User
Pass
2FA

Pareri Freakz * KsK (Posibil Wall)
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2077
Mastermind

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 24-07-2014, 20:43:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea sa va dati cu parerea la acest demo in care joaca KsK:
http://www.girlshare.ro/33796899.4

Ca sa nu influentez in niciun fel comentariile, am sa las topicul deschis o mica perioada iar eu am sa imi spun parerea la sfarsit, chiar daca am vazut demo deja.

Fi-ti obiectivi, dati exemple si descrieti cum ati ajuns la parerea pe care o aveti..

(Folositi playdemo nu viewdemo, cu viewdemo apare alt nume)

Looking back..

Last edited by Mastermind on 29-07-2014, 00:50:56; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
irina_irinuca

[Mentally Stable]

(since 25-10-2023 14:02)

Votes: 14

Post Posted: 24-07-2014, 21:15:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu una am urmarit demoul. e clar e un demo facut de un admin si ar trebui sa stie si acel admin, ca atunci cand face un demo ar trebui sa nu apese pe tab prea des.
legat de demo, tot timpu a mers cam pe aceeasi parte si acolo era destul de logic pe unde sunt teroristii. Daca esti atent la joc si vezi de unde arunca adversarii flashuri, bombe, de unde a fost ucis un ct, e destul de usor sa intuiesti unde sunt adversarii. Singura faza care mi s a parut putin ciudata e la final cand iese direct pe un terorist cum iese din tunel in stanga. Dar si acolo poate fi o explicatie, cum teroristii stiau doar sa campeze era clar ca ii gasesti dupa toate colturile. Probabil si eu as fi iesit tot asa pe acel jucator. In concluzie din punctul meu de vedere eu una zic ca nu e nici vorba de wall.

Problema care ar fi din punctul meu de vedere, e ca incepem sa nu mai avem incredere unii in altii. Ma refer la cei care suntem admini:) Atat am avut de spus.

0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

(since 28-08-2014 20:53)

Votes: 53

Post Posted: 24-07-2014, 21:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu o sa imi spun parerea despre demo pentru ca automat ar fi una in favoarea mea, asa ca va las pe voi sa spuneti. Eu doar voi explica fazele, deci ultima faza, cea cu rata e usor de explicat, cu o runda inainte, in acelasi loc il luasem pe gunner(ceva de genu) si au campat ceva timp si inainte tero acolo, era logic sa fie cam pe acolo ultimul, plus ca a facut pas -
btw.. am ajuns warlord intr`un an, ceea ce dupa mine inseamna ca am muncit foarte mult (parerea mea) crezi ca as da cu piciorul la munca asta pentru un avantaj ? nu. ar fi chiar jalnic ca la varsta mea sa joc cu coduri, nu am 10 ani sa joc cu d`astea sau cu cfguri de 3 kile. mi`ar fi rusine sa joc cu cod pe sv asta -
atat am avut de zis, o zi buna .

blood is life !

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 24-07-2014, 21:30:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie singura fazã ciudatã mi-a pãrut la început când l-a așteptat pe ãla sã iasã dupã zid (e posibil sã îl fi auzit, eu nu joc cu cãști). În rest eu zic cã nu are nimic. Cele douã colțuri sunt locurile unde tero apare iar apoi oricine știe cã majoritatea stau pe lângã zid sau dupã cutii. Și eu am pãțit sã îi iau prin zid la colțuri și în tunel de afarã. Încearcã sã nu mai dai tab de atâtea ori și sã schimbi jucãtorii așa repede cã îți face ochii praștie (fãrã supãrare master). Ceea ce pe mine mã deranjeazã e cã nu se iau mãsurii contra limbajului și se trece peste asta. Nu ar trebuie sã se ținã cont cã unul e ursi si altul e ghita.
0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-07-2014, 23:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am dat demo si la detinatorului serverului de mix din freakz.. raspunsul:

cs_toadervaly: Mie nu mi se pare Wall
cs_toadervaly: serios
cs_toadervaly is typing...
cs_toadervaly: dami link sa dau cu sub semnatu

blood is life !

0 0

Back to top
Aryan

[Mentally Stable]

(since 01-02-2015 16:04)

Votes: 8

Post Posted: 25-07-2014, 00:22:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E wall bai oameni buni, nu are rost sa zic faze pentru ca 80% din ele sunt de wall.Modul cum asteapta jucatorii, modul cum face prefire, cum nu se baga cand vede ca-s prea multi, cum se fereste de grenazi inainte sa se vada si fara sa se fi auzit.
Daca asta nu-i wall eu imi fac bagajelele si parasesc war3 ca nu o sa mai aiba rost.

EDIT: Ce mix ma nene, tu nici n-ai steam.Lasa-ma cu prietenii tai imaginari.

0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-07-2014, 00:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E sv de mix, e non-steam -
Nu trebuie sa renunti doar pt ca nu am wall, te credeam mai cu skill

blood is life !

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 25-07-2014, 06:27:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E wall clar, nu se aude nici un adversar.
Irina aici nu e vorba de intuitie e vorba ca ii stie mereu, ii asteapta
Phoenix daca nu joci la sunet nu are rost...
A vazut si danger demo'ul si a spus ca e wall.
Sa vina admini mai cu experienta, am sa va explic toate fazele mai tarziu cand ma pun la pc.

EDIT. Cum am spus uitati si fazele.
prima runda asteapta primul kill nu avea de unde sa il auda

a doua runda face prefire la cutie apoi dupa ce revine stie perfect cand iese acel tero fara sa il auda

a 3-a runda face prima data prefire inainte sa iasa tero si a 2-a oara tot prefire si la al 3-lea iese direct pe el. din nou nu este sunet

a 4-a runda il stie pe primul care iese pe sub el si pe cel cu polarul

runda 5 il stie pe ultimul, iese fix pe el

runda 6 il stie pe cel duck iese fix pe el si pe ultimul.

Si va rog sa fiti atenti si la tina, sunt si urme de norecoil, tinta nu sare mai deloc.

0 0

Back to top
irina_irinuca

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-07-2014, 07:33:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma faceti sa ma uit din nou la demo. am sa pun si castile.

0 0

Back to top
mSx

[Account disabled]

(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 25-07-2014, 07:45:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pei daca va uitati fara casti degeaba va uitati..serios acum

0 0

Back to top
irina_irinuca

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-07-2014, 08:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

intr adevar daca ar fi fost vorba de alt jucator, as fi spus clar ca e wall. dar totusi sper ca, ksk sa nu umble cu prostii, totusi sper sa nu ma dezamageasca, e urat daca ai folosit wall mai ales pe acest server. la multe din faze probabil asa as fi jucat si eu. nici harta nu ajuta foarte mult. atunci cand faci rush ct pe dust, te astepti sa fie oriunde si sa apara oricand. As tinde sa cred ca ai avea wall si ca aveai chef de putin misto, dar am sa ma abtin. Daca intr adevar ai avut ceva ksk cel mai bine ar fi sa recunosti din respect pentru noi. Cum sotul meu este politist si cum noi suntem ca niste politisti pe acest server, si cum eu una cred in bunatatea oamenilor sper totusi ca macar noi suntem corecti. KSK indiferent daca e de bine sau rau, spune adevarul. Stii ca atunci cand esti prins cu minciuna clar iti pierzi tot respectul celor din jur. Spune doar adevarul fara nici o explicatie daca ai folosit sau nu. Din respect pentru noi si ca sa nu mai pierdem timpul.

0 0

Back to top
barney

[-backstabber-]

(since 23-09-2020 07:10)

Votes: 12

Post Posted: 25-07-2014, 09:47:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca sa nu o dau pe istorie sa spun cum ajungi tu warlord intr-un an de zile, trec direct la subiect.

am oprit demo-ul inainte sa se termine. wall 100%
cele mai evidente faze de wall erau in tunel cand ieseai pe lungul de la tero, asa de bine ii vedeai ca nu ieseai pe ei pana nu aveai unghi bun pt frag si unghi mort in spate.
Nu cred ca mai are rost sa comentam toate fazele, cum ati facut-o voi( msx si pride) , comentarii fix pt jucatori ca irina( irinuco, nu am nimic personal cu tine, doar ca aici tre sa lasi baietii mari sa rezolve treaba)
cand l-ai luat pe ala in tunel,erai pe pod, ai stiut perfect sa tii butonu si sa ii dai cap, ai fost ipocrit , ca de obicei de altfel .
in concluzie, felicitari pride. Ksk, desi nu te suportam , faceai treaba buna, ai ajuns degeaba warlord, e timpul sa iti iei palarevedere.

20 tone de bere , 20 de kile de hash , 20 de mii de motive sa nu le lasi
20 de prieteni de 20 de ori mai multi bani , 20 de femei de 20 de ani
0 0

Back to top
timmy-

[war3.freakz.ro]

(since 01-02-2016 06:16)

Votes: 10

Post Posted: 25-07-2014, 10:54:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer va spun ca nu m-am uitat la tot demo-ul (am vazut primele 3 runde) si parerea mea e ca are wall. Sa nu se creada ca merg dupa "turma" am sa motivez si de ce. Stii aproape orice jucator de pe harta stii cand sa te feresti cand sa tragi si chiar unde sunt. Nu poti compara stilul tau de joc cu cel al lui lucian si el face aceleasi lucruri ca si tine, numai ca el se bazeaza mai mult pe intuitie/sunet nu pe wallhack/sunet.

0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-07-2014, 11:04:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa inteleg ca daca lucian iese pe un player, e intuitie, daca ies eu pe un player, e wall. penibil
irina, nu am jucat cu wall, daca o faceam imi bagam **** in el de sv si nu mai intram, nu mai raspundeam si aia era, nu recunosc nimic, am jucat curat si asa o sa joc.
poti zice brn, cum am ajuns eu warlord ?

blood is life !

0 0

Back to top
timmy-

[war3.freakz.ro]

(since 01-02-2016 06:16)

Votes: 10

Post Posted: 25-07-2014, 11:06:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa intelegi ca stilurile voastre de joc nu sunt comparabile.. Uitate cum joaca el si uitate cum joci tu cu wall.. Ti-am facut o comparatie nu am spus ca el joaca mai bine cu wall si tu mai slab. Doar ca la el se vede ceva skill cum misca de mouse cum alearga pe harta etc. iar la tine nu se vede decat wall.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 28 July 2014 16:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 07-02-2025, 16:17:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x