User
Pass
2FA

Reset rating 2v2
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message13681
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 23-10-2012, 15:15:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

musiclover wrote:
@laanah Tu cine esti sa comentezi aici? Nu mai posta prostii.

Problema asta exista de mult timp si nu e vorba numai de Evolution,ci toate realmurile si trebuie rezolvat cat de repede se poate.

tu si bigblackjoe probabil va vedeti un fel "tovarasi adevarati" pentru fairr, dar eu nu am facut decat sa ii amintesc ca a fost prins trisand, si el a recunoscut ca a trisat, ba chiar e mandru de asta (wintrade inseamna sa trisezi nu?..adika sa joci solo..tu vs ..tu ..si culmea...sa castigi tot tu-> iti dai seama ce meci captivant poti sa ai si cat " skill " dai dovada...)

Pe de alta parte cine se aseamana se aduna (aveti ceva de marturisit? )

> Sunt pro decizia de reset la rating---> Sunt sigur ca fairr nu e primu care a facut wintrade, iar acum masurile de securitate, banuiesc ca au mai evoluat putin (zilnic vezi 2-3 banati) .

Fairr e un jucator bun, doar ca s-a cam stricat cu unele faze, ceea ce este trist rau.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 23-10-2012, 15:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba tu consideri BATTLEGROUND ACEEASI CHESTIE CU ARENA?inseamna ca esti un incompetent in masura de pvp.nu ma laud cu ce am facut,dar iti amintesc ca nu am facut wintrade la arene pt ca despre arene e topicul nu despre ce wintrade am facut eu sau altii la bg ok?so pana acum 80% din ce ai zis tu in topicu asta e offtopic doar te`ai legat de mine si de "cn se aseamana se aduna" -))) in fine.
http://www.wowhead.com/zone=3277 - battleground exemplu
http://www.wowhead.com/zone=3698 - arena exemplu.
poate acum intelegi cum sta treaba care e bg si care e arena.sper sa nu mai faci off topic ca s`ar putea sa iei warn

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 23-10-2012, 16:24:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
musiclover wrote:
@laanah Tu cine esti sa comentezi aici? Nu mai posta prostii.

Problema asta exista de mult timp si nu e vorba numai de Evolution,ci toate realmurile si trebuie rezolvat cat de repede se poate.

tu si bigblackjoe probabil va vedeti un fel "tovarasi adevarati" pentru fairr, dar eu nu am facut decat sa ii amintesc ca a fost prins trisand, si el a recunoscut ca a trisat, ba chiar e mandru de asta (wintrade inseamna sa trisezi nu?..adika sa joci solo..tu vs ..tu ..si culmea...sa castigi tot tu-> iti dai seama ce meci captivant poti sa ai si cat " skill " dai dovada...)

Pe de alta parte cine se aseamana se aduna (aveti ceva de marturisit? )

> Sunt pro decizia de reset la rating---> Sunt sigur ca fairr nu e primu care a facut wintrade, iar acum masurile de securitate, banuiesc ca au mai evoluat putin (zilnic vezi 2-3 banati) .

Fairr e un jucator bun, doar ca s-a cam stricat cu unele faze, ceea ce este trist rau.

Nu sunt "tovaras" cu Fairr , si a facut wintrade la BG , dar nu are legatura cu topic-ul . E vorba de Evolution...si daca tu joci acolo ar trebui sa iti pese , pentru ca , practic nu prea mai intra lumea deloc. Eu cel putin intru jumatate de ora si ies , pentru ca nu am ce face .

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 23-10-2012, 19:06:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armand2oo2 wrote:
ba tu consideri BATTLEGROUND ACEEASI CHESTIE CU ARENA?inseamna ca esti un incompetent in masura de pvp.nu ma laud cu ce am facut,dar iti amintesc ca nu am facut wintrade la arene pt ca despre arene e topicul nu despre ce wintrade am facut eu sau altii la bg ok?so pana acum 80% din ce ai zis tu in topicu asta e offtopic doar te`ai legat de mine si de "cn se aseamana se aduna" -))) in fine.
http://www.wowhead.com/zone=3277 - battleground exemplu
http://www.wowhead.com/zone=3698 - arena exemplu.
poate acum intelegi cum sta treaba care e bg si care e arena.sper sa nu mai faci off topic ca s`ar putea sa iei warn

ONCE A CHEATER, ALWAYS A CHEATER!!!!

0 0

Back to top
-Shaggz-
[Banned user]

Banned

(since 28-07-2013 23:21)

Votes: 16

Post Posted: 23-10-2012, 19:52:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai pvehero....sterge-o.

0 0

Back to top
Arkantosjk

[Mentally Stable]

(since 27-11-2012 15:30)

Votes: 3

Post Posted: 23-10-2012, 22:54:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iaanah, esti terminat bai baiatule...
Un GM nu spune nimic? are peste o saptamana topicu... degeaba!

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 24-10-2012, 08:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arkantosjk wrote:
Iaanah, esti terminat bai baiatule...
Un GM nu spune nimic? are peste o saptamana topicu... degeaba!

Va spune acelasi lucru care il spun toti. "Soon , se lucreaza la asta , aveti rabdare , etc." , fara un raspuns concret.
Asta este...

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 24-10-2012, 12:12:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Shaggz- wrote:
bai pvehero....sterge-o.

auzi ..tu esti cumva unul din suferintele alea care se cred imba playeri in arena si atunci cand si-o ia in fata incep sa injure de mama focului ore intregi?

Stii, datorita la "PVP -isti" ca tine, care nustiu ca wow inseamna si alceva decat pvp, mi-e si sila sa mai fac arene. Doamne fereste, cum ar fi sa iti zdrobesc visele de imba gladiator care rupe tastatura zii de zii si se mira de ce primeste kick din raiduri atunci cand in suprema lui generozitate se gandeste sa isi faca mila de noi si sa ne minuneze cu imba dps-ul sau de 6 k. wow ..incredibil ...fara dps-ul tau suprem..nu s-ar mai simti tanku bine ca insfarsit a depasit pe cineva.

PVE - inseamna munca in echipa, PVP- inseamna "destindere dupa/inainte de raid" -> deci iti dai seama ca relaxare/ destindere sunt total opuse cu " a tolera nustiu ce pustan care vine sa isi verse nervii in arena pentru toti pumnii si picioarele pe care si le-a luat la scoala pentru faptul ca este un inadaptat social"

Eu joc de fun, tu in schimb se pare ca te identifici cu asa ceva (de aici si dorinta ta de a impartii playerii in pvp-isti si pve-iesti?!)

Scuze de offtopic.

ONTOPIC: Ar trebuii sa se reseteze ratingul la 2v2 si 3v3 pentru ca ma indoiesc ca cei care au ajuns acolo au ajuns corect.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 24-10-2012, 15:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

acest topic, dintr-o problema legata de pvp, va ajunge un flame center cu toti flamerii activi pe forum... pacat

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
THC.Maniakk

[Fuck Google Ask Me]

(since 13-10-2023 18:12)

Votes: 17

Post Posted: 24-10-2012, 17:17:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fii frumos. M-am saturat in fiecare seara sa pic doar vs 1 team c128512515828 arene.ASTA PE GENESIS.

http://serialplay.ro Seriale Online.
0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 24-10-2012, 18:24:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Sa va fie rusine,aratati ca nu va pasa deloc de PvPul de pe freakz prin comportamentul vostru.

T/c si se va lua in considerare ce s-a zis util cand va fii luata o decizie. Multumim celor ce au postat on-topic si au incercat sa ajute -.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 24 October 2012 16:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7    

The time now is 04-08-2025, 10:08:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password