User
Pass
2FA

Mage

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1783
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 23-10-2013, 12:42:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate deci pe toata lumea va vad ca ziceti ca magu ii o clasa de noobi de ce ziceti asta? am incercat diferite clase si mi se par foarte usoare de ex feralu folosesti 10 spelluri maxim intr-un duel si pe mag folosesc 30 intr-un duel si ii aud pe toti ca zic ca ii o clasa de noobi si eu trebuie sa ma uit in fiecare secunda la cd cum sa le dau sa nu fiu prins sa cunosc clasa respectiva foarte bine, ziceti-mi si mie daca magu ii noob warru dk blood ce is? va adresez tuturor ofticatilor ce fac un mag noob sau il injura, frate esti tare cand te bati cu un mag si il bati de nare noroc si vine unu ca mine si nici nu-l atingi si dupaia il faci noob si il injuri, ofticatilor apucativa de mage si dupaia ziceti ca ii usor ca am incercat multe clase si mi se pare de 4 ori mai usoare ca un mag doar rogue ii mai greu si dk unholy daca toti noobi ce o incercat mage si i so parut prea greu si dupaia vine cu o clasa usoara si il bate un mag full HP va ganditi ca ii o clasa usoara si ca puteati invata magu, va transmit vise placut in continuare si nu va mai ofticati aia meele ca cunosc meele ce joaca de cand o aparut wow si ma poate bate ca aia au skill nu ca restu ofticatilor.
P.S. Eu doar vreau sa vad parerea altora fata de mage.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-10-2013, 12:57:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ArnoldLimitless wrote:
daca magu ii noob warru dk blood ce is?

M-am oprit sa citesc aici.. Pe mag ai maxim 20 butoane fara sa ai macro de focus..

Frostbolt, ice lance, frost nova, frost nova de la pet, deep freeze, ring of frost, mage ward, mana shield, ice barrier, polymorph, counterspell, ice block, burstul, cold snap (parca asta reseta CD's), cone of cold, si impact daca ai talentul..

16 butoane enumerate, + invisibility + evocation, + poate vreo 2-3 care le-am uitat.. Nici nu ai nevoie de toate acestea pentru a castiga un duel, avand in vedere ca in deep freeze poti da 2-3 crituri de 25-30k+. S-ar putea adauga vreo 3 macrouri pt deep freeze, counterspell si polymorph.

Burst imens, opener usor..

Acum hai sa vedem la warrior.. Warriorul obligatoriu are macrouri.

Rend, colossus smash, mortal strike, heroic strike(sau slam, depinde de spec), heroic throw, battle shout, demoralizing shout, berserking, bladestorm + cele 3 bursturi, inner rage, deadly calm, recklessness, care trebuie sa le dai pe fiecare separat in functie de situatie, impreuna cu trinket PvP.

La acestea se adauga abilitatile defensive + cateva abilitati in defensive stance: enraged regen, rallying cry, spell reflect (o data la 15-20 sec), shield wall, Disarm, intervene, retaliation

Alte spelluri: charge, leap, pummel, intimidating shout, victory rush, throwdown

Pentru a folosi Shield wall, disarm, intervene si spell reflect, trebuie sa iti echipezi one hand + shield, si sa schimbi in defensive stance.

Macrouri:
CHange in def stance si equip shield.
Change in battle stance si equip two hand.

Asa, din cate stiu eu warriorul(la un nivel cat de cat scazut in pvp), ai nevoie de toate acestea in functie de situatie.. In total sunt 27 de binduri, si sunt sigur ca am uitat cateva, La acestea se adauga si trinketul de iesit din stun + macrouri cu focus la intervene, charge, pummel, disarm, throwdown, etc. daca vrei sa joci la un rating mai mare

Nu vorbi in necunostinta de cauza, avand in vedere ca Fmage este una dintre cele mai usoare clase in PvP momentan, daca joci la un nivel mediu.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 23-10-2013, 13:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd rage topic? Nu-i vad rostul.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 23-10-2013, 13:18:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dk blood deacord e usor , warrior e mai complicat decat pare , dar mage , e prea usor , da am jucat mage , l-am facut din plictiseala level 85 si rep gear , dupa ce am umilit jumatate din durotar i-am dat delete , prea usor .
0 0

Back to top
atiti

[dã sî ti pup]

(since 07-03-2016 21:29)

Votes: 8

Post Posted: 23-10-2013, 13:27:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
Dk blood deacord e usor , warrior e mai complicat decat pare , dar mage , e prea usor , da am jucat mage , l-am facut din plictiseala level 85 si rep gear , dupa ce am umilit jumatate din durotar i-am dat delete , prea usor .

Si dupa te-ai gandit sa joci rogue ca e mai greu nu? Eu am jucat ambele la cam acelasi nivel si iti zic ca e mult mai greu magul ca rogu

OT:
Mage-ul --->mediu
Warr---->greu
Rogue, Blood Dk----> usor

0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-10-2013, 13:31:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ar trebui sa joci metin si liga legendelor ca sa nu mai rada lumea de tine. alea jocuri adevarate pline de SSSSSSSSKKKKKKKKKIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL.

on topic: joaca warlock

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 23-10-2013, 13:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LOL, tu mare mage de 2100 rating daca esti asa bun iti dai seama ca un paladin sau un war niciodata nu te vor bate daca stii sa joci si nu le procuie 25 tentacule in duel, si 100% nu folosesti tu 30 spells in duel LOL.

0 0

Back to top
Quistar

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 11:08)

Votes: 2

Post Posted: 23-10-2013, 14:14:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveti grija ca e vecin cu Shocker si mare bazat cu GMii.
Cand imi vor da ban/mute "vecinii" tai? Inca astept.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 23-10-2013, 15:00:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ArnoldLimitless wrote:
Frate deci pe toata lumea va vad ca ziceti ca magu ii o clasa de noobi de ce ziceti asta? am incercat diferite clase si mi se par foarte usoare de ex feralu folosesti 10 spelluri maxim intr-un duel si pe mag folosesc 30 intr-un duel si ii aud pe toti ca zic ca ii o clasa de noobi si eu trebuie sa ma uit in fiecare secunda la cd cum sa le dau sa nu fiu prins sa cunosc clasa respectiva foarte bine, ziceti-mi si mie daca magu ii noob warru dk blood ce is? va adresez tuturor ofticatilor ce fac un mag noob sau il injura, frate esti tare cand te bati cu un mag si il bati de nare noroc si vine unu ca mine si nici nu-l atingi si dupaia il faci noob si il injuri, ofticatilor apucativa de mage si dupaia ziceti ca ii usor ca am incercat multe clase si mi se pare de 4 ori mai usoare ca un mag doar rogue ii mai greu si dk unholy daca toti noobi ce o incercat mage si i so parut prea greu si dupaia vine cu o clasa usoara si il bate un mag full HP va ganditi ca ii o clasa usoara si ca puteati invata magu, va transmit vise placut in continuare si nu va mai ofticati aia meele ca cunosc meele ce joaca de cand o aparut wow si ma poate bate ca aia au skill nu ca restu ofticatilor.
P.S. Eu doar vreau sa vad parerea altora fata de mage.

magu NU ARE 30 de speluri offensive pe nici un spec.

0 0

Back to top
Raggamuffeen

[Mentally Stable]

(since 16-08-2014 00:46)

Votes: 2

Post Posted: 23-10-2013, 16:40:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreti ceva greu? Hunter e raspunsul.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 23-10-2013, 16:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raggamuffeen wrote:

Shut the *** up -))! Hunterul e in aceeasi situatie ca mageul! Ma rog...aproximativ.
Zeci de spelluri ... si in mod normal nu are nimeni nici cea mai mare idee despre ele. Why ?! Because you need only 3-4 spells to win the duel!

0 0

Back to top
Gabhi

[SARCASTIC A$$HOLE]

(since 19-01-2014 22:52)

Votes: 3

Post Posted: 23-10-2013, 17:23:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Raggamuffeen wrote:

Shut the *** up -))! Hunterul e in aceeasi situatie ca mageul! Ma rog...aproximativ.
Zeci de spelluri ... si in mod normal nu are nimeni nici cea mai mare idee despre ele. Why ?! Because you need only 3-4 spells to win the duel!

ok blood dk.. ok. n-am de gand sa-ti fac o lista.

am si frost/fire mage si hunter si warrior..
FROST MAGE.. e cea mai usoara clasa pe care o joc... joc din 3 taste si ies primul in bg. fire mage e mai greu putin dar cu toate astea e sub war/hunter.
war + switch din 2h in 1h+shield e mai greu decat hunterul..
war fara switch e mai usor decat hunterul..

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Post Posted: 23-10-2013, 19:14:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

atiti wrote:
FaithOfDarkness wrote:

Si dupa te-ai gandit sa joci rogue ca e mai greu nu? Eu am jucat ambele la cam acelasi nivel si iti zic ca e mult mai greu magul ca rogu

OT:
Mage-ul --->mediu
Warr---->greu
Rogue, Blood Dk----> usor

Gresit , sunt main rogue de pe TBC 2.4.3 , mage-ul l-am facut de plictiseala , si da rogue e mult mai greu decat mage .

0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 23-10-2013, 20:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
ArnoldLimitless wrote:
daca magu ii noob warru dk blood ce is?

M-am oprit sa citesc aici.. Pe mag ai maxim 20 butoane fara sa ai macro de focus..

Frostbolt, ice lance, frost nova, frost nova de la pet, deep freeze, ring of frost, mage ward, mana shield, ice barrier, polymorph, counterspell, ice block, burstul, cold snap (parca asta reseta CD's), cone of cold, si impact daca ai talentul..

16 butoane enumerate, + invisibility + evocation, + poate vreo 2-3 care le-am uitat.. Nici nu ai nevoie de toate acestea pentru a castiga un duel, avand in vedere ca in deep freeze poti da 2-3 crituri de 25-30k+. S-ar putea adauga vreo 3 macrouri pt deep freeze, counterspell si polymorph.

Burst imens, opener usor..

Acum hai sa vedem la warrior.. Warriorul obligatoriu are macrouri.

Rend, colossus smash, mortal strike, heroic strike(sau slam, depinde de spec), heroic throw, battle shout, demoralizing shout, berserking, bladestorm + cele 3 bursturi, inner rage, deadly calm, recklessness, care trebuie sa le dai pe fiecare separat in functie de situatie, impreuna cu trinket PvP.

La acestea se adauga abilitatile defensive + cateva abilitati in defensive stance: enraged regen, rallying cry, spell reflect (o data la 15-20 sec), shield wall, Disarm, intervene, retaliation

Alte spelluri: charge, leap, pummel, intimidating shout, victory rush, throwdown

Pentru a folosi Shield wall, disarm, intervene si spell reflect, trebuie sa iti echipezi one hand + shield, si sa schimbi in defensive stance.

Macrouri:
CHange in def stance si equip shield.
Change in battle stance si equip two hand.

Asa, din cate stiu eu warriorul(la un nivel cat de cat scazut in pvp), ai nevoie de toate acestea in functie de situatie.. In total sunt 27 de binduri, si sunt sigur ca am uitat cateva, La acestea se adauga si trinketul de iesit din stun + macrouri cu focus la intervene, charge, pummel, disarm, throwdown, etc. daca vrei sa joci la un rating mai mare

Nu vorbi in necunostinta de cauza, avand in vedere ca Fmage este una dintre cele mai usoare clase in PvP momentan, daca joci la un nivel mediu.

Pentru ce iti trebuie macro de Rens, MS, Battle Shout, Berserking? Defapt, din cele enumerate de tine(la cele de la warr), sunt vreo 2-3 care iti trebuie macro, daca e sa o iei asa.
Nu ca imi apar clasa, da, warrul a fost nerfat grav pe acest patch, dar nu mai abera.
Defapt, ce ma cert cu unu care zice ca trebuie sa schimbi in def stance pentru spell reflect...

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
Ask the Arrows

[Mentally Stable]

(since 01-04-2016 12:36)

Votes: 9

Post Posted: 23-10-2013, 21:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mhm , cineva sa inchida topicul asta .
Toti butthurts isi apara clasa , toata lumea instiga la flame .
On topic : Fiecare clasa are anumite mechanics care confera avantaje vs unele clase / combouri si dezavantaje vs alte clase / combos .
Imo , fiecare player se adapteaza mai usor la unele clase , de aici ''mai usor / mai greu..etc'' .
Iau drept exemplu cateva mechanics ale catorva clase :
Hunt - huge cc , huge peel , huge support , low damage , multe butoane , dificultate semi ridicata
Mage - huge cc , huge peel , good damage , nice burst , nivel mediu de dificultate .
Rogue - huge cc , good peel , huge damage , huge burst , nivel mediu de dificutlate ( 4.3 ) , multe butoane , dupa cds cade imediat .
Retri - low cc , low peel , huge survivability , huge burst , low sustained dps , nivel de dificultate mediu , dupa cds e semi inofensiv .
Lock - average cc , low peel , low survivability , good burst , good sustained dmg , nivel de dificultate ridicat .
Warr - low cc , low peel , average survivability , good burst , good sustained dmg , nivel de dificultate ridicat , dupa cds cade imediat .
DK - low cc , low peel , average surviavbility , huge burst , huge pressure , good sustained dmg , nivel de dificultate mediu .
si puteti deduce si voi de aici ca fiecare clasa are unele + uri si unele minusuri date fie de natura clasei , fie de patchul actual ( nu vorbesc de bugs )
Si ca sa-ti raspund , mage este mai usor de invatat , se bazeaza mult pe rutina ( poly , shatter , slow a lot ) , nu ai nevoie de cine stie ce reflexe sa bati alte clase . In principiu ai un damage foarte moarte intr-o perioada foarte scurta de timp , de aia zice lumea ca esti op =) . Also , faptul ca esti capabil sa controlezi adversarul 75% din meci e un atuu aswel , 2 blockrui , 22k ice barrier absorb si bineinteles doua RoF-uri . In concluzie esti o clasa cat de cat completa .

PS : nu-mi sariti in cap , doar opinia mea bazata pe cateva zeci de mii de arene / duele / bgs cu , impreuna sau versus diferite clase de diferite ''priceperi intr-ale clasei'' ca sa zic asa .

This narcissism is a system to intimidate
Perpetuating overcompensating your self hate.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 29-07-2025, 23:01:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password