User
Pass
2FA

Fire mage & Druid restro PVP Arenas 2vs2!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13486
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-07-2013, 12:35:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Am verificat ai mage de ilvl 386 daca erai pro si bun ma faceai nu conteaza gear,deci te rog frumos te rog frumos,cica ai mage care intri odata pe luna ai pe genesis unu de 386 daca erai atat de bun ma faceai.Pe fire da sa te bagi pe arcane dai doar spam la Arcane blast.
1.Ai zis nu ai video pe youtube(aveai si esti noob,si acuma zici ca sa-l enervezi)
2. Ai zis n-ai mage.
3. Ai zis ai doar magu aceasta
4.Nu ai zis de magu de 386 goblin Theturret,acuma inteleg dece il urasti pe frostwindz,ca t-a facut praf.
5. te rog frumos ai grija,ca iti creste nasu.

Posturi unite automat, 16-07-2013, 13:23:32

Daca foloseam proxy,dece nu bagam Canada/Copile - invata netu
Exorder nu te place nimeni,mori te rog ai warnings:1
reputation -17.7 vai aici ai facut prieteni bravo.

Posturi unite automat, 16-07-2013, 13:24:22

Snoppy wrote:
flamerune77 wrote:
Lol la signute " Tzicloon you're a f...king Idiot " Fail English dece t-ai bagat la Exodus?Daca habari n-ai engleza biiig fail,Esti praf ca druid poate mai facut pe mine,dar sunt noob dar la arene de seama ta esti praaaaaaaaaaaaaaf. cu P mare Eu pe Mage t-am facut atata trebuie sa stiu,ca si tu esti Noooob.Si comentezi aiurea ca n-ai treaba cu viata!

bai baiatule tu pricepi ca videoul de la semnatura lui e o ironie si ca Tzicloon zicea partenerul lui incapabil de arene care facea ca toti dracii ca pierdea o arena /2 si asta le pierdea intentionat? Chiar nu exista niciun moderator sa-i dea o data ban sau sa inchida topicu asta? Deja provoaca sangerari. :/
re: ahhaha uite si-a schimbat proxyul sa schimbe locatia -)))))))))))))))))))))))))))))))

lasa ca iti da tie ban soarta -))-))))))

sa invat netu'? Oare de ce merge proxy changer-ul doar sa-l faci sa te treaca ca fiind in regiune de USA'?;/
BA MA INVETI TU PE MINE? DOVEDESTE-MI ca gresesc si zi-mi strada nr telefonu fix si fa poza la buletin.
Suferi atat de Canada si de skill. Ba tu nu te uiti ca dai la misto roF-uri n-ai dat un silence pe focus faci backpeddle vs melee si suferi ca ai batut un offchar care are 11 zile adunate(genesis+exodus) pe mag ?
Prietene, in momentul in care faci tu pe 4.0.6 2.2k rate la 3v3 triple ret sau dai macar pe normal pe retail ToT full ma anunti. Pana atunci invata sa dai un combustion.

BTW app de proxy, ai descoperit si tu un program si te dai mare ? Proxy switcher-ul ala e ca sa asculti radio/faci conturi pe site-uri care cer USA ONLY. La mine la locatie apare Grecia pentru ca imi permit sa dau niste bani sa mai schimb aerul si sa plec cu tovarasi la mare.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
flamerune77

[Mentally Stable]

(since 22-07-2015 15:36)

Votes: 6

Post Posted: 16-07-2013, 12:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acuma am incredere ca nu sunt Mage rau,si m-a explicat gresele,ice block si focus,atata - nu a comentat despre effectele muzica
sau altceva ca nu stiu rotatia backpeddling asta e de la un mage pro,ci nu o sa foloesc backpeddling,tot cred ca nu am gresit prea mult
si am incredere ca sunt mage mai bun decat voi -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 16-07-2013, 12:43:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti mag mai bun ca noi? pai unu e ret, altu e feral, war...singurul mag e exorder, care te bate la orice ora daca vrea. Tipul ala ti-a dat niste basic tips, chestii pe care le stie orice mag(se pare ca orice mag in afara de tine). Puteam si eu sa iti zic chestiile alea daca nu ma luai la injuraturi. Nu te mai da canadian, ca nu suport mincinosii.

daca mai vrei vreun duel, pe feral sau magul de pe genesis, imi zici

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-07-2013, 12:53:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+ invata netu!
N-ai tu 14 ani .
2.Daca vrei sa faci cumbustion mai intai dai
Frost nova,shorch care va avea multe sanse de critica apoi Fire Blast care va avea mai multe sanse de critice apoi pyroblast apoi freeze,apoi ai ignite living bomb,si cumbustion!
De acuma vei da si tu primu tau cumbustion - Nu era nimica macar zi mersi ca t-am explicat eu plec de aici ADIO!!!!!! o sa ajung un succes cu video-urile mele ,peste cativa ani,nu o sa fiu aici sa comentez la bunul

This message goes for everyone,who will wish to post a youtube video "wowfreakz"your first video:
Never belive what people will tell you,always belive in yourself that you are the perfect"mage,warrior,rogue,etc)
don't let this animals make you quit! People lie to cause they are jealous of your hard work,and they can't do even better.So Always Belive "I AM THE BEST" And the haters will suck a .......! EXDRODER AND This noob Druid they are fking idiots,don't ever listen to such kids,they got no future,message wroten by Nikkita :)Best Wish's for all !

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 16-07-2013, 12:56:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
+ invata netu!
N-ai tu 14 ani .
2.Daca vrei sa faci cumbustion mai intai dai
Frost nova,shorch care va avea multe sanse de critica apoi Fire Blast care va avea mai multe sanse de critice apoi pyroblast apoi freeze,apoi ai ignite living bomb,si cumbustion!
De acuma vei da si tu primu tau cumbustion - Nu era nimica macar zi mersi ca t-am explicat eu plec de aici ADIO!!!!!! o sa ajung un succes cu video-urile mele ,peste cativa ani,nu o sa fiu aici sa comentez la bunul

This message goes for everyone,who will wish to post a youtube video "wowfreakz"your first video:
Never belive what people will tell you,always belive in yourself that you are the perfect"mage,warrior,rogue,etc)
don't let this animals make you quit! People lie to cause they are jealous of your hard work,and they can't do even better.So Always Belive "I AM THE BEST" And the haters will suck a .......! EXDRODER AND This noob Druid they are fking idiots,don't ever listen to such kids,they got no future,message wroten by Nikkita :)Best Wish's for all !

dupa ce ca ai masacrat timp de ceva pagini limba romana acum o masacrezi si pe cea engleza, canadianule -))))))))))).

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-07-2013, 13:06:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Limba Romana:
Se incepe cu D mare "Dupa" Ai uitata sa adaugi ","
si,punctele,tu engleza habari n-ai,si nici Romana -

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 16-07-2013, 13:13:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Limba Romana:

tipule una e sa faci 2-3 greseli doar pentru ca nu vrei sa-ti irosesti timpul pentru a scrie perfect si alta e sa ai 98% din exprimare incorecta. Tu la 3 randuri ai peste 9 greseli gramaticale. And btw, cand vrei sa continui o convorbire si n-ai pus punct nu are rost ca urmatorul post sa incepi cu litera mare, smart boy. -
Ai bagat la un baiat 3e in buzunar sa-ti explice greselile mele gramaticale? Btw daca vrei sa ma corectezi, corecteaza-te singur si scrie "Romana" cu r mic

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 16-07-2013, 13:20:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Limba Romana:

am citit tot topicul asta si crap de ras
cati ani ai ba? 10? esti extrem de frustrat cand cineva iti zice ca nu stii sa joci PENTRU CA NU STII SA JOCI, te bate magul in ultimul hal. Nici eu nu sun pro mage si am facut si eu un clip in arene for fun, s-au luat astia de mine si am invatat din ce mi-ai zis, focus and other shits, nu zic sigur, dar probabil daca imi instalez wow acuma te bat cu magu meu full bloodthirstier fara sa mai tin minte 1/2 din binds

revin cu link la topicu cu clipu meu, sa vezi ca si eu joc prost dar tot mai bine ca tine

take it and laugh trololol: http://forum.wow-freakz.com/2v2-random-arenas-Freakz-t169308.html

sa nu mai zic de modul in care masacrezi limba romana x_x

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 16-07-2013, 13:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)))))))))))
UITE AICI DEDICATIE PENTRU TINE

https://youtube.com/watch?v=RURRPk2e4ps:

You fu*king rat

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Post Posted: 16-07-2013, 13:53:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce fail esti , ti-ai schimbat proxy gresit , parca erai in Canada nu in Statele Unite ale Americii.

Eu personal nu am nimic cu tine , problema la tine este ca nu accepti sfaturile unuia care chiar se pricepe. Tu te crezi cel mai bun mage , ti-au zis cativa care chiar stiu cu ce se mananca mage iar tu negi. Cu backpeddal , daca tie ti se pare ok vei vedea ca nu vei ajunge la 2.2k niciodata.

0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

(since 18-11-2022 11:22)

Votes: 42

Post Posted: 16-07-2013, 15:18:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fi atent cum faci intri pe saitu' asta si ne faci un ss.In ss sa apara si procesele care le ai tu deschise in momentul in care faci poza,sper ca sti CTRL-ALT-DELETE asa ajungem la adevar si terminan,vad ca tara unde traiesti e o prioritate mai nou.

Sper sa nu fie reclama link-ul.

Cum se fac fixurile pe blizzard:

0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 16-07-2013, 15:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate ai postat video asta si s-a ajuns la o harababura totala. Eu zic sa ceri un lock la topic si sa nu mai postezi pana nu ajungi la un skill mediu.
Eu joc mage daca asta te intereseaza, cand ajungi si tu la 2800 rating la 2v2/2200 3v3 atunci sa ma critici.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 16-07-2013, 16:09:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@flamerune77 tu uiti sa pui si LB pe target - sau nu sti?

Live For The Night

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 16-07-2013, 16:23:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest.copil.are.handicap.mintal.

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 16-07-2013, 16:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- - - - OMFG, cat de fail poti sa fii sa uiti de living bomb.. si in a 3 a arena ai dat combustionul inainte sa ajunga pyro-ul -))))))) omfggg, cum sa nu stii care este travel time-ul pyroblastului... Si cum sa dai combustion fara LB pe target.. Sa nu m-ai spun de countespellul dat pe druid in a 3 a arena - imba

+1, m-am amuzat enorm.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

Last edited by Roshkatul on 16-07-2013, 17:20:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 16 July 2013 20:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 14-12-2024, 23:24:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x