User
Pass
2FA

[FIXED] Rune of the Fallen Crusader
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message7922
dathDK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-07-2013 13:28)

Votes: 5

Post Posted: 26-04-2012, 17:51:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

webberas wrote:
DeathDK este un topic legat de rune of fallen crusader nu landslide ... go make your own topic for QQ

Mai citeste de 3 ori "pe romaneste" ca sa realizezi ca il citam pe cel de la Quote
Sau pe turceste sa intelegi mai bine "Biz Alıntı alıntı gerçekleºtirmek için "Romen" 3 kez okundu Olabilir"
Cat despre QQ eu am vorbit despre subietul topicului tu... te bagi in seama de plictiseala.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
santinel01

[Mentally Stable]

(since 24-07-2012 05:13)

Post Posted: 27-04-2012, 06:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Landslide si fallen crusader de la dk au aceeasi mecanica aprox, posibil aici pe server sa fie sansa de proc mai mare decat trebuie, insa vazut din punctul de vedere al unui dk frost care are o tona de melee haste este posibil sa tii buful on vreo 70-80% din timp daca nu procuie unul peste altul.

Sistemul ppm se calculeaza cu speedul armei si la auto attack, desi el poate procui si la special attacks, si cu cat mai mult haste=> mai multe procuri.

Ca sa si arat: Luam in considerare ce zice pe wowhead cum ca are 1 ppm
O arma de 3.6 speed va da intr-un minut 60/3.6 = 16.67 hituri; acum avand 1 PPM vom avea 1/16.67 = 0.06 adica 6% sansa de proc la fiecare hit.
Acum sa zicem ca avem un dk frost care are melee haste gramada...eu pe al meu am 2.3 speed cu arma de 3.6 si ~3% haste din iteme.
La 2.3 speed vom avea 60/2.3= 26.08 hituri per minut, si fiecare dintre aceste hituri isi mentine sansa de proc de 6%
Insa enchantul procuie si din special attacks, deci intr-un minut voi avea sa zicem inca 30 attacks, vin in total 56 hituri pe minut fiecare cu 6% sansa de proc.
Acum 0.06*56= 3 PPM va avea enchantul in cauza. Ca sa calculam un uptime la 3 ppm la un proc care dureaza 15 secunde: 3*15 / 60= 0.75
Deci valoarea rezultata este de ~75% UPTIME daca nu se suprapun procurile, cu arma de 3.6 pe un dk frost in unholy presence cu speed 2.3.

Surse:
http://www.wowwiki.com/Procs_per_minute
http://elitistjerks.com/f31/t13123-do_ppm_procs_scale_haste/

PS: Landslide, Fallen crusade nu au internal CD !

La fel am si eu 2.3 speed la arma(full mastery, unii joaca full haste=>viteza mai mica procuri mai multe), oricum ai pune problema, la sansa de proc plus viteza armei la autoatack plus abilitati, e mai tot timpul on, ce sar putea repara ar fisa nu mai procuie inainte de terminare procului precendeta lucru care nu ar face mare diferenta.
Dece va agitati atata nu inteleg, "omologul" lui fallen crusader - Landslide folosit de celelalte clase melle dps are un procla fel de frecvent plus ca se stackeaza in cazulcelor cu 2 arme, avand unavantajde strg fata de fallen crusader, deci de unde isteria asta.

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-04-2012, 12:03:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I lol'ed cand am vazut: sa repare sa nu se suprapuna procurile ? nu asa trebuie sa functioneze...aici se sugereaza repararea procului, nu stricarea lui mai mult.
Landslide nu o sa aiba niciodata avantaj fata de Fallen crusader pt ca este un proc static si are o durata mai mica (12 sec).
La 1 ppm cu arma de 3.6 ar trebui sa ai fix 6% sansa de proc la hit, cum am aratat eu. Adica teoretic 1 din ~15 atacuri va procui. Ca sa nu mai vb ca ce am calculat eu acolo ar fi vs 1 target static. In pvp/pve uptime-ul scade...

0 0

Back to top
maxstill

[Mentally Stable]

(since 19-12-2012 21:05)

Post Posted: 29-04-2012, 11:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mdah stiu ca va plangeti de dps-u la DK,check out blizz,veti fii destul de surprinsi sa vedeti ca DK frost da extrem de bine,stiu ca majoritatea sufera ca nu mai e magu pe primu loc la dps,sau rogue da neh asta e,clasele voastre au fost nerfuite deal with it,regret sa va informez dar in vasta experienta pe care cred ca o am dupa 2 ani de jucat DK,momentan clasa functioneaza blizzlike,stiu ca vi se pare ca procuie cam multe chestii da asta este si pe Blizzard
Stiu ca urmeaza mega-flaming si suferinta maxima dupa postul asta de genul "Esti un mare noooob" , "Dk Frost da prea tare,sunt mage si iau cate 20k in pvp"(asta e un quote de la cineva care a postat aici pe forum,idiotul nu e constient de faptul ca e clother), "Dk e buguit big time da 31k dps la boss"(pe blizzard in 4.2 Dk frost da dps-u asta pe dummy,chiar daca e peste patchul nostru faceti ceva calcule,check youtube si veti vedea ca Dk frost dadea pe 4.0.6 cam 20k pe dummy la 3 mil dmg done,io cam tot atata dau), "Dk Frost e buguit sigur,nu reusesc sa-l iau la dps"(sunt multe clase care dau bine dps peste Dk,te asigur ca in acest caz esti un noob care nu stie sa-si joace clasa)
Ma rog inchei acest post prin a va spune ca acest thread este in intregime inutil,Rune of The Fallen Crusader functioneaza corect,cred ca Shocker si baietii au facut treaba cu Dk-ul si imi place faptul ca au reusit sa repare atat de multe,mai e putin pana se repara Dk Unholy,sa vedeti atunci suferinta din partea asa zisilor "playeri pro"

MENTALLY STABLE....Hmmm...not sure about that...
0 0

Back to top
durham

[Mentally Stable]

(since 08-02-2021 14:50)

Votes: 9

Post Posted: 29-04-2012, 13:42:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=53344 (wowhead link) are sansa de proc undeva pe la 10-12% pe fiecare melee hit (aici find incluse orice abilitate melee sau white hits)
in medie un dk unholy sau frost 2h loveste odata la 1.5-2 sec targetul deci intr-un minut de 25-30 de ori targetul (white hits + abilitati)
astfel in medie pe minut el poate avea 2-3 procuri ( un uptime de 60-70% lejer)

problema pe freakz este ca si bolile au sansa de proc la https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=53344 (wowhead link) astfel uptime-ul este de 100%
probabil ca sunt exceptii in situatiile in care targetul da absorb la anumite atacuri dar in rest eu nu am vazut decat 100% uptime la runa.
orice alte comentarii sau scuze (sa va aparati clasa) sunt inutile e clar ca da proc chanse mult prea mare datorita bolilor.

0 0

Back to top
crashybr0
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 16:53)

Votes: 7

Post Posted: 17-05-2012, 18:57:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm ! Alt bug major pt pvp care avantajeaza dk-ul =/! BUMP ! FIX IT !
0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 17-05-2012, 21:17:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe langa 15% str up alltime la enchatu asta e favorabil acel 3% din HP la fiecare proc mai ales pt 1 blood care sta full HP almost all time daca faci si multe procuri dastea chiar ca nu mai pici pe frost si unholy e iar bun ca ei nu folosesc asa des deathstrike
0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2012, 11:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump! Un dk are self heal din porcaria aia de enchant mai mare ca un feral cu leader of the pack sau rogue cu recuperate. Fix this shit.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 31-08-2012, 16:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avea setat 3 PPM, i-am pus 1 PPM dupa cum scrie prin diverse locuri, ar trebui sa fie ok acum

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 31 August 2012 14:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 14-08-2025, 00:17:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password