User
Pass
2FA

AscensioN vs all current bosses 25H
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message8470
tudor1297

[shefu' la luptatori]

Status: Offline
(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 19-05-2014, 22:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-auzi ba magge, cica te cara staffu de la hagara -
cred ca si cunningu' ala te cara la dps, daca nu donai pentru el te luau healerii pe recount

doamne ba mie mi-ar fi rusine sa postez un video ca asta pe forum. warrii care dau 33 si 38k la morhcok cu bossii stackati... ce sa zic, gg -
also mi-a placut silence-ul ala pe care ti l-ai luat in bot la warmaster, foarte bine stii scriptul -)

nu vreau sa instig la conflicte dar va rog nu mai postati filmulete pe forum pentru suferinta, fiindca n-aveti cu ce sa suferiti
(si da, singurul motiv pentru care ai posta filmuletul cu raidul de 25h al guildei tale in sectiunea aceasta a forumului e pentru a suferi, nimic altceva. daca l-ai fi postat pe forumul guildei voastre nu se lega nimeni de voi.)

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
manysh

[The Game]

(since 16-09-2019 15:54)

Votes: 45

Post Posted: 19-05-2014, 23:12:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:

iar trebuie sa dau explicatii....bine ma de acuma inainte o sa fac video cand toata lumea stie ca e video,sa dea dps toti blana,sa fie totul perfect,sa arate toata lumea bine la video sa fie fashion etc dnd brb...si atunci tot gaseati ceva de comentat vorba lu rahun - asa e romanul nu ii convine nimic...cum am spus si ma repet,va place sa comentati maxim ...nu iti place nu te uiti e simplu,dar de uitat toti se uita dc? pt ca e singurul video cu toti bossi si e facut sa se vada scripturile,exploiturile,etc si pt ca asa am vrut eu sa sufar maxim !!!! " viata mea e sa sufar de dps " -) cand vine cineva sa comenteze ceva calumea o sa il ascult frumos,dar suferintele astea ce le aveti voi degeaba e aiurea si penibil pacat de voi sincer...inteleg noi astia care jucam mage avem o suferinta a noastra,dar voi?! voi ciocu mic si joc de glezne ! va da bonus dkp ca sunteti impresari la video asta asa-i? - -)

ultimul meu post aici puteti sa injurati puteti sa ziceti ce vreti parerea voastra egal cu 0 -

"Prea mulþi oameni supraestimeazã ceea ce nu sunt ºi subestimeazã ceea ce sunt!"

Last edited by manysh on 19-05-2014, 23:14:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 19-05-2014, 23:12:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricat de multe comentarii de copil frustrat ai avea, Many, chiar esti un jucator slab.
Radeai de faptul ca rad toti ca ai irosit 1.7 secunde, insa chiar pot face o diferenta, sa nu mai spunem ca daca nu aplici bomba instant, poti casta pyro si mai devreme din moment ce are travel time.

Twitch
Vand wow gametime

Last edited by Barnie on 19-05-2014, 23:29:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

(since 23-06-2016 16:49)

Votes: 30

Post Posted: 19-05-2014, 23:23:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barnie wrote:
Oricat de multe comentarii de copil frustrat ai ave, Many, chiar esti un jucator slab.
Radeai de faptul ca rad toti ca ai irosit 1.7 secunde, insa chiar pot face o diferenta, sa nu mai spunem ca daca nu aplici bomba instant, poti casta pyro si mai devreme din moment ce are travel time.

Gramatica cu Vol'jin in baldachin , aplica la o scoala calumea si lasa aplicatul bombelor -)

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 19-05-2014, 23:27:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Calarasu wrote:
Barnie wrote:
Oricat de multe comentarii de copil frustrat ai ave, Many, chiar esti un jucator slab.

Gramatica cu Vol'jin in baldachin , aplica la o scoala calumea si lasa aplicatul bombelor -)

Multumesc sempai de aceasta lectie, acum stiu cum pot fi o persoana mai buna. Mai ales cu poezia, te descurci -

Oricum, faptul ca ai sarit in ajutorul unui membru al guildei e mai important decat ca ai incercat sa te faci auzit prin nimicuri.

Twitch
Vand wow gametime

Last edited by Barnie on 19-05-2014, 23:33:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 19-05-2014, 23:30:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce spamezi living bomb-ul?Lasa-l si tu sa explodeze si o sa vezi ca da ceva damage in plus si daca alergi si ai cd pe blink si fire blast,spameaza scorchul,nu living bombul.

0 0

Back to top
manysh

[The Game]

(since 16-09-2019 15:54)

Votes: 45

Post Posted: 19-05-2014, 23:31:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
De ce spamezi living bomb-ul?Lasa-l si tu sa explodeze si o sa vezi ca da ceva damage in plus si daca alergi si ai cd pe blink si fire blast,spameaza scorchul,nu living bombul.

singurul care a vazut ceva calumea.gg -

"Prea mulþi oameni supraestimeazã ceea ce nu sunt ºi subestimeazã ceea ce sunt!"

0 0

Back to top
rikymaru94

[:: A leGenD AlivE::]

(since 10-12-2019 12:35)

Votes: 69

Post Posted: 19-05-2014, 23:51:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:
I-auzi ba magge, cica te cara staffu de la hagara -
cred ca si cunningu' ala te cara la dps, daca nu donai pentru el te luau healerii pe recount

doamne ba mie mi-ar fi rusine sa postez un video ca asta pe forum. warrii care dau 33 si 38k la morhcok cu bossii stackati... ce sa zic, gg -
also mi-a placut silence-ul ala pe care ti l-ai luat in bot la warmaster, foarte bine stii scriptul -)

nu vreau sa instig la conflicte dar va rog nu mai postati filmulete pe forum pentru suferinta, fiindca n-aveti cu ce sa suferiti
(si da, singurul motiv pentru care ai posta filmuletul cu raidul de 25h al guildei tale in sectiunea aceasta a forumului e pentru a suferi, nimic altceva. daca l-ai fi postat pe forumul guildei voastre nu se lega nimeni de voi.)

Si mie imi mie rusine cu videoul si cu dpsu ala penibil ,cred ca totusi ca e scuzabil avand in vedere ca fost filmat fara sa se anunte iar daca many a postat acel video ca sa sufere inseamna ca era stricat la cap .
De fapt nuj dc drk å-a postat poate doar sa se laude el cu burstul ala.
Si in legatura cu dpsu lu magae ala,nu vreau sa ii iau din merite dar se pare ca de fiecare data cand posteaza cv trebuie sa faca referire la dpsul lui de la warmaster si cum l-a dat fara donata.
Orice mag care isi cunoaste cat de cat clasa stie ca pt mag e la fel de importanta compozitia raidului ca si gearu.
Adk daca in raid ai: shaman elem,hunter bm druid balance ,mage arcane si lock care sa dea dark intent tre sa fi retardat sa nu scoti 55k minimum la warmarster chiar si fara donata .

""Îmi cunosc limitele. Dar pur ºi simplu le ignor."

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-05-2014, 00:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:
mai ales enteyjin -

tu nu mai cauta suferinta cu mine ca nu esti in stare sa tii un regrowth pe tine.
Multumeste-le celor care au muncit la strategiile pe care le folositi acum. Poate daca n-aveam treaba irl jucam si eu wow.
ps: ceea ce vroia rahun sa zica e ca daca ai raidul slab normal ca se afrima cineva in exces fata de altii

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Magge
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2015 21:21)

Votes: 20

Post Posted: 20-05-2014, 00:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rikymaru94 wrote:
Si in legatura cu dpsu lu magae ala,nu vreau sa ii iau din merite dar se pare ca de fiecare data cand posteaza cv trebuie sa faca referire la dpsul lui de la warmaster si cum l-a dat fara donata.
Orice mag care isi cunoaste cat de cat clasa stie ca pt mag e la fel de importanta compozitia raidului ca si gearu.
Adk daca in raid ai: shaman elem,hunter bm druid balance ,mage arcane si lock care sa dea dark intent tre sa fi retardat sa nu scoti 55k minimum la warmarster chiar si fara donata .

Ceea ce fac eu pe forumul asta e doar caterinca, sunt serios doar in aplicatiile de la recrutari probabil. Cine ma cunoaste stie ca imi place sa provoc si ca niciodata nu spun ce gandesc cu adevarat.
Intr-adevar sufar si mi-am luat lumea in cap cu dps de la warmaster...Si nu numai, tu poate doar de asta stii ca sufar. Am si alte exemple, dar nu obisnuiesc sa fac printuri, stiu cei din guilda ce si cum. Dar macar am motive sa sufar. (Daca si asta se va interpreta cuvant cu cuvant...- )
Totusi...din clasele pe care le-ai enumerat, noi aveam la acel raid elemental, iar voi nu...in rest aveti si voi restul de clase. Totusi 4% SP in plus nu face diferenta dintre 33k cat a terminat baiatu' si cat au terminat alti magi prin alte guilde cu acelasi gear ca el. Nu ma mai dau exemplu pe mine ca aveam 63k cand a plecat Goriona de pe barca -. Dar asta nu e vina mea ca unii isi pot crea un raid asa cum trebuie, iar altii baga 5 warriori, 4 magi si va vaitati ca lipseste nu stiu ce buff.
Deja s-a facut prea mult off topic, de data asta insa nu am mai facut nicio aluzie, nicio jignire, sper sa nu primesc vreun warn. E ultimul meu post aici. Se pare ca unii nu au inteles ca ma inteleg super cu unii din Ascension care au Main Chare in H.KP (se stiu ei) si ca faceam totul in gluma, iar acele persoane iau totul mult prea personal si se agita intr-un amarat de joc.

Many, joci bine frate, dps de la Warmaster este asa de slab din cauza tacticii folosite. Tu faceai ture sa omori un ochi indepartat, apoi sa faci bounce, am vazut asta. Am inteles ca ai facut un video ca asa aveai tu chef, fara sa demonstrezi nimic. Raidul nu a avut componenta potrivita pentru tine. Ti-ar fi trebuit Focus Magic, Dark Intent, Power Infusion la CD, tricks de rogue, shaman elemental plus cateva exploituri pe care ceilalti magi le folosesc, dar tu nu ca esti baiat cuminte si de treaba.

I should not be woken, I'm the walking dead but I'm just a talking head, a zombie floating
But I got your mom deep throating

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 20-05-2014, 00:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasati flame aici ba ! IA FIECARE PE TREABA LUI.

Magaie a venit aici cu caterinca, many tu l'ai luat in serios desi ti'am spus explicit ca omu e super baietas si nu vine cu flame ci doar la caterinca.Nu va mai certati ca nu e cazul, serios!
@Snopy: sper ca ai citit pe privat.
Restul care ati comentat aici, da e de inteles, dar esentialul este ca oamenii au postat un video cu full run ds 25h.Cu toate probleme care le are guilda si lipsa playerilor de pe freakz, atat hoarda cat si alianta, au reusit un 25h full run.Nu vad dc veniti toti lesinati din guildele TOP in care va credeti, si aici fac referire la ultimii prosti pe care ii stie tot sv, nu trebuie sa dau nume, ca sa suferiti la oamenii astia din Ascension unde fac raiduri cum pot si ei, sunt de mult acolo fac caterinca..se distreaza...asta e, nu toti fac speed run ds sau cu oameni de minim 40k dps.

Hai bahtalo, lasati dq flame ca am 3 warnuri deja.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(since 23-01-2025 21:33)

Votes: 770

Post Posted: 20-05-2014, 01:02:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:

Hai bahtalo, lasati dq flame ca am 3 warnuri deja.

-))))))))

0 0

Back to top
Keishaxx
[Banned user]

Banned

(since 17-06-2014 17:48)

Votes: 6

Post Posted: 20-05-2014, 01:21:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti niste mobi ce suferiti cu o rotatie de dps, jenant..

0 0

Back to top
tynir22

[The Rock'n'rolla]

(since 30-05-2024 06:24)

Votes: 23

Post Posted: 20-05-2014, 08:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

manysh wrote:

ultimul meu post aici puteti sa injurati puteti sa ziceti ce vreti parerea voastra egal cu 0 -

Daca este egala cu 0 atunci 1. De ce postezi aici? si 2. De ce raspunzi "provocarilor"?

Weak...

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-05-2014, 08:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pot vedea video...il poti face disponibil si pentru alte tari?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 02-03-2025, 00:31:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x