User
Pass
2FA

Tol Barad
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4253
cheawhinangu

[Kili]

Status: Offline
(since 01-02-2015 08:31)

Votes: 28

Post Posted: 09-09-2014, 18:32:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armand2oo2 wrote:
ba esti nebun, pe blizz crezi ca doar aia full cata intra in tol barad? daca vor sa se duca sa faca q acolo se duc pe riscul lor.
Hai sa punem in warsong gulch pvp off la playeri sub 390 ilvl sa poata cara flags ca oamenii, nu sa sara animalele pe ei :o
O idee proasta, -100 din partea mea. Sau NU, hai sa punem q auto-complete sa poata si ciorditoru asta de conturi aka cel care a facut topicul sa faca quests.

Nu ti se pare destul ca sunt ft multe q si multe din ele sunt si greoaie, pe langa asta dureaza si mult timp sa le faci si nu zic ca ar fi ceva rau dar pe de asupra vin si altii care stau cate 2-3 ore sa te omoare. Si nu inteleg, cheawhinangu nu este un cont ciordit ci primit de la un amic, amicul ala care mi-a dat contu a primit contu de la Alin care s-a lasat de joc. Ti se pare ciordit?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 09-09-2014, 18:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armand2oo2 wrote:
ba esti nebun, pe blizz crezi ca doar aia full cata intra in tol barad? daca vor sa se duca sa faca q acolo se duc pe riscul lor.
Hai sa punem in warsong gulch pvp off la playeri sub 390 ilvl sa poata cara flags ca oamenii, nu sa sara animalele pe ei :o
O idee proasta, -100 din partea mea. Sau NU, hai sa punem q auto-complete sa poata si ciorditoru asta de conturi aka cel care a facut topicul sa faca quests.

Pe blizzard nu e rata 15x la XP ca sa treaca la cealalta tabara pt ca vor ajunge rapid la lvl 85. Ideea e ca pe freakz deja s-a ajuns la un dezechilibru major pt ca toti jucatorii noi se muta la alianta.
La prima vedere s-ar crede ca nu e atat de grav ce se intampla in Tol Barad. Mda ce mare lucru ca face legea alianta in Tol Barad. Exista si alte modalitati prin care cei din hoarda sa faca gold.
Fiind un server privat si cu rata 15x la XP nu e mare lucru sa treci la alianta mai ales daca nu ai apucat sa iti iei cine stie ce iteme. Ganditi-va la jucatorii noi care isi vor face cont la hoarda si apoi vor auzi de Tol Barad si vor vedea cat gold si honor pot face zilnic si tinand cont si de faptul ca sunt numai infrangeri in BG-uri. Imediat vor trece la alianta fara sa stea prea mult pe ganduri.
O sa se ajunga la situatia in care la hoarda o sa ramana doar jucatorii vechi si care nu sunt interesati de BG-uri. Acestia vor face in continuare pve pt achiv.
Pacat ca nu putem vedea pe site cati jucatori de la alianta si cati de la hoarda sunt online. Probabil peste 70% sunt la alianta.
A recomandat cineva sa intram intr-un grup cand facem q din Tol Barad. Ieri am intrat intr-un grup si eram 4 in acel grup. Am trecut de pod si dupa cateva secunde aleluia. Cred ca erau in acel moment vreo 20 de la alianta la omorat paianjeni. Fara sa exagerez dar cred ca in Tol Barad sunt de 10 ori mai multi jucatori de la alianta.

Acum daca iti faci caracter la hoarda si ai ajuns la lvl 85 esti topit pt ca: nu poti castiga nici un BG din cauza ca cei de la alianta fac legea in Tol Barad si evident isi iau mai rapid iteme pvp facand mai mult honor si te va apuca disperarea incercand sa iti iei iteme pvp doar din infrangeri in BG, nu vei putea face pve pt ca au ramas doar jucatorii vechi si acestia cer minim ilvl 396 pt ca fac rdf pt achiv.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
girox

[Mentally Stable]

(since 05-03-2016 17:14)

Votes: 6

Post Posted: 09-09-2014, 19:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

na si se ajunge din nou la problema pvp pe server si suprematia unei factiuni asupra celalaltei ...si cand am propus sa sa imparta BG-urile dupa ilvl nimeni nu a acordat importanta .
Dar nuuu...cun naiba ca serverul sa faca un pas inainte ca doar "cei care fac pvp nu se prea afla pe lista de donatii,deci nu avem de gand sa facem mai nimic pentru ei " @ GM .
In concluzie ne batem gura de pomana ,oricum nimeni nu are de gand sa miste un deget sa faca o imbunatatire.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 09-09-2014, 19:24:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:
armand2oo2 wrote:

Pe blizzard nu e rata 15x la XP ca sa treaca la cealalta tabara pt ca vor ajunge rapid la lvl 85. Ideea e ca pe freakz deja s-a ajuns la un dezechilibru major pt ca toti jucatorii noi se muta la alianta.
La prima vedere s-ar crede ca nu e atat de grav ce se intampla in Tol Barad. Mda ce mare lucru ca face legea alianta in Tol Barad. Exista si alte modalitati prin care cei din hoarda sa faca gold.
Fiind un server privat si cu rata 15x la XP nu e mare lucru sa treci la alianta mai ales daca nu ai apucat sa iti iei cine stie ce iteme. Ganditi-va la jucatorii noi care isi vor face cont la hoarda si apoi vor auzi de Tol Barad si vor vedea cat gold si honor pot face zilnic si tinand cont si de faptul ca sunt numai infrangeri in BG-uri. Imediat vor trece la alianta fara sa stea prea mult pe ganduri.
O sa se ajunga la situatia in care la hoarda o sa ramana doar jucatorii vechi si care nu sunt interesati de BG-uri. Acestia vor face in continuare pve pt achiv.
Pacat ca nu putem vedea pe site cati jucatori de la alianta si cati de la hoarda sunt online. Probabil peste 70% sunt la alianta.
A recomandat cineva sa intram intr-un grup cand facem q din Tol Barad. Ieri am intrat intr-un grup si eram 4 in acel grup. Am trecut de pod si dupa cateva secunde aleluia. Cred ca erau in acel moment vreo 20 de la alianta la omorat paianjeni. Fara sa exagerez dar cred ca in Tol Barad sunt de 10 ori mai multi jucatori de la alianta.

Acum daca iti faci caracter la hoarda si ai ajuns la lvl 85 esti topit pt ca: nu poti castiga nici un BG din cauza ca cei de la alianta fac legea in Tol Barad si evident isi iau mai rapid iteme pvp facand mai mult honor si te va apuca disperarea incercand sa iti iei iteme pvp doar din infrangeri in BG, nu vei putea face pve pt ca au ramas doar jucatorii vechi si acestia cer minim ilvl 396 pt ca fac rdf pt achiv.

e uite ca eu am venit de la alianta la hoarda dupa ce am vz ca hoarda facea legea in bg-uri
iar acum dupa merge s-a inclinat balanta in favoarea aliantei dar...nu ma mai intorc acolo.
oare cum este sa te bati cu un orc si un ally sa se uite la tine cum iei bataie ? asta inseamna alianta?
gear? gold? bg-uri? sa se faca o statistica la bg-urile castigate de alianta si de hoarda.
eu pot sa fac una simpla. warriorul de pe alianta cu dk-ul meu de pe hoarda.credeti-ma ca win-urile de pe dk sunt cu mult peste warrior.
gear nu te grabeste nimeni sa faci
bani poti sa faci din meserii daca nu esti putoare.
orice lucru are o rezolvare.

on topic : alianta probabil din plictiseala sau pentru ca poate pur si simplu sta in tol barad si farmeaza ( si cand spun farmeaza..spun in adevaratul sens al cuvantului.asteapta in stealth sau in grup sa vina 1 orc.sar toti 5-10 pe un orc)
acum sa pun acestor specimene o intrebare : va credeti tari cand faceti asa ceva? credeti ca sunteti super buni?

propun un event adminilor :

la sfarsit de sezon sa aleaga 50 de persoane.cele mai bune echipe de pvp.alianta vs hoarda.
o singura locatie..o singura lupta si sunt curios cine o sa castige.

de abia atunci alianta se poate mandri.
tol barad va ramane zona de pvp.fiecare o sa se chinuie 3 ore sa faca cele 21 de questuri si cand o sa fie nevoie sa le predea o sa fie omorati de 15 ori de alianta.obisnuiti-va

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 09-09-2014, 19:55:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar aia de vin noi pe server si vor smardoiala si CITY PVP nu pot face si vor sa se bata in tol barad sau gurubashi ce fac daca vad ca e pvp off? in gurubashi trebuie neaparat sa te duci cu raid, degeaba te duci singur ca te ataca si factiunea ta. In tol barad daca nu esti in stare, nu te duce. Fa questuri in molten front, in twilight si faci gold. Nu stiu, dar mi se pare ca va prostiti pe zi ce trece, jur. Veniti cu cereri de genul asta ca si ala ca sa scoata raciala la undead ca el are 2 trinkete si nu`i corect sau sa scoata raciala la human ca joaca cu 2 de burst, sa faca rate mai mari la mobi gen cum erau inainte, sa va puna npc care sa va vanda iteme imediat dupa ce ati facut 85. Ce dracu nu sunteti in stare sa jucati asa cum e jocul facut si vreti totul la botul calului? Chiar asa complicat a devenit jocul asta? Mai las-o dracu de treaba ca trebuie sa gasiti alternative cand n`ai posibilitati de ceva, fa ceva care sa iti aduca acelasi rezultat nu cauta sa iti bage zohl 1 cap gold in bag si niste 410 + 416 items doar ca esti brainless player si nu poti face niste amarate de reputatii sau niste questuri in tol barad. WTF? Iti iei 2-3 golani din durotar si va duceti impreuna sa faceti quests si gata.

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-09-2014, 10:47:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Kirov wrote:
pms wrote:
dennyboy10 wrote:
-) .ideea cu frostmourne ar fi interesant daca s-ar adauga la vote shop ,insa sa arati ca arthas ... ma tem ca nu se poate acest lucru ,nu exista gear nici ca arthas dk ,ori paladin,....revenind la tol barad si la alte bgs ,da ar fi super sa se mai adauge si alte battlegrounds gen wintergrasp ,sau chiar tol barad ,e un bg super

De cand sunt alea 2 battlegrounds ca si restul cu care ne-am obisnuit, nu stiu ... ma duc sa-mi dau delete la wow.

Still waiting for something good in pvp.

Poti sa iti dai delete . Cu toate ca nu este instanta ca restul BG-urilor , tot Batteground este ( open world battleground ) . Tot din interfata BG-urilor intri . pup -

Quote:
Approximately every 2 hours 30 minutes, Wintergrasp becomes a unique type of PvP battleground, and anyone in the zone will be prompted to join the battle.

Exprima-te corect ("ca restul"), am si punctat asupra acestei idei. Abtine-te data viitoare.

M-am exprimat corect amice . Nu te mai baga in toate topicurile ca musca-n lapte . Restul BG-urilor sunt " instanced maps " , adica harti pe care nu poti ajunge decat teleportat acolo .
Asa se intampla cand vreo 2-3 " nimeni " au crezut ca dai sfaturi bune si esti activ si te-au propus giem . Acum raspunzi tuturor , si te bagi peste tot incercand sa " ajuti " Esti agasant , si te mai pui si in gura cu toata lumea .

Si ca sa fiu ON-topic , cred ca e o cerere inutila , tol barad-ul ar trebui sa fie lasat sa " functioneze " as intended .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
compulsiv

[Mentally Stable]

(since 23-04-2018 21:46)

Votes: 13

Post Posted: 10-09-2014, 13:34:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Al n-lea topic pe tema asta in care vin sa se planga copilasii ca-si iau farm, de fiecare data raspunsul a fost nu.

A si btw, majoritatea a votat altceva: https://forum.wow-freakz.com/World-PvP-t171681.html (pt cine mai tine minte).

marius_xy wrote:
Pacat ca nu putem vedea pe site cati jucatori de la alianta si cati de la hoarda sunt online. Probabil peste 70% sunt la alianta

Nu chiar, daca te uiti aici https://www.wow-freakz.com/stats.php?ladder=races o sa vezi ca factiunile sunt destul de echilibrate. Acuma ce vrei sa faca stafful daca majoritatea de la hoarda (ma refer la cei cu gear) fac PvE si nu world pvp in tol barad sau bg's?

0 0

Back to top
cheawhinangu

[Kili]

Post Posted: 10-09-2014, 14:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

compulsiv wrote:
Al n-lea topic pe tema asta in care vin sa se planga copilasii ca-si iau farm, de fiecare data raspunsul a fost nu.

A si btw, majoritatea a votat altceva: https://forum.wow-freakz.com/World-PvP-t171681.html (pt cine mai tine minte).

marius_xy wrote:
Pacat ca nu putem vedea pe site cati jucatori de la alianta si cati de la hoarda sunt online. Probabil peste 70% sunt la alianta

Nu chiar, daca te uiti aici https://www.wow-freakz.com/stats.php?ladder=races o sa vezi ca factiunile sunt destul de echilibrate. Acuma ce vrei sa faca stafful daca majoritatea de la hoarda (ma refer la cei cu gear) fac PvE si nu world pvp in tol barad sau bg's?

'' Vin copilasii sa se planga ca-si iau farm''
In primu rand eu nu am luat niciodata farm, era doar o sugestie daca vrea sa tina cont de ea e bine daca nu iarasi bine, nu am deschis topicu sa ma plang. Esti batut in cap sau esti copil care nu stie sa ''gandeste''?

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 10-09-2014, 16:34:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-au facut atatea topicuri pe tema asta in ultima vreme ca mi se face rau cand le vad. Daca bine imi amintesc, tu ai postat in fiecare dintre ele si ai vazut raspunsurile, dar vad ca in final nu te poti abtine si iar bagi subiectul asta in discutie... Raspunsul a fost si va fi nu. De ce insisti sa zici ca nu iti iei tu farm, ca altii se plang? Daca urmaresti discutiile din acest topic esti singurul care se plange.

Don't touch this

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 10-09-2014, 17:07:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kirov wrote:
pms wrote:
Kirov wrote:
pms wrote:
dennyboy10 wrote:
-) .ideea cu frostmourne ar fi interesant daca s-ar adauga la vote shop ,insa sa arati ca arthas ... ma tem ca nu se poate acest lucru ,nu exista gear nici ca arthas dk ,ori paladin,....revenind la tol barad si la alte bgs ,da ar fi super sa se mai adauge si alte battlegrounds gen wintergrasp ,sau chiar tol barad ,e un bg super

De cand sunt alea 2 battlegrounds ca si restul cu care ne-am obisnuit, nu stiu ... ma duc sa-mi dau delete la wow.

Still waiting for something good in pvp.

Poti sa iti dai delete . Cu toate ca nu este instanta ca restul BG-urilor , tot Batteground este ( open world battleground ) . Tot din interfata BG-urilor intri . pup -

Quote:
Approximately every 2 hours 30 minutes, Wintergrasp becomes a unique type of PvP battleground, and anyone in the zone will be prompted to join the battle.

Exprima-te corect ("ca restul"), am si punctat asupra acestei idei. Abtine-te data viitoare.

M-am exprimat corect amice . Nu te mai baga in toate topicurile ca musca-n lapte . Restul BG-urilor sunt " instanced maps " , adica harti pe care nu poti ajunge decat teleportat acolo .
Asa se intampla cand vreo 2-3 " nimeni " au crezut ca dai sfaturi bune si esti activ si te-au propus giem . Acum raspunzi tuturor , si te bagi peste tot incercand sa " ajuti " Esti agasant , si te mai pui si in gura cu toata lumea .

Si ca sa fiu ON-topic , cred ca e o cerere inutila , tol barad-ul ar trebui sa fie lasat sa " functioneze " as intended .

Nu m-a propus nimeni "giem" si nu e vina mea ca te exprimi ca din topor. Ajut cum pot, cand pot. Daca sunt mai direct si nu pup in cur pe nimeni, hate me. Next time lasa doar indicii si legam noi notiunile.

ON: Ar fi o idee sa readuca ceva zone vechi de pvp la viata, cum a fost si cu Gurubashi.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
dennyboy10

[the immortal]

(since 13-04-2016 09:12)

Votes: 8

Post Posted: 10-09-2014, 19:53:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

open wintergrasp ,isle of conquest ,strand of the ancients si tol barad ,bgs

the psychologist
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 11-09-2014, 00:42:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dennyboy10 wrote:

Le-ai scriptat/fixat tu?

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Post Posted: 11-09-2014, 01:51:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
dennyboy10 wrote:

Le-ai scriptat/fixat tu?

/start fight !

@pms, done.

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
cheawhinangu

[Kili]

Post Posted: 11-09-2014, 09:00:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
S-au facut atatea topicuri pe tema asta in ultima vreme ca mi se face rau cand le vad. Daca bine imi amintesc, tu ai postat in fiecare dintre ele si ai vazut raspunsurile, dar vad ca in final nu te poti abtine si iar bagi subiectul asta in discutie... Raspunsul a fost si va fi nu. De ce insisti sa zici ca nu iti iei tu farm, ca altii se plang? Daca urmaresti discutiile din acest topic esti singurul care se plange.

Defapt e primul topic pe care il fac si in care dezbat subiectu asta, nu m-am bagat si nu am mai facut astfel de topicuri. Imi dau seama ca nu mai poti manca de rau ce iti e cand vezi astfel de topicuri, iti promit ca nu mai fac sa nu mai dai tu bani pe pastile de greata.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Post Posted: 11-09-2014, 10:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cheawhinangu wrote:
Wipe wrote:

Defapt e primul topic pe care il fac si in care dezbat subiectu asta, nu m-am bagat si nu am mai facut astfel de topicuri. Imi dau seama ca nu mai poti manca de rau ce iti e cand vezi astfel de topicuri, iti promit ca nu mai fac sa nu mai dai tu bani pe pastile de greata.

Romana asta, nu vad sincer unde a spus ca ai mai facut topicuri, whatever. Scuza de casuta Wipe dar lumea nu a invatat inca sa citeasca.
OT:Sa spus de fiecare daca ca va ramane zona PvP , asa e normal sa fie , asa o sa fie . Dupa ce ca se face goldu foare usor numai din q respective , mai aveti si pretentia sa fie mai usoare de facut , deal with it .

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 03-04-2025, 18:49:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password