User
Pass
2FA

MOP Comeback
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Te intorci pe mop ?
da
53%
 53%  [ 88 ]
nu
25%
 25%  [ 42 ]
ma mai gandesc
21%
 21%  [ 35 ]
Total Votes : 165

Author Message32426
Everytime

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-08-2017 07:17)

Votes: 16

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-12-2014, 20:03:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce platforma va fi folosita pentru mop? Tot trinity?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rageless
[Banned user]

Banned

(since 27-01-2022 16:06)

Votes: 255

Post Posted: 26-12-2014, 20:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, Skyfire. Trinity au lasat balta 5xx si s-au dus in 6xx.
0 0

Back to top
Everytime

[Mentally Stable]

(since 16-08-2017 07:17)

Votes: 16

Post Posted: 26-12-2014, 20:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma gandeam ca daca nu e trinity va fi skyfire sau mangos - . Multumesc

0 0

Back to top
Spin

[Mentally Stable]

(since 28-12-2014 23:02)

Votes: 19

Post Posted: 27-12-2014, 01:02:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au dat astia de la AT drumu la WOD ???
0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 18-06-2023 13:22)

Votes: 62

Post Posted: 27-12-2014, 02:46:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu o sa ma intorc pt ca:
1: Deja joc pe MoP si clasele merg mult mai bine decat aici cand s-a trecut live la cataclysm.
2: Pana treceti aici la MoP probabil ca o sa fiu super satul si de expansion-ul asta, sau probabil ca o sa trec dincolo de 500 ilvl si nu o sa aiba rost sa o iau aici de la inceput cu slalom printre buguri si alte cele.
3: Comunitatea de aici lasa de dorit...vad pana si gm-i pe aici prin topic si nu numai care insulta alti playeri; rusine bai baieti. Iti dai seama...daca nu iti convine ce zice cutare player incepi sa il insulti ?? lipsa de respect, proasta crestere, neprofesionalism, etc...sa mai zic offtopic(?).

Probabil ca n-o sa imi simta nimeni lipsa, dar putin imi pasa. Mereu am incercat sa fiu corect si sa ii ajut pe ceilalti, chiar daca unii erau deajuns de capabili sa inteleaga 2 boabe si putina logica.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
3 0

Back to top
BestPlayer2013EU

[GM ALEKSANDRU BEST]

(since 05-01-2015 00:12)

Votes: 3

Post Posted: 27-12-2014, 03:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mister of Pandaria o sa fie tare zik eu;)insa ce numi place e ca sa bagat clasa Monck care are superputeri in comparatie cu celelalte clase insa totushi o sa fie balansat pt ca sunt si orcii taurenii pandarenii care is spun cuvantul:)oriqm Freak Romania nu mai e ce a fost de knd nu mai e wotlk si no sa fie dar noi jukam ca alceva na-vem ce face;)bafta si la multi ani craciun fericit
0 1

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

(since 15-08-2021 11:50)

Votes: 172

Post Posted: 27-12-2014, 11:06:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BestPlayer2013EU wrote:
Mister of Pandaria o sa fie tare zik eu;)insa ce numi place e ca sa bagat clasa Monck care are superputeri in comparatie cu celelalte clase insa totushi o sa fie balansat pt ca sunt si orcii taurenii pandarenii care is spun cuvantul:)oriqm Freak Romania nu mai e ce a fost de knd nu mai e wotlk si no sa fie dar noi jukam ca alceva na-vem ce face;)bafta si la multi ani craciun fericit

La fel si cu magii,noroc ca exista orci si trolli!

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 27-12-2014, 12:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
1: Deja joc pe MoP si clasele merg mult mai bine decat aici cand s-a trecut live la cataclysm.
2: Pana treceti aici la MoP probabil ca o sa fiu super satul si de expansion-ul asta, sau probabil ca o sa trec dincolo de 500 ilvl si nu o sa aiba rost sa o iau aici de la inceput cu slalom printre buguri si alte cele.
3: Comunitatea de aici lasa de dorit...vad pana si gm-i pe aici prin topic si nu numai care insulta alti playeri; rusine bai baieti. Iti dai seama...daca nu iti convine ce zice cutare player incepi sa il insulti ?? lipsa de respect, proasta crestere, neprofesionalism, etc...sa mai zic offtopic(?).

Probabil ca n-o sa imi simta nimeni lipsa, dar putin imi pasa. Mereu am incercat sa fiu corect si sa ii ajut pe ceilalti, chiar daca unii erau deajuns de capabili sa inteleaga 2 boabe si putina logica.

Off-topic: unde joci? (pm)

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 27-12-2014, 13:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soryngg wrote:
Oricum expansiuea Mop este o porcarie totala cine a jucat pe blizz stie ce vorbesc,mai ales pvp'ul e o mizerie.Ma rog succes pe freakz desi nu va agitati asa tare cu mop"ul" ca nu e cine stie ce...dar pun pariu ca, copiii de pe freakz ar juca si vanilla daca se baga asa ca...In fine daca vrei calitate scoate niste bani si joaca unde trebuie.

Cand o sa incetati sa mai faceti afirmatii d-astea, frate?

Daca tie iti convine sa platesti multi bani ca sa n-ai o viata sociala, nu trebuie sa faca toata lumea la fel. Puteam sa joc pe oficial si chiar am incercat de vreo 2 ori, dar mai bine as juca Metin decat sa mai fac greseala asta odata.

Privatele nu au fost niciodata gratis, playerii trebuie sa isi dea interesul, sa ajute, uneori si cu bani ca sa mearga un server privat bine, daca ar fi toti ca tine, nu ar mai exista servere private.

Mop-ul nu e cine stie ce? Parca am auzit duma asta la fiecare expansion, de la TBC incoace. Copiii de pe fricz is mai destepti ca tine, momentan.

Doi la mana, referitor la cei care nu or sa mai joace aici: nu inteleg ce servere ati gasit voi. Eu chiar am incercat cateva si ma lasa rece. La cat timp au avut la dispozitie altii, n-au facut nimic pentru serverele alea. Poate imi dati si mie un PM cu un server mai bun decat o sa fie freakzu. Fiindca eu am mari sperante in "proiectul" asta, desi nu imi place ca au ales mult prea putini testeri pt test realm. Dar se va rezolva totul cand va fi deschis pentru toata lumea.

Referitor la staff, hai sa zicem ca e impartit in doua. Sunt aia vechi cu experienta carora nu prea ai ce sa le reprosezi si sunt astia noi care probabil sunt foarte tineri si inca mai au multe de invatat.

Sa te iei de astia noi si sa plangi ca te-au facut in nu stiu ce fel, mi se pare la fel de jenant. Eu mereu am evitat astfel de discutii, cu toate ca mai existau smardoi. Fii tu mai destept ca ei si lasa-i in pace ca or sa invete ei. Numai ei or sa primeasca gm, fiindca au mult timp la dispozitie si se implica.

Oricum asta nu e un lucru care sa te faca sa schimbi un server, decat daca esti ratat.

Referitor la fixuri, mereu e loc de mai bine. Noi, playerii, suntem in egala masura responsabili cu stafful de cat de bine merge unserver. Puneti mana sa gasiti buguri, veniti cu sugestii, solutii, nu va mai ***** pe voi aiurea.

Cand o sa intelegeti astea 3 aspecte, chiar vom avea un server mai bun. Stafful si-a facut treaba pana acum, cu toate ca au mai fost si decizii proaste, nimeni nu e perfect.

3 3

Back to top
soryngg

[Mentally Stable]

(since 20-11-2015 17:28)

Post Posted: 27-12-2014, 17:44:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
soryngg wrote:
Oricum expansiuea Mop este o porcarie totala cine a jucat pe blizz stie ce vorbesc,mai ales pvp'ul e o mizerie.Ma rog succes pe freakz desi nu va agitati asa tare cu mop"ul" ca nu e cine stie ce...dar pun pariu ca, copiii de pe freakz ar juca si vanilla daca se baga asa ca...In fine daca vrei calitate scoate niste bani si joaca unde trebuie.

Cand o sa incetati sa mai faceti afirmatii d-astea, frate?

Daca tie iti convine sa platesti multi bani ca sa n-ai o viata sociala, nu trebuie sa faca toata lumea la fel. Puteam sa joc pe oficial si chiar am incercat de vreo 2 ori, dar mai bine as juca Metin decat sa mai fac greseala asta odata.

Privatele nu au fost niciodata gratis, playerii trebuie sa isi dea interesul, sa ajute, uneori si cu bani ca sa mearga un server privat bine, daca ar fi toti ca tine, nu ar mai exista servere private.

Mop-ul nu e cine stie ce? Parca am auzit duma asta la fiecare expansion, de la TBC incoace. Copiii de pe fricz is mai destepti ca tine, momentan.

Doi la mana, referitor la cei care nu or sa mai joace aici: nu inteleg ce servere ati gasit voi. Eu chiar am incercat cateva si ma lasa rece. La cat timp au avut la dispozitie altii, n-au facut nimic pentru serverele alea. Poate imi dati si mie un PM cu un server mai bun decat o sa fie freakzu. Fiindca eu am mari sperante in "proiectul" asta, desi nu imi place ca au ales mult prea putini testeri pt test realm. Dar se va rezolva totul cand va fi deschis pentru toata lumea.

Referitor la staff, hai sa zicem ca e impartit in doua. Sunt aia vechi cu experienta carora nu prea ai ce sa le reprosezi si sunt astia noi care probabil sunt foarte tineri si inca mai au multe de invatat.

Sa te iei de astia noi si sa plangi ca te-au facut in nu stiu ce fel, mi se pare la fel de jenant. Eu mereu am evitat astfel de discutii, cu toate ca mai existau smardoi. Fii tu mai destept ca ei si lasa-i in pace ca or sa invete ei. Numai ei or sa primeasca gm, fiindca au mult timp la dispozitie si se implica.

Oricum asta nu e un lucru care sa te faca sa schimbi un server, decat daca esti ratat.

Referitor la fixuri, mereu e loc de mai bine. Noi, playerii, suntem in egala masura responsabili cu stafful de cat de bine merge unserver. Puneti mana sa gasiti buguri, veniti cu sugestii, solutii, nu va mai ***** pe voi aiurea.

Cand o sa intelegeti astea 3 aspecte, chiar vom avea un server mai bun. Stafful si-a facut treaba pana acum, cu toate ca au mai fost si decizii proaste, nimeni nu e perfect.

Tentativa ta de milog nu ma uimeste, e clar ca nu ai habar ce inseamna retail inafara de private,iar in plus de asta te numeri si tu printre copiii"de pe freakz facuti cu mana dreapta.Salut!

4 2

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 27-12-2014, 20:43:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deviati mult subiectul....

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Post Posted: 27-12-2014, 21:52:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:

Acelasi lucru si aici si mai adaug:

WOD IS TOO AWESOME!! -

1 1

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 28-12-2014, 00:02:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soryngg wrote:

Tentativa ta de milog nu ma uimeste, e clar ca nu ai habar ce inseamna retail inafara de private,iar in plus de asta te numeri si tu printre copiii"de pe freakz facuti cu mana dreapta.Salut!

Ba nerusinatjr, daca ti-ai plati singur subscription-ul pe retail, probabil ai vedea si tu cati bani costa acelasi ***** fara buguri. Daca ai avea si >2 neuroni in capul ala sec care n-a putut sa gandeasca alt nume decat scris cu Y si GG la sfarsit, ai observa si tu ca daca joci pe retail, nu prea ai timp decat de laba+mancat+wow. Dar asta e problema ta, nu a mea.

Cat despre respectul fata de munca cuiva pe un server privat, care inseamna ceva, nu se cheama milogire. Din moment ce n-am timp si chef sa joc pe retail, clar n-am timp de gm, abia imi permit sa joc din an in paste si sa postez un bug doua. Cand esti copil, ce sa faci, n-ai timp.

E ultimul post pe tema asta, stai linistit, poti sa mananci ***** in continuare, nu am cum sa te fac sa intelegi.

1 0

Back to top
soryngg

[Mentally Stable]

(since 20-11-2015 17:28)

Post Posted: 28-12-2014, 09:16:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
soryngg wrote:

Ba nerusinatjr, daca ti-ai plati singur subscription-ul pe retail, probabil ai vedea si tu cati bani costa acelasi ***** fara buguri. Daca ai avea si >2 neuroni in capul ala sec care n-a putut sa gandeasca alt nume decat scris cu Y si GG la sfarsit, ai observa si tu ca daca joci pe retail, nu prea ai timp decat de laba+mancat+wow. Dar asta e problema ta, nu a mea.

Cat despre respectul fata de munca cuiva pe un server privat, care inseamna ceva, nu se cheama milogire. Din moment ce n-am timp si chef sa joc pe retail, clar n-am timp de gm, abia imi permit sa joc din an in paste si sa postez un bug doua. Cand esti copil, ce sa faci, n-ai timp.

E ultimul post pe tema asta, stai linistit, poti sa mananci ***** in continuare, nu am cum sa te fac sa intelegi.

Faza e ..ca eu singur imi platesc sub pe retail, nu stau ca tine sa ma tina mamica si taticu in carca ca sa joc un content free 12/7.
Pe langa asta nu-i tot una cand joci pe psv un exp care s-a fumat de 2 ani si atla cand joci noul exp, care e mult mai bun din orice punct de vedere,iar in legatura cu numele meu care este problema ta??ala care are nume din dota si are la avatar porci!?.
Hai muta timpanu' ca si asa ai inceput sa amortesti ,nu mai face comparatii idioate mai bine iesi din casa si nu mai fi arogant intre 4 pereti ca nu impresionezi pe nimeni.

0 1

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 28-12-2014, 10:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminați cearta aici sau arunc cu warn-uri în amândoi.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 05-11-2024, 10:39:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x