User
Pass
2FA

Dezamagire
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5627
Shulu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-04-2013 20:37)

Votes: 2

Post Posted: 04-04-2013, 20:17:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma joc pe wow freakz de 2 ani.Si in acest timp am observat o schimbare.(nu in bine).Ati lasat tot pvpul in spate.Pur si simplu nu va pasa.Faceti intr-o luna un boss si apoi inca 3 luni ca sa-i reparati bugurile.Plus ca nu ati observat problema cu npcurile?De nu sunt unde ar trebui sa fie.Sau bugul de la druid cu feral charge.Acel bug face aproape imposibil pvpul cu feral druid.Nu merge wintergrasp nici tol barad.Nu ati mai pus un bg nou de un an.Nu vreau scuze de genul "Stim despre aceasta problema si incercam sa o rezolvam" sau "m-am gandit la o modalitate dar este complicat si mai avem nevoie de timp..."Aceste buguri sunt pentru ptr.Si mai este un bug atunci cand primesti fear ai momente cand te poti misca cum vrei tu.In orice caz m-ati dezamagit.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EvoK1dd

[Mentally Stable]

(since 05-02-2014 20:26)

Votes: 3

Post Posted: 04-04-2013, 20:18:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ar strica un bg nou -

0 0

Back to top
Zgary

[EPURY]

(since 08-10-2021 10:07)

Votes: 28

zgary40 
Post Posted: 04-04-2013, 20:19:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

serios acum... topicurile astea se bat cap in cap.. http://forum.wow-freakz.com/Worried-about-PvE-t215901.html

tu spui ca nu e pvp ala spune ca nu e pve -

League of Legends Player
0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 04-04-2013, 20:45:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adevarul este ca PVP este chiar lasat in urma , sunt lucruri vitale care nu sunt reparate..gen .. Retaliation/recklessness/shield wall la warrior pe care le dai simultan..
Damage la Feral nu are rost sa zic , ca sare Honourless si ma musca de...ca ii jignesc clasa.
Mana Shield la Mage , pe orice spec te arunca in spate , si asa este greu de prins , dar cu porcaria aia de pe arcane este mult mai greu.
Intimidating Shout , nu prea are rost sa il mai numeste fear , pentru ca nu mai este de foarte mult timp -
Si lista continua...

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 04-04-2013, 21:05:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Personal, cred ca ar trebuii "angajata" o persoana care se pricepe, macar bugurile mai usor de reparat sa le repare. Nu cred ca daca se rup 500 lei din donatii pe luna este mare paguba, mai ales ca banii vin inapoi atata timp cat serv merge mai bine si atrage mai multi donatori.
Normal, pentru o singura persoana e greu sa faca tot, cand mai toate serv mari au cel putin 2-3 persoane care se ocupa de asa ceva.

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."

Last edited by Nerd on 05-04-2013, 00:18:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 04-04-2013, 21:23:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
Personal, cred ca ar trebuii "angajata" o persoana care se pricepe, macar bugurile mai usor de reparat sa le repare. Nu cred ca daca se rup 500 lei din donatii pe luna este mare paguba, mai ales ca banii vin inapoi atata timp cat serv merge mai bine si atrage mai multi donatori.
Normal, pentru o singura persoana e greu sa faca tot, cand mai poate serv mari au cel putin 2-3 persoane care se ocupa de asa ceva.

am mai intrebat ceva de genu si mi s-a reprosat ca cica nu ar fi oameni de incredere si nu prea ar avea o "treaba", personal ma indoiesc, ce dracu sunt toti batuti in cap la trinity core si nu pot fi de incredere? in loc sa avem si 2-3 developeri la mana lu Shocker care sa munceasca la server constant, sa fie toata lumea multumita si va rog sa va abtineti cu "e server gratis, daca nu-ti place pleci", da e gratis, da sa nu uitam ca sunt persoane care au donat bani buni, cica ar fi playeri care au donat peste 1k $, in fine, speram ca aveti ceva planuri la server.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-04-2013, 21:47:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu ati vazut, avem topic ca angajam.
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-04-2013, 22:29:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

E ceva de cand s-a facut topicul de angajari, ati primit propuneri? ati angajat pe cineva? stiu doar ca a zis shokeru intr-un post mai de mult, ca gasise un baiat de la trinity care stia treaba, in rest de atunci nu s-a mai auzit nimic.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 04-04-2013, 22:44:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

macar clasele de s-ar repara intai full sa putem face pvp pentru rating, hai ca in pve pana nu se repara si texturile din core-ul asta nu prea poti sa pui bossi noi in DS, mai ales ca e o gramada de phasing in DS, nu mai e ca in restul instantelor bossii pusi unu dupa altu pe harta.

0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 05-04-2013, 02:07:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca prima si prima oara ar trebui sa se repare clasele,si dupa aceea bgs/sh!ts.Sa putem avea si noi un gameplay decent.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Post Posted: 05-04-2013, 09:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exorder1337 wrote:
Cred ca prima si prima oara ar trebui sa se repare clasele,si dupa aceea bgs/sh!ts.Sa putem avea si noi un gameplay decent.

+1

Degeaba va baga jdemii de BG-uri daca clasele nu sunt reparate , si echilibrate corespunzator.
Cu toate astea trebuie sa spun , ca indiferent cata munca ar depunde DEV-ii , pentru voi oricum nu ar fi niciodata de ajuns . Ideea e ca ori aveti rabdare si ii lasati sa isi faca treaba linistiti , ori va opriti din plans ca niste domnisoare pe aici pe forum , si dati reroll pe Blizz , acolo merge totul corespunzator , contra unei sume de bani , pe care multi dintre voi nu o dati aici ca sa puteti avea pretentii .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 05-04-2013, 09:20:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa ajunga si Freakz pe parcurs un server mai bun.Acum din cate vad,platforma asta e cam nasoala,dar si pe ATR este aceeasi problema.Cu timpu' o sa repare si fixurile.Chiar si la sfarsit de 4.0.6,era totu' destul de ok.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
Tianna

[Mentally Stable]

(since 06-06-2014 20:39)

Votes: 19

Post Posted: 05-04-2013, 13:23:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Turbokill1337 wrote:
Nerd wrote:
Normal, pentru o singura persoana e greu sa faca tot, cand mai poate serv mari au cel putin 2-3 persoane care se ocupa de asa ceva.

am mai intrebat ceva de genu si mi s-a reprosat ca cica nu ar fi oameni de incredere si nu prea ar avea o "treaba", personal ma indoiesc, ce dracu sunt toti batuti in cap la trinity core si nu pot fi de incredere? in loc sa avem si 2-3 developeri la mana lu Shocker care sa munceasca la server constant, sa fie toata lumea multumita si va rog sa va abtineti cu "e server gratis, daca nu-ti place pleci", da e gratis, da sa nu uitam ca sunt persoane care au donat bani buni, cica ar fi playeri care au donat peste 1k $, in fine, speram ca aveti ceva planuri la server.

Mai bine lasa oamenii sa posteze aici, nu tu care te folosesti de orice bug existent gen evanghelism/ victory rush/ spam diapel @ ua.
On: a trecut ceva timp de la ultimele fixuri.

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 05-04-2013, 13:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

e pus doar de ochii lumii , sa fim seriosi -)
Iar daca prin absurd vine vreun ''baiat'' care chiar stie programari si desigur ca se va ridica cu pretentii direct proportional cu valoarea sa , ori l-ati lua la misto cu o suma modesta/infima ori o sa spuneti ca posturile au fost ocupate - . Hai sa nu ne mai mintim , macar acum in anul 2013 !.....:<

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 05-04-2013, 13:49:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kirov wrote:
ori aveti rabdare si ii lasati sa isi faca treaba linistiti , ori va opriti din plans ca niste domnisoare pe aici pe forum

nu uita ca s-a reparat feralul dupa cateva topicuri pe forum. Momentan serverul e plin de bugs, iar continutul atat PVE cat si PVP e slab rau de tot. Avem bg-urile din TBC, iar PVE baradin hold, end time si morchok(scripturi bune, gg freakz pt ele). Dar problema intervine la clase, bun, sa zicem ca o sa scripteze tot DS, dar ce vom face in raid, cu bugurile de la clase. Majoritatea PVE-playerilor gasesc o placere orgasmica in acel addon numit recount, cand sunt in top. Dar, din cauza claselor buguite, cei care isi cunosc mai bine caracterul sunt detronati de alte clase care sunt mai putin buguite negativ, sau sunt buguite pozitiv fata de clasa lor.

aceeasi situatie e si la PVP. Exemplu: druid feral vs mage- Magul isi da absorbul, care desi e fire arunca feralul de langa el. Feralul da charge si este trimis inapoi datorita bugului de la feral charge. Asta e doar una dintre situatii, DK-ul care isi da full HP in lichbourne, etc etc.

parerea mea ar fi ca mai intai sa se repare clasele, iar mai apoi sa se lucreze la content(bg-uri, raid-uri etc). Na, poate eu sunt prost si ce zic e o tampenie, dar asa cred eu ca ar fi mai bine.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 06 April 2013 12:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 10-02-2025, 17:57:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x