User
Pass
2FA

Ma puc de oficial,si am nevoie de o guilda si de cineva cu cunostinte
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message12995
kvll

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-08-2015 10:23)

Votes: 3

Post Posted: 06-07-2012, 20:33:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va salut! zilele astea imi cumpar tot setul world of warcraft,si am nevoie de ajutor.
Ma apuc pe europe,si am nevoie de o guilda la hoarda, romaneaca,si daca stiti pe cineva care imi poate vinde game time pe gold,am gasit pe cineva care cunoaste,dar acum nu stiu daca imi va raspunde la mesaj.
Si prima luna ma puteti ajuta dumneavoastra cu un gametime gratis,o sa o platesc in gold exact cand am exact goldul necesar,pe langa asta game time, am sa mai achizitionez de la dvs,oricum platesc puteti sta linistit,doar nu's nebun sa cumpar tot setul sa joc doar 7 zile. Nu prea mai am bani - ,si nu am de unde scoate 14euro/lunar pt gametime,desi am 20 ani - si somer.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Melfy

[Creep]

(since 10-10-2022 15:46)

Votes: 58

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-07-2012, 20:39:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, iti recomand realm-ul Sylvanas-alliance, este foarte populat de romani, implicit si multe guilde de romani.

Daca vrei iti dau eu Recruit a friend, pentru a-ti facilita leveling-ul ( oricum vreau sa-mi fac un char nou ). Iti platesc eu prima luna cu gold ( trebuie sa ai o tara diferita de Romania pusa la battlenet ).

Daca esti interesat add mellfy @ skype sau pm pe forum.

Last edited by Melfy on 08-07-2012, 08:19:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
kvll

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-07-2012, 20:42:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Melfy wrote:
Salut, iti recomand realm-ul Sylvanas-alliance, este foarte populat de romanii, implicit si multe guilde de romani.

Daca vrei iti dau eu Recruit a friend, pentru a-ti facilita leveling-ul ( oricum vreau sa-mi fac un char nou ). Iti platesc eu prima luna cu gold ( trebuie sa ai o tara diferita de Romania pusa la battlenet ).

Daca esti interesat add mellfy @ skype sau pm pe forum.

Din pacate nu am microfon sa putem vorbi pe skype, iti multumesc ca ma poti ajuta,in cazul asta accept sa joc la " inamicii " mei aliati - . Din pacate am pus tara Romania pe cont,dar inca nu l-am cumparat.
Daca doresti putem discuta pe messenger sau email.
Iti multumesc ca ma ajuti.

0 0

Back to top
Insidia

[Time's not kind.]

(since 27-12-2017 20:21)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  udieded 
Post Posted: 06-07-2012, 20:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci... nush exact ce ai scris tu acolo in al2lea paragraf, dar iti pot da niste sfaturi.

1. ca sa joci pe blizz iti trebuie cont battle.net. cand iti faci contu ala NU pune ca tara Romania. NU ai sa poti sa iti platesti contu' cu gold (pentru ca nu poti da Recruit a Friend)
2. daca nu stii lumea cu care ai sa joci (adica daca nu-ti sunt prieteni cu care ai mai jucat / cunoscuti de mai mult timp), iti recomand sa nu mergi intr-un guild full romanesc (except daca te bate grav engleza)
3. seller de gametime sunt multi, probabil cel mai de incredere e Pr3cious, dar e cam scump right now.

have fun -

Last edited by Insidia on 06-07-2012, 20:47:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Melfy

[Creep]

(since 10-10-2022 15:46)

Votes: 58

Post Posted: 06-07-2012, 20:46:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti sa-ti faci alt cont de battlenet si sa pui o alta tara diferita de Romania, de preferat UK.

In caz contrat nu vei putea lua gametime pe gold, va trebuie sa cumperi gamecarduri ( se gasesc si pe godl dar sunt mult mai scumpe ).

Anyway, ai pm.

0 0

Back to top
kvll

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-07-2012, 20:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Melfy wrote:
Poti sa-ti faci alt cont de battlenet si sa pui o alta tara diferita de Romania, de preferat UK.

In caz contrat nu vei putea lua gametime pe gold, va trebuie sa cumperi gamecarduri ( se gasesc si pe godl dar sunt mult mai scumpe ).

Anyway, ai pm.

Si imi poti zice pasii totali?
Deci da-mi link-ul tau de referal,ma inregistrez cu tara UK,apoi cum cumpar gametime? iti poate oferi site-ul blizzard sa cumperi gametime cu gold,faza asta cu friend recruit nu am inteles-o niciodata.

0 0

Back to top
Georgy

[Chieftain]

(online 2 weeks ago)

Votes: 35

Post Posted: 06-07-2012, 20:51:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fa-ti alt cont si pune-ti alta tara ca nu poti plati game time cu gold daca ti-ai pus Romania. Cand cumperi battlechest, ai o luna gratis. Da-mi pm daca vrei sa-ti recomand pe cineva de la care poti cumpara game time cu gold.
0 0

Back to top
Insanemode

[Mentally Stable]

(since 26-02-2016 23:36)

Votes: 5

Post Posted: 06-07-2012, 22:02:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kvll wrote:
Va salut! zilele astea imi cumpar tot setul world of warcraft,si am nevoie de ajutor.
Ma apuc pe europe,si am nevoie de o guilda la hoarda, romaneaca,si daca stiti pe cineva care imi poate vinde game time pe gold,am gasit pe cineva care cunoaste,dar acum nu stiu daca imi va raspunde la mesaj.
Si prima luna ma puteti ajuta dumneavoastra cu un gametime gratis,o sa o platesc in gold exact cand am exact goldul necesar,pe langa asta game time, am sa mai achizitionez de la dvs,oricum platesc puteti sta linistit,doar nu's nebun sa cumpar tot setul sa joc doar 7 zile. Nu prea mai am bani - ,si nu am de unde scoate 14euro/lunar pt gametime,desi am 20 ani - si somer.

Nu fa prostia sa-ti cumperi tot setul..
Cumpara-ti un cont unmerged cu 50 ron iar apoi il platesti cu 2 euro pe luna de la chinezi, sau cu 5k gold.

Gasesti tot ce iti trebuie aici
http://www.ownedcore.com/forums/mmo-trading-market/world-of-warcraft-buy-sell-trade/345642-wts-sor-unmerged-account-us-eu-free-catalvl80-10-free-x-53rocket-bonus-cheapest.html

Baga-le id-ul de skype si intreaba-i despre ce nelamuriri ai. -

Cya and hf! -

and ps:
kvll wrote:

. Din pacate am pus tara Romania pe cont,dar inca nu l-am cumparat.

fa-ti alt cont si pune-ti tara pe UK. -

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 07-07-2012, 14:11:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tara -> Uk(sau alta) , neaparat, eu m'am lasat de wow retail pentru ca pur si simplu nu mai aveam bani iar cu gold nu puteam sa imi iau time (aveam vre'o 50k gold si ma uitam ca prostu la ei)

Guilda de straini, inveti engleza, sunt mult mai "obsedati" sau dau randament mai mare la raiduri decat romanii. Also fara francezi, aia sunt nationalisti si vorbesc doar in limba lor ori de cate ori au ocazia.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
patric11

[Mentally Stable]

(since 12-11-2019 23:43)

Votes: 13

Post Posted: 07-07-2012, 15:22:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

porcarie , cum sa joci pe contrul altcuiva ? oricand pot aparea complicatii sa te trezesti fara cont , si cand eram mic si jucam metin nu acceptam alt cont nici daca era full , mai bine ai contul tau , pe emailul tau etc. fa-ti b net account si platesti lunar vreo 7k gold pt cod , nu stiu la cine dar sigur cel mult 10k gold pe luna.
0 0

Back to top
kvll

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-07-2012, 18:42:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne!!!!!!! ca asa ceva nu e posibil.
Dupa ce cumpar jocul,primesc toate 3 cd key,activez jocul,joc 8 ore fac lvl 43,ma deconecteaza,ma vad banat. Intru pe email ,imi zice ca's permanent banat ca nu am finalizat cumpararea. Cum m*ata....sa nu o finalizez daca am platit,si am primit cd key... Le-am trimis ticket,explicandu-le,daca e banat permanent,sper ca am banii pe card,ma voi trezi ca nici bani,si nici cont.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 07-07-2012, 19:26:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

patric11 wrote:
porcarie , cum sa joci pe contrul altcuiva ? oricand pot aparea complicatii sa te trezesti fara cont

Daca e unmerged nu au cum sa fie probleme. Doar sa nu dai de vreunul care vrea din start sa dea vreo teapa.

- Retired -
0 0

Back to top
kvll

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-07-2012, 21:11:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
patric11 wrote:
porcarie , cum sa joci pe contrul altcuiva ? oricand pot aparea complicatii sa te trezesti fara cont

Daca e unmerged nu au cum sa fie probleme. Doar sa nu dai de vreunul care vrea din start sa dea vreo teapa.

Si spre exemplu eu daca iti cumpar tie contul,tu poti sa-l recuperezi inapoi? chiar daca schimb toate datele la ei ? Eu am patit o faza din asta in alt joc crossfire,cineva mi-a dat un cont gratuit,si eu l-am mai plusat,i-am mai adaugat iteme chestii la el,si dansul si-a recuperat inapoi contul prin 2 dovezi de plati ....

0 0

Back to top
Angelrune

[Mentally Stable]

(since 19-02-2014 15:36)

Votes: 5

Post Posted: 07-07-2012, 22:03:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kvll wrote:
myt42xxx wrote:
patric11 wrote:

Si spre exemplu eu daca iti cumpar tie contul,tu poti sa-l recuperezi inapoi? chiar daca schimb toate datele la ei ? Eu am patit o faza din asta in alt joc crossfire,cineva mi-a dat un cont gratuit,si eu l-am mai plusat,i-am mai adaugat iteme chestii la el,si dansul si-a recuperat inapoi contul prin 2 dovezi de plati ....

Da, se poate recupera. Tot ce ii trebuie este cd-key de la tbc (classic este inclus) si are contul inapoi

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 07-07-2012, 22:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unmerged nu-l mai pot recupera , ca se transfera toate pe contul tau de battle.net , AL TAU!
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 28-02-2025, 09:04:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x