User
Pass
2FA

Stealth mechanics fix
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2928
nenead
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 12-05-2014, 01:01:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barosanilor, eu stiu ca voi stati un timp ca sa faceti un fix, dar..
https://youtube.com/watch?v=wIjPxyQLza8:

Uitati-va si voi cam de la ce distanta si unghi vede druidu' un rogue in stealth si dupta uitati-va la noi pe server, ca mi-am dat vanish si am luat-o prin spatele la un paladin si a devenit prietenos imediat dupa vanish, m-a urmarit vreo 7 secunde in stealth. Da-o dracu de aici.
Vid freakz : https://youtube.com/watch?v=_VKetonVRiI:

In prima parte a tinut rogue ala target pe mine pana am iesit din stealth, sa zicem ca e ok, pentru ca eram in fata lui. In a 2-a parte no comment. In a3-a parte am fost eu chior.
* Toate situatiile prezentate in video sunt corecte, sunt sanse sa ma vada daca sunt la un unghi de 180 grade de el. Distanta la care ma vede insa, e exagerata, la fel si faptul ca se intampla prea des. Acum nu mai avem stealth, acum avem pur si simplu un "Shadow". S-a intamplat sa ma vada si in spatele lui si sa ma urmareasca ceva secunde bune, am spus mai sus.

LE: Inca ceva, abia incepuse arena la a3-a parte, cu mageul, imi da freeze de 1 secunda, de unde dr'ul asta nesimtit?

Last edited by nenead on 12-05-2014, 01:31:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 12-05-2014, 01:26:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai putea sa si spui ceva constructiv nu clasicul "OMG NU MERGE"
Fa teste concrete, zi cand e bine si cand nu si ce crezi ca ar trebui schimbat bazandu-te pe retail videos (nu alea in care se nimereste sa nu fie vazut rogul deloc)
Sa te uiti si pe video-ul asta la 00:50 cum vede rogue-ul ala in cel mai nesimtit mod posibil cand e chiar si cu spatele si pentru cat timp

https://youtube.com/watch?v=aU8pOwuqt3k:

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-05-2014, 01:38:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu vid ala pe dinafara, il vede ca e la 1-2 yarzi de el. Si in vid ales de mine vede druidul ala pe rogue de la 10 yarzi distanta, dar nu la inceputul videoclipului. Asta spun, mi se pare ca se intampla prea des sa fii vazut de la distanta mare.
Nu stiu cum sta treaba cu formulele la stealth pentru ca nu gasesc nicaieri informatii. Am gasit doar stealth levels. Nu am spus ca nu merge, am spus ca merge "prea bine" . Posibil sa ma insel daca zici ca ai calculat bine dar raman la parerea ca se intampla mult prea des. Dai t/c daca vrei sau mai lasa-l poate mai vin niste fete cu ceva mai concret.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 12-05-2014, 01:44:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1-2 yards? Daca ai de gand sa aberezi inchid topicul. Repet, posteaza constructiv sau nu mai posta deloc. Ca sa te fac fericit am testat distanta dintre cei 2 din video-ul postat de mine (la secunda 00:55 exact) si e de 11 yards distanta (si era si cu spatele!). Ca sa vezi, nu sunt 1-2 yards
Nu exista nimic batut in cuie, nu am zis ca avem formulele perfecte, am zis doar ca bazandu-ne pe retail videos cam asa sta treaba.
Si nu uita, intr-un final e vorba si de sanse. Adica, prin absurd, exista sansa sa nu mai fi vazut niciodata de nimeni cat timp mai joci pe rogue, la fel cum exista sansa sa fii vazut si de porcii din durotar oricand

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-05-2014, 01:54:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uhm, asta nu stiam, distanta din joc. Inseamna ca in vid pus de mine rogue e la o distanta de vreo ~25 yarzi defapt, nu 10 cum am spus eu (8:15 in video meu).
Stiu ce zici, cateodata nu sunt vazut deloc, cateodata ma alearga astia in stealth. Am mai intrebat cativa rogues care fac/faceau pvp si au spus ca ai reparat-o ok dar ca se mai intampla random sa vezi si cand nu ar trebui. Cum e faza cu nova. Dai t/c & trash

0 0

Back to top
b0gd4n90

[Mentally Stable]

(since 30-04-2018 21:42)

Votes: 29

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-05-2014, 11:20:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce spui tu nenead problema nu e la stealth...ca e normal sa te vada daca te plimbi ca pe bulevard prin fata lui sau prea aproape....Problema e la vanish ...care e un improved stealth pentru cateva secunde...si alea 3 secunde ar trebui sa fie cum era inainte de fix -

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Szublime
0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

(since 01-06-2019 22:57)

Votes: 86

Post Posted: 12-05-2014, 14:57:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Ai putea sa si spui ceva constructiv nu clasicul "OMG NU MERGE"
Fa teste concrete, zi cand e bine si cand nu si ce crezi ca ar trebui schimbat bazandu-te pe retail videos (nu alea in care se nimereste sa nu fie vazut rogul deloc)
Sa te uiti si pe video-ul asta la 00:50 cum vede rogue-ul ala in cel mai nesimtit mod posibil cand e chiar si cu spatele si pentru cat timp

https://youtube.com/watch?v=aU8pOwuqt3k:

Daca te uiti mai bine foloseste si slice and dice + wind walk echant pentru energy regen.. nu stiu pe ce patch era el acolo oricum stiu ca am prins si eu snd cu energy regen... nu zic ca ar trebui facut cv si in privinta asta dar cred ca patchu difera..

nenead wrote:
Stiu vid ala pe dinafara, il vede ca e la 1-2 yarzi de el. Si in vid ales de mine vede druidul ala pe rogue de la 10 yarzi distanta, dar nu la inceputul videoclipului. Asta spun, mi se pare ca se intampla prea des sa fii vazut de la distanta mare.
Nu stiu cum sta treaba cu formulele la stealth pentru ca nu gasesc nicaieri informatii. Am gasit doar stealth levels. Nu am spus ca nu merge, am spus ca merge "prea bine" . Posibil sa ma insel daca zici ca ai calculat bine dar raman la parerea ca se intampla mult prea des. Dai t/c daca vrei sau mai lasa-l poate mai vin niste fete cu ceva mai concret.

Adevaru este ca daca te vede langa el odata tu degeaba mai incerci sa fugi pentru ca el inca te vede si la 20 yards mi sa intamplat si mie cei drept uneori merge bine alteori merge foarte prost de exemplu frost shocku ala de la 15-20 yards.. oricum trebuia sa faca cv cu stealth mechanism pt ca era foarte foarte prost adica trebuia sa stai la 5 yards ca sa vezi un feral/rog sa apuci un sap

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 12-05-2014, 15:35:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg o faza...deci joc si rogue si druid feral , de ce 70% din cazuri ca druid eu fac deschidere vazandu-l din stealth...asa ceva nu e normal

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-05-2014, 15:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Eu nu inteleg o faza...deci joc si rogue si druid feral , de ce 70% din cazuri ca druid eu fac deschidere vazandu-l din stealth...asa ceva nu e normal

Asa ceva nu era normal pe tbc, da. Acum e normal pentru ca blizzard logics sux. Stealth-ul e pe rankuri acum, la level 85 ai un default stealth de rank 3 (rogue/druid) mai faci 2 rankuri (rank 5 maxim) din talente. Acum tine de noroc, prowl e egal cu stealth. On top of that, mi se pare ca noi ca rogue/ferals nu putem vedea mage in invisibility, doar invers e posibil (asta nu mai stiu sigur).

@Vvtf: Exact ce am spus si eu, mai da failuri cateodata si te vezi prea des de la mare distanta. A explicat ca nu sunt formule perfecte.
La vanish se poate face ceva sa avem stealth increase pentru 3 secunde cat tine buffu' ala? Pentru ca exista dati cand il dau degeaba ca primesc stun in secunda doi si nu plec nicaieri, adica devine aproape useless.

* Nu stiu daca e postata deja faza cu nova DR la bug report, am prins eu fara sa vreau in arena nr 3 din video.
Abia incepuse arena si am luat un nova de 1 secunda in loc de 8 secunde.

Daca nu se mai posteaza nimic folositor in urmatoarele 24 ore, dati t/c va rog. Sa nu ajunga la 20 de pagini cu injuraturi,warnuri si banuri.

Last edited by nenead on 12-05-2014, 16:30:42; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

Post Posted: 12-05-2014, 16:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
* Nu stiu daca e postata deja faza cu nova DR la bug report, am prins eu fara sa vreau in arena nr 3 din video.
Abia incepuse arena si am luat un nova de 1 secunda in loc de 8 secunde.

Din cate am vazut nu este postata dar stiu exact despre ce vorbesti eu am intrat in arena vs RM si luam 1.5 sec deep Ring IMMUNE si nova 1-2 secunde eu zic ca bugu asta a aparut odata cu fixu Deep+Ring DR am incercat sa dau zeci de dueluri cu un mage sa testam cum se face bugu si nu iam dat de cap deloc... si am impresia ca multa lume deja a aflat cum se face bugu si abuzeaza de el.. daia nu este nici postat bugu ca sa mai abuzeze oleak.. gj

In legatura cu stealth detection.. acm trebuie sa incepi cu sap numai din spate la target asta in cazu in care nu vrei sa te mai vada deloc.. daca pici cu vanguards si vin rush mai apuca tu sap xD

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 12-05-2014, 16:22:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:

On top of that, mi se pare ca noi ca rogue/ferals nu putem vedea mage in invisibility, doar invers e posibil (asta nu mai stiu sigur).

Nu ti se pare...asa si e

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-05-2014, 16:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Vvtf: Nu stiu daca se poate face intentionat bugul (exploit) ca eu practic nu am facut nimic in video si tot nu am luat full freeze, doar sap i-am dat aluia.
Lasa ma asta, ca ne descurcam pana la urma cu sapul dar la Vanish cred ca tre' modificat ceva.. adica imi casta un mage polymorph, am dat vanish + step si am luat polymorph cand am ajuns in spatele lui (Note: am dat step ca eram in Pakistan, nu eram langa el). La fel si paladinu' de m-a alergat cu vanishu' pe mine
@Shockeru: Acum mi-am adus aminte, Reckful e human, are stealth detection increased parca. Poate de asta l-a vazut pe ala in stealth la 0:50.

EL: @Szublime: Acum am vazut postul tau, problema e si la Stealth, ca e prea mare sansa sa fii vazut in stealth tocmai din Africa, sa zicem ca nu putem avea totul perfect dar cum am spus mai sus, trebuie facut ceva cu vanish macar.

Last edited by nenead on 12-05-2014, 16:39:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

Post Posted: 12-05-2014, 16:36:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
@Vvtf: Nu stiu daca se poate face intentionat bugul (exploit) ca eu practic nu am facut nimic in video si tot nu am luat full freeze, doar sap i-am dat aluia.

Te-a buguit un mage inainte sa intri in arena asta sigur..

Quote:
@Shockeru: Acum mi-am adus aminte, Reckful e human, are stealth detection increased parca. Poate de asta l-a vazut pe ala in stealth la 0:50.

Totusi e cataclysm - smokebomb..

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-05-2014, 16:42:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai si ce ar avea de castigat un mage daca ma buguieste si eu dau immune la root effectul lui? Nu are sens. Da, dadusem duel cu un mage, dar nu ar avea nimic de castigat daca eu nu mai iau nova/ring si ma duc si-i car daggere-n cap.
Si nu, nu daduse smoke bomb acolo pentru ca daca ar fi dat SB ar fi avut debuff si ala ar fi fost scos din stealth.

EL: E posibil sa nu mai aiba, nu citesc patch notes si asta e primu' patch de cata jucat de mine.

Last edited by nenead on 12-05-2014, 17:06:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

Post Posted: 12-05-2014, 16:52:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai si
Quote:
ce ar avea de castigat un mage daca ma buguieste si eu dau immune la root effectul lui? Nu are sens. Da, dadusem duel cu un mage, dar nu ar avea nimic de castigat daca eu nu mai iau nova/ring si ma duc si-i car daggere-n cap.

Ma refeream ca ai facut vreun duel cu un mage sau mai multi pana sa intri in arena si te-a buguit unu dintre ei din greseala tu fara sa observi in duels dar ti-ai dat seama in arena.. oricum lasa vb despre asta ca o sa vin eu cu un topic sa ii dea fix

Quote:
Si nu, nu daduse smoke bomb acolo pentru ca daca ar fi dat SB ar fi avut debuff si ala ar fi fost scos din stealth.

M-am referit ca e cataclysm si pe cata ai alte raciale parca daca imi amintesc bine era stealth detection la human pe tbc sau normal daca imi amintesc bine

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 24 May 2014 13:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 13-02-2025, 21:50:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x