User
Pass
2FA

Achievement through quest =/=

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1787
Xnine

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-03-2015 18:50)

Votes: 1

Post Posted: 27-03-2015, 18:48:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: http://www.wowhead.com/quest=29147/call-the-flock#comments
Descrierea bugului / Bug description: Nu ma pot transforma in Aviana sa pot acumula 65 Soar pentru achievementul Ludicrous Speed.

Cei de pe Wowhead procedeaza in felul urmator sa adune Soar:

<Pick up the daily Call the Flock (if it's available).

Use the feather to turn yourself into the bird.

Abandon the quest.

Now you can pick up as many birds as you want and never have to abandon. I finished with 72 Soar.>

Insa pe Freakz nu ti se acumuleaza nimic in bags, nu se intampla absolut nimic.

Dovada / Proof: Nu stiu ce dovezi as putea sa va arat. Un print cum ca nu merge sa te transformi in Aviana?

IMG: http://i.imgur.com/Y0L87w3.jpg

IMG: http://i.imgur.com/YST5jiK.jpg

Daca eu sunt indeajuns de prost si nu procedez cum trebuie in a completa achievementul si quest-ul, va rog frumos sa imi spuneti.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Xnine

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2015, 19:38:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am sesizat ce importanta dati la bug reports si anytime now ma astept sa primesc si eu un raspuns de tipul 'Confirmed, but not a priority'. Really? Citisem intr-o descriere pusa de Shocker ca acest Great Server Freakz gives you a retail feeling, oh, are we even going there?

Revenind la postarea mea, sunt anumite achievementuri pe care le poti completa numai in anumite momente si quest-uri. Eu pot termina quest-urile, insa nu voi mai putea face achievement-urile respective niciodata. Practic, stagnez pentru ca as vrea sa am achievement-urile respective.

Not trying to be rude sau sa va punem sa va spetiti la cerintele noastre, capricii, avand in vedere ca ne jucam gratis. We do appreciate, but still. Desi, nu le-as numi capricii, more of a.. pointing out mates care incearca sa va ajute sa va imbunatatiti serverul.

2 0

Back to top
lucif

[No Lifer]

(since 15-11-2018 22:12)

Votes: 79

Post Posted: 27-03-2015, 21:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum pe sfarsit de pach nu mai are rost sa postati chestii buguite... mai sunt cateva pe acolo dar o sa se remedieze pe MOP. Toti Gm-ii care pot sa repare ceva lucreaza la mop.

1 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 20-11-2024 17:34)

Votes: 133

Post Posted: 27-03-2015, 21:15:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu ce ai sesizat tu, dar azi ai facut reportul si dupa 2 ore vi si zici ca nu iti raspunde nimeni?
Nu mai vorbi aiurea daca nu stii. Momentan suntem axati pe mop, aici se repara ceva mai greu fata de cum era inainte.
Acum asteapta pana se verifica/repara bugul.

-

0 1

Back to top
Xnine

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2015, 22:49:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juhziz, eu cred ca ar trebui sa recitesti ceea ce am scris.

NU am spus 'nu imi raspunde nimeni', am spus ca ma asteptam la un raspuns de tipul 'Confirmed, but not a priority'. NORMAL ca m-am uitat si la celelalte posturi sa vad modul in care s-au rezolvat raporturile. Se scrie RAPORT sg. si RAPORTURI sau RAPOARTE pl. sa stii pentru cunostintele tale generale din moment ce tot tu citesti aceste raporturi ale playerilor.

Inteleg ca iti manifesti frustrarea pe faptul ca eu mentionez lucruri asa de neimportante fata de preocuparea voastra fata de MOP, insa FIX pentru asta am dat al 2-lea post sa clarific anumite lucruri. Nici macar nu am mentionat ca nu vine cineva sa imi raspunda si ala e motivul pentru care am postat dupa 2 ore, STIU ca imi va citi si ma va ilumina cineva, pentru ca sunteti o comunitate atat de mare si solida.

Oricum, multumesc de raspuns, si nu mai fi asa ostil, Juhziz. Nu ti-am cerut sa repari TU ceva acum. E doar o remarca.

1 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 27-03-2015, 23:24:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai gasit un quest bugguit si ai inceput sa tragi concluzii despre tot serverul. Da, clar, meriti sa fii bagat in seama. Mai multe a spus juhziz si gasesti si mai multe printre alte topicuri

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Xnine

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-03-2015, 18:05:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker, te rog frumos sa imi dai un copy paste unde am tras concluzii despre tot serverul si sa imi arati cat de multe a spus Juhziz in comparatie cu primul reply pe care l-am avut de la Lucif.

Am zis si ma repet, multumesc de raspuns, poti inchide topicul. Mi-ati raspuns foarte blajin, deja ma induioseaza intreg forumul sa mai vin sa mai postez pe aici.

0 0

Back to top
Wingz
[Banned user]

Banned

(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 28-03-2015, 19:49:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Not trying to be rude...but still" - dar totusi esti

Quote:
Shocker, te rog frumos sa imi dai un copy paste unde am tras concluzii despre tot serverul

"Citisem intr-o descriere pusa de Shocker ca acest Great Server Freakz gives you a retail feeling, oh, are we even going there?"

"Se scrie RAPORT sg. si RAPORTURI sau RAPOARTE pl. sa stii pentru cunostintele tale generale" - pe bune, ne dai lectii de romana cand tu vorbesti in ROM-ENGLEZA?

Ok, trecand peste aceste iesiri arogante ale tale, sa-ti dau si un raspuns la bug reportul tau:

CONFIRMED, BUT NOT A PRIORITY! - cu toata dragostea!

Inca avem de testat / retestat 1 raid boss + all dungeons pe MOP.
Inca sunt bugs de decoperit la toate clasele @ MOP.
Inca sunt de testat battlegrounds / arenas @ MOP.
Inca sunt o multime de lucruri de facut pe MOP.

Cu MOP la usa, ar trebui sa facem fix la old quests & achievements, parerea ta, nu?
Intelegi acum de ce acest bug report este confirmat dar nu reprezinta o prioritate?
Este confirmat, asta inseamna ca atunci cand se va reveni la fixing old stuff, se va rezolva.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Wingz, 28 March 2015 17:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-02-2025, 01:51:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x