User
Pass
2FA

Cross-faction battlegrounds?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 28, 29, 30  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts

Cross-faction battlegrounds?
Yes
61%
 61%  [ 511 ]
No
38%
 38%  [ 318 ]
Total Votes : 829

Author Message59892
blackknight1234

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-12-2014 07:35)

Votes: 4

Post Posted: 28-06-2014, 07:42:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este o idee foarte proasta. Dupa ce se va baga tampenia asta eu mi-am luat bagajele si am plecat de pe serverul asta praf. Pana acum aveam respect fata de Shocker si restul GMs. Dar cu faza asta mi-am pierdut tot respectul fata de toti. Bafta!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
blades

[Mentally Stable]

(since 14-04-2015 09:54)

Votes: 3

Post Posted: 28-06-2014, 08:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Sterge mizeria ai de post pe care ai facut-o ca nu ai inteles nimic din ce-am vr sa spun
Esti prost mai citeste odata de data asta "NU TE GRABI"

"In sfarsit ti-ai enuntat si tu parerea care e similara celor 23 de pagini de wall texts ca nu e bine sa bage Cross-faction BG's."
Nu mi-am spus parerea doar am facut un rezumat la ce sa scris pana acum in topic,NU AI INTELES NIMIC

Deci ia-o de la cap - vb vine ,sterge mizeria aia de replay mai gandeste 1 ora "dar bn" la cum ar trb sa mearga si ce am scris eu acolo si dupa vino sa vedem daca inca mai ai acesi parere -" Lifefrostwing PM

Frate aici Shockeru a cerut pareri constructive,nu rezumatul unei chestii pe care a dedus-o pana acum.Stim cu totii ce s-a scris pana acum nu era necesar sa vii tu sa le scrii din nou.TU NU AI INTELES NIMIC CA ESTI OFF-TOPIC aici.

Dai private message?Era greu sa te "contrazici" pe forum?Ce am citit la tine am citit in 23 de previous pages.Asa ca nu mai e nevoie sa citesc din nou.

0 0

Back to top
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 28-06-2014, 08:56:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blackknight1234 wrote:
Este o idee foarte proasta. Dupa ce se va baga tampenia asta eu mi-am luat bagajele si am plecat de pe serverul asta praf. Pana acum aveam respect fata de Shocker si restul GMs. Dar cu faza asta mi-am pierdut tot respectul fata de toti. Bafta!

CY@

0 0

Back to top
blades

[Mentally Stable]

(since 14-04-2015 09:54)

Post Posted: 28-06-2014, 09:43:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
cei care sunt impotriva ori nu inteleg situatia actuala a jocului, ori sunt gica contra, ori traiesc in wotlk. Bah, BG-urile nu mai sunt ce erau odata. Intra lumea in cucul gol sa farmeze ruthless, full ruthless, lvl up another and repeat. N-am mai vazut de luni bune un BG comeback. Daca vad ca iau bataie pur si simplu se resemneaza, injura, sau fac aceeasi chestie pana se termina bg-ul.

achievs gratis? alea oricum le faci, plus ca nu conteaza achievurile la gameplay. Dar 40-2 queue chiar conteaza. Lore? cui ii mai pasa de lore? Ti se face scarba daca esti hordac si vrei sa joci PVP. Mi-am facut si eu un pala holy pe exodus la hoarda, ca na, sa joc si eu BG-uri cu el. Full cata, simt ca dau heal la training dummies cand joc pe el.

Ar fi o treaba sa puneti chestia asta pe exodus only, de teste, sa vedem cum ar fi, dupa sa cereti parerea.

Cei care-s impotriva sunt aia care vor "blizz-like"desi ei curata content de 378-397 in gear de 410+ ilvl "capatat cinstit" fata de cei care fac acelasi content in mod progresiv.
Tot astia fac premades tot timpul si le e frica ca se va trezi un under-geared ally in team-ul lor.
Tot astia cer merge intre realms cand stiu ca pe exodus skill-cap pvp e mai low decat genesis,unde lor le vine usor sa-i casapeasca ca doar nah premades.

0 0

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 28-06-2014, 11:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A blue post after so many useless pages, where only 2-3 ideas are useful, would be nice to see.

@ Zohlomg Also, you could start a topic about a realm merge, what are your thoughts, are there any hardware issues, database issues etc and see how people react on such a thing before you end up taking the decision. Communication is the key.

0 0

Back to top
InsanePain

[Mentally Stable]

(since 07-07-2014 19:56)

Votes: 1

Post Posted: 28-06-2014, 11:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blades wrote:
Kinook wrote:
cei care sunt impotriva ori nu inteleg situatia actuala a jocului, ori sunt gica contra, ori traiesc in wotlk. Bah, BG-urile nu mai sunt ce erau odata. Intra lumea in cucul gol sa farmeze ruthless, full ruthless, lvl up another and repeat. N-am mai vazut de luni bune un BG comeback. Daca vad ca iau bataie pur si simplu se resemneaza, injura, sau fac aceeasi chestie pana se termina bg-ul.

achievs gratis? alea oricum le faci, plus ca nu conteaza achievurile la gameplay. Dar 40-2 queue chiar conteaza. Lore? cui ii mai pasa de lore? Ti se face scarba daca esti hordac si vrei sa joci PVP. Mi-am facut si eu un pala holy pe exodus la hoarda, ca na, sa joc si eu BG-uri cu el. Full cata, simt ca dau heal la training dummies cand joc pe el.

Ar fi o treaba sa puneti chestia asta pe exodus only, de teste, sa vedem cum ar fi, dupa sa cereti parerea.

Cei care-s impotriva sunt aia care vor "blizz-like"desi ei curata content de 378-397 in gear de 410+ ilvl "capatat cinstit" fata de cei care fac acelasi content in mod progresiv.
Tot astia fac premades tot timpul si le e frica ca se va trezi un under-geared ally in team-ul lor.
Tot astia cer merge intre realms cand stiu ca pe exodus skill-cap pvp e mai low decat genesis,unde lor le vine usor sa-i casapeasca ca doar nah premades.

Dude ambele factiuni "sufera" de low-geared players...
Mi-a luat o saptamana sa fac ruthless la un char acum cateva luni, saptamana asta insa a mers super si in 2-3 zile de "casual" pvp am facut full set inafara de arma si trinket pe un alt char...
Que time? Nu e o problema mare, mai mult de 10 minute nu am asteptat niciodata sincer (poate la 4 dimineata)...
Adevarat a fost reparat achivul "Wreking Ball" si am facut premade si cu char full cataclysmic dar nu nu am stat la farmat dupa ce am facut achivul...
Concluzia e ca uneori Ally nenoroceste in bg, alteori Hoarda.
Crossfaction Bg nu ma deranjeaza pe mine personal cu nimic chit ca nu am nici un char la ally si nici nu vreau sa-mi fac vreodata, For the Horde, yeah sure pana la urma e un joc si gata, daca chiar ajuta la echilibrare nu prea vad vre-un lucru atat de rau in asta.
PS: N-am jucat niciodata pe retail din pacate, dar din cate am auzit acolo e un fel de minimum de gear sa zicem asa, adica cei low-gear sa ii bage cu low-gear si cei cu gear mare, well ai prins idea, of course asta nu e posibil pe freakz din cauza ca nu e populatie de retail, sa uneasca realmuriile, si asta suna bine, si probabil ar face sa fie numarul de jucatori suficient pentru ce am zis mai sus...
(Mai ramane partea cu premadeuriile. ex: 4 low-gear si unul full cata, pe acesta l-ar baga impreuna cu cei low gear, s-ar distra el dar totusi e un singur om,
ex2: 4 full cata si unul low-gear, pe acesta l-ar baga impreuna cu cei cu ilvl mare, inafara sa fie fugarit nu ajuta cu nimic...

"In the land of the killers, a sinner`s mind is a sanctum."
0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 28-06-2014, 12:05:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

InsanePain wrote:
N-am jucat niciodata pe retail din pacate, dar din cate am auzit acolo e un fel de minimum de gear sa zicem asa, adica cei low-gear sa ii bage cu low-gear

Nu exista.Singura metoda de balans pe care blizz a bagat-o a fost sa dai queue ca specific role astfel inact un battleground sa aibe 2 healer 1 tank si 7 dps.Metoda incredibil de usor de exploatat.Chiar eu am exploatat-o si ma bagam ca dps desi eram DISC priest.Therefore eram 3 vs 2 healer.Daca nu ati pasit vreodata pe retail nu mai discutati despre el.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-06-2014, 12:26:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Overdozze wrote:
InsanePain wrote:
N-am jucat niciodata pe retail din pacate, dar din cate am auzit acolo e un fel de minimum de gear sa zicem asa, adica cei low-gear sa ii bage cu low-gear

Nu exista.Singura metoda de balans pe care blizz a bagat-o a fost sa dai queue ca specific role astfel inact un battleground sa aibe 2 healer 1 tank si 7 dps.Metoda incredibil de usor de exploatat.Chiar eu am exploatat-o si ma bagam ca dps desi eram DISC priest.Therefore eram 3 vs 2 healer.Daca nu ati pasit vreodata pe retail nu mai discutati despre el.

la bg nu exista, la dungeons exista

0 0

Back to top
dceltare

[Mentally Stable]

(since 19-10-2015 23:06)

Post Posted: 28-06-2014, 13:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In general, sistemu' de que pe blizz e ca tu, ca player cand dai join te baga intr-o "coada". Un bg (De ex WsG) incepe cand exista un numar minim de playeri in que la ambele factiuni (Adica 8 pt WsG). Asa e la orice battleground, cu cati mai multi playeri in que la ambele factiuni, cu atata mai repede intrii in bg.
Si dupaia cand intrii dupa 10-15 minute si vezi ca la tine in echipa sunt saraci deaia cu 320-360 ilvl care nici trinkete n-au pe ei iti pierzi cheful sa mai faci ceva. Chestia asta se intampla la ambele factiuni.
Probabil daca ar fi cross-faction bgs s-ar echilibra numarul saracilor in ambele side-uri.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 28-06-2014, 13:40:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:
Overdozze wrote:
InsanePain wrote:

http://imgur.com/Y2bfLIi

vorbim fara sa fi jucat pe blizz

0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-06-2014, 14:22:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:
Overdozze wrote:
InsanePain wrote:

http://i194.photobucket.com/albums/z46/Arthass_2007/WoWScrnShot_062814_151642_zpsec988cfd.jpg

Acum m-am logat la 3:15 sa-ti demonstrez tie, pve-ist de private, ca nu ai ce cauta cu replies pe topic asta.

Posturi unite automat, 28-06-2014, 15:22:11

Zohlomg wrote:
nseries wrote:
Overdozze wrote:
InsanePain wrote:

A editat SS sa nu-i vedem binds!!!!

0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-06-2014, 14:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

geani valoare mare wrote:
haideti cu totii sa ne fútem in cúr, cam asa suna crossfaction la rbg.

Suna tentant.

0 0

Back to top
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-06-2014, 14:35:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
nseries wrote:
Overdozze wrote:
InsanePain wrote:

la bg NU EXISTA MINIMUM DE GEAR, la dungeon EXISTA

http://i.imgur.com/5QyKoEo.jpg

Posturi unite automat, 28-06-2014, 15:35:07

Overdozze wrote:

Acum m-am logat la 3:15 sa-ti demonstrez tie, pve-ist de private, ca nu ai ce cauta cu replies pe topic asta.

acum m-am logat sa iti arat ca nu intelegi limba romana

0 0

Back to top
Pufarinaa

[Arch Druid]

(since 23-02-2023 22:39)

Votes: 37

Post Posted: 28-06-2014, 14:50:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edited, deforma pagina
0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-06-2014, 14:51:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sti atat de bine limba romana, te-ai exprimat atat de clar incat si eu si Zohl ti-am dat acelasi reply.Fugi d-aci!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 08 July 2014 00:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 28, 29, 30  Next    

The time now is 04-12-2024, 14:28:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x