User
Pass
2FA

Pentru Staff
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message5448
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-10-2014, 23:58:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am fãcut topic. https://forum.wow-freakz.com/Q-A-Interview-STAFF-ZONE-WOW-FREAKZ-PLAYERS-MoP-Topic-Special-t323675.html
Nu mai faceți 238472938423 de topicuri și rãmâneți în temã, mulțumesc.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 26-10-2014, 00:14:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,ma bucur ca s-a terminat discutia cu MoP pe subiectul asta ptr ca ce am vrut eu sa spun la inceput nu are nicidecum legatura cu MoP... MoP e doar un expansion ce va ajuta Freakz... Ceea ce voiam eu sa spun este ca trebuie sa fiti mai severi cu useri ce creeaza flame si sa nu ii lasati sa ne faca ratati "in locul vostru".

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 26-10-2014, 00:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta e datorat faptului cã nu mai e levier. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 26-10-2014, 00:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
Fenriabis wrote:
Orgar wrote:
Eu unul n-am nimic cu staff-ul,doar ca sunt unii useri pe forum care sunt prea plini de ei si am fost facut ratat de zeci de ori de ei si nu s-a luat nicio masura. NU VA AJUTA CU NIMIC, sunt doar o piedica pentru voi si pentru forumul asta defapt.

crede-ma ca nu ai cu cine.eu am renuntat sa mai cer ajutor si informatii aici din cauza la cateva persoane.
totusi vizitez forumul in fiecare zi si citesc tot ce ma intereseaza.

in loc sa iti ofere raspunsul care ar putea sa te ajute iti dau cu toporul in cap.

cum a spus si puccasita " ati uitat de unde ati plecat? " ?

sau sunt unele persoane care iti ofer un raspuns bun dar si un cutit in ochi ca sa se simta ei zei ca tu nu stii acel lucru si ei da.

+1 pucca + 10 orgar

avem nevoie de ceva....ce nu o sa vina niciodata

me out....

Da, simt ca te referi la mine, la pms si la bossutai. Da, va facem ratati, dar cu un motiv bun : Voi faceti topicuri care au mai fost facute, doar ca faceti versiuni mai noi cu mai multe rahaturi si intrebari/afirmatii inutile.

Referitor la topic: In orice topic se ajunge la flame, la acuzatii ca X are rank1 nemeritat si la porcarii gen "cand ne dati titlul?" . De aia se inchid topicurile.

" nu uitati de unde ati plecat " si v-am inchis gura la toti -

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 26-10-2014, 03:00:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
I-auzi, pleaca lumea de pe server din cauza staffului. Vreau sa am si eu probleme cu stafful pentru prima data in 3 ani de freakz.

Se rezolva

Posturi unite automat, 26-10-2014, 03:00:22

Singurul punct util pe care l-a atins topicul asta e faptul ca se inchid unele topicuri prea usor, nici eu nu-s de acord cu asta, ar trebui sa se lase topicul sa se consume, sa se imparta cat mai multe pareri, insa uneori e necesara inchiderea fortata a topicului pentru ca toti, absolut toti, posteaza *****, iar topicul ala devine horror de citit pentru cei care nu vor sa citeasca ***** si rage-uri inutile ale unor gagii in care urla testosteronul. Sa cureti un topic in care doar 2 posturi din 15 merita citite e pierdere de timp

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 26-10-2014, 08:47:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
BobMarley12 wrote:
I-auzi, pleaca lumea de pe server din cauza staffului. Vreau sa am si eu probleme cu stafful pentru prima data in 3 ani de freakz.

Se rezolva

Posturi unite automat, 26-10-2014, 03:00:22

Singurul punct util pe care l-a atins topicul asta e faptul ca se inchid unele topicuri prea usor, nici eu nu-s de acord cu asta, ar trebui sa se lase topicul sa se consume, sa se imparta cat mai multe pareri, insa uneori e necesara inchiderea fortata a topicului pentru ca toti, absolut toti, posteaza *****, iar topicul ala devine horror de citit pentru cei care nu vor sa citeasca ***** si rage-uri inutile ale unor gagii in care urla testosteronul. Sa cureti un topic in care doar 2 posturi din 15 merita citite e pierdere de timp
Se poate inchide,zic eu,o sa se puna intrebarile in topicul lui Snoopy.doar sa mai arunci o privire,sa dai warn/avertizment verbal.

0 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 26-10-2014, 10:14:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juhziz wrote:
Mr.Faith wrote:
Sincer si pe mine ma deranjeaza ca se inchid aiurea topicuri la Discutii; pentru ce mai este topic de discutii daca nu pot oamenii sa discute ? Flame, injurii, etc...se raporteaza si se iau masuri vs userul/i respectiv/i, nu se inchid tot topicurile in felul asta; dar este mai usor sa alegi calea cea mai simpla.
Unde poti sa mai vorbesti ceva in legatura cu jocul asta? pony zone ala nici nu tine de wow macar, si foarte multi de acolo nu mai joaca....insa ciudat lucru, se afla la rubrica de World of Warcraft -

intr-un fel, aveti dreptate la faza cu topic close instant. dar, o data ce primiti acelasi raspuns de 10000 de ori, de ce tot mai continuati sa faceti topicuri de genul ala? ma refer mop topics.

ex:
https://forum.wow-freakz.com/MoP-threads-vs-GMs-t323380.html

https://forum.wow-freakz.com/WoW-Freakz-Mists-of-Pandaria-t323312.html

dupa cum a zis si shocker, nu ne putem pronunta cu nimic momentan, a spus asta de n ori pana acum, voi tot continuati sa faceti topicuri FIX cu aceleasi chestii.

Uite exemplul curat de om care n-are ce cauta cu Moderator. Cum poti spune ca threadul facut de mine ( https://forum.wow-freakz.com/MoP-threads-vs-GMs-t323380.html ) e despre "CAND SE BAGA MOP?" cand eu l-am facut despre "DE CE P**A MEA INCHIDETI TOPICURILE CA NISTE PI*DE IN LOC SA CRESTETI NISTE CO*IE SI SA DATI WARNURI LA TROLLI?!?!". Tu mi-ai inchis topicul si mi-ai raspuns ca si cum as fi intrebat "Cand se baga MoP?", asta arata ca TU nici macar n-ai citit topicul/posturile. Te-ai uitat la titlul topicului si ai vazut MoP in el si ai venit repede si ai dat TC. Fix un mare rahat!

Voi astia din Staff nu intelegeti un lucru pana nu va sar in cap mai multi. Hai ca va dau un exemplu de cum ar trebui sa se procedeze la noi pe forum:

"Daca un cioban cu 100 de oi trebuie sa treaca printr-un sat sa ajunga pe camp cu ele si vede ca unele se duc pe alte drumuri decat cel bun, ce face? Se duce dupa ele si le indruma pe drumul cel bun si daca-i nevoie le da si una pe spate. Daca a 2-a zi aceleasi/alte oi se abat iar de la drum, le da un par pe spate si le indreapta pe drumul cel bun. In nici un caz nu o sa lase oile doar pentru ca nu merg pe drumul cel bun, ci le indruma tot timpul."

cioban = moderator
oi = userii forumului
drumul cel bun = subiectul topicului
alte drumuri = off-topic
una pe spate = warn
lase oile = thread closed

Faceti voi legatura.

Acuma mai nou moderatorii is ca niste fetite. "Daca lasam topicul deschis se face flame si de asta il inchidem." Cum p**a mea sa nu se faca flame pe forum? Ce, acuma ati dat de forum de ziceti asa ceva? Nu stiti ca e plin de pustani si de cocalari care tot timpul vor face flame/off-topic? Nu de asta aveti voi Moderator, sa curatati forumul de exemplare de genul? Grow some ballz si warn/ban la trolli si la flameri pentru a mentine topicul curat, nu-l inchideti doar pentru ca va e frica, ca va udati la pasarica din cauza lor! Serios, unii dintre voi sunteti mai rau ca niste p**de, probabil sunteti ca "barbatii" din ziua de azi: epilati/pensati, cu pleata-n vant si blugii stramti. Patetic.

Zohl/Rave, cautati fratilor niste moderatori cu cap si cu ballz ca in stilul asta nu rezolvati nicio laie nimic.

Acum ca ati vazut zeci de topicuri+posturi cum ca lumea vrea un thread sticky cu si despre MoP, aveti de gand sa faceti asta? Sau inca nu v-ati dat seama ca printre userii forumului mai sunt si persoane cu cap, nu doar pustani puberti?

Probabil o sa veniti si o sa ziceti ca vai de mine nu se vorbeste frumos, dar cum p**a mea sa se vorbeasca frumos cand userii vad ca unele persoane din staff is de tot rasul si nu rezolva nimic, mai mult te enerveaza. Luati exemplu pe Nerd care dupa ce s-a chinuit atata sa faca ceva pentru freakz, tot voi i-ati dat suturi in fund. Si cand s-a umplut paharul si s-a enervat pentru ca nu se facea nimic, tot el a cazut de oaie neagra. Foarte frumos din partea voastra freakz, bine gandit...o p**a!

Continuati in stilul asta si o sa va treziti ca ramaneti pe forum/WoW doar cu trolli si flameri si o sa plece cei ce mai si gandesc. Keep up the good work!

Last edited by Imbalanced on 26-10-2014, 11:15:47; edited 1 time in total
2 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 20-11-2024 17:34)

Votes: 133

Post Posted: 26-10-2014, 10:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalanced wrote:

Uite exemplul curat de om care n-are ce cauta cu Moderator. Cum poti spune ca threadul facut de mine ( https://forum.wow-freakz.com/MoP-threads-vs-GMs-t323380.html ) e despre "CAND SE BAGA MOP?"

Titlu: MoP threads vs GMs

content: Daca voi nu va grabiti cu MoP-ul, atunci macar lasati oamenii sa se amageasca cu discutii despre MoP intr-un amarat de thread, nu le inchideti pe toate ca nu-i cea mai stralucita solutie in momentul de fata. Luati exemplu serverul Molten care si-a deschis deja un realm de MoP; mancati voi rahat despre acel server ca nu-i bun, dar totusi realmul are cap-ul de 3500 si mai sunt si in queue inca 3000 de jucatori care asteapta sa intre sa joace, chiar daca asteapta 10 ore in queue pentru a putea intra. Asta ar trebui sa va dea de gandit, sa mariti un pic pasul cu MoP-ul pe freakz, ca multi dintre acei jucatori care-s pe Molten ar putea fi potentiali jucatori pe freakz, daca vad ca este si aici MoP. Cum faceti acum nu sunteti pe drumul cel bun deloc.

si tu intrebi: Cum poti spune ca threadul facut de mine ( https://forum.wow-freakz.com/MoP-threads-vs-GMs-t323380.html ) e despre "CAND SE BAGA MOP?"

intradevar, nu e despre "cand se baga mop" e despre "de ce nu vreti sa bagati mop".

serios, inceteaza cu rahaturile astea de 2 lei, nu e prima oara cand o faci.

inca o data, te trimit sa citesti posturile lui k0s din topicul ala.

ps: o sa pastram postul lui Snoppy daca e.

-

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 26-10-2014, 10:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juhziz, am vorbit frumos si ai venit si ai inchis topicul ...
înțeleg, ca deja esti satul , da zis au fost 9 topicuri pe ultimele 10 pagini si vreo 30 de posturi, nu toți suntem la fel

0 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 26-10-2014, 10:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omule, in tot ce ai aratat acolo nu era nicio intrebare, era doar o afirmare! Repet: afirmare, nu intrebare!!! Sau o explicatie a tuturor threadurilor facute despre MoP din ultima perioada. Eu am intrebat cu totul altceva si totusi ai inchis topicul, in loc sa dai warn la cei ce facuse off-topic/flame. Ai vazut in posturile mele din acel topic intrebari despre cand se baga MoP? NU! Intrebam exact ce era pe subiect. Pana si titlul topicului meu spune clar "Mop threads vs GMs", asta ar fi trebuit sa te lamureasca.

Si pana la urma tot s-a ajuns la concluzia ca trebuie sa se faca un topic sticky despre MoP cum am cerut eu in acel topic...

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Post Posted: 26-10-2014, 15:06:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toate ca toate , dar tot nu am vazut un post de la shocker sau altcineva mai mare pe aici sa zica " Ok , s-a inteles ideea , o sa punem **** pe voi de acum , ca sa eliminam orice urma de trolling fara rost , smecherii s.a.m.d " -

Still waiting .

PS : get some mod's with real ballz

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Snoppy, 01 November 2014 02:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 15-01-2025, 11:18:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x