User
Pass
2FA

WoW Mists of Pandaria ?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message11014
gazi

[-Like a baws-]

Status: Offline
(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-07-2012, 20:09:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie imi place ca din ce am citit pe acolo o sa fie un patch mai mult "pvp related".That's cool.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Insanemode

[Mentally Stable]

(since 26-02-2016 23:36)

Votes: 5

Post Posted: 19-07-2012, 00:09:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fowb wrote:
FaithOfDarkness wrote:
sunt in beta de multa vreme deja cred ca se pregatesc sai dea drumu live

ii da drumu in septembrie, pe la jumatea lunii, si la inceputul lunii da vestea, nu ma intreba de unde stiu - also, mi se pare cel mai FAIL expansion facut la grabeala, inspirat din N surse, 50% din muzica era deja compusa doar au fost cumparate drepturile de autor. Cei care au jucat Warcraft stiu k fiecare expansion e facut dupa warcraft (ilidan, lk erau de acolo, prezenti de mult timp). Dc devine tot din ce in ce mai "desene-animate"? dc cresc mereu stats(nu sufar chestia asta), de la 3.0.1 cand abia aveai 16k HP cu naxx gear, acum in MoP ai 300k cu starter gear, srsly o sa o tina tot asa pana face 100kkk? singuru lucru viabil e ca baga o clasa noua, cam atat.

Btw, ca sa fie MoP complet eu zic sa il bage pe Scooby-Doo, daca tot baga ursi

in caz ca nu stii lore-ul, pandarenii au fost prezenti inca de la inceputul istoriei warcraft.

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 19-07-2012, 08:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am impresia ca tu vorbesti ca sa te afli in treaba @fowb.
ai vazut cum sunt bossi pe beta? 80% din wotlk + tot cataul nu se compara cu ce e in primul tier din mop, poate e pveul chiar mai bun ca in 3.1.3(ulduar patch). despre pvp, la fel de genial(bineinteles nu in primul patch ca o sa fie multe bugs cum a fost in 4.0.3 :<).
tu chiar ai impresia ca daca a fost un film cu panda din care s-au scos miliarde, cei de la blizzard au introdus pandarenii doar sa li se umfle buzunarele? sunteti cam demolati astia care nu faceti altceva decat sa afirmati ca un expansion intreg e fail doar pt ca au introdus o rasa care voua nu va place(stau si ma intreb cum de nu a zis nimeni nimic de draenei... i mean srsly, cei care joaca rasa aia cred ca au inclinatii ***), sau ceva roleplay(pet battles).
@stats part, DA CE VREI NENE CA ODATA CE EVOLUEZI SA SCADA HPUL? no rage intended, am scris cu caps in speranta ca vei ajunge si tu sa realizezi ce aberatii scoti.

https://youtube.com/watch?v=CXU_7sjQ0Ao:

doar asa un teaser ca sa vedeti cum e pveul in mop <3.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 19-07-2012, 08:58:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MOP? Shamanu elemental bate tot.
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 19-07-2012, 09:25:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum nu vreau sa fiu tipu ala pesimist dar am senzatia ca nici unul de aici nu o sa joace MoP decat daca se duce pe oficial . Nu prea vad Mop pe un server privat avand in vedere cat de complicate sunt scripturile.
0 0

Back to top
Cyad

[Nebun de alb]

(since 16-05-2023 19:26)

Votes: 808

Post Posted: 19-07-2012, 09:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:

Gresesti spunand asta, este doar BETA (test), cand o sa apara LIVE nu o sa mai fie asa de tare, multe spell-uri, arme, etc. sunt bug-ed.

My B&W content ( click )

I don’t read the newspaper because they all have… ugly prints.

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 19-07-2012, 11:11:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andy10 wrote:
Magicqtz wrote:

Gresesti spunand asta, este doar BETA (test), cand o sa apara LIVE nu o sa mai fie asa de tare, multe spell-uri, arme, etc. sunt bug-ed.

pe beta un warlock iti da un chaos bolt si esti mort si el zice ca shamanu e cel mai tare:)
oricum sunt sigur de cateva chestii:
Hunterul o sa fie OP range 0-40 nu mai e nevoie sa fuga sa traga in tine
Monkul o sa fie una dintre cele mai interesante si totodata cam ciudate classe folosind tot felu de resurse totusi...specul de heal cum o sa dea heal tot cu energy???sper ca nu...
Rogue nerfed dar si buffed cu skille destul de smechere(orice rogue care stie sa joace stie la ce mam referit cand am zis nerfed)
hm toti zic ca wow devine din ce in ce mai animatie apai scuze...are grafice din ce in ce mai belea...o dovada e chiar bossu asta Sha of Fear.

0 0

Back to top
Fowb

[Assasin]

(since 10-12-2019 13:37)

Votes: 33

Post Posted: 19-07-2012, 12:01:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
andy10 wrote:
Magicqtz wrote:

pe beta un warlock iti da un chaos bolt si esti mort si el zice ca shamanu e cel mai tare:)
oricum sunt sigur de cateva chestii:
Hunterul o sa fie OP range 0-40 nu mai e nevoie sa fuga sa traga in tine
Monkul o sa fie una dintre cele mai interesante si totodata cam ciudate classe folosind tot felu de resurse totusi...specul de heal cum o sa dea heal tot cu energy???sper ca nu...
Rogue nerfed dar si buffed cu skille destul de smechere(orice rogue care stie sa joace stie la ce mam referit cand am zis nerfed)
hm toti zic ca wow devine din ce in ce mai animatie apai scuze...are grafice din ce in ce mai belea...o dovada e chiar bossu asta Sha of Fear.

monkul pe spec de heal are mana, dps: energy, pe brewmaster, nu stiu..
@setemotion: fiecare cu parerea lui, e un drept si asta. Una e sa iti exprimi parerea relativ, alta e sa vina altcineva si sa ti-o comenteze. Btw, ca orice jucat vreau ceva nou, nu sa imi bage din warcraft de acum X ani nush ce clasa/boss/poveste, vreau sa fie creativi in plm, sa merite banii aia pe care ii dau pe joc si gamecard (im to lazy to buy gameplay time with gold-oricum auzisem ca nu mai merge faza acum-). Ok, inteleg din parerile voastre ca pve-ul merita, OK, eu nu sunt cu pveul, joc wow doar pt pvp & lore(quest/ achievs/etc). Ei imi baga panda, cateva teritorii si cresc stats(battle pet system nu il mai zic pt k este oricum o idee penibila). Cum ma atrage pe mn personal(tinand cont de parerea mea) sa mai joc pe expansionu urmator? Blizzard are obligatia sa multumeasca fiecare jucator in parte, imbinand cat mai mult cerintele si preferintele jucatorilor, agree?

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 15:06)

Votes: 11

Post Posted: 19-07-2012, 12:37:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca iti mai aduce setemotion 2-3 argumente, o sa ajungi la concluzia ca nu-ti place fiindca are prea multi gb LOL. tot timpul exista oameni care pun la indoiala evolutia...
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 19-07-2012, 12:46:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ paduraru
Aºa se zicea si despre cataclysm cã nu o sa fie ever scriptat, ca e prea complicat etc. ªi in momentu de faþa avem un gameplay decent de cata. Sa zicem cã MoP o sa fie lansat 2013, la aprox 1 an v-a aparea primul core adevarat ºi stabil de MoP (cum a fost ºi 4.0.6). De jucat, jucãm sigur mai devreme sau mai tarziu orice patch sau expansion de wow!

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 19-07-2012, 12:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fowb wrote:
monkul pe spec de heal are mana, dps: energy, pe brewmaster, nu stiu..
@setemotion: fiecare cu parerea lui, e un drept si asta. Una e sa iti exprimi parerea relativ, alta e sa vina altcineva si sa ti-o comenteze. Btw, ca orice jucat vreau ceva nou, nu sa imi bage din warcraft de acum X ani nush ce clasa/boss/poveste, vreau sa fie creativi in plm, sa merite banii aia pe care ii dau pe joc si gamecard (im to lazy to buy gameplay time with gold-oricum auzisem ca nu mai merge faza acum-). Ok, inteleg din parerile voastre ca pve-ul merita, OK, eu nu sunt cu pveul, joc wow doar pt pvp & lore(quest/ achievs/etc). Ei imi baga panda, cateva teritorii si cresc stats(battle pet system nu il mai zic pt k este oricum o idee penibila). Cum ma atrage pe mn personal(tinand cont de parerea mea) sa mai joc pe expansionu urmator? Blizzard are obligatia sa multumeasca fiecare jucator in parte, imbinand cat mai mult cerintele si preferintele jucatorilor, agree?

Si pe brewmaster are energy parca la fel ca pe dps dar are nijte abilitati care par cam OP gen Flying Serpent Kick sau Touch of Death .
Flying Serpent Kick din cate am vazut nu are o limita de distanta pe care zboara se duce in continuu pana il opresti tu.
Touch of Death da instant kill pe orice mob care are HP cat al tau sau pe orice player cu sub 10% din hp.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 19-07-2012, 13:02:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da e adevarat e Beta. Oricum lockul este buguit in orice privinta dar elementalul poate fi asa op cand e live MOP. So elemental POWER.
FaithofDarkness check Ascendance in 13 sec 121k DPS
Sa numai zic ca proc lava surge e crazy cred ca va deveni cls 1 buton spam Lava Burst Instant.(cate 30k-70k la fiecare secunda iti va pica fata + nush ce va fi de echo of elements care iti mai face un proc la LB; sa nu pomenesc de Fulmination care tot asa are proc de 2 ori asta vine cam in jur de 50k+50k=100k instant)=crazy no? De Ascendance numai vb... swifty nu a avut cuv la spellu asta e pe departe cel mai op spell dupa parerea mea in mop. My opinion. DAR cum am spus e BETA.

0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 19-07-2012, 18:50:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

degeaba ne dam cu parerea la spelluri pana nu le finalizeaza...

si despre pandaren, mi se pare o idee minunata doar ca e aiurea faptul ca poate fi si la ally, am jucat warcraft 3 si in poveste acesta se alia cu Rexxar de partea hoardei

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 19-07-2012, 19:03:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

normal ca e bugged la inceputul expansiunii, la fel a fost si in 4.0.3 cand dadeau swifty si magul ala instant kills de 300/600k.

btw, noul login screen din MoP - you shall not pass - :

Last edited by skyreaker24 on 19-07-2012, 19:41:31; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Xbit

[Mentally Stable]

(since 25-09-2013 17:04)

Votes: 4

Post Posted: 19-07-2012, 19:21:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MOP arata cam asa: https://youtube.com/watch?v=lonDrqODHxw:

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 27 July 2012 22:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 10-08-2025, 09:08:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password