User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 117, 118, 119  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message285721
manylolz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-03-2013 15:20)

Votes: 10

Post Posted: 19-09-2012, 19:24:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Forumul de discutii e mai jos / acest TOPIC e doar pt recrutat prospaturi!!!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Erendil

[Mr. Uldrin]

(since 02-02-2014 22:04)

Votes: 2

Post Posted: 20-09-2012, 02:06:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Erendil
Clasa : druid
MainSpec/OffSpec : main BALANCE / off Restoration
iLvl :(minim 360) 354 (all lether & full gems & enchanted)
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Erendil
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Herbalism & Alchemy
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : The Crusaders - nu vorbeam aceeasi "limba" la raiduri , lipsa progres , dezinteres
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment - am explicat script ingame la Radical (nu am printuri cu asa ceva)
Printscreen Interface si Binduri http://www.freeimagehosting.net/r8zfd
am legat contul de forum cu cel din joc

0 0

Back to top
sirmario

[Hakuna Matata!!!]

(since 05-09-2018 18:11)

Votes: 16

Post Posted: 20-09-2012, 07:11:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erendil wrote:
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Herbalism & Alchemy
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : The Crusaders - nu vorbeam aceeasi "limba" la raiduri , lipsa progres , dezinteres
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment - am explicat script ingame la Radical (nu am printuri cu asa ceva)

accepted

big feelings, lots of emotion, great music, all of them are part of us!!!

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-09-2012, 09:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erendil wrote:

Frumos frumos alt char, marsh in unstopaBal
RESPINS

0 0

Back to top
Erendil

[Mr. Uldrin]

(since 02-02-2014 22:04)

Post Posted: 20-09-2012, 10:59:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce atata ura intre voi , eu nu cautam decat un loc in care sa joc acest char si sa imi exersez clasa
nu conteaza ca e madness ca e unstoppable ca e cine mai stie cine , guildele au reguli tampite si numai pot avea inca un char in unstoppable cu care sa fac raiduri si sa imi exersez clasa si cunostintele , guildele au reguli tampite si nu pot juca in madness , daca guildele nu ar avea aceste reguli tampite poate nu ar fi avut progres , nu am avut intentia sa va ofensez , e un joc frumos si imi place sa joc fiecare clasa in parte
Va salut si multa bafta la raiduri !

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 20-09-2012, 11:09:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erendil wrote:
Nu inteleg de ce atata ura intre voi , eu nu cautam decat un loc in care sa joc acest char si sa imi exersez clasa
nu conteaza ca e madness ca e unstoppable ca e cine mai stie cine , guildele au reguli tampite si numai pot avea inca un char in unstoppable cu care sa fac raiduri si sa imi exersez clasa si cunostintele , guildele au reguli tampite si nu pot juca in madness , daca guildele nu ar avea aceste reguli tampite poate nu ar fi avut progres , nu am avut intentia sa va ofensez , e un joc frumos si imi place sa joc fiecare clasa in parte

Nu e vorba de ura. Nu conteaza in ce guilda ai alte chare conteaza ca ai mainul in alta guilda si ai vrut sa vii cu altul aici. NU luam in guilda alt chars. Now no more offtopic please.

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 20-09-2012, 13:10:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erendil wrote:

Ce vrei tu ba? BA PUTZA E GUILDA MEA ACCEPT PE CINE VREAU, E DICTATURA! MADNESS NU ARE REPUTATIA CARE O ARE AJUTAND PE ALTII SA CREASCA ALT CHARE, MARSH IN GUILDA P..... SI SA NU TE MAI PRIND CU OFFTOPICURI AICI.
SI DA E URA, AM RESPECT DOAR PT 5 6 GUILDE DE PE SERVER( NU LE DAU NUMELE SA NU ACTIVEZ CASUTE VOCALE ), RESTUL SUNT NISTE GUILDE FACUTE DE DRAGUL LUMII...FACUTE DE PLAYERII CARE NU AU NICI 1 AN DE WOW SI O ARD PRIN SW CU 5 ALT CHARE DEODATA SI SUFERA CA AU FACUT SI EI UN BOSS CARE E BAGAT DE 5 LUNI.
Auzi la el progres, fratioare cand avem peste jumate din realm firsturi pe 10h crezi ca ne mai intereseaza altceva? la noi cum si la alte guilde( nu dau nume ) nu exista termenul de progres, exista realm first ATAT!
Nu te salut, si sper sa iti moara pc.ul.
CARE MAI FACE OFFTOPIC ARE REPORT + WARN!

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 20-09-2012, 19:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:

Ce vrei tu ba? BA PUTZA E GUILDA MEA ACCEPT PE CINE VREAU, E DICTATURA! MADNESS ...

Radicaaaaaaaaaaaaaaaal - mai tii minte cand am zis eu asta ?_?

" you are "

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 20-09-2012, 19:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
Allybetrayer wrote:

Ce vrei tu ba? BA PUTZA E GUILDA MEA ACCEPT PE CINE VREAU, E DICTATURA! MADNESS ...

Radicaaaaaaaaaaaaaaaal - mai tii minte cand am zis eu asta ?_?

Urat esti ba fara o semnatura=))

0 0

Back to top
criticaldps

[Mentally Stable]

(since 23-10-2013 16:18)

Post Posted: 20-09-2012, 21:38:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Stelioss
Clasa : warior
MainSpec/OffSpec: Fury/prot
iLvl : 363
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Stelioss
Profesie : Archeology
Motiv:Caut seriozitate, sunt satul de guildele pline de impresii si copii , stiu ca sunteti o guilda serioasa (scurt si la subiect).!Ast. raspuns

0 0

Back to top
DraveN.

[Mentally Stable]

(since 18-07-2013 18:46)

Votes: 34

Post Posted: 20-09-2012, 21:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

criticaldps wrote:
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Stelioss
Motiv:Caut seriozitate, sunt satul de guildele pline de impresii si copii , stiu ca sunteti o guilda serioasa (scurt si la subiect).!Ast. raspuns

Allybetrayer wrote:
Madness a redeschis recrutarile!

Cerinte:
-Contul legat pe forum, nu ai cont legat nu ai invite.

Click aici ca sa iti legi contul de wow cu cel de pe forum

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pedro_17

[Mentally Stable]

(since 15-12-2013 14:23)

Votes: 3

Post Posted: 20-09-2012, 22:43:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Stelioss

profesie archaeology WTF!?;n-ai precizat guilda anterioara,dar ai zis ca te-ai saturat de ele,prnt screen cu atra lipseste,contul nu e legat.Mai lucreaza ceva la post si vb dupa...

0 0

Back to top
Raka

[Mentally Stable]

(since 11-11-2022 18:32)

Votes: 13

Post Posted: 25-09-2012, 19:58:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Skillatul
Clasa : Shaman
MainSpec/OffSpec: Resto/elemental
iLvl : 354 (mai am de lucrat un pic la gear)
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skillatul
Profesie : Leatherworking/Engineering
Print screen cu Atra nu am , nu am avut cu cine sa-l fac . Globalul nu trece de ods ! - Dar in schimb sunt capabil sa invat din mers , ma obisnuiesc repede -
Printscreen cu interfata/bind-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/14/wowscrnshot092512203915.jpg/
Motiv: Vreau sa fac progres sa socializez sa ma simt bine cand ma joc wow . Sunt satul de toate guildele facute doar sa fie facute ... Motivul pentru care vreau sa plec din guilda actuala Bones of death singurul onnline zilnic sunt eu - restu n-au mai intrat de 1 luna alti chiar mai mult ...

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 25-09-2012, 20:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raka wrote:
Nume In-Game : Skillatul
Clasa : Shaman
MainSpec/OffSpec: Resto/elemental
iLvl : 354 (mai am de lucrat un pic la gear)
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skillatul
Profesie : Leatherworking/Engineering
Print screen cu Atra nu am , nu am avut cu cine sa-l fac . Globalul nu trece de ods ! - Dar in schimb sunt capabil sa invat din mers , ma obisnuiesc repede -
Printscreen cu interfata/bind-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/14/wowscrnshot092512203915.jpg/
Motiv: Vreau sa fac progres sa socializez sa ma simt bine cand ma joc wow . Sunt satul de toate guildele facute doar sa fie facute ... Motivul pentru care vreau sa plec din guilda actuala Bones of death singurul onnline zilnic sunt eu - restu n-au mai intrat de 1 luna alti chiar mai mult ...

Cauta un vet/officer/vice care iti poate lua interviul.
Sper sa ai mail specialization, altfel nu se discuta.

Posturi unite automat, 25-09-2012, 21:59:45
Madness a redeschis recrutarile!
Cerinte:
-Rabdare
-Nu ma mai intereseaza asa mult ILVL( peste 350 e okei )
-Rabdare
-Cunostinte scripturi full( o sa va pun intrebari din toate scripturile freakzului )
-Rabdare
-Contul legat pe forum, nu ai cont legat nu ai invite.
-Rabdare
-Cunostinte clasa, sa iti sti clasa pe main spec si offspec( daca pretinzi ca ai offspec si ai pretentii la iteme )
-Si nu in ultimul rand...RABDARE, guilda e in reconstructie, nu caut boti care tot ce stiu sa faca e sa intrebe toata ziua " cand facem raid", si cand se face raidul ei sa nu fie on, nu caut fomisti de iteme/dkpuri, caut oameni care vor sa joace intr-o comunitate cu oameni care isi stiu treaba la raid si nu trag raidul in jos prin nobism si idiotism.

PS:Daca nu sunteti in stare nici aceste mici cerinte(spun eu) sa le respectati, atunci va rog nu mai postati... nu vreau sa imi pierd timpul citiind mizerii.

Model cerere

Nume In-Game :
Clasa :
MainSpec/OffSpec :
iLvl :(minim 350-cat timp ai gear specialization nu o sa fie probleme)
Link Armory :
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea :
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment
IMPORTANT: Sa ai contul din joc legat cu cel de pe forum.

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 28-09-2012, 12:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Precizare pentru ofiterii care aduc oameni in guild: ii puneti sa posteze pe forum cu conturile legate, altfel sunt respinsi ! Multzam de intelegere.

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 117, 118, 119  Next    

The time now is 11-08-2025, 22:10:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password