User
Pass
2FA

Cross-faction battlegrounds?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts

Yes
61%
 61%  [ 511 ]
No
38%
 38%  [ 318 ]
Total Votes : 829

Author Message60165
Overdozze
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 25-06-2014, 18:14:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
+1 pt ideee desi nu e chiar blizzlike.

In sfarsit un membru hkp cu capul scos din dos.

Te iubesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 25-06-2014, 18:22:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cross-faction battlegrounds ? Parerea mea e ca jocul isi va pierde tot farmecul in legatura cu PvP-ul @BattleGrounds. Am observat ca alianta nu prea da join in RBG, posibil pentru ca sunt in numar mult mai mic decat hoarda, din pacate nu exista un faction balance. Mai bine ati incerca sa dati drumul la faction transfer numai de la Hoarda la Alianta pentru o scurta perioada de timp si pentru mai putine vote points, poate asa se va echilibra numarul playerilor care dau join la RBG. In acelas timp va puteti gandi la un Cross-Realm battlegrounds.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-06-2014, 18:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
Cross-faction battlegrounds ? Parerea mea e ca jocul isi va pierde tot farmecul in legatura cu PvP-ul @BattleGrounds. Am observat ca alianta nu prea da join in RBG, posibil pentru ca sunt in numar mult mai mic decat hoarda, din pacate nu exista un faction balance. Mai bine ati incerca sa dati drumul la faction transfer numai de la Hoarda la Alianta pentru o scurta perioada de timp si pentru mai putine vote points, poate asa se va echilibra numarul playerilor care dau join la RBG. In acelas timp va puteti gandi la un Cross-Realm battlegrounds.

clar nu asta, dacã se face așa ceva ori toți PVP-iștii ce au mai rãmas la Horde se transferã la ally ori toți PVE-iștii rãmași la ally vor veni la horde.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
hesgaroth22

[Mentally Stable]

(since 25-06-2014 22:22)

Votes: 11

Post Posted: 25-06-2014, 18:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

krayz_reloaded wrote:
hesgaroth22 wrote:
Cei care au votat PRO pentru asa ceva,nu stiu ce au in cap.Aici e toata esenta jocului.Alliance vs Horde sau Viceversa.Eu si pun pariu ca multi altii,nu vreau sa fac bg-uri de exemplu cu cei de la Horde.Si sunt sigur ca sunt multi hordaci care gandesc la fel in privinta noastra.Sa nu mai spun ca nu e blizzlike.Ajungem Fun Server sau ce se intampla?Sa nu mai spun ca mereu a existat o oarecare competitie gen "Who's the best Faction".Asta face jocul asta sa fie frumos.Vrei sa faci bg-uri cu alianta,la alianta...te duci la reiffeisen,donezi si joci la Alianta.Sau viceversa.Just saying,BAD IDEA,parerea mea.Freakz e cunoscut pentru faptul ca are scripturi cat mai apropiate de blizz,ca are totul cat mai apropiat de blizz.THIS IS NOT BLIZZ

1. Nu are cum dracu sa existe competitie in ceva ce nu ai cum dracu sa faci competitie (BG-URI = GRIND HONOR GEAR)..... voi cu competitia voastra nu va vad in topuri la arena sau sa va vad ca faceti 3v3. NICI MACAR UNU
2. NU A VS H face jocu frumos.... competitia intre persoane o face, NU INTRE FACTIUNI. nu te vad ca comentezi ca ai voie sa iti faci caractere in ambele tabere(pe blizz - cacam'as pe blizzul tau ca o tii intr'una cu el nu ai voie)
3 cat timp nu ai cum dracu sa combati primu argument perfect logic nu mai comentati atata ca voi sunteti cam || cu ce se intampla acu, voi jucati cu tovarasi faceti partyuri premaduri etc. ma cam doare in cot de premade-uri. Trebuie sa fie ok si pentru cei care dau solo ca nu vreau 3 ore pe zi sa imi macin nervii ca dau de niste tampiti care la full gear cata fac bguri....

Ca sa-ti explic si tie.Joc jocul asta de 8 ani de zile.Si nu ma vezi in premade-uri,ma vezi mai mereu Solo.intelegi tu?Jocul asta se joaca din placerea de a-l juca,unii dintre noi jucam de foarte mult timp.Si eu cred ca o schimbare ca asta nu este benefica.La fel ideea cu Cross Faction RDF mi se pare una nu prea buna.De ce?
1.Pai,cand o sa te trezesti in bg cu 6 Hordaci de 90k hp,o sa injuri si-o sa zici "sa fac ceva pe freakz".
2.Cand o sa faci bg-uri cu oamenii care te farmeaza in tol barad,care o sa-ti sufere pe bg chat,care o sa te injure,care o sa-ti spuna ca esti un aliac de *****,nu o sa-ti convina si din nou...o sa spui "fac ceva pe schimbarea asta".
3.Cand o sa vrei sa faci un achievement si nu vei fi lasat de "horzisorii tai dragi",nu o sa-ti convina.
4.Sa nu mai spun ca implementandu-se aceasta optiune de a juca cu playeri de la ambele factiuni,o sa se faca Wintrade pe rupere,o sa se faca achievement trade pe rupere,o sa se faca farm pe rupere si-o sa-l vezi pe coechipierul tau Hordac Healer cum sta si se uita la tine cum mori.
5.Da,Cross Realm:Sunt perfect de acord.Mi se pare o optiune foarte marfa.Cross Faction,o sa fie dezamagitor.Dar ramane la latitudinea lui Shockeru la urma urmei.
6.Si ca ultima nota observativa:Nu cred ca stai atat in Que,nu cred ca stai mai mult de doua minute in que.Hai pe bune acum ca s-a reparat lucrul asta.Cat despre,nu va vad in topuri.Am facut 2.6k la 2v2 sezonul trecut,inainte de reset.Am 63k Honorable Kills.ETC ETC.
Si ca intrebare:Daca vrei sa faci For the Alliance,ce faci?te duci sa-l bati pe Garrosh cu Hordacii dupa tine?Hai sa fim seriosi.Stiu ca nu poti,dar doar asa ca idee.Vrei sa joci la Horde,iti place acolo.Du-te si joaca.La fel Hordacii.Vor la Ally,30 de ron cred ca are toata lumea.Take care

0 0

Back to top
darkinio56

[Dau Bine Salut Pa Pa]

(since 06-08-2020 22:33)

Votes: 13

Post Posted: 25-06-2014, 18:30:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
darkinio56 wrote:
Si cand se da verdictul ? -

Yes
62%
62% [ 365 ]
No
37%
37% [ 220 ]

Nu e cam clar?Cand pica numai AV,"Frateeeeeee pica numai av" stau jumate de an in que" cand nu era lumea in QUE "Frateeeeeee stau cu zilele in que" Acuma ca se doreste sa nu mai stai atat timp,pac vine domnul X si tipa si urla ,ca ce? Ca e strigator la CER.Give it a break.

Is curios daca era intrebarea "Doriti ca Exodus sa se uneasca cu Genesis,astfel se va vorbii doar limba engleza @ global " Cum se vota repede NU.

@Overdozze-Sunt avatanje si dezavantaje la fiecare idee...ce pot sa zic:)

Ma refeream, cand o sa se bage in practica cross-fights?

0 0

Back to top
hesgaroth22

[Mentally Stable]

(since 25-06-2014 22:22)

Votes: 11

Post Posted: 25-06-2014, 18:39:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si apropo de sistemul de vot.E doar parerea mea,consider ca acest lucru e aplicabil in conditia in care mai bine de 90% din populatia serverului doreste aceasta schimbare.Nu cand aproape 40% nu o vrea.

0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 25-06-2014, 18:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
justyn17x wrote:

clar nu asta, dacã se face așa ceva ori toți PVP-iștii ce au mai rãmas la Horde se transferã la ally ori toți PVE-iștii rãmași la ally vor veni la horde.

Watchers un guild de pvp de la noi s-a dus recent la horde.Argumentul tau e invalid.

0 0

Back to top
Itsrah

[Mentally Stable]

(since 09-07-2014 04:33)

Votes: 1

Post Posted: 25-06-2014, 18:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 pt ideea Cross-faction battlegrounds
0 0

Back to top
nazzgull

[Mentally Stable]

(since 21-04-2016 19:38)

Votes: 7

Post Posted: 25-06-2014, 18:56:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nazzgull wrote:

@Zohl , the only problem I see with merging Exodus is that english ppl will be upset of the Romanian language. And from my perspective there is a solution: go international,make everyone speak english in World chat and allow romanian in /say or /party.And punish those who don't speak english.

bump.

0 0

Back to top
ravagex
[Banned user]

Banned

(since 25-06-2014 17:00)

Votes: 2

Post Posted: 25-06-2014, 18:58:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau atentie ( si ban )
0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 25-06-2014, 18:59:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am spus da... singurul dezavantaj (cred eu) este ca se vor incepe cu flameuri gen "uite un raton de la alianta/hoarda(dupa caz), alianta/hoarda suge... etc"
din partea copiilor de 12 ani... in rest mi se pare o idee ok

0 0

Back to top
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 25-06-2014, 19:04:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hesgaroth22 wrote:
krayz_reloaded wrote:
hesgaroth22 wrote:
Cei care au votat PRO pentru asa ceva,nu stiu ce au in cap.Aici e toata esenta jocului.Alliance vs Horde sau Viceversa.Eu si pun pariu ca multi altii,nu vreau sa fac bg-uri de exemplu cu cei de la Horde.Si sunt sigur ca sunt multi hordaci care gandesc la fel in privinta noastra.Sa nu mai spun ca nu e blizzlike.Ajungem Fun Server sau ce se intampla?Sa nu mai spun ca mereu a existat o oarecare competitie gen "Who's the best Faction".Asta face jocul asta sa fie frumos.Vrei sa faci bg-uri cu alianta,la alianta...te duci la reiffeisen,donezi si joci la Alianta.Sau viceversa.Just saying,BAD IDEA,parerea mea.Freakz e cunoscut pentru faptul ca are scripturi cat mai apropiate de blizz,ca are totul cat mai apropiat de blizz.THIS IS NOT BLIZZ

1. Nu are cum dracu sa existe competitie in ceva ce nu ai cum dracu sa faci competitie (BG-URI = GRIND HONOR GEAR)..... voi cu competitia voastra nu va vad in topuri la arena sau sa va vad ca faceti 3v3. NICI MACAR UNU
2. NU A VS H face jocu frumos.... competitia intre persoane o face, NU INTRE FACTIUNI. nu te vad ca comentezi ca ai voie sa iti faci caractere in ambele tabere(pe blizz - cacam'as pe blizzul tau ca o tii intr'una cu el nu ai voie)
3 cat timp nu ai cum dracu sa combati primu argument perfect logic nu mai comentati atata ca voi sunteti cam || cu ce se intampla acu, voi jucati cu tovarasi faceti partyuri premaduri etc. ma cam doare in cot de premade-uri. Trebuie sa fie ok si pentru cei care dau solo ca nu vreau 3 ore pe zi sa imi macin nervii ca dau de niste tampiti care la full gear cata fac bguri....

Ca sa-ti explic si tie.Joc jocul asta de 8 ani de zile.Si nu ma vezi in premade-uri,ma vezi mai mereu Solo.intelegi tu?Jocul asta se joaca din placerea de a-l juca,unii dintre noi jucam de foarte mult timp.Si eu cred ca o schimbare ca asta nu este benefica.La fel ideea cu Cross Faction RDF mi se pare una nu prea buna.De ce?
1.Pai,cand o sa te trezesti in bg cu 6 Hordaci de 90k hp,o sa injuri si-o sa zici "sa fac ceva pe freakz".
2.Cand o sa faci bg-uri cu oamenii care te farmeaza in tol barad,care o sa-ti sufere pe bg chat,care o sa te injure,care o sa-ti spuna ca esti un aliac de *****,nu o sa-ti convina si din nou...o sa spui "fac ceva pe schimbarea asta".
3.Cand o sa vrei sa faci un achievement si nu vei fi lasat de "horzisorii tai dragi",nu o sa-ti convina.
4.Sa nu mai spun ca implementandu-se aceasta optiune de a juca cu playeri de la ambele factiuni,o sa se faca Wintrade pe rupere,o sa se faca achievement trade pe rupere,o sa se faca farm pe rupere si-o sa-l vezi pe coechipierul tau Hordac Healer cum sta si se uita la tine cum mori.
5.Da,Cross Realm:Sunt perfect de acord.Mi se pare o optiune foarte marfa.Cross Faction,o sa fie dezamagitor.Dar ramane la latitudinea lui Shockeru la urma urmei.
6.Si ca ultima nota observativa:Nu cred ca stai atat in Que,nu cred ca stai mai mult de doua minute in que.Hai pe bune acum ca s-a reparat lucrul asta.Cat despre,nu va vad in topuri.Am facut 2.6k la 2v2 sezonul trecut,inainte de reset.Am 63k Honorable Kills.ETC ETC.
Si ca intrebare:Daca vrei sa faci For the Alliance,ce faci?te duci sa-l bati pe Garrosh cu Hordacii dupa tine?Hai sa fim seriosi.Stiu ca nu poti,dar doar asa ca idee.Vrei sa joci la Horde,iti place acolo.Du-te si joaca.La fel Hordacii.Vor la Ally,30 de ron cred ca are toata lumea.Take care

argumentul numarul 1 este total inapt.... gasesti dezbracati in ambele parti SI CUM SPUNEAM ASTA E IDEEA SA II GASESTI DEZBRACATI PT CA NU ARE SENS SA FACI BGURI LA FULL GEAR
argumentul nr 2: ai cumva 8 ani?? EXISTA IGNORE la fel cum eu ignor chatul si toti cretinii si inaptii ce se trezesc sa vorbeasca pe bg chat asa poti face si tu
argumentul 3: care achiv nu poti sa NU il faci (exceptand for the alliance / for the horde- care oricum e sunt 2 achivuri tampite pt pvp-isti)
argumentul 4: WINTRADE vorbesti cand exista competitie; BG = HONOR GEAR GRIND ATAT SI NIMIC MAI MULT VREI COMPETITIE DUTE FA 3v3
argumentul 5: ai idee catusi de putin despre servere in general si virtualizari?? daca da insmeana ca esti tembel si ca e foarte greu de implementat mai ales de unul singur pt ca din cate imi amintesc nexflame este script dev nu inginer IT, singuru care lucreaza cu serveru in sine e poate doar shokeru
argumentul 6 am stat aseara 30 de minute cu inca 2 din guilda sa ne bage in AB; cat despre for the aliance vezi mai sus.

CONCLUZIE: NU prea ai ce dracu sa comentezi ep aicea

0 0

Back to top
T@m@r@

[Mentally Stable]

(since 28-01-2021 17:40)

Votes: 16

Post Posted: 25-06-2014, 19:05:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hdlucian wrote:
E o idee buna, dar strica esenta jocului. Zic eu.

Chiar asa -

0 0

Back to top
Alexu.

[Mentally Stable]

(since 03-09-2014 13:52)

Votes: 1

Post Posted: 25-06-2014, 19:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este adecvat atunci unde ar mai fi esenta H-A dak se fac ambele...
0 0

Back to top
Desteptul

[Mentally Stable]

(since 04-11-2015 16:49)

Votes: 6

Post Posted: 25-06-2014, 19:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea me este ca faza asta e cea mai idioata idee. Pe bune acum eu merg in bgs ca sa nenorocesc hoarda sau ce sa fac? Daca se mai baga si prostia asta Freakz-u se v-a strica cu totu, pe langa ca e praf deja. Eu mai joc doar pt ca am donat atata si pana mea......Mie mi se pare o idee proasta si treaba cu rdf si cu raidurile. Sa faca Blizzard-u atunci o singura factiune si gata. Cea mai geniala idee ar intr-adevar unirea celor 2 realmuri. E o idee super.

I am not the best...I am a GOD.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 08 July 2014 00:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Next    

The time now is 11-01-2025, 01:43:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x