User
Pass
2FA

Selectarea caracterului
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1770
mario2009

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-01-2020 18:32)

Votes: 5

Post Posted: 23-10-2013, 14:47:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut.. nu am un titlu foarte inspirat sa trec direct la problema
m-am apucat de wow anul trecut ..
am inceput cu un mage lam dus la nivel 85 dar nu stiam sa joc am preferat sa renunt la wow deoarece toti ma bateau la duel, 2 saptamani mai tarziu mi-am facut un paladin lam facut nivel 85 am jucat putin pe el iam facut si niste gear Cata+ruthless (ilvl 393) dar nu mi se pare stilul meu paladinul
acum in prezent joc pe un Rogue ilvl 390 ma descurc in pvp cu el dar nu il pot numi Main charul meu deoarece ma tot bate un gand sa joc un caracter nou am nevoie de niste sfaturi de la voi :

-Avantajele de la Warlock in PVP
-Dezavantajele de la warlock in PVP
-Este greu de jucat ?(Este mai greu de jucat ca hunter ?)
- Necesita mult timp sa te obisnuiesti cu el?
- este greu de jucat in pvp si cu Warlockul si petul in acelasi timp
- contra ce caractere nu este foarte accesibil
-------------------------------------------------------------------
-Avantajele Hunter PVP
-Dezavantajele Hunter PVP
-Este greu de jucat?(Este mai greu de jucat ca Warlock ?)
------------------------------------------------------------------
-Shaman enchantment (cel care se lupta de la distanta) nu stiu daca am scris talentul bun
- Avantaje in PVP
- Dezavantaje in PVP

Multumesc mult pentru raspunsuri cu tot respectul -- Deathfalldow ^_^

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Raggamuffeen

[Mentally Stable]

(since 16-08-2014 00:46)

Votes: 2

Post Posted: 23-10-2013, 15:01:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Despre Warlock nu stiu prea multe legat de patchu nou,stiu ca pe 4.0.6 era cam cea mai nerfuita clasa, acuma pe 4.3.4 vad ca merge mai bine, nu cred ca este foarte greu de jucat dar nici usor.

Hunter (clasa mea de altfel) DA, personal consider ca este cea mai grea clasa din joc, este destul de nerfuita avand in vedere damage-ul, DA necesita mult timp sa te obisnuiesti cu el si nu este accesibil contra Shadow Priestului.

Shaman, cel care da de la distanta este Elemantalu, nu sunt foarte multi, marea majoritate am vazut ca prefere Encha, nu joc shaman, dar din cate am vazut multi se plang ca e bugguit nu stiu ce spell, nu cred ca necesita mult timp sa te obijnuiesti cu el (in comparatie cu hunterul cel putin)

Nerfuita adica stricata, ca sa nu folosesc alt cuvant mai neadecvat

0 0

Back to top
Sykkness

[Account disabled]

(since 22-03-2017 19:15)

Votes: 71

Post Posted: 23-10-2013, 15:22:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hunter cea mai grea clasa din joc? -

OT : Warlock e chiar greu mai ales pvp . E foarte greu vs melle si ai nevoie de mult timp sa te obisnuiesti cu el.
Hunter mi se pare foarte usor (parerea mea)
Shaman elemental(ce ataca de la distanta) nu pot sa-ti spuns nimic pt ca nu am jucat . Stiu doar ca pe wotlk avea vreo 4 butoane .

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 23-10-2013, 15:23:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warlock

Avantaje pvp:
- e clasa bazata pe DOT-uri
- are cc-uri( slow si fear)
- ai Succumbus care poate sa atace independent de tine si poate sa tina un player disable pe toata durata fightului.
- ai imp (un second caster)
- si ai chestia aia albastra (imi scapa numele la pet) care poate sa scoata un rogue/ feral din stealth
- poti sa te teleportezi instant la un pct fix ales initial ca poti iesi din charge, stun

Dezavantaje
- esti clother-> pici repede
- nu ai nici un spell de self heal ( drain life nu se pune)
- esti caster, deci ai cast la majoritatea spellurilor ce poate fi intrerupt.
- esti mana adicted

Este greu de jucat?
- depinde de experienta ta. Warlockul este o clasa complexa dar in pvp nu trebuie sa tii neaparat evidenta la doturi ca in pve pentru ca te intereseaza mai mult sa stai in viata decat sa scoti dps. Cu alte cuvinte este o clasa ce se joaca cu mai mult de 3 butoane.
Hunter/ rogue/ unholy dk=> sunt anticlasele sale

Hunter PVP:

Avantaj=> usor de jucat: 3 butoane + burst
dezavantaj=> ai range minim (in melee range esti mort)
este greu de jucat?: NU
Necesita mult sa te obisnuiesti cu el? Nope.
Anticlasa: Rogue/ warr/ feral

Shaman ELEMENTAL (elemental e range, enhancement e melee)
Avantaj: High burst, toteme anti cc, anticast, rezist, armura, low mana consuption (nu ramai fara mana), multiple roots spell, mobilitate ridicata (se poate lup instant), totem de absorb, speluri de heal, totem de heal, etc

Dezavantaj: nici unu la care sa ma gandesc acum
Necesita mult timp sa te obisnuiesti cu el? Nu prea, e o clasa destul de usoara pentru pvp.
Anticlasa: boomkin ( nu prea ai la ce sa dai reflect)

Sunt sigur ca sunt si altii aici care pot sa iti ofere informatii mai complexe, dar cam acesta este esentialul.

0 0

Back to top
Raggamuffeen

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-10-2013, 16:13:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne fereste, bai baieti.. voi ati jucat vreodata Hunter? clasa foarte usoara? 3 butoane + burst?
Vai de capu meu.
Prietene te contrazici singur spui ca e usor de jucat si dupa afirmi ca [ai range minim (in melee range esti mort)]
In primul rand ca trebuie sa sti sa faci kite, ceea ce e mare lucru.
Ai o grada de spelluri cu o gramada de functii..

Exemple : Improved Serpent Sting - periodic damage
Distracting Shot - Distrage targetul sa nu te atace
Silencing Shot - Intrerupe Castul
Tranquilizing Shot - Scoate 1 efect magic si 1 enrage de pe inamic
Widow Venom - Scade healul primit de inamic de la healerul sau
Scatter Shot - Blind
Concussive Shot - Reduce viteza de miscare a inamicului cu 50%

Si nici unul din aceste spelluri nu te ajuta cu damage exceptand Serpent Sting-ul.

Ai alte sageti pentru damage(nu o sa stau acuma sa le enumar)

Ai trapuri care ingheata inamicul pentru 8 secunde, trap sa incetineasca inamicul, flare sa scoti rogue sau feral din stealth

Ai pet, care daca nu sti sa il folosesti esti dead man. (pet = spelluri in plus) Un hunter bun foloseste pana la 4,5 peturi intro singura arena.

Ai 5 aspecte care trebuie sa le schimbi in functie de spellul pe care iti folosesti

Si in afara de toate astea ai spelluri de care esti dependent intr-o arena : Disengage,Deterrence,Camouflage,Rapid Fire,Feign Death,Readiness si multe alte chestii..

Incetati sa vorbiti fara sa aveti macar cea mai vaga idee... eu am preferat sa nu comentez cand a venit vorba de warlock sau shaman pe care nu le cunosc...
Salut.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 23-10-2013, 17:42:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hunter e cea mai complexa clasa din cele enumerate mai sus. 3 butoane? poate 300. Asta include macro-urile. Tre sa-ti controlezi pet-ul, sa stii cand sa dai deterrence, sa fii profesor de kite, iti trebuie atentie distributiva pentru scatter-trap in timp ce dai damage, trebuie sa dai dispell. E adevarat, in PVE la batut dragon ai 4 butoane la el. In PVP ai barele full sau esti mort. Intreaba orice PVP-er pro, si iti va raspunde ca foloseste toate spellurile din dotare, si are si macros pentru unele dintre ele. La hunter iti trebuie degete de pianist. Auzi ma, daca si hunterul a ajuns clasa de 3 butoane...

hunter:
-avantaje: bati orice cu el, are pet care poate stresa adversarul daca incearca sa joace defensiv.
-anticlasa: Daca esti experimentat niciuna. Daca nu stii sa joci: war feral rogue shaman enha priest shadow.
-greu de jucat: cel mai greu
-necesita mult timp sa te inveti cu el: nu, chestiile de baza le inveti imediat, dar ca sa joci foarte bine iti ia mult timp
-dezavantaje: e obositor de jucat, trebuie sa fii atent, trebuie sa faci kite

warlock
-avantaje: CC bun, dot-uri, ragalia aia de portal care poate intoarce un meci de arena in favoarea ta. presiune mare pe adversari
-Dezavantaje: nu are burst foarte mare, iei mult damage de la clasele meele. E DoT class, daca il joci cum joci magul nu e bine. Adica omori targetul in timp, nu din burst. Nu e deloc mana addicted, ai mana tap.
-anticlasa: DK unholy, rogue
-greu de jucat cu petul: nu neaparat, trebuie doar sa iti faci niste macro-uri(cam 2-3 pentru fiecare pet, poti sa grupezi macro de diferiti peti pe acelasi buton). Nu depinzi de pet cum depinde hunterul de al lui(depinzi, dar nu asa mult)
-necesita mult timp sa te obisnuiesti cu el: nu chiar. Trebuie sa inveti sa dai fear si portal cand trebuie, trebuie sa inveti ce face fiecare curse si sa le folosesti cand trebuie

shaman elemental:
-avantaje: mobilitate buna, CC bunicel, intrerupt cu CD mic, wolf form, hibrid intre DPS si healer. Bati magul relativ usor.
-dezavantaje: hibrid intre DPS si healer. Daca dai de unii care stiu sa dea intrerupt ai pus-o. E greu sa faci arene cu partener healer. E greu sa faci kite la meele cu el, dar nu e un dezavantaj foarte mare fiindca poti sa-ti dai heal.
-necesita mult timp sa te obisnuiesti: nu. Daca ai mai jucat caster te descurci. Trebuie sa inveti ce fac totemele si sa le dai cand trebuie, si trebuie sa iti dai mult heal. Plus ca trebuie sa te misti foarte mult.
-anticlasa: feral, rogue

Observatiile mele: hunterul e o clasa excelenta, dar daca nu joci cu full keybinds si cu macrouri nu e pentru tine. Trebuie sa muncesti mult mai mult decat alte clase pentru a bate pe cineva. Nu-i asculta pe astia, iau bataie de la hunter si gata, hunteru are 3 butoane. E greu de jucat cu el. Are trapuri, are slow, are fear pe ferals si shamani in wolf form

Warlockul: totul sta in portal si fear. Trebuie sa-ti pui portalul unde trebuie, uneori trebuie sa-l muti in mijlocul jocului. Are 2 specuri de PVP, unul de dot, prin care pune presiune over time pe ambii parteneri(affli), altul de semi burst, prin care pune presiune cu burst damage, fears si portal.
Ca affliction rezisti mai mult, dar trebuie sa pui doturile pe ambii adversari. Affli se joaca cu healer. Ca destruction ai ceva mai mult burst damage, nu trebuie neaparat sa pui dots pe ambii oponenti, mai ales daca joci cu partener DPS.

Shamanul elemental: e un fel de "caster anti casteri" multe intrerupts si totem anti spell. e greu sa bati meele cu el. Warrior mai bati, dar rogue, dk unholy si feral nu prea. Vorbesc de playeri skilled, ca nubaleti bati orice clasa ar fi ei. Nu e asa bun la dueluri, dar e bunicel in arene, si e genial in BG-uri. Vine toata factiunea adversa in arathi basin sus la lumber mill? nicio problema, ii arunci pe toti jos. Acelasi lucru si in EOTS. E cel mai fun si mai folositor in BG-uri. Daca te duci la o baza in EOTS si arunci pe cineva de undeva de mai sus ii arunci juma de harta.

gata. am terminat. ma simt de parca am scris Baltagul 2

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Raggamuffeen

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-10-2013, 19:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In sfarsit a comentat cineva cu scaun la cap. Thx bro!

0 0

Back to top
mario2009

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-10-2013, 19:47:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va multumesc tuturor pentru raspunsuri apreciez mult ^_^ intr-un final m-am hotarat sa raman pe rogue dar am sa tin cont de tot ce mi-ati spus voi pe viitor daca o sa imi fac un nou caracter o sa fie shaman elemental cer T/C
0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 23-10-2013, 20:21:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hunteru clasa de 3 butoane,asa zic toti; Pentru faptu ca, thug/jungle vedeti ca omoara un player in 2-3 secunde folosind 2-3 spells asta nu inseamna ca, clasa respectiva e de 3 butoane.Oricare din voi astia de comentati porcaria asta daca v-ati apuca de hunter nu o sa stiti si nu o sa invatati asa trecand prin balta chestiile elementare.
Usor de invatat ? Since when? Iti enumar aici 100 intrebari(si vorbesc foarte serios),si daca imi raspunzi la 50% din ele corect,decid ca esti capabil sa o inveti usor.
Sunt N hunteri care sunt gladiatori pe blizz/atr si inca nu au invatat chestiile de baza ale clasei(si nu ,nu este o rusine) ci pur si simplu nu si-au dat seama de ele. Movement si focus management-ul sunt cele mai importante chestii in materie de hunter; Iar in legatura cu focus management sunt N playeri gen Tosan(Rykinia),Brang(high rate just),Feorblade si multi altii care au gladiator pe blizz si nu stiu sa faca focus management.

Hunter:

Avantaje: Bati orice cu el doar cand ajungi la un nivel suficient de inalt,si, si acolo vei avea probleme vs clase gen Boomkin/Ele Sham/Warlock in duele 1v1. Esti range class,asta e un avantaj bun pentru restu,si totodata poti face kite.Pet-ul care te scapa din N situatii.CC foarte decent.Clasa de care nu te poti plictisii.
Anti-clasa: Niciuna,daca esti 100% stabil pe hunter class; Insa inca iti vor face probleme Sham elem,Warlock affli,si Boomkin-ul 1v1.
Timp sa te obisnuiesti: Destul de mult,bg-urile si duelurile + world pvp vor fii primul pas pentru a invata mecanicile clasei,apoi poti proceda mai departe.Bind-urile totodata trebuiesc incetul cu incetul,nu 50 binds deodata,trebuie in functie de cum te obisnuiesti.
Dezavantaje: Rezistenta medie; Probleme generale vs melle classes in caz ca ramai fara pet(cazuri ff rare); Focus based class(daca nu ai 2t13,o sa ai probleme urate in a mentine focusul).

Nu mai asculta orice bazaconii scot astia pe forumuri din gura,niciodata nu o sa vezi vreun player de nota 10 venind si comentand de vreo clasa ca e de 2 butoane.Totul depinde de felul in care te adaptezi.Toti care ti-au spus mai sus anti-clase au spus numai si numai bazaconii,ca Melle 1v1 sansele sunt de 10% sa bati un hunter mediu.

La toti astia de vi se pare o clasa de 3 butoane,pai normal,pe serverele private unde vine orice rupt in gura si stie doar sa faca cc pe un target(adica doar 1 focus) si da acolo scatter->trap->silence->monkey blind si castiga arena,asta e deja alta treaba. Toate astea nu iti acorda dreptul sa zici ca,clasa respectiva este de 2 bani. Nu clasa este de 2 bani,playerii fac clasele sa para de 2 bani .

// no offense nu imi apar clasa,ci doar o explicatie pentru comentariile inutile de mai sus.

Cat despre restul claselor, nu ma pronunt,dar iti zic de pe acu,tot ce ti s-a zis mai sus despre shaman si warlock sunt niste *** ,o explicatie plauzibila nu a fost spusa numai chestii de genu:

La warlock : ''- esti mana adicted '' , ''Hunter/ rogue/ unholy dk=> sunt anticlasele sale '' , ''totul sta in portal si fear. '' , ''
La shaman : ''se poate lup instant'' , '' totem de heal'' , ''"caster anti casteri" multe intrerupts si totem anti spell'' , ''Bati magul relativ usor. ''.

Cele enumerate mai sus sunt doar, bazaconiile de care trebuie sa te feresti(adica de care sa nu tii cont);

0 0

Back to top
adiy

[asdjafwjkgbbjhlfwbaj]

(since 12-08-2017 05:09)

Votes: 12

Post Posted: 23-10-2013, 21:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Hunter
Avantaj=> usor de jucat: 3 butoane + burst

Ehuehuehuehue ai dreptate,hunter in 3 pasi:

1.Faci un macro cu /petattack
2.Il pui pe toate bindurile
3.Faceroll

GG ai devenit gladiator

0 0

Back to top
mario2009

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-10-2013, 22:38:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am cerut T/C din cauza faptului ca toti va certati, stiu bine faptul ca nu sunt eu in masura sa ma iau de voi de niciunul dar daca va certati ca niste "Copii" din orice consider ca va bateti joc de mine cand imi dati sfaturi. Haideti sa devenim mai seriosi si sa nu ne mai certam din orice. Eu joc WOW din placere niciodata nai sa ma vezi ca te injur pentru simplul fapt ca ma bati intr-un duel si niciodata nu o sa spun nimic despre o clasa pe care nu o cunosc deci va rog daca chiar vreti sa ma ajutati Cei care aveti Mainchar Warlock spunetiva parerea despre warlock cei care aveti hunter spuneti despre hunter si tot asa eu nu vreau sa aud parerea cuiva care nu stie nimic despre clasa de care Scrie deoarece nu ma ajuta cu nimic si nu vreau sa vad comentari gen : Nu te juca X caracter pentru ca este infect sau nu te juca ala pentru ca are doar 3 butoane nu ma intereseaza asta poate sa aiba doar 1 singur skill pe mine ma intereseaza ce am precizat mai sus va rog cititi inainte sa comentati MULTUMESC FRUMOS. sper ca noi Romani vom realiza candva ca ne certam aiurea si vom da dovada de seriozitate si de respect unul fata de altul
0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 24-10-2013, 11:01:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz si restu care se simt loviti in orgoliu atunci cand cineva spune ca hunteru este o clasa de 3 butoane, dati-mi voie sa va lamuresc putin:
O clasa de 3 butoane nu este o clasa care are numai 3 butoane, ci este o clasa care NU NECESITA sa apesi mai mult de 3 butoane pentru kill (poti sa te uiti in recount cat dps poate sa faca un hunter apasand numai 3 butoane si cat dmg face orice alta clasa gen warlock etc.) Daca este o clasa usor de jucat sau nu, depinde numai de skillu playerului.
Iar kinook, nu cred ca exista hunter care nu are aproape in fiecare macro /petatack.

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 24-10-2013, 11:39:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scatter /petatack OK
Trap /petatack OK
Bad Manner /petatack OK.

O sa fii primu hunter care nu vei face niciodata un cc. GG ESTI BEST

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 24-10-2013, 11:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

azwraithz degeaba ii explici, el tot p-a lui o tine. Pentru el hunteru are 3 butoane. Cu alea 3 butoane nu faci 1600 mmr ca hunter ma. Dai search pe youtube Tosan si vezi cate 3 butoane da ala. Confunzi PVE cu PVP. Damage-ul pe care il dai in PVE nu-l dai in PVP findca nu stau adversarii sa dai in ei. Eu nu am main nici hunter, nici shaman elemental, nici warlock. Dar am jucat cu ele, si-mi spun parerea. Poate am mai scris si bazaconii, dar nah, astea-s observatiile mele cand am jucat cu aceste clase. Nu inteleg cum poti sa te iei in gura cu azwratih care a fost rank 1 de atatea ori, tu fiind un player PVE.

Oricum, scuze mario ca ma cert cu gamer, incerc sa ii explic ceva dar vad ca nu intelege, asta e ultimul meu post aici. Bafta cu noua ta clasa, sper sa te acomodezi usor

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 24-10-2013, 13:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armand2oo2 wrote:
Scatter /petatack OK
Trap /petatack OK
Bad Manner /petatack OK.

O sa fii primu hunter care nu vei face niciodata un cc. GG ESTI BEST

cat 14 ani ai fairr? Aproape este ceva de genu 4 din 5 nu 5 din 5 macrouri, etc. ..dar probabil tu iti copiezi macrourile de pe google fara macar sa le intelegi rostu -

Kinnok daca apesi de 100 de ori 3 butoane si o data inca 1 button nu inseamna ca ai 101 butoane la clasa. Fi sincer, cate butoane ai pe bara la hunter? Cate din ele le apesi mereu si cate din cand in functie de caz?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-02-2025, 09:17:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x