User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message204975
grazlea

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-06-2014 11:57)

Votes: 2

Post Posted: 17-11-2013, 11:43:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Alex (Cronk)
2. Varsta:27
3. Localitate: Slatina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : mai mult timp ziua si seara dupa posibilitati
5. Clasa: Saman
6. Main Spec/OFF spec: DPS\ENHA
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Cronk
8. Screenshot cu Interfata*:
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca e fun
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc de mult timp de pe vanilla si foarte mult pve
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Perverts (prea putina lume, prea putine raids)
12. Detalii PC*. :Pot rula jocu full details raid 25 no problem
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : caut o guilda cu playeri capabili de raids si optiunea de 25 hc
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Info personale nu divulg
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-11-2013, 12:38:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

grazlea wrote:
1. Nume IRL:Alex (Cronk)
2. Varsta:27
3. Localitate: Slatina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : mai mult timp ziua si seara dupa posibilitati
5. Clasa: Saman
6. Main Spec/OFF spec: DPS\ENHA
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cronk
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca e fun
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc de mult timp de pe vanilla si foarte mult pve
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Perverts (prea putina lume, prea putine raids)
12. Detalii PC*. :Pot rula jocu full details raid 25 no problem
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : caut o guilda cu playeri capabili de raids si optiunea de 25 hc
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Info personale nu divulg
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

RESPINS(post incomplet)

0 0

Back to top
Flimply

[Mentally Stable]

(since 08-12-2013 20:46)

Votes: 1

Post Posted: 18-11-2013, 23:16:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Tomescu Mihail
2. Varsta: 20
3. Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 3-4 ore
5. Clasa: rogue
6. Main Spec/OFF spec: combat
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Flimply
8. Screenshot cu Interfata*: http://postimg.org/image/xppmnrkj7/
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Rogue pve se joaca in principal combat + ultraxion( se poate numai combat pe freakz)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). TBC
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) BlueWorld(s-a destramat)
12. Detalii PC*. 16gb ram, 4gb video, i7 3.5ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Vreau sa fac pve
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student - automatica si calculatoare - bucuresti - baschet hobby - timp liber limitat

0 0

Back to top
darkmk2

[Mentally Stable]

(since 15-10-2018 13:14)

Votes: 5

Post Posted: 19-11-2013, 19:52:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Sam
2. Varsta: 17
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5/6 h/day
5. Clasa: druid
6. Main Spec/OFF spec: balance/resto
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Yusei
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : il cunosc cel mai bine
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe 3.3.5 pe freakz,am progres full la icc, 4.0.6 tot pe Freakz , progres full cu voi. 4.3.4 progres full
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) HKP INL ALL STAR
12. Detalii PC*. 2gm ram 3.2ghz i3 1gb ddr3 placa video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarce sunt multe persoane pe care ii cunosc de ceva timp si deoarece in aceasta guilda am petrecut cel mai mult timp.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt in clasa a 11-a . Imi place foarte tare sa inot si sa ies prin cluburi.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Hope to take me back -

"WE ARE PEOPLE OF THE WORLD"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kennenlol

[Mentally Stable]

(since 27-03-2022 20:03)

Votes: 23

Post Posted: 19-11-2013, 19:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkmk2 wrote:
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5/6 h/day
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Yusei
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe 3.3.5 pe freakz,am progres full la icc, 4.0.6 tot pe Freakz , progres full cu voi. 4.3.4 progres full
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) HKP INL ALL STAR
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarce sunt multe persoane pe care ii cunosc de ceva timp si deoarece in aceasta guilda am petrecut cel mai mult timp.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt in clasa a 11-a . Imi place foarte tare sa inot si sa ies prin cluburi.

Respins, ai mai fost in guild, mai ai cel putin 2 aplicatii la care ai primit raspuns.

Last edited by kennenlol on 19-11-2013, 20:40:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
darkmk2

[Mentally Stable]

(since 15-10-2018 13:14)

Votes: 5

Post Posted: 19-11-2013, 19:58:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kennenlol wrote:
darkmk2 wrote:
3. Localitate:

Respins.

motiv ?

"WE ARE PEOPLE OF THE WORLD"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Post Posted: 21-11-2013, 22:42:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE LA SHAMAN

0 0

Back to top
quinwaz

[The Betrayers]

(since 31-05-2018 21:08)

Votes: 11

Post Posted: 21-11-2013, 22:44:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE LA WARRIOR

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 21-11-2013, 23:26:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE LA TOATE CLASELE

0 0

Back to top
Skidrow

[Cel mai frumos!]

(since 17-07-2018 15:59)

Votes: 19

Post Posted: 21-11-2013, 23:27:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkmk2 wrote:
kennenlol wrote:
darkmk2 wrote:
3. Localitate:

Respins.

motiv ?

Eu.

0 0

Back to top
Kamkuzan

[Mentally Stable]

(since 03-06-2024 16:06)

Votes: 16

Post Posted: 23-11-2013, 09:03:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Adrian
2. Varsta:18
3. Localitate:Oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :nu intru foarte des... dar o sa fiu online la raiduri si stau mereu pana la final.
5. Clasa:Druid
6. Main Spec/OFF spec:Feral
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Frostcat
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :pentru ca imi plac pisicile -))
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am jucat toate incepand cu vanilla pana azi , deci is familarizat cu tot ce inseamna wow (inclusiv Ultraxion:))
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Am fost mult timp in Urban Elite , dar s-a mutat pe Molten .Am ajuns in Madness unde am stat si mai mult timp , dar am inceput sa nu ii mai suport pe unii deci am plecat.. si am fost in Old gang pentru cateva zile,guilda care nu mi-a placut de loc.Intr-un final am decis sa ma mut la hoarda.
12. Detalii PC*:dual core 3ghz . placa vidio nvidia memorie 1gb , 2gb ram.Not the best dar merge -
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Deoarece am un prieten bun aici,el si fiind si unul din motivele pentru care am ales sa ma mut la hoarda.-
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Is doar elev.. clasa XII.Joc wow de fun,imi plac competitziile si provocarile fie ca is in wow sau IRL -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Nu am fost nici o data si nu cred ca voi fi in coada dps-ului .. desi pe dummy nush daca 32k e foarte ok.Imi place si pvp-ul .. am facut 2700 rating aici pe freakz pe 4.3 ,deci ma adaptez usor la orice script /strategie /situatzie .
http://tinypic.com/view.php?pic=rkv2vn&&s=5#.UpBRvicRpvY

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 23-11-2013, 09:40:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kamkuzan wrote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :nu intru foarte des... dar o sa fiu online la raiduri si stau mereu pana la final.
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Frostcat
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am jucat toate incepand cu vanilla pana azi , deci is familarizat cu tot ce inseamna wow (inclusiv Ultraxion:))
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Am fost mult timp in Urban Elite , dar s-a mutat pe Molten .Am ajuns in Madness unde am stat si mai mult timp , dar am inceput sa nu ii mai suport pe unii deci am plecat.. si am fost in Old gang pentru cateva zile,guilda care nu mi-a placut de loc.Intr-un final am decis sa ma mut la hoarda.
12. Detalii PC*:dual core 3ghz . placa vidio nvidia memorie 1gb , 2gb ram.Not the best dar merge -
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Deoarece am un prieten bun aici,el si fiind si unul din motivele pentru care am ales sa ma mut la hoarda.-
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Is doar elev.. clasa XII.Joc wow de fun,imi plac competitziile si provocarile fie ca is in wow sau IRL -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Nu am fost nici o data si nu cred ca voi fi in coada dps-ului .. desi pe dummy nush daca 32k e foarte ok.Imi place si pvp-ul .. am facut 2700 rating aici pe freakz pe 4.3 ,deci ma adaptez usor la orice script /strategie /situatzie .
Se pare ca mainul tau este la alianta asta este doar un offchar.Vino cu Mage-ul si discutam

0 0

Back to top
Kamkuzan

[Mentally Stable]

(since 03-06-2024 16:06)

Votes: 16

Post Posted: 23-11-2013, 11:13:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PUNNISSHER wrote:
Kamkuzan wrote:
Se pare ca mainul tau este la alianta asta este doar un offchar.Vino cu Mage-ul si discutam

Magu nu imi mai este main char de cateva luni bune... m-am saturat pana in cap de clasa aceea ,motivul daca te intrebi dc am achiv la ultraxion pe mage si nu pe druid este ca cei din raid aveau nevoie de mag .. nu de druid. atat in Madness cat si in Old gang magu imi era trecut la offchar . Nu am print screen sa dovedesc , dar nu v-oi intra cu magu in nici o guilda la ally oricum.. il potzi verifica de cate ori doresti

0 0

Back to top
Lichbone

[Mentally Stable]

(since 27-12-2018 17:21)

Votes: 1

Post Posted: 25-11-2013, 20:21:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Bogdan
2. Varsta:21
3. Localitate:Hunedoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :6-7,uneori toata ziua
5. Clasa:Death Knight
6. Main Spec/OFF spec:Blood/Unholy
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lichbonee
8. Screenshot cu Interfata*:http://tinypic.com/view.php?pic=wtwz6u&s=5#.UpOT3ycViQA
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Mie mi se pare mai interesant decat celelate specuri de dk si e un rol care ajuta
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).:Am inceput de pe WOTLK dar am recurs si la cele 2 vechi wowuri vanilia si TBC leam jucat si pe astea.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):Blue World=Sa spart.Defiance=Nare viitor
12. Detalii PC*.: AMD Sempron(tm) Processor 3000+| 1,5 RAMl Placa video: Nvidia Geforge FX 5500
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:Am auzit de multe ori de voi.Si daca tot recrutati am zis sa incerc si eu
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):Lucrez la casa mea.Si cu prieteni.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: La raidurile de 25 am ceva dificultati(lag).

0 0

Back to top
Nemoo

[Assasin]

(since 05-08-2020 11:19)

Votes: 81

Post Posted: 25-11-2013, 20:30:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lichbone wrote:
1. Nume IRL:Bogdan
2. Varsta:21
3. Localitate:Hunedoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :6-7,uneori toata ziua
5. Clasa:Death Knight
6. Main Spec/OFF spec:Blood/Unholy
7. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lichbonee
8. Screenshot cu Interfata*:http://tinypic.com/view.php?pic=wtwz6u&&s=5#.UpOT3ycViQA
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Mie mi se pare mai interesant decat celelate specuri de dk si e un rol care ajuta
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).:Am inceput de pe WOTLK dar am recurs si la cele 2 vechi wowuri vanilia si TBC leam jucat si pe astea.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):Blue World=Sa spart.Defiance=Nare viitor
12. Detalii PC*.: AMD Sempron(tm) Processor 3000+| 1,5 RAMl Placa video: Nvidia Geforge FX 5500
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:Am auzit de multe ori de voi.Si daca tot recrutati am zis sa incerc si eu
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):Lucrez la casa mea.Si cu prieteni.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: La raidurile de 25 am ceva dificultati(lag).

Acceptat

Migrations can take up to 24 hours to be completed, DM-ing me will not make your migration get completed faster

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 09-02-2025, 06:19:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x