu mai incet la minte. Xwolf . Ah si inca un lucru, pe forum ma port civilizat , nu folosesc cuvinte jignitoare, insa nu m-am asteptat sa vad de la GM "caci eu nu cred ca lesinatii aia..." , presupun ca am dreptul la intrebarea: De unde sti tu ca sunt un lesinat? Esti doctorul meu? Ai tu habar ce probleme medicale am? Te rog frumos abtinete de la jigniri.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2014 11:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 62, 63, 64  Next    

The time now is 30-11-2024, 09:44:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x