User
Pass
2FA

BOT - Ascendant Council
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 42, 43, 44  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message132060
bezea

[Guma Turbo]

Status: Offline
(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 06-08-2012, 20:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar eu cred chestia asta sau vortexurile din p2 au pull range-ul prea mare,same for tornade si daca nu ma insel logic ar trebuii sa te traga odata vortexul ca sa fii grounded dupa care nu ar trebuii sa te mai traga iar in jos ,ieri ma bagat in vortex de vreo 2-3 ori .(la fel si la tornada)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 13-04-2023 12:11)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-08-2012, 20:55:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bezea wrote:
Doar eu cred chestia asta sau vortexurile din p2 au pull range-ul prea mare,same for tornade si daca nu ma insel logic ar trebuii sa te traga odata vortexul ca sa fii grounded dupa care nu ar trebuii sa te mai traga iar in jos ,ieri ma bagat in vortex de vreo 2-3 ori .(la fel si la tornada)

Aprob.
E cam *** up ca mai vin si 2 tornade te prind la mijloc plus daca mai ai si orb pe tine=wipe.
Ar trebui sa te lase sa iesi dintr.o tornada, nu sa te impinga la infinit- de asta faza 2 tine si de RNG.

0 0

Back to top
fta

[Mentally Stable]

(since 03-03-2015 22:20)

Votes: 2

Post Posted: 06-08-2012, 21:28:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai Shokere , iti trimit o limuzina sa te aduca de la mare ?

+ Surpriza ( 10 Naken hookers in ea ) , de baut ti'ash trimite dar cred ca o sa ai maine full :-"

Astept raspuns - -

0 0

Back to top
redblast

[Mentally Stable]

(since 12-06-2013 16:25)

Votes: 6

Post Posted: 06-08-2012, 23:21:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In afara de bug'urile raportate... care se stiu si s-au discutat si sunt puse si in primul post.

Phaze 1

Bug. timer la spell'uri. Inca o data stresez pe aceasta tema.

Water bomb cu Inferno Rush nu trebuie sa se suprapuna.. dar pe serverul nostru water bomb pica chiar inainte inainte de Inferno Rush si playerii mor in gheatza(glaciate). nu se intampla la prima tranzitie, nici la a doua.. dar cam pe la a treia tranzitie se suprapun cele 2 spelluri, cateodata inferno rush este castat chiar dupa ce da glaciate. si e game over.

Rog pe cineva sa se uite atent la timing'ul de spelluri de pe clipuri pe youtube..
Nu e mare chestie de fix.. daca doriti va pun la dispozitie eu secundele la care se casteaza toate spelurile si frecventa cu care trebuie sa se repete.

Chestia asta se poate evita.. dar daca 2 playeri nu sunt atenti e wipe. Problema cu evitatul este ca daca te misti prea mult dps pe boss scade foarte mult. FOARTE mult.

Phaze 2
Aici e teroare.
1.Prima chestie care ar trebuii facuta este ca Frozen Orb si Flame Strike sa ajunga in acelasi timp pe sol.. pentru ca exista delay intre spellluri.
2. Sa nu puna Frozen orb pe playerul pe care pune Chain Ligthing.. si acestia sa nu fie in nici un caz tank. Si da.. s-a intamplat sa puna Chain Lightining si Frozen Orb in ACELASI timp pe TANK.
3. Timing la spelluri tornada si gravity well. E total aiurea, le da in acelasi timp si mai ales sa nu le puna pe tank.

0 0

Back to top
sica tiganu

[Mentally Stable]

(since 18-10-2012 15:01)

Votes: 5

Post Posted: 07-08-2012, 05:32:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scz de off topic l-am dat si noi jos pe normal pentru ca pe hc e imposibil pana nu se repara dmg-ul si debufele din p1 http://forum.wow-freakz.com/Guild-Progress-t107144-150.html -

Iar pe langa bugurile deja stiute am mai observat ca gravity well-ul si tornadele apara fix in mijlocul camerei iar daca pune o pata de foc unde sa kitezi orbu e cam wipe... normal trebuie sa fie 1-maxim 2 tornade care sa se miste in jurul camerei si gravity well-ul lul la fel pe scari sau mai pe lateral,in rest faza 2 merge ok,faza 3 merge chiar ok dar dmg-ul e mult prea imens ar trebui scazut putin,la fel si in faza 1 si 2 putin scazut dmg in rest e ok in general.

Cum zicea si Radical din Madness...trebuie sa ai un bulan maxim sa nu te traga alea cand ai orbu pe tine sau sa nu se buguie aiurea orbu explodand fara sa te ajunga.

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-08-2012, 12:38:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

redblast wrote:

Phaze 2
Aici e teroare.
1.Prima chestie care ar trebuii facuta este ca Frozen Orb si Flame Strike sa ajunga in acelasi timp pe sol.. pentru ca exista delay intre spellluri.
2. Sa nu puna Frozen orb pe playerul pe care pune Chain Ligthing.. si acestia sa nu fie in nici un caz tank. Si da.. s-a intamplat sa puna Chain Lightining si Frozen Orb in ACELASI timp pe TANK.
3. Timing la spelluri tornada si gravity well. E total aiurea, le da in acelasi timp si mai ales sa nu le puna pe tank.

1. Flamestrike e castat dupa 5secunde, nu simultan.
2. Voi actualiza postul
3. Nu inteleg ce vrei sa spui.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

Last edited by Ravenous on 07-08-2012, 13:21:15; edited 4 times in total
0 0

Back to top
hellsembrace

[Mentally Stable]

(since 07-10-2012 10:41)

Votes: 4

Post Posted: 07-08-2012, 12:59:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
redblast wrote:

Phaze 2
Aici e teroare.

1. Flamestrike e castat dupa 5secunde, nu simultan.
2. Voi actualiza postul
3. Nu inteleg ce vrei sa spui. Stiu ca ar trebui modificat putin sa nu te mai traga atat in ele

3. Pai din cate stiu ar trebui sa dea tornada cand urmeaza earthquake apoi sa dispara. La fel cu gravity well si thundershock. Acum spawneaza pana si 3 tornade.
Jos cu erai!

0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 07-08-2012, 13:11:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu ce delirati voi pe aici, dar e perfect normal sa spawneze mai multe tornade si mai multe Gravity Well simultan. Cat despre "tras", n-am fost in Phase 2 aici inca, dar si pe Blizzard te trageau destul de des si cu un range destul de mare.

Si nu, nu dispar tornadele dupa Earthquake sau Gravity Well dupa Thunderstorm, au un timer fiecare. In principiu, cam tot timpul o sa ai 3-4 Gravity Well si 3-4 tornade active, care se invart random prin camera.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hellsembrace

[Mentally Stable]

(since 07-10-2012 10:41)

Post Posted: 07-08-2012, 14:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
Nu stiu ce delirati voi pe aici, dar e perfect normal sa spawneze mai multe tornade si mai multe Gravity Well simultan. Cat despre "tras", n-am fost in Phase 2 aici inca, dar si pe Blizzard te trageau destul de des si cu un range destul de mare.

Si nu, nu dispar tornadele dupa Earthquake sau Gravity Well dupa Thunderstorm, au un timer fiecare. In principiu, cam tot timpul o sa ai 3-4 Gravity Well si 3-4 tornade active, care se invart random prin camera.

3-4?
nici aici nu sunt decat maxim 2 gravity well, iar pe blizz nu vezi mai mult de 2 tornade, aici sunt 4. tre sa se despawneze mai rpd.
mai e si faptul ca odata ce esti langa o tornada, te trage si te impinge de te sufoca. nu ar trebui sa fie chiar asa

0 0

Back to top
Aitu

[Mentally Stable]

(since 11-08-2014 19:52)

Post Posted: 07-08-2012, 16:24:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hello, we also noticed that on heroic glaciate deals too much damage, even if you're a bit far already (at a distance where it shouldn't be deadly anymore). Our offtank, who got priest gripped instantly died from it, every single try. Also gravity core does not get dispelled when you stack up static overload + gravity core. Both should get dispelled, so far only static overload dispels.

EDIT: I'd like to add that the grounding spell and tornado spell for levitate spawn kinda close to each other sometimes, which is a 100% death if you try to get one buff...since it will just pull you from 1 into the other and visa versa..all the time. Also too many of them spawn, its luck in that phase if you don't get both of them in one place.

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 08-08-2012, 08:44:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lightning Blast (wowhead link) ar trebuii sa mearga interrupt ! dupa cum bine zice si wowhead-ul !

Quote:
Disperse & Lightning Blast are a combo Arion will do every so often during the fight. He will teleport to a random location in the room - preferring the walls, it seems - and start casting Lightning Blast right after that. If you can get an interrupter close to him in time to prevent the spell, do so.

PS: Nu prea va grabiti asa sa fixati bosu vad -) au trecut 8 zile de cand i-ati dat drumu si tot full bugged e - eu unu ma asteptam sa fie full bugged avand in vedere ca e cel mai greu boss de scriptat dp patchu asta...dar in acelasi timp ma asteptam si la fixuri rapide din partea voastra..

Last edited by Sharkyman on 08-08-2012, 08:59:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
SolastriaN

[Mentally Stable]

(since 31-08-2020 19:34)

Votes: 49

Post Posted: 08-08-2012, 08:55:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe heroic e aproape imposibil de facut dar pe normal se poate face oricum gg pentru fixurile deja facute
0 0

Back to top
moltenwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-08-2012 08:56)

Post Posted: 08-08-2012, 09:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-edited-

Last edited by moltenwow1 on 08-08-2012, 10:03:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 13:44)

Post Posted: 08-08-2012, 10:02:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu riscul de a-mi lua warn (desi nu ar trebui pt ca apar freakzu), tu de ce vrei sa mergem pe molten? Aici ne futem nervii cu contentu PvE, acolo ne futem nervii cu queue si lag (adica nu vom putea juca mai deloc). E penibil ce incerci sa faci tu aici -

0 0

Back to top
moltenwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-08-2012 08:56)

Post Posted: 08-08-2012, 10:05:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-edited-
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 42, 43, 44  Next    

The time now is 03-12-2024, 18:33:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x