User
Pass
2FA

[REJECTED] [Mage][PvE][PvP] Gladiator Impact
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message6563
Nerd
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 05-08-2014, 00:30:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

10 procuri la rand? pana si din el insusi? 3 pe mine 3 pe partener si tot are procs de ne da immune draq?? Cat 90% i-ati pus sansa de proc? Sunt curios daca e cineva dispus sa caute o rezolvare pentru el.

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 05-08-2014, 00:32:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mi-ai dat PM cu chestii la care sa ma uit / ar putea fi frecate.
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2014, 01:07:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand :

http://forum.wow-freakz.com/FIXED-Mage-PvP-PvE-Hot-Streak-vs-Imp-Hot-Streak-t225456.html

Sigur e fixed? Daca te uiti in clipul anterior, magul ala are 35% crit sau chiar mai mult si mai mult de jumatate din procs le are din Hot streak. La critul ala , proc chanceul din hot streak trebuie sa fie infim.

Adica astea 2:

Cum testezi? Faci un mag iti dai 50% crit si daca iti procuie hot streak macar 1 data, inseamna ca nu e fixed.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2014, 01:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ah inca o chestie. Zice " Gives your damaging spells a 5/10% chance to reset the cooldown on Fire Blast and to cause the next Fire Blast you cast to stun the target for 2 sec and spread any Fire damage over time effects to nearby enemy targets within 12 yards." 10% sansa SPELLURILOR , nu hiturilor pe care le dai.

Pe freakz cu cat lovesti mai multe targete cu atata iti creste sansa de proc. Doar ce am dat pe dummyurile din elwynn 10 flamestrikes si mi-a procuit de 10 ori.

PS: Aparent e problema la toate talentele de genul, la toate clasele (doar ce am primit mana de 5 ori cu un flamestrike din talentul master of elements).

LE: Am dat 6 crits (intre noncrits, nici 1 dintre ele nu a fost dupa un alt crit) si am prins 5 procs de HS. Aparent sansa de proc la HS este retardat de mare.

La critul meu trebuia sa am undeva la 7% sansa de proc pentru Hot streak. Se observa cum am prins 3 procuri LA RAND, de hot streak (nici unu nu a fost de imp hot streak).

E clar ca Hot streak nu merge bine, la fel si impact. Cel mai probabil nici Hot streak nu se scaleaza invers proportional cu Imp hot streak/crit chance, degeaba ati scris fixed la topicul ala.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2014, 03:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edited / Zohl.

Ce trebuie sa faceti?

1. Sansa de proc pe fiecare crit sa se scaleze ca in graficele de mai sus, in functie de crit chanceul pe care il ai. OBVIOUS nu e ca acolo (la hot streak e undeva la 80% , in loc sa fie MAXIM 8% PE FIECARE CRIT in conditiile de crit favorabile , atunci cand ajungi la 25% crit).

2. Hot streak/Imp hot streak sa se scaleze invers proportional cu, crit chanceul.

3. Impact sa nu mai procuie de 2222222222222 ori cand spells lovesc mai mult de un target, also nici pe single target ma indoiesc ca sansa ar fi 10%.

Ca fapt divers, ceva sa sunstina ce am zis legat de aoe spells.
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2593041575

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2014, 15:59:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nazzgull wrote:
Honourless, e posibil ca acelas RNG sa se aplice si pentru Blazing Speed?
In caz ca te ataca mai multe targeturi sansa de proc a Blazing Speed sa devina 0 sau aproape de 0?

Nu cred. Acolo tooltipul zice clar 10% sansa cand esti lovit de un melee/range attack. Daca e ceva gresit, posibil sa fie sansa in sine sau sa procuie din ce nu trebuie.

LE: O intrebare. Tooltipul la Improved hot streak zice asa:

Any time you score 2 non-periodic critical strikes in a row with bla bla bla, ai pyro proc. Pe freakz daca dai un crit cu unu din spellurile alea si dupa dai 10 icelanceuri , fugi mananci, dai un evo, mai dai un cub, bei o bere cu prietenii s.a.m.d, dupa toate astea, daca dai iar crit cu unu din spellurile alea, iti intra pyro proc.

Asa trebuie sa mearga? intreb nu stiu, pentru mine partea aia cu IN A ROW , imi zice unu dupa altu.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 05-08-2014, 17:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca dai un crit si apoi doar fugi , mananci , dai un evo dai o l**a si apoi dai alt crit da tre sa dea proc de pyro .
Daca dai un crit si apoi dai 10 ice lance si apoi prinzi crit nu .

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 05-08-2014, 18:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:

Tocmai asta e si ideea,asa functioneaza atm; si asta e o problema relativ urata,pentru ca avantajeaza clasa groaznic.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 05-08-2014, 18:20:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz wrote:
soulkreep wrote:

Tocmai asta e si ideea,asa functioneaza atm; si asta e o problema relativ urata,pentru ca avantajeaza clasa groaznic.

unde ai vazut ma ca functioneaza asa?

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 05-08-2014, 19:04:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci a testat cineva T1 Hot Streak? Mai procuie la 50% crit? Un mag pvp fire joaca la 33% crit pt shatter, cu siguranta inca are T1 HS activ conform acelui grafic postat de milioane de ori.

Cat pentru improved hot streak, imi place ca ai omis sa postezi TOT TOOLTIPUL in care scrie clar *Any time you score 2 non-periodic critical strikes in a row with your Fireball, Frostfire Bolt, Scorch, Pyroblast, or Fire Blast spells, you have a 100% chance to trigger your Hot Streak effect.* Sunt specificate spellurile care afecteaza streak-ul, oricare alt spell nu va influenta counterul...nu stiu ce e asa greu de inteles.

Si pentru impact (luat de pe wiki):

*Impact has a chance to proc off each individual tick of Arcane Missiles and Blizzard, and those spells' multiple ticks make it likely that a target will get stunned per cast.*

Deci clar este proc pe spellhit/nr de targets, nu spellcast cum ziceti voi, asta ar insemna in pve sa nu ai niciodata impact cand e nevoie de el, si in pvp sa nu-l ai niciodata, ca ai timp de cast foarte limitat.

Last edited by odes on 05-08-2014, 19:24:52; edited 4 times in total
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2014, 19:14:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:

Pe freakz. Dai un crit, dupa 10 icelanceuri, 20 fbolts, 30 de nove, 40 arcane blasts, iar daca dupa toate astea prinzi iar un crit ai pyro proc.

@ Asta de mai sus, e vorba de alt spell castat nu de crit sau ce mai zici tu pe acolo.

Last edited by Nerd on 05-08-2014, 19:17:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2014, 19:35:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

More proof ca orice alt spell care nu e in lista de imp HS nu va intrerupe counterul:

Quote:
It proccs whenver you have 2 crits in a row of Scorch, FB, FFB, FBlast and/or Pyro. Yes you can mix them, and no casting any other spell in between will not reset it. Though instant Pyro crits will not count towards it as instant Pyro is a different spell than normal Pyro (called Pyroblast! with a "!").

I hope that answered your questions.

Quote:
So it will proc if

Scortch[crit] - Irrelevant - Pyro[crit]?

As irrelevant you mean a spell not listed in the tooltip.. like... AB'? Yes it won't matter if you crit with scorch, then cast AB and then crit with FB. Still proccs HS. But thats anyway a highly unlikely scenario as you will not cast "irrelevant" direct damage spells in you rotation.

sursa

Pana acum totul in acest report este invalid, mai putin treaba cu Hot Streak la care e nevoie de GM test sa vedem daca e reparat sau nu.

Posturi unite automat, 05-08-2014, 20:35:04

Nerd wrote:
XRobert01 wrote:

Pe freakz. Dai un crit, dupa 10 icelanceuri, 20 fbolts, 30 de nove, 40 arcane blasts, iar daca dupa toate astea prinzi iar un crit ai pyro proc.

@ Asta de mai sus, e vorba de alt spell castat nu de crit sau ce mai zici tu pe acolo.

Ti-am pus proof la un topic pe battle net forums in care se intreaba EXACT CE TREBUIE si se raspunde cu EXACT TREBUIE ca sa va lamuriti ca daca dai crit fireball de ex, si dupa spamezi 30 de icelance nova frostbolt arc explosion etc, acestea nu vor reseta counterul la improved HS. Tu tot n-ai inteles? esti mai special?

De asemenea, counterul ramane activ foarte foarte mult timp, explicatia in quote-ul de mai jos:

Quote:
As of Nov24, 2008 Hot Streak calculates when you last critted with a very, very long time scale.

To test this, I used a Fire Blast at 8:38 PM and it critted. At 8:48 PM, I critted with a Fireball (This is after a complete break) and it procced Hot Streak.

I tried again with a 30 min break in between criticals, and it still worked.
8
Cross88 on 2010/04/28 (Patch 3.3.3)
I actually crit with my mage, logged off, signed back in three days later, queued for a dungeon, crit again with my first spell, and got Hot Streak.
5
decrepitbeef on 2010/06/23 (Patch 3.3.5)
Not sure why Cross got downranked, happened to me too. Was farming Shattered Sun rep, logged out, then the next day I Fireballed a demon and got a Hot Streak, without casting anything before it. Hot Streak keeps track of what you crit for days afterwards.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-08-2014, 03:47:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru comportamentul deplasat de taran ce va urma, sau pentru greselile de ortografie, doar ce am ajuns acasa nu am avut cand sa va raspund (o sa salvez replyul si o sa il postez iar , sa il citeasca tot romanu', in caz ca va trece prin cap sa il stergeti).

Sa o luam cu inceputul . Zohl chiar nu vezi ca de fiecare data cand cineva incearca sa raporteze o problema, care trebuie sa fi retardat sau brain damaged sa nu o vezi, NOI cei care incercam sa facem un bine acestui server minunat, trebuie sa argumentam cu toata pleava Europei , ca voi sunteti niste GMs incapabili sa va impuneti, bagati capu intre umeri si asteptati sa se faca 10 pagini sa inchideti topicul ? Ca asta se intampla de fiecare data. Marele boss nu intelege nimic din topic si il inchide.

Iar voi astia de comentati. Bai onanisti distrusi de viata, cacamas pe ochii aia ai vostrii de miopi.

https://youtube.com/watch?v=9rFSHylkXuo:

na blizz aici.

https://youtube.com/watch?v=JRzx_sLXbjk:

na freakz.

Comparati bai jderi mizerabili dmg si procurile de le au oamenii aia, cum mori pe freakz ca un caine cu toate defensivele in timp ce primesti numati 100k heals, cum nu prinde ala pe blizz un proc de impact in timp ce da aoe pe 3 targete + peti, cum ragaie ala pe freakz de pyro din hot streak si cum ala pe blizz nu prinde 1, cum ala are 10 procuri de impact in 10 minute si magu meu pe freakz are 10 pe minut castand 3 spelluri toata arena.

Pai pana cand sa fie omu educat si cu bun simt cu voi subnutritii pulii mele , ca nu aveti cum sa ganditi logic si sa intelegeti, ca respirati acelasi aer 24/7 nu vi se mai oxigeneaza creierul.

Sunt cativa oameni pe freakz, care au mai jucat si pe blizz / mai fac pvp / inteleg unele treburi si isi dau seama imediat cand ceva e stricat/nu merge corespunzator,dar din cauza voastra care faceti umbra pamantului degeaba o sa plece in **** mea toti si o sa va scoateti ochii ca orbii.
Si asa freakz e sat fara caini. Nenea cu BMWu nu are ce sa faca singur, il inteleg , iar voi GMii nu aveti coloana vertebrala sa luati in **** mea atitudine si sa nu mai lasati ***** de topicuri sa faca 10 pagini, sa puneti mana sa testati ce zic oamenii aia pe acolo. Ca asa se ajunge sa joci clase care au spells ce nu functioneaza IN TOTALITATE desi sunt raportate de 2 ani de zile.

Sa nu uitam ca lumea promoveaza serv, cu streams, se aduc playeri buni pe serv, se face reclama. Da cine **** mea joaca frate mai mult de 2 zile cand vine fire mage si iti da impact pyro impact , impact din impact pyro iar si tot asa, rogueu 40k ambush sau labareli de genu. Iar daca lumea incearca sa ajute/deschida gura, trebuie sa se confrunte cu toti paduchii ca si asa comunitatea , 90% din ea e de ***** , puteti sa ziceti ce ati zice.

Ah ca nu v-am jignit destul. Leprele astea care va dati mari cunoscatori, pai bai mizerii ce sunteti, pve face si mama mare, nu va mai dati mari cunoscatori ca faceti pve pe freakz si stati cu nasu pe sus, cum vine ala sa imi raspunda acum 2 pagini "tu esti mai special de nu intelegi?". Eu doar facusem o intrebare paduche ce esti, nu am zis ca e asa sau nu, o sa ma interesez si eu, doar ca nu eram acasa. Oricum aia de la blizz sunt niste retardati la fel ca voi stati calmi.

Sa nu pierd ideea , Radicale tu onanist chior ce esti, in afara de flame si de a te injura cu alt retardat (many) ai facut ceva folositor pentru serveru asta? Inclin sa cred ca nu asa ca taci in rasa ***** de pocit si nu te baga cand cineva incearca sa faca un bine. Asa sunteti voi romanii, se chinuie omu sa va faca bine cu forta si la final aruncati o fleasca de ***** , sa fie treaba treaba.

Si pentru tine Zohl, ca tu esti asta care taie si spanzura dupa bossu suprem. Daca tot vrei binele serv, incearca sa eviti in **** mea ce ti-am zis mai sus si incearca sa intelegi ca nimeni nu se lupta in **** mea cu morile de vant la infinit , in timp ce voi ramaneti indiferenti.

In incheiere, vreau sa imi cer scuze celor care au trebuit sa citeasca wall textul asta si se simt lezati, iar celor care se dau destepti dar sunt prosti de put si nu au o treaba am un singur lucru sa va zic: stati in mortii vostrii in banca voastra ca nu ajutati.

PS: Puteti sa-mi dati warn sau ce mai vreti voi, dar asta nu schimba cu nimic faptu ca am dreptate. Noapte buna si toate cele bune.

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-08-2014, 08:49:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar eu ti-am dat link de pe wiki ca ala face proc pe spell hit, ce n-ai inteles? ^^ minte wiki si esti tu buricu pamantului? Na mai ia odata.

Quote:
Impact has a chance to proc off each individual tick of Arcane Missiles and Blizzard, and those spells' multiple ticks make it likely that a target will get stunned per cast.

Ia fi atent aici procuri pe retail de impact, 1:15-1:45, in 30 de secunde 3 procuri, copil dement nu vezi ca procuie din molten armor? Omul lui dumnezeu, lasa-ti frustrarile acasa si nu mai cauta nerfuri fantastice inexistente (face rau la sanatate, m-a chinuit si pe mine talentu acum 2 zile si m-am facut de kkt). Uita-te la tot filmu ca sa nu te aud dupa aia ca e caz izolat la inceput, sa vezi cum ploua cu impacturi.

https://youtube.com/watch?v=p667ZATEkPY:

Sper ca nu o sa-mi bagi bomba ca e battleground, aici vorbim daca impact face proc la spellcast sau spellhit, eu ti-am dovedit ca e pe spellhit, tu doar latri si injuri fara proof si te astepti ca lumea sa te ia in serios ca esti tu Nerd (culmea de multe ori ti-a reusit). Ai postat doar un vid cu RNG naspa la impact procs, hai mersi.

Daca tot nu vrei sa crezi, ia cate videouri vrei tu cu fire mage pov la yor'sahj 25 (n/h ce vrei tu) in faze cu adds (nu mai dau link ca iar fac post cat o cladire), o sa vezi pe retail la toti ca primesc impact garantat dintr-un singur blast wave pe 11 adds, de ce? pt ca e proc pe spell hit. Stiu ca este situatie pve dar este un exemplu foarte bun pentru ce se discuta aici.

Cu Hot Streak nu pot spune nimic cu siguranta, este posibil sa fie si cum zici tu, e cam imposibil de testat ca normal player, si eu astept un test de la un GM sa vedem daca e reparat sau nu.

In rest, imp hot streak si impact = invalid.

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-08-2014, 12:14:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
In primul rand :

http://forum.wow-freakz.com/FIXED-Mage-PvP-PvE-Hot-Streak-vs-Imp-Hot-Streak-t225456.html

Sigur e fixed?

Cum testezi? Faci un mag iti dai 50% crit si daca iti procuie hot streak macar 1 data, inseamna ca nu e fixed.

Here you are:

http://i.imgur.com/qn5eK24.jpg

http://forum.wow-freakz.com/view-post-4048722.html?

" you are "

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nerolol, 11 August 2014 22:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 16-07-2025, 22:40:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x