User
Pass
2FA

[REJECTED] warrior rage!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message4520
Naturezftw

[zonic]

Status: Offline
(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 04-02-2013, 22:08:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Same problem si la druid bear form:) E ceva la tot mecanismul de la rage nu numai la warr.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TenD
[Banned user]

Banned

(since 22-05-2013 19:36)

Votes: 8

Post Posted: 05-02-2013, 02:45:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Practic nu primesti rage din dmg primit xD
0 0

Back to top
MeizNab

[Mentally Stable]

(since 02-12-2019 02:29)

Votes: 32

Post Posted: 05-02-2013, 04:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Requiemnox wrote:
Blasphemy wrote:
ce nu e ba constructiv? vrei sa-ti desenez, n-ai warrior, taci dracu din gura, vezi-ti de casterii tai ... pentru ca cine are warrior e fail , in momentul de fata, te-ai gasit tu , salcia de pe mal sa desenezi , verzi si uscate aici... fi constructiv, ai ceva de aratat si de spus, esential subiectului , spune, nu , cara-te.. si normal ca n-ai de unde sa intelegi ce vreau sa zic, cand joci cu blood dk sau mage, clasele op! dispari!

Din pacate n-am nici un char prietene.
Daca ai venit aici cu vrajeala de 'salajiani' poti sa dispari pentru ca nu tine.

In alta ordine de idei,bugul este invalid,vorbe goala(QQ),chiar vrei sa te credem pe cuvant?
Hai cius.

http://i48.tinypic.com/alowua.jpg
http://i49.tinypic.com/2ex3ock.jpg
https://youtube.com/watch?v=PPz43ccp_-M:

Si ce anume vrei sa fac intr-un dungeon sau intr-un raid?? sa ma rog la dumnezeu sa-mi dea rage?ai gandit-o pe asta.
Just a small proof ca warior prot e ... Btw nu am testat sentinel am impresia ca nu primesti rage pe care in mod normal ar trebui sa-l primesti promit sa revin cu un feedback laterz.

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 05-02-2013, 16:19:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MeizNab , tu chiar esti prost , ori esti prost cu tenta de dobitoc ordinar.. ca ma iau si nervii , ca esti prost rau nu gluma, dar prost gramada, ba daca nu ai nici o treaba cu TOPICUL asta ce natia ta semnalizezei ma printisorule , pe-aici , ti se pare tie ca lumea e proasta si tu esti desteapta? du-te-n rasa ta ca ma enervezi rau de tot, taci in gurita ta de incompetent ca sa nu te injur rau de tot, chit ca iau warning, dar TACI IN PASTELE TAU ODATA cu porcariile tale, WARRIOR NU FACE RAGE LA DAMAGE PRIMIT CUM TREBUIE < IDIOTUL CARE ESTI SA NU MAI ZIC CA NU ARE RAGE CUM TREBUIE SI CHIAR DACA NU PRIMESTE DPS, NU AM ZIS CA NU FACE DELOC, AM ZIS CA FACE CAM 40 % DIN CAR TREBUII SA FACA, TACI IN PASTELE TAU DE OM IDIOT CA MA DISPERI ! EU SPUN O PROBLEMA AICI , CARE LUMEA O SUSTINE SI TU VII CU VIDEOCLIPURILE TALE DE COPIL CRESCUT LA PORTILE CERNOBALULUI , SA-MI ARATI NIMIC!

Staff message (In2ition):

2 warnuri, limbaj

0 0

Back to top
mcandrew

[Mentally Stable]

(since 03-10-2015 20:04)

Votes: 6

Post Posted: 05-02-2013, 16:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AM luat 90k damage si am facut 17 rage , deci nu exista discutie de invaliditate la bugul acesta va rog.

Ete rahat , daca ne-am lua toti dupa copii am ajunge in gradinita , la 9.
0 0

Back to top
durham

[Mentally Stable]

(since 08-02-2021 14:50)

Votes: 9

Post Posted: 05-02-2013, 17:07:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ne enervam , ne jignim ... nu ajungem la nici un consens si discutia degenereaza.
hai sa ne pastram calmul sa discutam civilizat, suntem totusi oameni nu animale preistorice.

referitor la patch 4.3.4 - warriorul are un damage de kkat si asa era si pe retail daca prindeai 20k crit pe1 target fie ala si clother clar era low gear pt.ca warrior damage era foarte low.

referitor la rage gain:
-warrior rage la damage primit - inexistent si foarte scazut
-warrior rage la damage dat in absorb = 0
-warrior rage la white hits - nu am testat si nici nu intru pe warrior sa testez pt.ca mi-e sila sa dau 10k in full burst pe target cu 0 resil si 0 armura

oamenii cam au dreptate, warrior -ul nu are mana/energy sau alta resursa, ca sa dai 1 abilitate iti trebuie rage, nu ai rage nu dai nimic si stai si te uiti ca vita.
nu destul ca patchul asta warrior damage = kkat, acum si fara rage chiar ca nu mai dai nici damage-ul ala mizerabil.

0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 05-02-2013, 17:31:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In afara de:
Mr.Faith wrote:
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1406722510#7
Quote:
This computation is also floored at 1. You gain 1 rage whenever you take any kind of damage (or trigger any kind of avoidance event), regardless of how small the damage is.

Quote:
In cases of avoidance, the game still grants you whatever rage you would have gained based on the expected damage of the attack, so avoidance has no effect on rage gain.

doar injuraturi/flame + comentarii inutile fara dovezi. Ca sa nu degenereze mai mult discutia o sa inchid topicul si o sa testez ^.

durham wrote:
-warrior rage la white hits - nu am testat si nici nu intru pe warrior sa testez pt.ca mi-e sila sa dau 10k in full burst pe target cu 0 resil si 0 armura

Ma intreb cand o sa iti fie sila sa intri pe forum sa comentezi aiurea? Dreaming

LE: Cum ziceam, rage gain la absorb:
initial
primu
al doilea
al treilea
al patrulea

0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 10-02-2013, 22:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am evidentiat singurul lucru care merita din acest topic: http://forum.wow-freakz.com/Warrior-PvE-PvP-Rage-gain-from-damage-taken-t203899.html
Legat de rage primit la dodge/parry/miss nici nu ar trebui sa primesti. Am gasit in mai multe locuri acelasi lucru si anume warriorul face rage din block, daca are bagate puncte in talentul respectiv, si druidul face rage din dodge daca are puncte in talente. In plus formula de rage gain oricum foloseste unmitigated damage, daca tu dai parry/dodge sau primesti miss nu se aplica.
Rage primit daca warriorul da melee hit pe absorb merge, e mai sus + merge si rage primit daca warriorul are absorb pe el si primeste dmg.

Oricum daca mai gasiti si alte lucruri care nu merg SI NU SUNT DEJA RAPORTATE postati!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 10 February 2013 20:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 23-07-2025, 19:28:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password