User
Pass
2FA

Faerie Fire (feral-3x) vs. Dispel
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9810
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-06-2016 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 11-07-2012, 15:07:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Naturezftw wrote:
Mango wrote:
auzi la naturez, "working as intended" si cred ca n-ai nici 1 minut jucat pe blizz, si pe langa asta ce legatura au stack-urile de deadly poison ? este vorba de dispel la fear/poly/etc acoperit de faerie fire care nu poate fii dispeled decat dupa ce scoti 3 stack-uri, pe cand deadly poison nu este magic effect si nu te incurca. ti-ai vinde si familia sa ai un mic avantaj !?

Tu bagate in gaura din care ai venit. Auzi cica nici un minut jucat pe blizz... Eu ma tot chinui sa astup toate canalele dar tot vad ca mai apar oameni de genu. Uitate mai intai la tine si pe urma la altii.

Eu mi-am spus punctu de vedere...Crezi ca pot sa retin toate lucrurile de pe blizz maia les pe cele care nu prea ies in evidenta?!
Gandestete si tu cum ti s-ar parea logic...sa ai 10 stacks si sa dai un dispel si sa le scoti pe toate?!
1ff=1magic effect / 3 fearie fire = 3 magic effects / 1 dispel = 2 magic effects / 2 dispels = 4 magic effects (3 ff + inca un magic effect precum dot etc) ... Asa greu a fost sa calculezi?!

ba tampitule stackurile nu se considera ca fiind mai multe magic effects, e acelasi aplicat de mai multe ori de aceea e normal sa dea remove la toate

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Naturezftw

[zonic]

(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 11-07-2012, 17:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

krayz_reloaded wrote:
Naturezftw wrote:
Mango wrote:
auzi la naturez, "working as intended" si cred ca n-ai nici 1 minut jucat pe blizz, si pe langa asta ce legatura au stack-urile de deadly poison ? este vorba de dispel la fear/poly/etc acoperit de faerie fire care nu poate fii dispeled decat dupa ce scoti 3 stack-uri, pe cand deadly poison nu este magic effect si nu te incurca. ti-ai vinde si familia sa ai un mic avantaj !?

Tu bagate in gaura din care ai venit. Auzi cica nici un minut jucat pe blizz... Eu ma tot chinui sa astup toate canalele dar tot vad ca mai apar oameni de genu. Uitate mai intai la tine si pe urma la altii.

Eu mi-am spus punctu de vedere...Crezi ca pot sa retin toate lucrurile de pe blizz maia les pe cele care nu prea ies in evidenta?!
Gandestete si tu cum ti s-ar parea logic...sa ai 10 stacks si sa dai un dispel si sa le scoti pe toate?!
1ff=1magic effect / 3 fearie fire = 3 magic effects / 1 dispel = 2 magic effects / 2 dispels = 4 magic effects (3 ff + inca un magic effect precum dot etc) ... Asa greu a fost sa calculezi?!

ba tampitule stackurile nu se considera ca fiind mai multe magic effects, e acelasi aplicat de mai multe ori de aceea e normal sa dea remove la toate

In primu rand vezi de limbaj. In al 2-lea rand dak ar fi asa cum ai zice tu ar trebui ca si atunci cand un rogue de exemplu pune 5 deadly poisons pe mine ar trebui sa le pot scoate dintr-un singur remove corruption ceea ce ar fi total aiurea.Tocmai de accea mai multe poison/magic effects stacked sunt mai greu de scos pentru un dispeller daia s-au si inventat, altfel nu mai facea blizzu sa se mai stackeze. Asa ca stai in banca ta ca habar n-ai.

0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2012, 17:57:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea este urmatoarea smecherilor....e posibil sa fie bug, insa mi se pare absurd sa fie singurul spell care e catalogat in felul asta. La ce l-au mai facut sa se stackeze si nu l-au lasat ca pe wotlk ? Where is the point ca nu pricep? De ce nu ai putea da dispel direct la 1 stack de deadly ? De ce nu ai putea da dispel direct la 3 lifebloome?
Cum ziceam, e posibil sa fie bug, insa mentalitatea celor de la blizzard lasa de dorit....

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-07-2012, 18:24:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este facut asa pt ca este singura abilitate cu acest efect care este incadrata in categoria "magic". Restul de abilitati cu acelasi efect sunt physical: Sunder Armor de la warrior, Expose Armor de la rogue, Tear Armor de la raptor(pet hunter). Precum si Corrosive Spit de la serpent(pet hunter) care este in categoria nature insa are Dispel type n/a.
De ce se poate da dispell la tot stacku de faerie fire: destul de simplu...ca sunt multe cc-uri: poly,ring of frost,deep freeze, frost nova, freeze de la water elemental, stunu, repetance de la pala, roots, etc etc; care daca ai faerie fire pe tine trebuie sa irosesti 3 gcd-uri numai pt a scoate faerie fire, plus inca unul pt cc.
Practic stai aproape toata durata cc-ului dand dispell ca disperatu incercand sa scoti cc-ul respectiv. It doesn't seem right.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.

Last edited by Mr.Faith on 11-07-2012, 18:56:50; edited 3 times in total
0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 11-07-2012, 18:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerdst0mper wrote:
mi se pare absurd sa fie singurul spell care e catalogat in felul asta. La ce l-au mai facut sa se stackeze si nu l-au lasat ca pe wotlk ? Where is the point ca nu pricep? De ce nu ai putea da dispel direct la 1 stack de deadly ?

Absurd ar fi sa dai dispel la un singur stack, tinand cont ca un feral aplica 3 stacks intr-un GCD (1 sec), unui holy pala i-ar trebui 4,5 sec sa dea dispel la toate. Ar fi cel mai bun dispel protection, daca partenerul tau are un magic CC si 3x FF, nici nu ar mai avea sens sa incerci sa dai dispel daca nu esti priest.
Comparatia cu Deadly Poison e inutila, pentru ca ia mult mai mult sa aplici 5 stacks de DP decat 3x FF, plus ca nici nu exista CC care sa fie catalogat ca poison, sa spui "Ba, eu nu pot sa dau dispel la nu stiu ce CC ca are 5 stack de Deadly".

LE: Mi-a luat-o inainte MrFaith cu explicatia.

0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

Post Posted: 11-07-2012, 20:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci este posibil sa fie asa dar tot nu inteleg rostu pt care blizz a facut spellu asta sa se stackeze...

0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

(since 05-06-2015 00:15)

Votes: 12

Post Posted: 12-07-2012, 02:21:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerdst0mper wrote:
mentalitatea celor de la blizzard lasa de dorit....

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

Post Posted: 12-07-2012, 02:26:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Naturez, raspunsul e simplu...este facut sa fie asemanator cu sunder armor la categoria threat generat+ 3 stacks, from a tank's point of view...un fel de threat build-up ca sa zic asa. Cat despre faptul ca este considerat magic efect, si previne stealth, de asta si este facut ca la 1 dispell sa scoti toate stackurile, ca sa nu mai vorbim ca se poate da si de la distanta si e si moca.

Un holy pala sau un resto druid dau peste 9500 mana pt a scoate toate 3 stackurile. o_O frumo asa-i ? 12k+ mana pt a scoate un cc, si tot nu esti 100% sigur ca il scoti in timp util.

Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 12-07-2012, 03:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate am observat pana acum @ blizz, dispel scoate atat 3x faerie fire, cat si 3x nature's grasp cu 1 singur cast.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

Post Posted: 12-07-2012, 09:24:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok inca un lucru si te cred...In videoul de l-a postat redred dc atunci cand da dispel (care scoate 2 magic effects) dispar doar cele 3 stacks de ff (care ziceti voi ca fac tot 1 singur magic effect) si moonfire ramane pe target?!

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 15:06)

Votes: 11

Post Posted: 12-07-2012, 13:19:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

probabil asa este facut de blizzard ca un dispel ( 2 magic debuffs) sa scoata in cazul la faerie fire doar faerie fire nu si al 2 lea debuff, repet doar in cazul asta.daca totusi vrei lamuriri trimite mail la blizzard support.
0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

Post Posted: 12-07-2012, 18:06:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O fi dat fail la dispell pt moonfire.

http://www.wowwiki.com/Dispel

Quote:
Due to fails being calculated separately for each buff, a dispel which would remove two buffs could eliminate one buff while retaining the other.

0 0

Back to top
redred2
[Banned user]

Banned

(since 15-07-2012 05:40)

Votes: 31

Post Posted: 12-07-2012, 20:22:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doar la Nature Grasp's Si farie fire... astea 2 buff/debuff se scot instant cu un singur dispel deoarece sunt puse instant cu un singur spell 3 stack. alte spell-uri numai sunt... exemplu: daca la rogue exista sa puna cu un singur spell direct 5 deadly poison pe target automat un singur curse scoatea tot stack-ul... asa ca nu va mai aparati aiurea clasa...
0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

Post Posted: 13-07-2012, 00:51:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

redred2 wrote:
doar la Nature Grasp's Si farie fire... astea 2 buff/debuff se scot instant cu un singur dispel deoarece sunt puse instant cu un singur spell 3 stack. alte spell-uri numai sunt... exemplu: daca la rogue exista sa puna cu un singur spell direct 5 deadly poison pe target automat un singur curse scoatea tot stack-ul... asa ca nu va mai aparati aiurea clasa...

Citeste ce ti-am scris in celalalt topic ca mie lene sa scriu iar. Asa ca eu continui sa mentin faptu ca topicurile astea sunt epic fail.
Numai logic daca am lua-o n-ar fi asa cum zici tu dispelu asta

0 0

Back to top
paulikk

[loveless ^_^]

(since 23-01-2016 16:37)

Votes: 4

Post Posted: 15-07-2012, 15:35:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@redred mai usor cu insultele,ca eu nu te-am insultat,ci doar ti-am adus la cunostinta nivelul tau de gandire pe care il ai:) adica iq 20:)

on topic: cum se face ca la asta cand da dispel,se duce de la 3 la 2?
https://youtube.com/watch?v=WcS9gFfmKF8:

@7:05,undeva pe acolo....ce'i drept primul dispel scoate una,iar al 2 lea le scoate pe aman2(adica 2 stackuri.posibil sa fie sansa....- )

Last edited by paulikk on 15-07-2012, 22:47:53; edited 2 times in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 29-07-2025, 22:31:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password