Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Probleme,crash-uri,fixuri si WORLD PVP
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
ShigeEru
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 04-01-2019 12:24)
,
Topics: 19
Votes
: 3
Posted: 22-05-2015, 00:43:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Bun sa incepem,de ce am creat acest topic?Simplu din cauza ca un jucator ca mine care vine de la munca etc intra pe wow freakz nu are ce sa faca in pve pentru ca nu avem decat 1 singur run (mv in care doar 2 encountere merge cat de cat) incearca sa invete partea cealalta a wow-ului si anume pvp ul,bun dam que la bg etc asteptam in medie 20-30 minute apoi intram frumusel in bg ne uitam sa vedem ce adversari avem vedem ca ei sunt 10 noi 3 sau noi 10 si ei 3 incepem ne batem etc la un moment dat luam crash,ne logam din nou luam iarasi crash bun ne logam iarasi si vedem din pacat ca hoarda nu i-a crash ca restul ei raman si fac 1000 de puncte si noi avem 999 bun in mintea noastra ce zicem i batem dai dracu
dar faza draguta e ca bg ul nu ne da puncte.
Bun ca sa numai lungesc povestea un player ca mine casual/noob cum vreti sa i ziceti care intra la un bg si ia 10 crashuri si nu primeste nici macar ceva la sf pentru ca a asteptat ca un idiot atata timp sa se bata cu alti idioti e demoralizant.
Multi o sa ziceti bine ba lasa ne,asta e,daca vrei blizz like dute pe retail,ei bine nu e chiar asa sa zicem ca eu imi folosesc cardu si cumpar anumite chestii de la freakz eu ma astept sa le pot folosii nu doar sa le cumpar si sa ma uit la ele....insa server-ul in momentul de fata nu imi ofera nimic.
Acuma staff ul o sa zica vino cu dovezi studiaza problema etc,bun noi ca jucatori nu avem cunostiintele generale si nici uneltele sa gasim problema acestor crash uri cele mai frecvente sunt in arena ceea noua chiar nu se poate verifica jucatorul x si y au fost scosi de pe sv din ce motiv chiar nu se gaseste sursa acestor probleme?Acuma pe bune chiar nu sunteti in stare sa scriptati 2 bosii complet,chiar asa de greu e sa faci un program si sa il compilezi sa gasesti surse de erori?ma fratilor pai ne apuca craciunu pana intra arenele sau mv full poate pastele...
Am inteles ca aveti o echipa mica,de ce nu faceti angajari?sunt destui programatori buni pe piata
Hai sa luam si partea a doua a problemei ziceti ca hoarda ia crash odata cu all pai ma frate eu cand am intrat am fost primu la all si hoarda era intreaga nu luase nici unul crash poate sunt jucatori care abuzeaza de anumite bug uri ...aveti gm prin tot felul de bresle discutati cu membri vostrii si lasati orgolile proaste ca eu vreau sa fac primu mv etc cu nu stiu ce bug postatile si voi.....
Astept si eu niste raspunsuri nu doar un asta e lucram.....si dati tc.
A si sa nu uitam in ultimul rand de world pvp si cum inflluenteaza acest lucru economia,eu sunt o persoana care adora pve content cu am mai spus si sus insa daca voi ma puneti sa minez/colectez ierburii sa fac questuri cot la cot cu 10 hordaci pai ma frate deja e nasol,sunt situatii in care singurul mod in care scapi de competitie e sa i faci sa dea rage quit,inainte eram decat eu pe anumite rute de farm acuma insa mai sunt inca 4 5 jucatori eu de la 200k pe zi am ajuns la 50k -60k deci mda nu prea imi convine sa il vad pe unu ca imi ia banu.....si in al doilea rand hai ma lasati ma dracu cu domne nu am facut pvp alea dalea ma omoara ma campeaza ba frate ALLIANCE AND HORDE ce vrei sa fie pupici toata viata???
Votul in legatura cu world pvp nici macar nu trebuia facut nu are rost parerea mea...insa daca totusi iese la vot ca nu ar trebuii bagat world pvp,intrebarea mea este urmatoarea---->>>>>Puteti face un script prin care pe server intre anumite ore pvp world e activat apoi dezactivat gen un event si asta sa se intample in fiecare zi gen 17-21(ora ma refer)eu sincer ca pve player nu vad nici o distractie in a creea 10 caractere si sa fiu mediocru la toate prefer 2 si bune...asa ca va rog eu cititi asta discutati etc ar fi ok pentru noi toti,mersi fain!
Last edited by
ShigeEru
on 22-05-2015, 10:13:24; edited 1 time in total
1
0
Back to top
luxorr
[Screwed Freak]
(since 28-12-2022 15:49)
,
Topics: 55
Votes
: 127
Posted: 22-05-2015, 00:48:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu mi-am luat azi WOW ERROR dupa WOW ERROR,faza este ca doar alianta isi i a
Click!
0
0
Back to top
skyreaker24
[Faraon intergalactic]
(since 21-01-2023 19:17)
,
Topics: 363
Votes
: 90
Posted: 22-05-2015, 01:36:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
daca aveti jocul descarcat de pe freakz sau ati bagat totul din arhiva cu launcherul scoateti freakz.dll din folderul jocului si vedeti cum merge dupa, cel putin la mine dupa ce l-am sters nu am mai luat asa multe crashuri.
0
0
Back to top
Rep107
[Creep]
(since 10-08-2017 21:37)
,
Topics: 81
Votes
: 65
Posted: 22-05-2015, 02:09:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Din ce am observat eu crash-urile astea frecvente se iau doar in bg's, si nu sunt 100% sigur dar cred ca e ceva bug pe la Warlock ca doar cand dau de aia in bg iau crash...din pacate inca nimeni nu stie cum sa reproduca bugul 100%.
Posturi unite automat, 22-05-2015, 03:09:26
skyreaker24 wrote:
scoateti freakz.dll din folderul jocului si vedeti cum merge dupa, cel putin la mine dupa ce l-am sters nu am mai luat asa multe crashuri.
Joc fara si tot aia e.
0
0
Back to top
BlackSun
[Nerdstompers Inc.]
(since 28-02-2019 17:25)
,
Topics: 106
Votes
: 47
Posted: 22-05-2015, 12:06:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
luxorr wrote:
Eu mi-am luat azi WOW ERROR dupa WOW ERROR,faza este ca doar alianta isi i a
Si sunt multe BG-uri in care doar hoarda isi ia crash. Nu-ti fa griji, nu scapa nimeni.
0
0
Back to top
david33
[Banned user]
(since 03-08-2017 14:46)
,
Topics: 203
Votes
: 62
Posted: 22-05-2015, 23:16:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1) Se intampla des de la fearuri, dar ia tot ally crash nu doar cei din apropierea fearului.
2) Isi ia doar allianta crashuri
0
0
Back to top
Magicqtz
[Do Nothing and Win]
(since 10-04-2020 14:57)
,
Topics: 94
Votes
: 50
Posted: 22-05-2015, 23:29:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
david33 wrote:
1) Se intampla des de la fearuri, dar ia tot ally crash nu doar cei din apropierea fearului.
1) Se intampla random: spells, cand ti flagul/orbul(aici ar trebui sa verifice cineva, e un bug sigur ce cauzeaza crash), cand punctele din bg ajung la nr X(si aici la fel), cand dai inspect cuiva(acela sau tu iei crash).
2) Stai linistit ca iau ambele tabere crashuri.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0
0
Back to top
david33
[Banned user]
(since 03-08-2017 14:46)
,
Topics: 203
Votes
: 62
Posted: 23-05-2015, 01:46:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Magicqtz wrote:
david33 wrote:
1) Se intampla random: spells, cand ti flagul/orbul(aici ar trebui sa verifice cineva, e un bug sigur ce cauzeaza crash), cand punctele din bg ajung la nr X(si aici la fel), cand dai inspect cuiva(acela sau tu iei crash).
2) Stai linistit ca iau ambele tabere crashuri.
1) Nu sunt singurul care a observat ca fearurile sunt un mare motiv pentru care se ia crash in bguri.
2) Probabil ca ia si hoarda, desi nu am observat asta.
0
0
Back to top
Drain
[fan nrultimate]
(since 30-04-2020 22:31)
,
Topics: 29
Votes
: 32
Posted: 23-05-2015, 12:05:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nici eu nu am observat sa ia alianta crash
@op poti sa uiti de pvp cand iti vine cate unul din staff si iti zice "sunt mai bun ca toti gladiatorii ejtya, cata a fost lame expansion" (dar el era inexistent pe wotlk) sau "nu bagati arme dreadful ca se vor folosi in pve", si lista continua. de cand a plecat xlr n'au fost in stare sa organizeze niste sezoane calumea, sa readuca 3v3-ul la cum era pe LK.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
The time now is 07-02-2025, 08:30:22
Copyright info