User
Pass
2FA

[PvP] Arms Warrior 4.3 Discussion
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message56541
ENJ

[Maniac]

Status: Offline
(since 18-11-2022 11:22)

Votes: 42

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-01-2013, 22:25:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã joci pe blizzard,nu înseamnã cã ești un jucãtor bun,înseamnã cã ai ajuns un disperat,din moment ce ai jucat pe un server privat,ai avut oportunitatea de a juca free .. „ai fost un player bun” și ai avut pretenți la un gameplay mai bun,nu cã ești bun.

P.S:Metinu-i de tinã bã.

Cum se fac fixurile pe blizzard:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
milkasucks

[Mentally Stable]

(since 23-02-2013 20:52)

Votes: 6

Post Posted: 27-01-2013, 22:33:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ENJ wrote:
Dacã joci pe blizzard,nu înseamnã cã ești un jucãtor bun,înseamnã cã ai ajuns un disperat,din moment ce ai jucat pe un server privat,ai avut oportunitatea de a juca free .. „ai fost un player bun” și ai avut pretenți la un gameplay mai bun,nu cã ești bun.

Ultimul meu post, sunteti prea idioti ca sa fiti contrazisi! ce are scula cu prefectura inaptilor? am zis eu ca is bun sau the best? am zis ca am jucat pe blizz si stiu cum mergea warru pe 4.3.4(si video-u mop e ca sa vda dobitocu ala cat de noob is) ... frate gloata de iditoti e incredibila sunteti prea pros.ti ca sa intelegeti o fraza
Chiar ma ustura ochii de la cata prostie citesc in posturile voastre.. vai mama voastra jucatori de mario...CATA PROSTIE.

Posturi unite automat, 27-01-2013, 22:33:55

divinity4uuu wrote:
baaaaa tu esti imcompetent , degeaba vii tu si postezi aici videouri cu tine pe mop .NU are absolut nici o relevanta faptu ca joci pe blizz , crezi ca daca joci pe blizz esti bun ? baaaa noi vorbim aici de dmg vs playeri nu despre dmg pe dummy care da este bun dar nu te intrebi asa putin dc nu prinzi acelasi dmg pe playerI ?Cum explici faptul ca in acel video warru da asa tare ..doar este pe asa numitul BLIZZ unde sunt doar pro players ca si tine. Daca tot esti atata de pro cu blizzu tau cu tot , vezi patch notes !!!!! si da un reply cu nerfu care l-a luat waru in patchu asta.Dupa cum au zis si celalti nu ai habar de wow , poti sa te spanzuri linistit , iti fac capu mare cand vrei tu.Dupa cum a mai zis si Soverein intr-un post aici nu esti la cabal sa faci combo ca sa dai burst din moment ce dai reck ar trebuii sa sara dmg nu sa fie 5k critical

P.S : mai asculta odata terog videoul de la palinkaroma ca sa stii ce credem noi despre tn si blizzul tau

alt idiot.

Staff message (SeaGer):

1 warn.

Ma ustura ochii !
0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

Post Posted: 27-01-2013, 22:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

milkasucks wrote:
ENJ wrote:

Ultimul meu post, sunteti prea idioti ca sa fiti contrazisi! ce are scula cu prefectura inaptilor? am zis eu ca is bun sau the best? am zis ca am jucat pe blizz si stiu cum mergea warru pe 4.3.4(si video-u mop e ca sa vda dobitocu ala cat de noob is) ... frate gloata de iditoti e incredibila sunteti prea pros.ti ca sa intelegeti o fraza
Chiar ma ustura ochii de la cata prostie citesc in posturile voastre.. vai mama voastra jucatori de mario...CATA PROSTIE.

Posturi unite automat, 27-01-2013, 22:33:55

divinity4uuu wrote:
baaaaa tu esti imcompetent , degeaba vii tu si postezi aici videouri cu tine pe mop .NU are absolut nici o relevanta faptu ca joci pe blizz , crezi ca daca joci pe blizz esti bun ? baaaa noi vorbim aici de dmg vs playeri nu despre dmg pe dummy care da este bun dar nu te intrebi asa putin dc nu prinzi acelasi dmg pe playerI ?Cum explici faptul ca in acel video warru da asa tare ..doar este pe asa numitul BLIZZ unde sunt doar pro players ca si tine. Daca tot esti atata de pro cu blizzu tau cu tot , vezi patch notes !!!!! si da un reply cu nerfu care l-a luat waru in patchu asta.Dupa cum au zis si celalti nu ai habar de wow , poti sa te spanzuri linistit , iti fac capu mare cand vrei tu.Dupa cum a mai zis si Soverein intr-un post aici nu esti la cabal sa faci combo ca sa dai burst din moment ce dai reck ar trebuii sa sara dmg nu sa fie 5k critical

P.S : mai asculta odata terog videoul de la palinkaroma ca sa stii ce credem noi despre tn si blizzul tau

alt idiot.

No .. nu te putem înțelege,deloc,ești prea bun,nu știu cum de ai ajuns printre noi,ãștia slabi,din tot ce ai postat tu,și faptul cã ai venit aici,sã ne citești nouã viitorul,deoarece tu joci pe blizzard,rezumã doar faptul cã tu,te crezi superior deoarece joci pe blizzard.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 27-01-2013, 23:02:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba mamaligarilor, voi aveti impresia ca daca repara rage-ul si restul, o sa fie mare diferenta?

Daca nu reusesti acum sa faci ceva, inseamna ca esti praf, get used to it. Warrul nu mai da crituri mari, da mai degraba ca un rogue, inca de la inceput de expansion, asa sta treaba.

Si tu ala paranoicu, care scrii cu diacritice si nu stii sa pui 2 i, batem pariu ca daca faci un report de juma de pagina, cu toate calculele aferente, dovezi si tot tacamu, se repara?

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 28-01-2013, 11:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-8% damage reduction , nu cred ca este asa mult. Sunt curios ce faci tu momentan pe sv daca tot zici ca esti asa bun. Te-am cautat pe armory , si nici macar nu faci arene , lucrul asta imi spune multe , cred ca ti-ai facut feral si rupi norma cu el . Daca 5-8k damage cu recklessness , inclusiv majoritatea buffurilor este "ok" , asta imi spune totul despre tine. Nu stiu ce ai facut tu pe blizz , dar in fine.

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 28-01-2013, 13:02:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
-8% damage reduction , nu cred ca este asa mult. Sunt curios ce faci tu momentan pe sv daca tot zici ca esti asa bun. Te-am cautat pe armory , si nici macar nu faci arene , lucrul asta imi spune multe , cred ca ti-ai facut feral si rupi norma cu el . Daca 5-8k damage cu recklessness , inclusiv majoritatea buffurilor este "ok" , asta imi spune totul despre tine. Nu stiu ce ai facut tu pe blizz , dar in fine.

Nu iti mai bate capu cu ala,nu se merita...lasal sa traiasca in lumea lui minunata....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ENJ

[Maniac]

Post Posted: 28-01-2013, 14:54:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Ba mamaligarilor, voi aveti impresia ca daca repara rage-ul si restul, o sa fie mare diferenta?

Daca nu reusesti acum sa faci ceva, inseamna ca esti praf, get used to it. Warrul nu mai da crituri mari, da mai degraba ca un rogue, inca de la inceput de expansion, asa sta treaba.

Si tu ala paranoicu, care scrii cu diacritice si nu stii sa pui 2 i, batem pariu ca daca faci un report de juma de pagina, cu toate calculele aferente, dovezi si tot tacamu, se repara?

Nu are rost sã lungim vorba,dacã ne gândim puțin,ce faci cu warru acum,în starea asta,sã zicem cã merge rage generation from damage taken,crezi cã poți sã pici un heal?Warriorul,nu are mobilitatea,tot ce are el e dmg,nu are cc,stun,hp regen,tot ce are e aproape nesemnificativ.

Sã vã dau un link de la metin?

bigblackjoey wrote:

Unii au impresia cã sunt buni,nu'i dezamãgi.

@milkasucks

Trebuie sã recunosc,nu ești noob,ești foarte pro,poate treci de 1550.

http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Warctonia/achievement#95:165

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 28-01-2013, 15:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu judeci, kid?

Adica nu mai ai DR la chargestun, deci ai throwdown cu 5 secunde stun intotdeauna si zici ca warru n-are cc? Buff mai mare nu puteai primi. N-are warru mobilitate? Pai ce clasa mai parcurge toata arena in 2 secunde cu Charge>intervene>leap>los?

Stiu ca esti invatat cu crituri de peste 30k, dar warru nu inseamna damage amice, niciodata n-a insemnat. Si, repet, warru nu e praf.

Iti spun sincer, ca asa cum e, poti pica orice healer in arena, fara probleme. Mai greu e cu shamanu care e cam boss, ca asa era si pe 4.0.6, exact la fel.

Da ma da, e buguit, dar cand va vad ca va plangeti si dati vina pe buguri, mi se rupe sufletu.

0 0

Back to top
shamona

[Mentally Stable]

(since 08-11-2014 08:26)

Votes: 3

Post Posted: 28-01-2013, 19:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

toate ca toate dar rage generation ar trebui sa fie o prioritate. E un bug urias, ce afecteaza si pve si pvp. Am dat de un spriest rogue in o arena, abia aveam rage sa dau in ei in timp ce ei ma umpleau de dmg. La fel cu ferali care la cat dmg dau ar trebu sa fiu full rage si sa spamez HS pe ei, dks samd... Stealthul la rogues si ferals s-a reparat in cateva zile.. la warr nu e graba
0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

Post Posted: 28-01-2013, 19:09:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Tu judeci, kid?

Adica nu mai ai DR la chargestun, deci ai throwdown cu 5 secunde stun intotdeauna si zici ca warru n-are cc? Buff mai mare nu puteai primi. N-are warru mobilitate? Pai ce clasa mai parcurge toata arena in 2 secunde cu Charge>intervene>leap>los?

Stiu ca esti invatat cu crituri de peste 30k, dar warru nu inseamna damage amice, niciodata n-a insemnat. Si, repet, warru nu e praf.

Iti spun sincer, ca asa cum e, poti pica orice healer in arena, fara probleme. Mai greu e cu shamanu care e cam boss, ca asa era si pe 4.0.6, exact la fel.

Da ma da, e buguit, dar cand va vad ca va plangeti si dati vina pe buguri, mi se rupe sufletu.

Da,te înțeleg,dar totuși e o clasã,destul de squishy,bine,nu prea,având în vedere defensive stance shield wall .. etc.Dar warru trebuie sa aiba dmg,e warrior,nu are stealth,nu are root la 5 sec cum are mage,nu are heal cum are palacu,nu are absorb cum are dku etc.Dacã stãm sã ne gândim warru a devenit cea mai slabã clasã melee.

0 0

Back to top
divinity4uuu
[Banned user]

Banned

(since 18-11-2019 13:21)

Votes: 17

Post Posted: 28-01-2013, 19:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Tu judeci, kid?

dai /w in game la warru meu cand ma vezi online si iti aduc eu unu care are cv spec de heal sau faci cu druidu meu pe care am spec de heal sa vedem de ma pici dar nush de am 3k rezil si o sa vezi ca nici in 30 min nu ma seci si eu nu am treaba cu healerii sau fa un video daca esti asa convins ca poti sa-i pici - , din moment ce au zis si gmii ca la warrior inca se lucreaza nu inteleg dece o tineti pe a voastra ca dmg e ok

P.S : la td dai trniket , charge poate fi evitat de toate clasele + ca nu mai are stunul , hc leapu cd 1 min fa tu loss cand toate clasele au heal si slow si te kaiteaza tot meciu

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 28-01-2013, 19:52:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Tu judeci, kid?

Daca tu pici Pala Holy sau Druid Resto , esti "BO$$". Priestul e varza , dar daca tu imi pici clasele alea doua , imi dau palaria jos in fata ta.
Eu garantez ca nu ii duci nici la 20k mana la cum da warriorul acum.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 29-01-2013, 02:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

divinity4uuu wrote:
din moment ce au zis si gmii ca la warrior inca se lucreaza nu inteleg dece o tineti pe a voastra ca dmg e ok

Nu a zis nimeni asta, si nu inteleg de ce-mi dai quote mie. Eu in mare, dezbat tactici pvp si-mi impartasesc experienta cu alti playeri.

bigblackjoey wrote:

Daca tu pici Pala Holy sau Druid Resto , esti "BO$$". Priestul e varza , dar daca tu imi pici clasele alea doua , imi dau palaria jos in fata ta.

Daca te referi la duel, pala holy umileste waru de pe TBC incoace (si vorbim aici de palac nesimtit de bun si ofensiv), vs druid resto as zice ca e egalitate, vs shaman, mai bine-ti dai pumni in co**e.

Daca te referi la arene, iti iei hunter, ret, frostmage si faci echipa de top3. Poti sa incepi sa-ti dai palaria jos in fata lui Swixy, exodus, alianta. Inca n-a intrat micutu in paine. Daca nu m-ansel joaca fix cu mage, rank 6 momentan, cu tot cu "da warru meu nu face rage si-s o gramada de alte buguri -".

ENJ wrote:
Dar warru trebuie sa aiba dmg,e warrior,nu are stealth,nu are root la 5 sec cum are mage,nu are heal cum are palacu,nu are absorb cum are dku etc.Dacã stãm sã ne gândim warru a devenit cea mai slabã clasã melee.

Nu mai tine frate cu Charge>Lolstorm. S-au prins si astia.

Au marit BLEED damage si au scazut direct damage, era logic. Automat altfel dai damage mare acum, in principiu te bazezi pe aoe dot damage si rotatia obisnuita dupa Rend>CS.
Daca stau bine sa ma gandesc, warru a primit cam cele mai multe bufuri: no moar immune to stun, no moar chargejump, double hamstring aproape instant, stun la 5 secunde mereu, dot damage mai mare, rallying cry care e support spell.

Mobilitate? Uita-te cum rezista ZAGE din 3 spelluri si cum kiteaza rogii cu Charge, Piercing si Intervene. Ce vedem noi pe private e slabut, si avem impresia ca am vazut tot si suntem toti pro. Ideea e ca warru rupe cand stii cu ce se mananca.

CU si FARA buguri, playeru slab ramane player slab. Cat despre buguri, mereu vor fi si aia e.

0 0

Back to top
divinity4uuu
[Banned user]

Banned

(since 18-11-2019 13:21)

Votes: 17

Post Posted: 29-01-2013, 11:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
divinity4uuu wrote:
din moment ce au zis si gmii ca la warrior inca se lucreaza nu inteleg dece o tineti pe a voastra ca dmg e ok

Nu a zis nimeni asta, si nu inteleg de ce-mi dai quote mie. Eu in mare, dezbat tactici pvp si-mi impartasesc experienta cu alti playeri.

bigblackjoey wrote:

Daca te referi la duel, pala holy umileste waru de pe TBC incoace (si vorbim aici de palac nesimtit de bun si ofensiv), vs druid resto as zice ca e egalitate, vs shaman, mai bine-ti dai pumni in co**e.

Daca te referi la arene, iti iei hunter, ret, frostmage si faci echipa de top3. Poti sa incepi sa-ti dai palaria jos in fata lui Swixy, exodus, alianta. Inca n-a intrat micutu in paine. Daca nu m-ansel joaca fix cu mage, rank 6 momentan, cu tot cu "da warru meu nu face rage si-s o gramada de alte buguri -".

ENJ wrote:
Dar warru trebuie sa aiba dmg,e warrior,nu are stealth,nu are root la 5 sec cum are mage,nu are heal cum are palacu,nu are absorb cum are dku etc.Dacã stãm sã ne gândim warru a devenit cea mai slabã clasã melee.

Nu mai tine frate cu Charge>Lolstorm. S-au prins si astia.

Au marit BLEED damage si au scazut direct damage, era logic. Automat altfel dai damage mare acum, in principiu te bazezi pe aoe dot damage si rotatia obisnuita dupa Rend>CS.
Daca stau bine sa ma gandesc, warru a primit cam cele mai multe bufuri: no moar immune to stun, no moar chargejump, double hamstring aproape instant, stun la 5 secunde mereu, dot damage mai mare, rallying cry care e support spell.

Mobilitate? Uita-te cum rezista ZAGE din 3 spelluri si cum kiteaza rogii cu Charge, Piercing si Intervene. Ce vedem noi pe private e slabut, si avem impresia ca am vazut tot si suntem toti pro. Ideea e ca warru rupe cand stii cu ce se mananca.

CU si FARA buguri, playeru slab ramane player slab. Cat despre buguri, mereu vor fi si aia e.

la fel am spus si eu intr-un post cand cineva intreba daca are rost warriorul , i-am raspuns ca daca ajungi sa il stapanesti bine ai sanse vs orice clase si poti sa oferi meciuri grele si da am facut ticket in game , am intrebat daca warrul in momentul de fata este gata sau se mai lucreaza la el si au spus ca inca se lucreaza , inclusiv la dmg

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 29-01-2013, 18:25:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OFF: Unii abereaza pe aici la greu...
ON: Exact la asta ma asteptam. Cei care pe 4.0.6 aveau o ura deosebita pentru warr, deoarece era buguit si te aducea la 40k in 3GCD, acum nu fac altceva decat sa isi bata joc si sa zica: "Sunteti obisnuiti cu 30k!!!!@@@@@@Huaaa". Cum dadea pe 4.0.6 era prea mult, dar cum da acum...e prea de tot. Am inteles ca Blizz a nerfat warr`ul din motive de echilibrare a jocului, dar Blizz nu a adus warr`ul in halul in care e acum pe Freakz. In schimb warr`ul a castigat destul de mult la supravietuire....Ganditi`va cat de greu e sa omori un comp Resto Shaman - Arms Warr. Si ca vorbeam de mobilitate: warr`ul a pierdut la mobilitate, ca pe LK faceai 2 ture de arena in 2 sec.

Munca te elibereazã
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Next    

The time now is 15-02-2025, 20:50:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x