User
Pass
2FA

O schimbare :)
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts

Vrei o schimbare?
Da
78%
 78%  [ 29 ]
Nu
21%
 21%  [ 8 ]
Total Votes : 37

Author Message6476
Shpace

[742617000027]

Status: Offline
(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-03-2014, 18:25:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Puccasita

In mare parte ce ai postat tu acolo se pot obtine facand 2-3 questuri , am vazut un item cu drop ~80% pe niste mobi in winterspring , iar restul sunt la bug list. Ce ai vrea mai exact?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 17-03-2014, 18:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shpace wrote:
@ Puccasita

In mare parte ce ai postat tu acolo se pot obtine facand 2-3 questuri , am vazut un item cu drop ~80% pe niste mobi in winterspring , iar restul sunt la bug list. Ce ai vrea mai exact?
Nu toate sunt buguite,unele sunt,dar de aici pana sa nu se oboseasca cineva sa raspunda la post,mai e mult,am facut asa de rau ca am cerut sa fie si pe vote points race change respectiv faction change?

Personal de 20 zile nu m-am mai obosit sa votez,iar sa donez ca sa ma transfer la H,no,poate de s-ar scadea din preturi

de ce le da magazinele mici clasa la hypermarketuri?
Si ma refer aici la Lidl ,penny + altele ,ce le da clasa la Auchan s.a.m.d pentru ca e pe "sistemul" sa vanda mult la preturi mici,unde la Auchan is preturi mari ,si nu vinde chiar asa de mult. La Auchan mai bine arunca marfa decat sa scada din pret,eh,la fel si aici,sper ca se intelege "aluzia"

Last edited by Puccasita on 17-03-2014, 18:32:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 17-03-2014, 18:30:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bacchus wrote:
Monotonie MAI mare ca pe Blizzard nu este pe nici un server.

Eu cel putin nu am ce face, decat sa frec duda. MI S-A acrit de Siege of Orgrimmar, de 3-4 ori pe saptamana SAME SHIT.

Si ganditi-va ca lumea plateste acolo si nu se plange cum o faceti voi. Urmatorul expansion (WoD) sigur va fi dupa luna noiembrie deci mai este mult de munca si asteptat. Vreti monotonie si sa platiti pentru ea? Go Blizzard.

Monotonie pe blizz?E vre-un server privat care se numeste blizzard or what? -

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 17-03-2014, 19:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt curios cine au fost cei 6 ,care au votat "Nu" si care au fost motivele lor.
0 0

Back to top
Datdudu

[Mentally Stable]

(since 23-03-2014 19:41)

Votes: 2

Post Posted: 17-03-2014, 19:12:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hateri/GM ... -

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 17-03-2014, 19:19:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bacchus wrote:
Monotonie MAI mare ca pe Blizzard nu este pe nici un server.

Eu cel putin nu am ce face, decat sa frec duda. MI S-A acrit de Siege of Orgrimmar, de 3-4 ori pe saptamana SAME SHIT.

Si ganditi-va ca lumea plateste acolo si nu se plange cum o faceti voi. Urmatorul expansion (WoD) sigur va fi dupa luna noiembrie deci mai este mult de munca si asteptat. Vreti monotonie si sa platiti pentru ea? Go Blizzard.

Sa inteleg ca tu faci lfr flex si cativa bosi pe normal ? Ca ma indoiesc ca ai facut tu full HC, sunt pe blizz de mult dinainte sa iasa 5.4, si nici acum nu am dat garrosh-ul pe HC, zi-mi tu mie unde e monotonie ? Singura chestie repetitiva pe care o fac eu este garrosh-ul pe hc(prin ''fac'' ma refer la wipe-uri) si OX, Ka'el si alte instante pentru mounti care nu ii am, in rest e activitate sa faci de n-ai stare. + ca daca tie ti s-a acrit de siege, care are 14 bosi(pe langa care poti face inca 28 de bosi din MSV/HoF/ToES/ToT pe 100 de difficultati), pai atunci de cei de pe freakz cu 5 bosi tot expansion-ul ce sa mai zicem ?

Ce poate avea freakz-ul in+ fata de blizz ca sa il faca mai putin monoton ? Ca singura chestie care imi vine in minte sunt exploiturile pe care le poti abuza sa mai razi oleaca cu amicii(gen death pact/scarabei la hunt, that was a blast), in rest nimic.

Iar la ''ganditi-va ca lumea plateste acolo'' iti zic eu ca venitul care il ia freakz-ul lunar depaseste cu MULT cel pe care il ia blizz-ul de la populatia ro. Din cata lume am intalnit pe blizz(nu numai sylvanas) nu am cunoscut nici o persoana pana acum care nu plateste cu gold game time-ul/x-pac-urile/mounti/peti...

EDIT: Iti zic eu de ce ti se pare tie monoton, asta m-a facut si pe mine s ama las in 5.1. E din cauza ca te joci singur, de asta nu ai tu ce face si ti se pare monoton, ca nu ai cu cine.

Twitch
Vand wow gametime

Last edited by Barnie on 17-03-2014, 19:24:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 17-03-2014, 19:22:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema ca acum Monoton e pe freakz.

Intru in wow,fac niste arene 2vs2/ niste bgs... vin in durotar sa farmez niste draci... prind niste bucati de la guards si gata... tot farmecul de la pvp pe freakz.
4 tab aka war games - nu il vad de cind este implementat 4.3, chiar asa de greu?
Nu vad dungeon finder.. nu zic nimic.. raid finder e bun.. dar asta e alternativ.
Eu cind am intrat pe blizz ( MoP ) am fost lvl 84-85 si am dat join la dungeon finder ,daca nu ma insel in tolvir cred ca.Acolo era chiar interesant si de fun) noi am trecut full dungeon usor.asta e interesant.. dar acum nici dungeons nici raids.. nici PVP..world PVP RIP. oare trinity nu poate sa tine pe 100 players intro locatie sa faca pvp?pe alt server erau si 140... si citeodata prindeau lagg/delay fps drop.
Dar in alte locuri era aproape totul ok.

Deci un an o trecut, dar acele 250 de bugs la confirmed asa si stau fara fixes.
Nu mai zic de others section - acolo odata in jumate de an se uit.

Fratii/GMs faceti ceva...

Acum aud numai o lauda pt serveru - multe quests lucreaza.! asta e un plus.. dar restu...asteptam

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 17-03-2014, 19:23:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hei..chestul din gurubashi e acolo....se face un PVP.
Ca de exemplu eram eu in gurubashi asteptand chest (70 minute) apare un player (strikerz) ma bate, chem un retri il bate, el mai cheama 3 playeri..ajungand pe la minutul 15 sa fie grup de 30 persoane (al lui strikerz) vs grupul meu de 15 persoane.
In rest tot ce ai scris...crudul adevar.
Bachus, din toti GM care sunt niciunul nu poate sa se tina de promisiunile pe care le face?
1)Die hard promis..n-avem.
2)Chest in gurubashi..avem dupa..2 ani de posturi (si mai nimeni nu stie chestia asta)
3) Ideea lui Bigblackjoey (se ia in considerare cica)
Mai erau multe topicuri cu ,,idei pe care le luam in considerare si pe care o sa le aveti curand''.
Si tin sa ii dau dreptate lui Bachus la situatia serverului ungur...big sh!t.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 17-03-2014, 19:27:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Datdudu wrote:
hateri/GM ... -
Nu Chiar:D poate fi ,1 hater si cu acoliti lui.
Pentru cele 8 persoane,fie care recunoasteti fie ca nu,acest server are nevoie de o schimbare....o schimbare radicala:)

0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 17-03-2014, 19:33:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barnie joc din 2004, aceeasi guilda din 2009. Lasa-ma cu "nu-i plictiseala". Avem garosh pe 10hc si 25 normal. Suntem la Siegecrafter pe 25hc.

Sincer m-am saturat eu de same shit. In fine, fiecare cu parerea lui. Eu unul mi-e sila de Pandaria. Astept WoD, pana atunci am zis ca pauza!

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 17-03-2014, 19:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
Ca de exemplu eram eu in gurubashi asteptand chest (70 minute) apare un player (strikerz) ma bate, chem un retri il bate, el mai cheama 3 playeri..ajungand pe la minutul 15 sa fie grup de 30 persoane (al lui strikerz) vs grupul meu de 15 persoane.

Eram fix 19 persoane. Dintre care 3 idioti si se duceau in "recunoastere".
Uhm.. monotonie. Wipe la server, pana scoateti voi inca 2 bossi si mai reparati ceva, lumea o sa ajunga la aceleasi items de acum. Asta de ce nu luati in considerare? Un wipe e bine venit din partea mea.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 17-03-2014, 19:52:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
david33 wrote:

Eram fix 19 persoane. Dintre care 3 idioti si se duceau in "recunoastere".
Uhm.. monotonie. Wipe la server, pana scoateti voi inca 2 bossi si mai reparati ceva, lumea o sa ajunga la aceleasi items de acum. Asta de ce nu luati in considerare? Un wipe e bine venit din partea mea.
Eu vad asa ,poate gresesc,dar daca Wipe,pleaca jumate:D
Si ma reapuc de WoW:D

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 17-03-2014, 19:53:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca e a 3 a oara cand scriu si daca imi mai arata ca nu am specificat un titlu ma veti vedea maine cum strang de gat si le dau foc la familie la toti oamenii care au inventat Google Chrome si tot ce inseamna el. OIEQOUIFQUIWFUIQWIUFQ
Ai al 7-lea vot . De ce ? Pai ti se pare banal fix-ul la gurthalak? Adica HELLO MAMA YO MAMA JOKES, am stat de cand a inceput 4.3 si a dat drumu la donatii cu 80% sansa cand imi procuia gurthalak-ul sa dau miss cu 3 attack-uri. Am picat de atatea ori ret+rogue comp @ 2v2/3v3 etc in care ret-ul beneficia timp de 20sec de 40% dmg increase. Am stat tot patch-ul asta cu 2% mai mult dmg. Dadeam pana acum cu 10k dmg mai putin @ PVE cu dot-ul la exorcism. Rogue-ul avea buguit Blade Flurry, Elementalul era spec mort si sunt o multime de exemple de care ma pot folosi in post-ul asta care probabil va fi kilometric daca nu ma voi plictisi sa scriu si sa-ti spun ce gagauta esti cand spui ca sunt minore. Ar trebui sa te uiti pe toata lista de fix-uri si sa le compari cu serverul ala publicitar de unguri care face reclama la un energizant si sa vezi ce BLIZZLIKE e cand bati 30 de mobi ca sa o bati pe hagara in lightning cand iti da un war one shot si sunt o multime de custom fixes pe care nu cred ca le-as fi vazut nici macar in FlappyBirds. Daca tot veni vorba de sa moara ranza in vecin, fi-mi-ar mila de ce e pe molten, ai jucat pe el ca sa nu fii in cunostinta de cauza? Hai sa-ti spun cum decurge actiunea, baietii au 6, daca nu 7 developeri din ce tin minte de care s-au folosit excelent si pot sa spun ca au scriptat excelent FL, un raid de nota 90 pentru care imi arunc sapca pe jos(sunt la fel de bun ca cei 2 pe care ii avem), dar @pvp, suntem cu mult peste ei @fixuri. Cat timp n-a fost bagat nimic de pe 4.3 faceam niste arene si am zis sa caut si eu exploituri ca tot romanul si nu m-am gandit niciodata ca vor exista exploit-urile de pe retail(cei care stiu stiu) de la paladinul ret cu seal switch(cred ca eu si inca unul mai stiam), cand l-am raportat mi-au raspuns ca sa trebuie sa fie, nici nu s-au straduit sa-i dea disable si beneficiam de el cat vroiam si nu pateam nimic. Mi se pare sincer penibil ce fac ei acolo si macar daca ai fi jucat si nu ai fi tras doar cu ochiul pe fix-urile lor si pe ce au ei nu ai mai fi postat chestiile acestea. Daca tot lauzi serverul acela publicitar de unguri, din 30 de oameni cati aveau peste 16 ani? Sau nu stiai ca acolo stau scursurile banate de pe freakz? Care vor sa casteze frostbolt de pe cal exact cum faceau in metin? Se pare ca m-am plictisit sa scriu, celelalte 2 post-uri erau de 90 de ori mai bune si reprezentau mult mai bine realitatea dar mi-am pierdut ideile si m-am plictisit. Daca vrei, beneficiez de conturi bis pe ambele servere si iti voi da iti faci o parere, daca esti pve lover probabil vei ajunge sa iti vinzi familia sa faci si tu fl hc precum o fac cei de pe mol, dar cu toate acestea nu se merita. Ce e drept e ca mol nu a stagnat pentru ca au avut persoane cu care sa infloreasca comunitatea si acolo s-au refugiat toti tristii care n-au putut face aici role-play si nu li s-au dat o acadea atunci cand au avut nevoie & ofc generatia "pe banii lu tatii si a lu' mamii". Daca am gresit ceva, iarta-ma(sigur am gresit, adica OMG MA @#$(@#(@ in el Chrome mi s-a dus tot cheful)

,,Angel Among demons"

Last edited by Snoppy on 17-03-2014, 19:55:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 17-03-2014, 19:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pleaca nimeni, unde se duc? Igen? Molten ? Unde stai 7 ore in q vara daca nu scoti $$$ ? O sa plece, o saptamana pe servere randoms, tot aici se intorc iti spun eu. Asa a fost in totdeauna la wipes "ma las, ma mut, ma duc in sloboz" si s-au intors 90% din aia plecati.

@Snoopy: word. totusi tin minte ca era vorba de healu , nu de taboo Thinking

Last edited by nenead on 17-03-2014, 20:01:45; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 17-03-2014, 20:00:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
Nu pleaca nimeni, unde se duc? Igen? Molten ? Unde stai 7 ore in q vara daca nu scoti $$$ ? O sa plece, o saptamana pe servere randoms, tot aici se intorc iti spun eu. Asa a fost in totdeauna la wipes "ma las, ma mut, ma duc in slbz" si s-au intors 90% din aia plecati.

noi, generatia "tabu" stim cel mai bine cum e sa aflii a 2 a zi ca pc-ul care tinea serverul a fost aruncat pe geam pentru ca a facut ragequit tabu ca l-a facut un pusti de 13 ani ratat...

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 17 March 2014 19:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 11-11-2024, 12:01:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x