User
Pass
2FA

Next tier of PVE content.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Ce credeti ca e prioritar in momentul de fata?
New boss @ DS
60%
 60%  [ 74 ]
New boss @ FL
6%
 6%  [ 8 ]
Dungeons 4.3
32%
 32%  [ 40 ]
Total Votes : 122

Author Message8919
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 19-09-2013, 10:58:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Daca ar da wipe la toate charele, poate s-ar merita bosi noi in FL, dungeonuri , raiduri vechi de 4.0.6, dar asa chiar e praf in ochi.

Eu personal nu vad nici un motiv pentru care sa fac FL sau dungeonuri. Am gear destul de bun din DS si vreo 5 k valor cu care nu am ce face (decat poate sa cumpar cizme sa bag in ah) iar daca se scripteaza vreun dungeon sau vreun boss din fl , mai mult ca sigur o sa le vizitez numai o data sa vad scriptu.

Parerea mea este ca un boss nou in DS ar fi ideal, dar as prefera Warmaster Blackhorn in loc de Ultraxion.

#ican'tseeanyonebutmyself

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 19-09-2013, 11:24:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl cum poti sa zici ca o sa bagati boss din fl cand doar 8% din server vrea asta? Totusi ar fi un challenge daca ati baga ragnaros...
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 19-09-2013, 11:39:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scott wrote:
Zohl cum poti sa zici ca o sa bagati boss din fl cand doar 8% din server vrea asta? Totusi ar fi un challenge daca ati baga ragnaros...

tu crezi ca pollu asta reprezinta serveru?

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 19-09-2013, 11:46:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Scott wrote:

tu crezi ca pollu asta reprezinta serveru?

Stiam ca o sa spui asta si poti oricand sa faci un pool oficial punand un announce pe server.

0 0

Back to top
Erudax

[Spear of the Church]

(since 08-09-2022 17:57)

Votes: 211

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-09-2013, 13:18:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dungeons 4.3.4 clar, Chaos Orb + poate asa se geareaza si playerii noi mai usor.
BTW nu cred ca exista Shield care depaseste 359 si se poate obtine fara a face PVP.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 19-09-2013, 13:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

8% ala (6 voturi) . Merg pe dungeons pt gearing content , inclusiv un boss fl daca tot sunt aproape gata ... cat ne distram cu astia vine si Ultraxion.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
soulflames

[Mentally Stable]

(since 28-10-2022 15:02)

Votes: 22

Post Posted: 19-09-2013, 15:27:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intotdeauna o sa fie lume nemultumita de deciziile staff-ului,dar logic vorbind cred ca dungeons 4.3 si firelands e solutia cea mai buna pentru cei care se chinuie sa-si stranga iteme si n-au o guilda cu progres PVE,din partea mea as vrea ultraxion sau oricare boss,dar nu ma gandesc doar la mine.Plus ca sunt iteme din dungeons 4.3 care ajuta mult si-n instante precum FL sau DS.
0 0

Back to top
tomyy

[Mentally Stable]

(since 24-03-2020 10:59)

Votes: 23

Post Posted: 19-09-2013, 15:56:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
I
Deci, urmatorul content PvE va fi sigur Firelands Boss (Probabil Baleroc din cate am vorbit cu Nexflame). Dar intre timp, avem aproape gata ultimii doi bossi din End Time (trebuie Nexflame sa se familiarizeze cu accesul la server primit de curand).

//If anyone is kind enough, please translate this into english, i've got myself a headache right now.

Baleroc ar fi perfect sa poata lua si tank-i scut de ilvl mai mare (391) eu zic ca ar fi destul de ok,si ultimi 2 din et mai ales la murozond cad unele bucati de gear care le faci greu gen trinketa sau 2 perechi de umeri si 2 headuri care ii destul de greu sa faci rost asa de inceput.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 19-09-2013, 15:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tomyy wrote:
Zohlomg wrote:
I
Deci, urmatorul content PvE va fi sigur Firelands Boss (Probabil Baleroc din cate am vorbit cu Nexflame). Dar intre timp, avem aproape gata ultimii doi bossi din End Time (trebuie Nexflame sa se familiarizeze cu accesul la server primit de curand).

//If anyone is kind enough, please translate this into english, i've got myself a headache right now.

Baleroc ar fi perfect sa poata lua si tank-i scut de ilvl mai mare (391) eu zic ca ar fi destul de ok,si ultimi 2 din et mai ales la murozond cad unele bucati de gear care le faci greu gen trinketa sau 2 perechi de umeri si 2 headuri care ii destul de greu sa faci rost asa de inceput.

De pe ce planeta vii de ai posturi pertinente?

0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-09-2013, 16:31:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Daca ar da wipe la toate charele, poate s-ar merita bosi noi in FL, dungeonuri , raiduri vechi de 4.0.6, dar asa chiar e praf in ochi.

Eu personal nu vad nici un motiv pentru care sa fac FL sau dungeonuri. Am gear destul de bun din DS si vreo 5 k valor cu care nu am ce face (decat poate sa cumpar cizme sa bag in ah) iar daca se scripteaza vreun dungeon sau vreun boss din fl , mai mult ca sigur o sa le vizitez numai o data sa vad scriptu.

Parerea mea este ca un boss nou in DS ar fi ideal, dar as prefera Warmaster Blackhorn in loc de Ultraxion.

Nu totul se rezuma la ce gear ai tu.

Asta ar fi un plus pentru playerii noi pe server ca sa nu va mai mirati cand cereti invite intr-un et/ds si primiti /w de la unu cu 300 item level.

Fa-ti tu un offchar , fara sa te ajute guilda,goldul sau ce resurse ai tu si ai sa vezi ca vei vota dungeons 4.3.4/firelands.

Dupa parerea mea un boss in ds ar mai putea astepta decat sa ai full end gear deja si sa te plictisesti apoi.

0 0

Back to top
Fough

[Nutella Lover]

(since 13-12-2019 11:16)

Votes: 153

Post Posted: 19-09-2013, 21:06:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok..de acord cu un boss nou sa se geareze cei mici si sa avem si bossi de lore pe freakz..chiar daca in guildele mari o sa devina un fel de majordomo/bh..."haideti pe off chars sa facem si chestia aia"...dar am o intrebare Thinking...pe 4.0.6...la throne of the 4 winds am inteles ca era problema la ringurile cu random stats...ati reusit sa reparati -?...in loot este http://www.wowhead.com/item=71458.

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 19-09-2013, 23:55:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
Zohlomg wrote:
In momentul actual, nu sunt mai mult de 500 playeri unici care pot trece de Zon'ozz 25HC (mi se umpla inima mie sincer, cand aud ca un boss e greu si nu puteti sa-l bateti cu tot cu DPS exploits).
Daca am baga Ultraxion, ar profita majoritatea din aia 500 care il pot bate pe Zon'ozz (pentru ca evident, nu o sa-l poti bate pe Ultraxion daca nu ai facut Zon'ozz), dintre care multi, iar, sunt exploiteri.

Orice alt QQ legat de tema asta este pur hatereala sau din stupizenie. Am spus si am mai spus-o, vom prefera mereu binele majoritatii contra minoritatii, asa cum este si normal.

Va fi si Ultraxion, nu stiu sa dau un ETA, dar credeti-ma, nu e vorba absolut deloc ca da a 4-a piesa din Tier.
LE: Va fi si Ultraxion cand vor fi descoperite/raportate si destule exploits ca sa nu-l mai vad pe Fhuur din Unstoppable cu 150k dps. Sau pe Gabano/Sydef/alti exploiteri care curand vor lua si ban cu 100k la Zon'ozz.

At the moment , there are not more than 500 unique players that can pass through kill Zon'ozz 25HC(I'm so amused when i hear a boss is undoable even with DPS exploits.).
If we add Ultraxion, half of that 500 players that get past Zon'ozz will profit(because , of course, you can't kill Ultraxion if you didn't kill Zon'ozz) , and again , many of them are exploiters.

So, next PvE content will surely be Firelands Boss (Maybe Baleroc , from what i've talked to Nexflame).But till then , we've almost finished the last two bosses from End Time(Nexflame needs to get familiar with the new access to the server,recently earned.)

Every other QQ related to this subject is just hating or stupidity.I've said it and i'm going to say it every time, we will always preffer the majority not the minority , and that's normal.

There will be Ultraxion too, i am unable to give a ETA yet , but trust me , it's not about the 4th piece from Tier.
LE: There will be Ultraxion when there are enough exploits reported to stop seeing Fhuur from Unstoppable with 150k dps.Or Gabano/Sydef/other exploiters that will be banned soon because of 100k dps at Zon'ozz.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 20-09-2013, 13:25:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shpace wrote:
gamer4life wrote:

Nu totul se rezuma la ce gear ai tu.

Asta ar fi un plus pentru playerii noi pe server ca sa nu va mai mirati cand cereti invite intr-un et/ds si primiti /w de la unu cu 300 item level.

Fa-ti tu un offchar , fara sa te ajute guilda,goldul sau ce resurse ai tu si ai sa vezi ca vei vota dungeons 4.3.4/firelands.

Dupa parerea mea un boss in ds ar mai putea astepta decat sa ai full end gear deja si sa te plictisesti apoi.

defapt cred ca am cate un char pentru fiecare clasa si te asigur ca nici unu din guilda nu stie care sunt offcharele mele. Fiecare char l-am crescut individual si poate numai pe unu sau doua le-am facut cu "power level" (85 intr-o juma de ora). Pe majoritatea charelor le-am crescut din questuri si de plictiseala, impreuna cu cate o meserie si asta pentru ca uneori primesti si chestii foarte " cool" low level pe care le poti folosi la transmog , etc.
Stii, cand ai un char aproape biss cu care faci in jur de 4 raiduri pe saptamana, level 85 nu mai este un target pentru offchare.
ps: nu cred ca poti sa faci ET sau DS cu 300 ilvl. Nici nu cred ca ar trebuii sa poti sa intri in instanta.

Un boss nou in DS inseamna prezenta mai mare la raiduri. Cand nu prea mai ai ce lua din DS, cand ai programat raidu te gandesti" de luat nu am ce lua..iar ma duc sa ii gearez pe alti, mai bine ma fac ca ploua si ma bag la un meci de LOL, starcraft, counterstrike, etc" . Acu serios, cine vrea sa se duca la raiduri doar ca sa ii creasca pe altii? Tu il imbraci azi iar maine da join la vreo guilda de top si te face noob si te scuipa si etc ca vezi domne el ...ca are 410 etc

0 0

Back to top
Dardrayx

[Mentally Stable]

(since 22-07-2018 21:34)

Votes: 123

Post Posted: 20-09-2013, 14:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine bagati Lich king decat un boss din firelands.

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 20-09-2013, 14:24:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De preferat sa deschideti alta instanta din Hour of twilight, nu sa completati pe cea curenta. Nu e vorba numai de gear(mai ales ca in ET toti bosi au share loot, cu mici exceptii si ultimul) e vorba si de ceva nou, sa ti playerii amuzati.

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 22 September 2013 20:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 15-01-2025, 13:05:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x