Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Hunter Beast Mastery PVP
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Pheonyx99
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 23-12-2014 10:27)
,
Topics: 7
Votes
: 3
Posted: 26-02-2014, 10:19:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
H
Last edited by
Pheonyx99
on 27-02-2014, 18:08:43; edited 1 time in total
0
0
Back to top
ryangg
[Advisor]
(since 09-11-2022 09:46)
,
Topics: 190
Votes
: 135
Posted: 27-02-2014, 12:28:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Multumesc,imi este de ajutor cand il aduc la level 85 ,interesa spec si ceva legat de pet-uri
0
0
Back to top
Azwraithz
[Banned user]
(since 30-09-2014 01:39)
,
Topics: 323
Votes
: 104
Posted: 27-02-2014, 13:39:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Am sa il mut sus la sticky,dar daca il faci corect nu sa induci lumea in eroare;
Greselile facute de tine :
1. Ai scris la fiecare raciala in parte ce face ea defapt pe Pandaria..si nu ai scris ce face acum pe Cataclysm patch.
2. ''V-as recomanda specul acesta..este cel de baza...'' ; Fie ai postat specul ala sa iti bati joc de cei care chiar il vor lua in serios ,fie nu stiu,dar ala nu e spec de BM, avand improved serpent sting? - ala e cel mai prost talent posibil, e talent de PVE survival toata ziua , citeste ce face talentul ala de 10 ori si dupa refa specul ce l-ai pus pe forum.
- La fel,spec fara Sic'em(Care da,nu functioneaza pe freakz,dar cand se va repara va fii extrem de folositor; Si fara Go for the Throat? Ala garantat nu e spec de BM.
http://i.imgur.com/wK5AXPg.png
- Spec de BM bazat pe DMG la pet only.
http://i.imgur.com/bN4fkZE.png
- Spec de BM bazat pe movement.
3. La Glyphs , ai scris ca Glyph of Kill Command se poate schimba cu Glyph of Serpent sting? ; Aia chiar e cea mai mare stupiditate posibila spusa vreodata; Serpent Sting pe cataclysm e un *****, pana si raptor stike da damage mai mare decat SS per tick.
4. Greseli foarte multe de ortografie.
5. La Pets,ai uitat sa pui Rhino care este bun in BGS (EoS,si AB),avand acel stomp precum thunderstorm la shaman ce arunca playerii.
Repet,daca il faci cum trebuie..si nu sa induci lumea in eroare,il mut la sticky;
Sunt foarte multi care vin si se uita pe astfel de guideuri..si din moment ce ei nu se pricep,copiaza anumite chestii care sunt niste bazaconii,si nu ii va ajuta la nimic/nu sunt folositoare .
PS: M-am uitat peste charul tau pe armory, ai bracers cu haste,belt cu hit,cloak cu mastery ; Toate lucrurile respective sunt nefolositoare,fii mai atent pe parcurs,cheers;
0
0
Back to top
Delyrik
[Banned user]
(since 30-04-2014 12:18)
,
Topics: 21
Votes
: 5
Posted: 27-02-2014, 14:46:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Azwraithz care ar fi cea mai buna clasa pentru hunter de la hoarda? ma refer nu numa +dmg ci si movement stiu ca raciala de la orc +dmg dar low movment eu zic ca clasa best hunter hoarda ar fi Troll si la ali ma gandesc Human tu ce zici?
Last edited by
Delyrik
on 27-02-2014, 15:00:11; edited 1 time in total
0
0
Back to top
Azwraithz
[Banned user]
(since 30-09-2014 01:39)
,
Topics: 323
Votes
: 104
Posted: 27-02-2014, 14:54:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Delyrik wrote:
Azwraithz care ar fi cea mai buna clasa pentru hunter de la hoarda? ma refer nu numa +dmg ci si movement stiu caraciala de la orc +dmg dar low movment eu zic ca clasa best hunter hoarda ar fi Troll si la ali ma gandesc Human tu ce zici?
In legatura cu movement..depinde de fiecare cat de adaptat este sa se descurce cu melle's pe el;Degeaba ai tu slow duration reduced ca troll,daca melle's aia iti stau in cap,pur si simplu iti vor reaplica slows over and over (ex: Feral/rogue) si e acelasi rahat,nu rezolvi nimic in plus. Insa daca de ex vrei sa fugi si ai slow pe tine,da,atunci e ceva,dar ceva minor;
In legatura cu rasele in PVP ; Opinia mea : Human->Orc->Troll/Dwarf/Worgen.
Nu inseamna ca daca troll-ul are raciala aia cu slow duration reduced inseamna ca e best ca movement : )
0
0
Back to top
ryangg
[Advisor]
,
Votes
Posted: 27-02-2014, 19:14:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Azwraithz wrote:
Delyrik wrote:
Azwraithz care ar fi cea mai buna clasa pentru hunter de la hoarda? ma refer nu numa +dmg ci si movement stiu caraciala de la orc +dmg dar low movment eu zic ca clasa best hunter hoarda ar fi Troll si la ali ma gandesc Human tu ce zici?
In legatura cu movement..depinde de fiecare cat de adaptat este sa se descurce cu melle's pe el;Degeaba ai tu slow duration reduced ca troll,daca melle's aia iti stau in cap,pur si simplu iti vor reaplica slows over and over (ex: Feral/rogue) si e acelasi rahat,nu rezolvi nimic in plus. Insa daca de ex vrei sa fugi si ai slow pe tine,da,atunci e ceva,dar ceva minor;
Nu inseamna ca daca troll-ul are raciala aia cu slow duration reduced inseamna ca e best ca movement : )
Asta e si motivul care , playeri "buni" isi fac human ...le place faptul ca au double trinket dps increased stealth detection ,care e super pe rogue ..daca se face o statistica la alianta 70% cred ca sunt human . La hoarda vin in generali cei mai mici de varsta le plac monstruozitatile sau clasa blood el female care arata super , iar minoritatea celor buni de la hoarda recunosc avantajele foarte bune ale claselor orc,troll,undead chiar si blood elf uneori.
In opinia mea Troll e rasa perfecta pentru hunter ,practic ce sa ceri mai mult?
0
0
Back to top
Delyrik
[Banned user]
(since 30-04-2014 12:18)
,
Topics: 21
Votes
: 5
Posted: 28-02-2014, 01:33:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ryangg wrote:
Azwraithz wrote:
Delyrik wrote:
Asta e si motivul care , playeri "buni" isi fac human ...le place faptul ca au double trinket dps increased stealth detection ,care e super pe rogue ..daca se face o statistica la alianta 70% cred ca sunt human . La hoarda vin in generali cei mai mici de varsta le plac monstruozitatile sau clasa blood el female care arata super , iar minoritatea celor buni de la hoarda recunosc avantajele foarte bune ale claselor orc,troll,undead chiar si blood elf uneori.
In opinia mea Troll e rasa perfecta pentru hunter ,practic ce sa ceri mai mult?
Asa ziceam si eu ca Troll o clasa perfecta si nu sti tu de cate ori ma cert cu niste amici cand vorbesc de trol ca e bun si cica taci maca tu esti prost ca e mai bun orc sau blod elf eu tot pe trol raman si human
0
0
Back to top
truepower
[epicFacegaming1337]
(since 10-06-2022 18:27)
,
Topics: 93
Votes
: 91
Posted: 28-02-2014, 10:11:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce bine era daca lasa raciala la human sa fie stealth detection increase...mai vedeai nelfs si dwarfi , asa nu prea.
0
0
Back to top
ryangg
[Advisor]
,
Votes
Posted: 28-02-2014, 12:31:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
truepower wrote:
Ce bine era daca lasa raciala la human sa fie stealth detection increase...mai vedeai nelfs si dwarfi , asa nu prea.
Nu mai are stealth increase?imi cer scuze ...nu am jucat deloc human pe cataclysm
Posturi unite automat, 28-02-2014, 12:31:53
Delyrik wrote:
Asa ziceam si eu ca Troll o clasa perfecta si nu sti tu de cate ori ma cert cu niste amici cand vorbesc de trol ca e bun si cica taci maca tu esti prost ca e mai bun orc sau blod elf eu tot pe trol raman si human
Lasa altii ce nu stiu bine,in primul troll are cele mai multe avantaje ,oricum eu ma refeam ca troll e best pentru hunter,dar pt alte clase treaba sta altfel,depinde ce iti ofera fiecare rasa.
Asa cum eu consider undead pt rogue best class.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Burebysta
, 14 February 2016 06:07
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->