User
Pass
2FA

[REJECTED] warrior rage!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message4532
Blasphemy

[Creep]

Status: Offline
(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 04-02-2013, 11:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description:
Dovada / Proof: am mai facut un topic aici si mi s-a sters vad.. ma repet, cu aceeasi tarie de caracter ! FACEM CEVA CU RAGE-UL LA WARRIOR, CARE NU EXISTA?! CARE NU E DE FEL, PENTRU CA E CEVA URGENT, PENTRU CA NU POT SA JOC, PENTRU CA E FAIL, PENTRU CA NU FACE RAGE CUM TREBUIE , PENTRU CA TOCMAI M-A BATUT UN DK BLOOD FARA SA-I IAU NIMIC LA VIATA, A DAT IN MINE CA-N ***** SI DEABIA AM FACUT DE 3 ORI RAGE 20 , IN REST ERAM PE 0 , PRACTIC M-A UMILIT , FACEM SI NOI CEVA IN LEGATURA CU ASTA?!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Requiemnox

[Mentally Stable]

(since 24-05-2013 13:16)

Votes: 22

Post Posted: 04-02-2013, 12:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raging about rage <3
N-are nici un rost si nu e constructiv deloc..

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

Post Posted: 04-02-2013, 12:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce nu e ba constructiv? vrei sa-ti desenez, n-ai warrior, taci dracu din gura, vezi-ti de casterii tai ... pentru ca cine are warrior e fail , in momentul de fata, te-ai gasit tu , salcia de pe mal sa desenezi , verzi si uscate aici... fi constructiv, ai ceva de aratat si de spus, esential subiectului , spune, nu , cara-te.. si normal ca n-ai de unde sa intelegi ce vreau sa zic, cand joci cu blood dk sau mage, clasele op! dispari!
0 0

Back to top
Requiemnox

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-02-2013, 13:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
ce nu e ba constructiv? vrei sa-ti desenez, n-ai warrior, taci dracu din gura, vezi-ti de casterii tai ... pentru ca cine are warrior e fail , in momentul de fata, te-ai gasit tu , salcia de pe mal sa desenezi , verzi si uscate aici... fi constructiv, ai ceva de aratat si de spus, esential subiectului , spune, nu , cara-te.. si normal ca n-ai de unde sa intelegi ce vreau sa zic, cand joci cu blood dk sau mage, clasele op! dispari!

Din pacate n-am nici un char prietene.
Daca ai venit aici cu vrajeala de 'salajiani' poti sa dispari pentru ca nu tine.

In alta ordine de idei,bugul este invalid,vorbe goala(QQ),chiar vrei sa te credem pe cuvant?
Hai cius.

0 0

Back to top
iulixbolix

[Mentally Stable]

(since 09-07-2022 21:47)

Votes: 6

Post Posted: 04-02-2013, 13:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Blasphemy daca si acuma te plangi de rage regen la warr atunci chiar nu e tine aceasta clasa sau chiar jocul. Formula de calcul este aproximativ corecta, eu nu ma plang ca ma bate 'x' si 'y', meriti ban pe forum pentru toate posturile tale stupide.

INVATA CLASA SI NU MAI CRITICA, LASATI GMS SA ISI FACA TREABA E PLIN FORUMUL DE TOPICURI DE GENUL GEN OMG ZOMFG WTF MANA REGEN E COMPLET GRESITA ...........

Inainte sa mai faci un topic de genul pune un screenshot sau un video cu dovezi.
O zi buna!

0 0

Back to top
durham

[Mentally Stable]

(since 08-02-2021 14:50)

Votes: 9

Post Posted: 04-02-2013, 13:45:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in alta ordine de idei:
1. un pic de compasiune pentru om pentru ca e nervos.
2. si eu am warr si nu mai joc pe el.
3. bugul este foarte valid dar trebuie cineva sa posteze dovezile, si anume, pe absorb warriorul nu face rage.
4. blood dk este anticlasa peorice fel de spec de warr (daca nu e diferenta mare de gear skill nu ai sanse 1vs1) asta e.
5. blood dk face de la mastery un shield care da absorb => rezulta ca logic warriorul va face rage aproape de 0

daca vine cineva cu poza filme ar fi foarte bine pt.ca aceeasi mecanica se aplica si la:
absorb shamy totem+glyph
pws priest
mage absorb
blood dk absorb
druid bear form absorb

0 0

Back to top
danielst

[Mentally Stable]

(since 23-02-2022 06:03)

Post Posted: 04-02-2013, 14:25:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy se plange k nu primeste rage din damage-ul primit si eu am aceeasi problema nu de faptul k n ufaci rage pe absorb....

http://forum.wow-freakz.com/FIXED-Warrior-PvE-PvP-Rage-generation-from-damage-taken-t193779.html

Fixul asta e FAIL de cateva zile cilk e reparat si tot nu merge

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-02-2013, 14:55:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu in totalitate danielst...ce nu a postat Doru acolo este o mica chestie(mare) care afecteaza rage generat din damage-ul primit. Pe blizz oricat de mic ar fi hitul nu primesti mai putin de 1 rage. SI cand mergi in elwynn si da un caine dinala prapadit in tine si trebuie sa iei 1 rage; iar aici nu iei deloc.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1406722510#7

Quote:
This computation is also floored at 1. You gain 1 rage whenever you take any kind of damage (or trigger any kind of avoidance event), regardless of how small the damage is.

PLUS:
Quote:
In cases of avoidance, the game still grants you whatever rage you would have gained based on the expected damage of the attack, so avoidance has no effect on rage gain.

Pe romaneste: daca dai parry/block la un skill primesti rage in functie de cat rage trebuia sa dea damage-ul skilului respectiv. As in...dai parry la un hit de 20k, primesti rage ca si cum ai lua 20k damage.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.

Last edited by Mr.Faith on 04-02-2013, 19:09:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
danielst

[Mentally Stable]

(since 23-02-2022 06:03)

Post Posted: 04-02-2013, 15:28:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi cer scz merge nu am mai testat azi -

Loading...... BRAIN 0% - Error #132
0 0

Back to top
danuts

[Mentally Stable]

(since 31-07-2019 15:22)

Votes: 7

Post Posted: 04-02-2013, 15:33:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reroll elemental sau feral. -
0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 04-02-2013, 16:13:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Nu in totalitate danielst...ce nu a postat Doru acolo este o mica chestie(mare) care afecteaza rage generat din damage-ul primit. Pe blizz oricat de mic ar fi hitul nu primesti mai putin de 1 rage. SI cand mergi in elwynn si da un caine dinala prapadit in tine si trebuie sa iei 1 rage; iar aici nu iei deloc.

Quote:
This computation is also floored at 1. You gain 1 rage whenever you take any kind of damage (or trigger any kind of avoidance event), regardless of how small the damage is.

PLUS:
Quote:
In cases of avoidance, the game still grants you whatever rage you would have gained based on the expected damage of the attack, so avoidance has no effect on rage gain.

Pe romaneste: daca dai dodge/parry/block la un skill primesti rage in functie de cat rage trebuia sa dea damage-ul skilului respectiv. As in...dai dodge la un hit de 20k, primesti rage ca si cum ai lua 20k damage.

THIS !! up!

casuta :doruwr...uite dorule ce zice omu!

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

Post Posted: 04-02-2013, 16:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma tem ca nu s-a inteles, warriorul fara rage = fail , e un fel de scut , impotriva altora, sa nu mai zic ca daca nu iau dps si incerc sa crap un healer, as putea sta chiar si pana la 100 de ani si tot nu-l pica, daca dau un overpower, s-a dus tot rage-ul si astept inca 4-5 secunde sa prind iara 20 de rage, ca sa nu mai zic ca inainte daca primeam o ``flegmaa`` pe patchul trecut, faceam rage aproape 80 sau full , acum dau 3-4 in mine si daca fac 80 , ar trebuii sa dau petrecere, in consecinta pe cienva il doare-n cur de warrior, efectiv, nu se repara, nu se procedeaza la nimic si cei ce joaca pe warrior , joaca cam la soarta asa... in afara faptului ca damage-ul i-a fost redus ma refer la arms, drastic, de-abia da.. nu are rage-ul cuvenit PENTRU CA ESTE BUG SI NIMENI NU FACE NIMIC si nu stau sa pun video-uri si printuri si pe mortii mei , cand toata lumea care are warr , sustine treaba asta, cat pentru ratonii aia 2 cum ca nu stiu clasa ca merit nu stiu ce , care este rolul vostru la acest topic? sa-mi faceti mie masaj la talpi? nu mersi , n-am nevoie am venit aici a nush cata oara ,a m facut tickete si multe altele, ca warriorul are o problema la rage , macar sa mi se spuna ca se in curs de , sau se va remedia.. sau se va face cceva! ca sa stiu sa joc si eu cu druid buguit la dps cu mage cu shaman mai nou , care da de-ti crapa ficatii cu lava burst , cate 20-30 k , mi se pare extrem de penibil sa ajunga warrior-ul care e WARRIOR fratilor , sa fie de ***** sa se cace orice clasa pe el fara rage , fara damage... macar de ar fi avut rage-ul care trebuie ai putea combina niste talente, sa dai ceva damage , dar cum sa faci asa ceva , cand NU SE POATE, un blood dk , m-a batut de m-am ***** pe mine , si nu am facut rage , nici macar 1 ! , nu i-am luat nici macar 1 k HP din viata, spre exeimplu , in bg. Am ramas socat de ce-a putut ajunge warriorul. cei care nu au treaba cu clasa sau cu topicul sa se duca la o shaorma ceva...
0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-02-2013, 19:08:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Actualy m-am inselat in legatura cu dodge - numai druidul ia rage din dodge de la damage-ul primit pt ca are talentul Natural Reaction...si parry nu are deloc.
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2522165581

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
Requiemnox

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-02-2013, 19:30:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
ma tem ca nu s-a inteles, warriorul fara rage = fail , e un fel de scut , impotriva altora, sa nu mai zic ca daca nu iau dps si incerc sa crap un healer, as putea sta chiar si pana la 100 de ani si tot nu-l pica, daca dau un overpower, s-a dus tot rage-ul si astept inca 4-5 secunde sa prind iara 20 de rage, ca sa nu mai zic ca inainte daca primeam o ``flegmaa`` pe patchul trecut, faceam rage aproape 80 sau full , acum dau 3-4 in mine si daca fac 80 , ar trebuii sa dau petrecere, in consecinta pe cienva il doare-n cur de warrior, efectiv, nu se repara, nu se procedeaza la nimic si cei ce joaca pe warrior , joaca cam la soarta asa... in afara faptului ca damage-ul i-a fost redus ma refer la arms, drastic, de-abia da.. nu are rage-ul cuvenit PENTRU CA ESTE BUG SI NIMENI NU FACE NIMIC si nu stau sa pun video-uri si printuri si pe mortii mei , cand toata lumea care are warr , sustine treaba asta, cat pentru ratonii aia 2 cum ca nu stiu clasa ca merit nu stiu ce , care este rolul vostru la acest topic? sa-mi faceti mie masaj la talpi? nu mersi , n-am nevoie am venit aici a nush cata oara ,a m facut tickete si multe altele, ca warriorul are o problema la rage , macar sa mi se spuna ca se in curs de , sau se va remedia.. sau se va face cceva! ca sa stiu sa joc si eu cu druid buguit la dps cu mage cu shaman mai nou , care da de-ti crapa ficatii cu lava burst , cate 20-30 k , mi se pare extrem de penibil sa ajunga warrior-ul care e WARRIOR fratilor , sa fie de ***** sa se cace orice clasa pe el fara rage , fara damage... macar de ar fi avut rage-ul care trebuie ai putea combina niste talente, sa dai ceva damage , dar cum sa faci asa ceva , cand NU SE POATE, un blood dk , m-a batut de m-am ***** pe mine , si nu am facut rage , nici macar 1 ! , nu i-am luat nici macar 1 k HP din viata, spre exeimplu , in bg. Am ramas socat de ce-a putut ajunge warriorul. cei care nu au treaba cu clasa sau cu topicul sa se duca la o shaorma ceva...

Daca tu-ti calmezi nervii mancand shaorma,n-ai decat.
Ce astepti,confirm,raspuns la ce?
Stai la coada,sunt doua pagini de bugs la confirmed si altele la Pending,reports normale si nu QQ la reducere de la niste cioflingari..zic.
Mie nu-mi vinzi harneala asta ieftina amice,s-o vinzi altora.

0 0

Back to top
MeizNab

[Mentally Stable]

(since 02-12-2019 02:29)

Votes: 32

Post Posted: 04-02-2013, 22:05:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Mr.Faith wrote:

Quote:

PLUS:
Quote:

Pe romaneste: daca dai dodge/parry/block la un skill primesti rage in functie de cat rage trebuia sa dea damage-ul skilului respectiv. As in...dai dodge la un hit de 20k, primesti rage ca si cum ai lua 20k damage.

THIS !! up!

casuta :doruwr...uite dorule ce zice omu!

n-ai fost in fl cu mine cand am luat vreo 30 de mobi si aveam 10 rage, ce-am mai ras era haos nebunie etc -))
On topic sustin ce a spus lamaie.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 10 February 2013 20:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 30-07-2025, 18:01:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password