Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Recrutari
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Chwchwlwlz
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 13-07-2013 17:08)
,
Topics: 7
Votes
: 7
Posted: 02-05-2013, 20:45:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Nume IRL: Andrei ( Andy)
2. Nume In-Game: oddballzirl
3. Varsta: 20
4. Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) : Nu
5. Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) : Da intre 3:30 si 7-8
6. Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) : NU
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : Cat am chef si e nevoie sa zic asa
5. Clasa: Rogue
6. Main Spec/OFF spec:Combat/Subtlety
7. Link Armory :
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Oddballzirl
8. Screenshot cu Interfata :
9. Profesii (minim o profesie full skill) : Jewelcrafting/tailoring full
10. Explica putin stilul tau de joc, si de ce crezi ca e mai bine asa(esti liber sa incluzi talente, rotatie, importanta gear, si de ce consideri tu ca un stat este mai presus de altul) : nu pot sa zic ca am " o rotatie" anume... pt combat prefer haste-ul pentru energy regen@moar melee attacks = mastery gauche
11. Experienta ta in WoW : 7 ani
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : doar guilde facute de mine sau tovarasi
13. Detalii PC : Procesor intel pentium t4200 ( laptop ) 3 ghz ddr3 nvidia geforce 9400m g
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :
16. Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): da dispun
17. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://imgur.com/nn1kDwZ
0
0
Back to top
Aaviciisback
[The Beast]
(since 17-04-2014 17:20)
,
Topics: 12
Votes
: 13
Posted: 02-05-2013, 20:49:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Vizuina, Oddballzerirl Acceptati.
0
0
Back to top
Tulfuz
[20 CM RECORDS]
(since 01-02-2014 08:31)
,
Topics: 1
Votes
: 6
Posted: 03-05-2013, 11:50:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Nume IRL:Angel
2. Nume In-Game:Tulfuxd
3. Varsta:17
4. Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) :Nu
5. Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) : Da. De dimineata pana la amiaza
6. Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) :N-am ora de culcare...ma culc cand mi-e somn
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? :Timp la dispozitie pentru wow am cam in orice moment al zilei. nu am un program anume.
5. Clasa:DK
6. Main Spec/OFF spec:Unholy main spec/ Unholy pvp spec. Daca e nevoie fac un spec de blood dar am gear slab de tank
7. Link Armory :
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tulfuxd
http://tinypic.com/view.php?pic=2zxtq34&&s=5
9. Profesii (minim o profesie full skill) :Enchanting si JW
10. Explica putin stilul tau de joc, si de ce crezi ca e mai bine asa(esti liber sa incluzi talente, rotatie, importanta gear, si de ce consideri tu ca un stat este mai presus de altul) : ca si dk unholy joc la haste. rotatia mea e asa: 2x FS DND 2x SS cand am DR dau cu SS si cand am runele pe cd dau cu DC...
al 2'lea stats la dk unholy dupa parerea mea e critu dar daca as avea sabia de la Deathwing as juca la mastery
11. Experienta ta in WoW :Am juact doar LK. si joc pe cataclysm de cand s-a baga pe freakz.
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :Am fost in InspiratioN dar am iesit pentru ca a iesit guild masterul din guild
13. Detalii PC :4 Gb RAM, Dual Core 2 Ghz
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :Pentru ca si eu sunt "flamand" dupa progres.
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :In mare parte timpul liber il petrec cu prietenii.
16. Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): Da
17. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://tinypic.com/view.php?pic=2zxtq34&&s=5
0
0
Back to top
Aaviciisback
[The Beast]
,
Votes
Posted: 03-05-2013, 12:15:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Tulfuz wrote:
1. Nume IRL:Angel
2. Nume In-Game:Tulfuxd
Acceptat /w in-game Aavicii, Zzeuss, Fabby, Wisher, Chole, Tovry pentru invite.
0
0
Back to top
hesgaroth22
[Mentally Stable]
(since 25-06-2014 22:22)
,
Topics: 3
Votes
: 11
Posted: 04-05-2013, 01:44:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Nume IRL:Flavius
2. Nume In-Game:Hesgaroth
3. Varsta:22
4. Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) :Deocamdata somer
5. Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) :Nu
6. Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) :Nu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? :Joc destul de mult.Nu pot spune cu exactitate dar joc destul de mult.
5. Clasa:Warrior Tauren
6. Main Spec/OFF spec:Protection Main Spec/Arms Off Spec
7. Link Armory :
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hesgaroth
9. Profesii (minim o profesie full skill) :Blacksmithing si Enchanting ca meserii principala.Cooking si Fishing ca meserii secundare.
10. Explica putin stilul tau de joc, si de ce crezi ca e mai bine asa(esti liber sa incluzi talente, rotatie, importanta gear, si de ce consideri tu ca un stat este mai presus de altul) : Pot sa spun ca am un spec hybrid pe Protection daca ii pot spune asa avand in vedere simplificarea talentelor.Am un threat generation talent tree combinat cu cateva elemente de survivability.De exemplu Blood Craze si Impending Victory.De ce Blood Craze si nu Deep Wounds la fel ca toata lumea?Fiindca trebuie sa profit de absolut fiecare lucru care ma poate tine in viata chiar si cu 5 secunde mai mult.Cruelty si Heavy Repercussions:Pai Shield Slam-ul este abilitatea care face cel mai mare DMG pe Protection asa ca
dmg
in plus,threat generation mai mare.Rotatia mea este urmatoarea:Heroic Throw,Shield Block,Shield Slam,Rend,Revenge(de fiecare data cand procuie),3x Devastate,Heroic Strike dar doar ca Rage Dump,Concussion Blow dar doar dupa ce stackez putin mai mult AP si apoi repet aceeasi rotatie.Importanta stats-urilor:Sigur ca toata lumea stie ca orice warrior cat de cat capabil nu v-a stacka stamina in prostie ci Mastery.Mastery fiindca ofera Critical Block.Urmatorul Stat este Parry care datorita Hold The Line si acesta ofera Critical Block asa ca din start mitigation-ul meu se bazeaza pe Block si Parry.Am nerfat absolut tot din Dodge in Mastery si in Parry si la fel:tot expertize-ul si tot hit rating-ul in Mastery si Parry.O sa ma intrebati:De ce sa sacrifici aceste doua stats-uri?Pai simplu:Ai nevoie de un mitigation cat mai mare iar eu tin aggro fara nicio problema.Avand in vedere ca nu mai exista Parry Hasting si ca nu mai dai Miss cu Taunt sau cu Pummel pe Hit nu mai ai nevoie de Expertize sau Hit Rating.
11. Experienta ta in WoW : Joc WoW de 6 ani si ceva.Bineinteles ca in primul an am fost praf din toate punctele de vedere.Dar mi-a placut sa joc aceasta clasa si astazi o stiu la pefectie.Am jucat pe TBC pe Wow Beez unde am avut full progres,apoi m-am mutat Dekadence iar dupa ce s-a destramat serverul m-am dus pe Echonet.Am trecut in scurt timp pe Spidernet Romania si am jucat si acolo un an de zile iar apoi am ajuns pe Freakz.Am avut si aici Full-Progres pe Wotlk apoi s-a implementat 4.0.6 unde si pe acest patch am avut full progres si pe 4.3 de asemenea.
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :Ultima guilda a fost Unstoppable.Nu vreau sa-i discut.Ceea ce am avut de spus le-am spus-o lor si nu vreau sa stie un intreg forum.Asa ca as prefera sa ramana asa.Tot ceea ce pot sa spun e ca ei au niste conceptii foarte diferite de cele pe care le am eu.
13. Detalii PC :Intel Pentium Dual-Core G620,Nvidia Ge Forge GT 440,4GB of Ram,HDD 500GB etc etc.
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :Caut o guilda in care sa reusesc sa ma integrez,in care sa pot juca intr-o oarecare armonie si in care sa se puna un pret destul de mare pe respectul reciproc.Nu cunosc guilda,asa ca nu imi da cu parerea daca asta este cazul si la voi in guild dar sper sa fie.
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :Momentan nu lucrez,am luat o mica pauza dar ma voi intoarce intr-o luna inapoi in paine.Hobby-uri:Scriu poezii.Ca si persoana:Pai sa spunem ca sunt o persoana care isi alege atent cuvintele si astept acelasi lucru de la oamenii cu care vorbesc.Nu imi place sa fac remarci deplasate sau jignitoare asa ca astept repet:acelasi lucru.Sigur ca glumim,radem dar pana intr-un punct.
16. Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie)
a
17. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Fiind Main-Tank am zis sa nu mai fac un print.Sper sa nu fie o problema.
Multumesc Anticipat indiferent de raspuns.Sarbatori fericite intregii guilde!
0
0
Back to top
ks18492
[Maniac]
(since 02-11-2019 11:25)
,
Topics: 49
Votes
: 77
Posted: 04-05-2013, 02:38:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
hesgaroth22 wrote:
1. Nume IRL:Flavius
2. Nume In-Game:Hesgaroth
Accepted. /w Zzeuss,Aavicii ingame pentru invite.
0
0
Back to top
Raditz123
[Mentally Stable]
(since 06-07-2013 14:55)
,
Topics: None
Votes
: 2
Posted: 04-05-2013, 12:11:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Nume IRL: Alex
2. Nume In-Game: Raaditzz
3. Varsta: 19
4. Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) : NU
5. Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) : 08-15
6. Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) : NU
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : minim 6 ore pe zi
5. Clasa: DK
6. Main Spec/OFF spec: UNHOLY/BLOOD
7. Link Armory :
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Raaditzz
http://tinypic.com/view.php?pic=ifsvib&&s=5
9. Profesii (minim o profesie full skill) : enchant
10. Explica putin stilul tau de joc, si de ce crezi ca e mai bine asa(esti liber sa incluzi talente, rotatie, importanta gear, si de ce consideri tu ca un stat este mai presus de altul) : Aici ar fi foarte multe de spus sa incepem repede cu o rotatie
:Outbreak-2xfesering strike-scourge strike(dupa care faci rnele necesare pt gargoile ) si spam mult scourge strike si cand se procuie death coil . sun multe oricum de zis
11. Experienta ta in WoW : de pe pachu 3.5
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :In Kings of Honor am fost dar sunt putini oamnei si nu prea se facea cine stie ce
13. Detalii PC :4gb ram placa video 1gb dedicata ect e destul de bunicel
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Guilda serioasa si activa
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Hobiul meu este fotbalu tenisu de masa si in special imi place sa mai ies ccu baietii la cate o bere. in rest nu e cine stie ce.
16. Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): Da am tot ce trebuie microfon casti ts tot
http://tinypic.com/view.php?pic=30igv4o&&s=5
dadeam mai bine dar m.am incurcat un pic la inceput si oricum de cand au facut astia fixurile e si reduction damage:D
Posturi unite automat, 04-05-2013, 13:11:24
ks18492 wrote:
Azkweed wrote:
Stau si ma intreb daca lumea in viata reala te striga "Raditz".
Poate fii o porecla,dar sa nu facem off topic aici.
@Raditz: Am impresia ca e off char. Rejected.
mmmm da o porecla si nu nu sunt off char daca e da-mi un trial de catva zile sa vezi ca nu sunt ofchar. si la cat de obisnuit sunt cu porecla asta daia am scris repede raditz dar imi zice alex poate mai am o sansa . astept decizia voastra
daca chiuar vrei sa vezi offchariu meu e criticmaster pt ca nu imi place clasa si nu prea o cunosc asa bine ca la dk
0
0
Back to top
Aaviciisback
[The Beast]
,
Votes
Posted: 04-05-2013, 15:56:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Raditz123 wrote:
2. Nume In-Game: Raaditzz
Rejected.
0
0
Back to top
bumbem
[deathcoi]
(since 10-11-2017 09:01)
,
Topics: 10
Votes
: 17
Posted: 11-05-2013, 12:04:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
2. Nume In-Game: Deathcoil
3. Varsta: 16
4. Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) : nu
5. Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) : da 08:00-14:00 dar ajung acasa la si jumate sau cu o ora doua mai devreme...
6. Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) : pai in timpul saptamanii ma culc in jurul orei 00:00 sau 1:00 dar cred ca daca e un raid imp pt progress pot sta...
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : nu stau cu program dar am un frate ce ce inseamna ca nu am sa fiu toata ziua on dar cand vin la raiduri stau pana le finalizez...
5. Clasa: Dk
6. Main Spec/OFF spec: Blood tank/unholy dps pve
7. Link Armory :
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Deathcoil
http://postimg.org/image/xkr6wi3jx/
9. Profesii (minim o profesie full skill) : first aid
...nu am inca o profestie full...
10. Explica putin stilul tau de joc, si de ce crezi ca e mai bine asa(esti liber sa incluzi talente, rotatie, importanta gear, si de ce consideri tu ca un stat este mai presus de altul) :
pai sunt tank nu prea am ce explica dar va pot spune priority stats ale mele ... la tank si la dps talentele le puteti vedea pe armory...
blood: mastery>stamina>doddge=parry>hit>experitise unholy:Str>hit capped>haste>expertise>mastery>crit
11. Experienta ta in WoW :
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :
nu prea am fost in multe guilde cu dk fiindca eu initial am avut alt char dar un prieten sa reapucat de wow ... si mi-a dat un warr(shockeaza puteti vedea la lista de char ale mele),iar eu nu sunt un fan al warrului iar cu ajutorul prietenului meu... am imbracat usor usor dk...
13. Detalii PC : 2 gb ram dd3 placa video de 512 2.89 procesor dual core
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : mi se pare o guilda care are un inceput promitator
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :
pai nu am hobbyuri ...imi petrec timpul liber jucand wow,iesind la fotbal,tensi,jucand table...
16. Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): da am si ts3 si microfon
http://postimg.org/image/dr3iigbe1/
asta e specul de dps care e foarte praf... adica am vreo 3 pvp prea mult experise din iteme am 37 si am dat reforge la tot expertiseu...dupa cum obs am avut buff de la un hunt cu care ma intreceam la dps...
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Go to page
Previous
1
,