User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 117, 118, 119  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message252880
Andrew92

[Just...Epic]

Status: Offline
(since 08-02-2016 09:40)

Votes: 21

Post Posted: 08-07-2012, 14:38:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ReDucTor wrote:
Nume In-Game : Reductor
Clasa : Hunter
MainSpec/OffSpec : Marksmanship / Marksmanship
iLvl : 355
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Reductor
Profesie : 525 skill at: Leatherworking, Tailoring, Fishing, Cooking, First Aid.
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : hmm, n-am mai jucat wow de ceva vreme, mai exact din WOTLK. Fost guild master in Malediction, Realness si inca cateva. le-am uitat pentru ca s-au tot schimbat fel si fel de nickname-uri ciudate cu tenta violenta sa para mai "cool". Momentan sunt creep pe harta in cautare de o guilda matura si linistita.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment: am facut Blackwing Descent de cateva ori pe normal. script usor. n-am avut ocazia pe heroic inca.

Respins, cerere incompleta (no achiev, nu ma intereseaza dc nu ai facut).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Hommie

[Mentally Stable]

(since 22-07-2012 03:44)

Votes: 2

Post Posted: 08-07-2012, 18:45:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Hommie
Clasa : Mage
MainSpec/OffSpec : Fire PvE/Frost PvP
iLvl :(minim 355) : 355 ilvl
Link Armory : Nu merge armory.In-game.
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Enchanting.
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Numai cu globalu , nam prins guild bun pana acum !
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : Nu le am , dar stiu scripturile la toti bossi cap coada !
IMPORTANT: Sa ai contul din joc legat cu cel de pe forum.
Daca va indoiti de capacitatile mele , ma puteti lua de proba 1 saptamana , in care sa vin la raiduri n , sau care le faceti cu alts , ceva de genu asta , si veti vedea ca nu sunt un newbie !(Joc wow de 7 ani)

Last edited by Hommie on 08-07-2012, 22:52:26; edited 2 times in total
0 0

Back to top
balacaibos

[Mentally Stable]

(since 04-06-2015 16:33)

Votes: 4

Post Posted: 08-07-2012, 20:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game :Uruku
Clasa :druid
MainSpec/OffSpec :restoration/feral
iLvl :(minim 355)364
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Uruku
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):engi &Lw
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea :unstopabble pentru ca nu ma lu-au la nici un raid nici macar n , ca se da invite dupa rank, si am stat asa o saptamana si am hotarat sa parasesc
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : http://oi45.tinypic.com/vq15jk.jpg

0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

Post Posted: 08-07-2012, 21:19:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

balacaibos wrote:
Nume In-Game :Uruku
Clasa :druid
MainSpec/OffSpec :restoration/feral
iLvl :(minim 355)364
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Uruku
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):engi &Lw
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea :unstopabble pentru ca nu ma lu-au la nici un raid nici macar n , ca se da invite dupa rank, si am stat asa o saptamana si am hotarat sa parasesc
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : http://oi45.tinypic.com/vq15jk.jpg

Respins !!!

0 0

Back to top
Maky

[Miel]

(since 25-10-2020 06:16)

Votes: 4

Post Posted: 08-07-2012, 21:54:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Makitos
Clasa : Druid
MainSpec/OffSpec : Restoration/Feral
iLvl :(minim 355) 361(pve)/363(pve/pvp)
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Makitos
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Ench/Tailor (PS am toate meseriile pe celalate chars)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Bridge Burners (Era o guilda doar pentru perks)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : - (Nu am pe druid achiv-ul , daca doriti neaprat scrieti-mi aici dar nu stiu daca v-ar conveni)

In rest sunt fost officer Gravity (WOTLK) Lichking first (Aveam resto shammy , tin cont ca in pve patch-ul actual resto dudu este mai bun , inca am shamanul) . Joc de 6 ani Ts on , dkp cunoscut.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 13-04-2023 12:11)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-07-2012, 22:44:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maky wrote:
Nume In-Game : Makitos
Clasa : Druid
MainSpec/OffSpec : Restoration/Feral
iLvl :(minim 355) 361(pve)/363(pve/pvp)
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Makitos
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Ench/Tailor (PS am toate meseriile pe celalate chars)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Bridge Burners (Era o guilda doar pentru perks)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : - (Nu am pe druid achiv-ul , daca doriti neaprat scrieti-mi aici dar nu stiu daca v-ar conveni)

In rest sunt fost officer Gravity (WOTLK) Lichking first (Aveam resto shammy , tin cont ca in pve patch-ul actual resto dudu este mai bun , inca am shamanul) . Joc de 6 ani Ts on , dkp cunoscut.

/w dupa radical ingame.

0 0

Back to top
sohel

[Mentally Stable]

(since 26-04-2022 22:27)

Votes: 13

Post Posted: 10-07-2012, 02:28:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Szv
Clasa : Warlock
MainSpec/OffSpec : Destruction/nu am
iLvl :(minim 355) 360
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Szv
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): am Leatherworking/skining pe alt char, daca este nevoie o sa fac si pe asta.
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Urban Elite, nu se fac raiduri hc, doar 10n
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : nu am, dar stiu toate scripturile fara Ods hc, pot da un interviu pentru scripturi daca este ok.

0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

Post Posted: 10-07-2012, 07:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sohel wrote:
Nume In-Game : Szv
Clasa : Warlock
MainSpec/OffSpec : Destruction/nu am
iLvl :(minim 355) 360
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Szv
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): am Leatherworking/skining pe alt char, daca este nevoie o sa fac si pe asta.
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Urban Elite, nu se fac raiduri hc, doar 10n
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : nu am, dar stiu toate scripturile fara Ods hc, pot da un interviu pentru scripturi daca este ok.

Respins!

0 0

Back to top
Aeromax

[Mentally Stable]

(since 09-10-2012 21:16)

Votes: 3

Post Posted: 10-07-2012, 12:47:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.

Last edited by Aeromax on 10-07-2012, 13:17:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
TIMOFTICIUC

[Mentally Stable]

(since 03-04-2016 05:32)

Votes: 5

Post Posted: 10-07-2012, 13:16:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game :Timofticiucc
Clasa :hunter
MainSpec/OffSpec :mm pve si pvp
iLvl :(minim 355)367
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Timofticiucc
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):lw+eng ,cooking,fishing si first aid toate 525
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea :KissMyDarnASSuss,merg cam greu bosi ,lume nepregatita la raiduri,se iese si se intra din raid cand are chef cine are chef, ts cade in fiecare zi...
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment :
am facut si test dps pe dumy pana la 3 mil

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 10-07-2012, 13:19:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TIMOFTICIUC wrote:
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Timofticiucc
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):lw+eng ,cooking,fishing si first aid toate 525
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea :KissMyDarnASSuss,merg cam greu bosi ,lume nepregatita la raiduri,se iese si se intra din raid cand are chef cine are chef, ts cade in fiecare zi...

/w dupa radical ingame, interviu cu mine- am inteles ca achieveurile alea s.ar putea sa fie degeaba.

Last edited by Radical on 10-07-2012, 13:22:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

Post Posted: 10-07-2012, 13:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TIMOFTICIUC wrote:

Ultima data cand ti-am luat interviu era f slab, dar fie, /w radical in game

0 0

Back to top
warforce

[Mentally Stable]

(since 08-12-2012 10:39)

Votes: 2

Post Posted: 10-07-2012, 15:36:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Restoman
Clasa : druid
MainSpec/OffSpec : main resto off balance(nu prea joc dps)
iLvl :(minim 355) 365
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Restoman
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): leatherworking si jwel.....coocking in progres
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : opus dei....mam certat cu un ofiter ...cam nesimtit
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment :am ful achivment vi le pot arata in game

0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

Post Posted: 10-07-2012, 17:40:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

warforce wrote:
Nume In-Game : Restoman
Clasa : druid
MainSpec/OffSpec : main resto off balance(nu prea joc dps)
iLvl :(minim 355) 365
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Restoman
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): leatherworking si jwel.....coocking in progres
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : opus dei....mam certat cu un ofiter ...cam nesimtit
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment :am ful achivment vi le pot arata in game

/w un officer in game pentru interviu

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 13-07-2012, 14:03:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

surub wrote:
Nume In-Game : boysun
Clasa : DK
MainSpec/OffSpec : Blood/Frost
iLvl :(minim 355): 358
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Boysun
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): mining/jw
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : vreu sa perc din guild in care sunt momentan deoarece ei aleg oameni pt raid dupa rankul in guild
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : nam avut cu cine

Daca tu crezi ca esti in stare sa imi explici bwd hc full script, cauta.ma ingame /w Radical si vorbim, DAR daca sti ca ai goluri si nu ai inteles bine de pe tankspot sau de unde ai citit/vazut scripturile... nu mai incerca.
Valabil pentru toti care nu au achieveurile, daca voi credeti ca stiti scripturile foarte bine bwd full hc macar teoria si stiti sa imi raspundeti la intrebari de genul
" Care e diferenta intre electron pe heroic fata de normal?, pentru encounterul ODS"
Sau
" Care este rolul unui range dps la Atramedes"
Sau
" La mawgma ca meeler ce trebuie sa faci?"
Sau
" Care sunt fazele la Maloriak(pe hc desigur) si o mica explicatie pentru fiecare in parte"

Si lista de interbari continua, intrebari zic eu de bun simnt pe care orice player care vrea sa fie imbracat BIS ar trebui sa le stie, si da daca veniti aici veti fi imbracati BIS daca treceti de interviu desigur.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 117, 118, 119  Next    

The time now is 12-12-2024, 10:44:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x