User
Pass
2FA

PvP Guild Promo
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message16325
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-03-2014, 10:22:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Video despre ce e boss=))?
2. Am spus ce face guilda ca sa iti dai si tu seama ce ra... sunteti.
3. Nu ma cert cu nimeni.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Molia

[Mentally Stable]

(since 06-04-2014 15:00)

Votes: 1

Post Posted: 25-03-2014, 10:33:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
Ok hai ca o iau de la capat special pentru Terrorpvp:
Gurubashi:
Singurul PVP pe care il faceti in gurubashi e cand veniti un grup de 40 de persoane peste unul de 20 si incepeti sa spamati cat de buni sunteti si cat de praf sunt acele persoane. (O faceti in fiecare seara, sa vad ca ma contrazice cineva)
Cand se aduna un grup la margine vine Ozzyk sau orice alt...raton si ii impinge pe playerii same faction si dupa sufera pe whisper. (Din nou, sa vad ca ma contazici ozzyk)
Events:
La events din guilda singurul lucru pe care il castigi e un rank. Mare chestie.

Oggrimar raids:
Cand faceti oggrimar raids, mai mult de 20 minute nu stati, fie ca faceti lag fie ca v-o luati in bot.

^Tol barad lafel. (asta cand era hoarda in viata)
Cat despre unitate, daca ii dai spit unui ofiter se face event sa iei spit de la toata guilda, cum am zis, imatur.

Tweety.

In primul rand ai vocea prea subtire sa te ia cineva in serios. In al doilea rand nimeni nu sufera in afara de tine cu expu tau la arene, de care aparent nimanui nu-i pasa. Cat despre spituri, le iei pe baza de iubire. Asa vezi cat de respectat esti, nu ca i-ai facut cine stie ce la un ofiter. Nu cred ca vre-unu de la noi sufera de la un spit.

La events primesti si altceva in afara de rank. Gold, queens garnet, cam orice ar ajuta un membru sa evolueze. Noi nu antrenam gladiatori. Facem cam tot ce se poate face in pvp.

Orgrimmar raids: Normal ca nu stam mai mult de 20 de minute ca ne teleporteaza gmu, sau ne da mass kill, iar in tol barad nu mai ramane nimeni dupa 10 minute, fie ca acoperim portalele.

Tot ce am inteles eu din comportamentul tau este ca nu prea iti convine sa fii farmat si drept urmare suferinta te acapareaza. Nu mai veni in gurubashi si ai scapat de noi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 25-03-2014, 11:08:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca as fi vrut respectul unui player din PVP.
Numai voce subtire de as avea:))
Si hai nu zau? Ti-am dat spit ai facut grup de 7 insi sa imi dea spit.

0 0

Back to top
Molia

[Mentally Stable]

(since 06-04-2014 15:00)

Votes: 1

Post Posted: 25-03-2014, 11:21:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am facut grup, erau in apropiere.

http://imagizer.imageshack.us/a/img59/6544/bhsg.png

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 13-04-2023 12:11)

Votes: 461

Post Posted: 25-03-2014, 12:24:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu alte cuvinte guilda asta e pentru aia veniti de la lvl up, dupa ce ai trecut de 2,2k rate si te-ai saturat sa bati oamenii pentru o piatra rosie -) te duci intr-o guilda unde baremul de recrutare nu consta in "cati iepuri poti sa omori timp de 3 min in elwynn forest".
Nu am nimic cu voi, stiu doar ca sunteti praf la pvp:)) si asta inseamna mult avand in vedere ca eu nu mai fac pvp de 2 ani.

0 0

Back to top
heav3n

[Rockeru' Manelist]

(since 17-07-2018 19:12)

Votes: 11

Post Posted: 25-03-2014, 13:55:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Cu alte cuvinte guilda asta e pentru aia veniti de la lvl up, dupa ce ai trecut de 2,2k rate si te-ai saturat sa bati oamenii pentru o piatra rosie -) te duci intr-o guilda unde baremul de recrutare nu consta in "cati iepuri poti sa omori timp de 3 min in elwynn forest".
Nu am nimic cu voi, stiu doar ca sunteti praf la pvp:)) si asta inseamna mult avand in vedere ca eu nu mai fac pvp de 2 ani.

Ce mai suferiti
Guilda a fost chiar ok cat timp am stat in ea,oameni de treaba care ajuta,era o placere sa stai de vorba cu ei pe ts -

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 25-03-2014, 15:39:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca tot e asa buna guilda, de ce nu faceti un event Global PvP, de peste tot , dai niste premii interesante sa vina lume, un bracket de 2s sau 3s si sa vedem acolo skill intre guilde pve , respectiv pvp.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 25-03-2014, 16:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urmatorul care posteaza si n-are treaba cu subiectul topicului primeste warn.
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 25-03-2014, 18:20:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu v-ati gandit pana acu sa va dati rename la guilda? suna cam sec doar <PVP> , la fel si in video, "pvp guild promo" , ok, pvp guild, dar care-i guilda? or sa-si puna multi intrebarea din cauza numelui prea simplu care creeaza confuzie -

legat de video, frumos realizat, n-am ce zice.

0 0

Back to top
Ozzydany

[Psychologist]

(since 06-12-2019 18:47)

Votes: 69

Post Posted: 25-03-2014, 19:37:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
nu v-ati gandit pana acu sa va dati rename la guilda? suna cam sec doar <PVP> , la fel si in video, "pvp guild promo" , ok, pvp guild, dar care-i guilda? or sa-si puna multi intrebarea din cauza numelui prea simplu care creeaza confuzie -

legat de video, frumos realizat, n-am ce zice.

Inspiratie de moment - , au trecut 3 ani ne e greu sa il schimbam acum .

0 0

Back to top
yodaduyo

[Mentally Stable]

(since 16-05-2015 16:40)

Votes: 5

Post Posted: 25-03-2014, 20:38:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos video gg! Cat despre cei care sunt pe langa subiect Dumnezeu fie cu voi -.
0 0

Back to top
Terrorpvp

[Mentally Stable]

(since 01-08-2015 16:52)

Votes: 9

Post Posted: 25-03-2014, 21:20:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
Ok hai ca o iau de la capat special pentru Terrorpvp:
Gurubashi:
Singurul PVP pe care il faceti in gurubashi e cand veniti un grup de 40 de persoane peste unul de 20 si incepeti sa spamati cat de buni sunteti si cat de praf sunt acele persoane. (O faceti in fiecare seara, sa vad ca ma contrazice cineva)
Cand se aduna un grup la margine vine Ozzyk sau orice alt...raton si ii impinge pe playerii same faction si dupa sufera pe whisper. (Din nou, sa vad ca ma contazici ozzyk)
Events:
La events din guilda singurul lucru pe care il castigi e un rank. Mare chestie.

Oggrimar raids:
Cand faceti oggrimar raids, mai mult de 20 minute nu stati, fie ca faceti lag fie ca v-o luati in bot.

^Tol barad lafel. (asta cand era hoarda in viata)
Cat despre unitate, daca ii dai spit unui ofiter se face event sa iei spit de la toata guilda, cum am zis, imatur.

In primu rand ,cine esti tu?
Nu am auzit de tine pana acum, dupa poza imi dau seama ca esti hordac si asta spune multe....

Lom pe rand problemele care le-ai pus.

Gurubashi ...faptul ca venim 40 , inseamna ca avem de unde alege ,nui vina mea ca avem oameni.
Data viitoare, cand ne mai gasesti in guru, poate poti sa vii si tu cu 40 de oameni asta daca ai un numar asa mare in guilda(daca ai guilda)

Events este strict problema noastra, ce facem si cum facem , tu stii sa tii un event pvp sau orce fel de event?

Ogrimar raids,ei bine aici intreaba admini de ce sau bagat garzile si datorita cui ,ca daca iti spun eu zici ca te mint inteaba pe Bachus,Victor ,Cyad ,Nero cate teleport si .Kill nea dat si dupa vino sa-mi spui tu mie ca neo loam in ''bot'' viziteaza youtube avem acolo cateva din raids ogrimar.

Spit event asta poate asa aveti voi in guilda sincer cred ca sunteti prima guilda la care se face asa ceva.
Nu mai face acuzatii la care te faci de ras,acest topic era pentru filmulet si a arata ce face o guilda pvp in mare parte,parerea mea este ca tu ai ceva personal cu mine si Ozyk asa ca te astep guru:P

0 0

Back to top
b0gd4n90

[Mentally Stable]

(since 30-04-2018 21:42)

Votes: 29

Post Posted: 26-03-2014, 00:09:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ontopic: GJ pentru clip...frumos editat.

david33 wrote:
arrowZ wrote:
Gurubashi Treasure Chest days were awesome.Pacat ca s-a scos,mare pacat.Mai tineau ocupati playerii.
Frumos video.

Esti in urma cu noutatile...s-a bagat de...2 saptamani?
Cat despre video, e bine facut, dar din toate astea singurul lucru legendar e ca din toti playerii din guilda aia nimeni n-are 2,3k exp.

De cand frecventez forumul asta n-am vazut sa fi scris si tu ceva inteligent. Toata lumea te ia la misto. Te bagi in toate topicurile si critici peste tot. Daca nu ma insel tu esti ala care pe data de 1 ianuarie constatai ca sarbatorile s-au terminat si gmii nu repara nimic si nimeni nu se ocupa de server?
Cat despre faza cu 2.3k cum ai ajuns la concluzia asta? -... Cheers!!!!!

Staff message (Pato):

Am zis sa incetati cu offtopicul. +1.

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Szublime
0 0

Back to top
Juanks

[Creep]

(since 13-12-2020 16:06)

Votes: 23

Post Posted: 26-03-2014, 12:39:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

foarte fain, bravo!
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 26-03-2014, 13:59:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
arrowZ wrote:
Gurubashi Treasure Chest days were awesome.Pacat ca s-a scos,mare pacat.Mai tineau ocupati playerii.
Frumos video.

Esti in urma cu noutatile...s-a bagat de...2 saptamani?
Cat despre video, e bine facut, dar din toate astea singurul lucru legendar e ca din toti playerii din guilda aia nimeni n-are 2,3k exp.

a? http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fairmvp say what?
Btw frumos video, m`am ferit vreo 3 zile sa`l urmaresc ca ma gandeam ca e o prostie - dar e interesant

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 12-12-2024, 08:33:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x