User
Pass
2FA

gladiatorii dupa freakz
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message6787
Amnezx

[Best in Slot]

Status: Offline
(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 21-08-2015, 23:34:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Facem si noi ceva cu wannabe glads dupa freakz? Aka hanry/sereth. Dau 1 arena si apoi dodge masiv. E rau daca s a ajuns sa se faca dodge pt rate in halul asta. Mai si joaca disc mage feral.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sereth
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 13:32)

Votes: 34

Post Posted: 21-08-2015, 23:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amnezx wrote:
Facem si noi ceva cu wannabe glads dupa freakz? Aka hanry/sereth. Dau 1 arena si apoi dodge masiv. E rau daca s a ajuns sa se faca dodge pt rate in halul asta. Mai si joaca disc mage feral.

Oh, faceti ceva oamenilor care nu fac 3s dupa 12 noaptea ca sunt obositi. Hai sa facem la 3 dimineata ca tine. Sa faceti si tu rating - ziua nu dati 1 que.

Sa-ti amintesc cand dupa un lose mi-ai facut dodge cand faceai cu bamfmvp? Ca "feralu e buguit"? Cand si eu si priestu am ajuns la 20% in 10 secunde si aveam aman2 200k absorb healing? Sau cand faceai cu bubble si dupa 2-1 nu ati mai dat que?

Last edited by Sereth on 22-08-2015, 00:21:30; edited 2 times in total
0 0

Back to top
hanry
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2015 13:46)

Votes: 9

Post Posted: 22-08-2015, 00:39:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Momentu ala cand ii farmezi prea mult pe unii>>>mai sus.

Posturi unite automat, 22-08-2015, 01:39:40

Cu adevarat rau e faptu ca exista persoane cu mentalitate de genu tau ....cum sa faci un asa post omg -

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-08-2015, 01:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sereth wrote:
Amnezx wrote:

Oh, faceti ceva oamenilor care nu fac 3s dupa 12 noaptea ca sunt obositi. Hai sa facem la 3 dimineata ca tine. Sa faceti si tu rating - ziua nu dati 1 que.

Sa-ti amintesc cand dupa un lose mi-ai facut dodge cand faceai cu bamfmvp? Ca "feralu e buguit"? Cand si eu si priestu am ajuns la 20% in 10 secunde si aveam aman2 200k absorb healing? Sau cand faceai cu bubble si dupa 2-1 nu ati mai dat que?

Realizezi ca nu a facut nimeni dodge? Cand ajunge sa te bata cineva care face open cu ravage ti se ia chefu si iesi din wow.
=> a face dodge
=> a iesi de pe wow

Hanry..daca intru peste tine...intri in 1,5k rate.

Last edited by david33 on 22-08-2015, 01:22:38; edited 6 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
freesh

[Mentally Stable]

(since 31-12-2020 20:59)

Votes: 10

Post Posted: 22-08-2015, 01:21:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu Hanry nu am nimic, dar tu Sereth, nici nu stiu cum sa te numesc, inainte cand feralul nu era God class tu habar nu aveai ce e ala wow, acuma cand feralu e un fel de bate tot, peste tot te vad pe forum peste tot iesi in evidenta cum de parca tu ai sti totul, dar defapt nu sti nimic. Si te rog, nu veni cu qq cum ca feralu a primit nerf si ca tu stiai sa joci de nu stiu cand si bla bla, sunt satul, forumul asta nu a auzit de tine pana sa fie Feralul God class asa ca te rog, inceteaza ca esti penibil. (nu m-am putut abtine) Oricum cred ca multi sunt de o parere cu mine.
4 0

Back to top
tovry

[Mentally Stable]

(since 10-09-2015 19:45)

Votes: 22

Post Posted: 22-08-2015, 02:36:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hah... ce prostie asta cu dodge -... am facut si eu arene cu baieti.. si inca fac (Sereth / hanry) si stiti la ce concluzie am ajuns? in zilele "norocoase" in care sunt mai mult de 4 teamuri in que... nu se face 3v3 mai mult de 10 minute.... impreuna cu ei stam in jur de 2-3 ore in que pe zi pt 5 rate.
Nu inteleg de chestia asta cu dodge... SINGURI care i'am vazut sa dea mai mult de 5 arene chiar daca au pierdut au fost teamul lui rahun si cel al lui saroti... restul dupa 2 lose dau alt F4... cum kkat poate cineva sa vina cu aberatile aste de dodge knd cei doi mentionati mai sus fac 5 ore de pvp in fiecare zii... as crede mai degraba ca fac alti dodge din cauza ca joaca mag/feral... cel putin varianta asta e mai plauzibila... nici de drade / iol baietii nu au facut dodge , care momentan sunt cei mai high rate!

Si pana la urma care e problema? fac dodge cui vreau knd vreau si cu cine vreau... e o parte a jocului... daca skilul e acelasi sa fi sigur ca diferenta o face combo'ul si nu executia.

dny te plangi ca ei fac dodge... si eu ma plang de tine ca faci dodge. Nu te'am vazut in arena... daca as fi ca tine as crede ca tu chiar faci dodge... chiar daca tu nu faci... Cam unde e logica in ceea ce ai afirmat mai sus?

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 22-08-2015, 09:40:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sereth wrote:
Amnezx wrote:

Prietene, de 3zile incoace tot bagati aceeasi scuza, sau cel putin hanry "au iesit astia man, esti nebun, ca eu mai dadeam", dar am vorbit cu destui playeri si de fiecare data erau toti on. Voi v ati obisnuit sa jucati, daca ato facut x rate, dodge.

Posturi unite automat, 22-08-2015, 10:40:03

tovry wrote:
Hah... ce prostie asta cu dodge -... am facut si eu arene cu baieti.. si inca fac (Sereth / hanry) si stiti la ce concluzie am ajuns? in zilele "norocoase" in care sunt mai mult de 4 teamuri in que... nu se face 3v3 mai mult de 10 minute.... impreuna cu ei stam in jur de 2-3 ore in que pe zi pt 5 rate.
Nu inteleg de chestia asta cu dodge... SINGURI care i'am vazut sa dea mai mult de 5 arene chiar daca au pierdut au fost teamul lui rahun si cel al lui saroti... restul dupa 2 lose dau alt F4... cum kkat poate cineva sa vina cu aberatile aste de dodge knd cei doi mentionati mai sus fac 5 ore de pvp in fiecare zii... as crede mai degraba ca fac alti dodge din cauza ca joaca mag/feral... cel putin varianta asta e mai plauzibila... nici de drade / iol baietii nu au facut dodge , care momentan sunt cei mai high rate!

Si pana la urma care e problema? fac dodge cui vreau knd vreau si cu cine vreau... e o parte a jocului... daca skilul e acelasi sa fi sigur ca diferenta o face combo'ul si nu executia.

dny te plangi ca ei fac dodge... si eu ma plang de tine ca faci dodge. Nu te'am vazut in arena... daca as fi ca tine as crede ca tu chiar faci dodge... chiar daca tu nu faci... Cam unde e logica in ceea ce ai afirmat mai sus?

Esti cainele lor? Sau fanul? Tu poti sa te duci la pve ul tau, ca esti 0 la pvp. Ma acuzi pe mine de dodge, dar am dat mereu, sau daca a fost vreodata sa nu fiu in que aveam un motiv, nu bagam aceeasi scuza. Sunteti niste imitatii de jucatori cu arfe de gladiatori capatate acum, dupa ce s a favut asa-zisul fix la feral. Inainte sa te bata feralul in opener erati 0 toti 3. Daca asa se procedeaza cu facutul rate-ului pe freakz, am sa ma adaptez si eu.

0 0

Back to top
hanry
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-08-2015, 09:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
Sereth wrote:
Amnezx wrote:

Realizezi ca nu a facut nimeni dodge? Cand ajunge sa te bata cineva care face open cu ravage ti se ia chefu si iesi din wow.
=> a face dodge
=> a iesi de pe wow

Ma anunti cand intri peste mine sa fac repede dodge da?

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 22-08-2015, 09:45:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hanry wrote:
david33 wrote:
Sereth wrote:
Amnezx wrote:

=> a face dodge
=> a iesi de pe wow

Ma anunti cand intri peste mine sa fac repede dodge da?

Pai oricum te scoteam din que,daca pierzi 2 arene nu te mai vad o saptamana. "Mai bine dau que vs prosti si iau 1 rate, decat sa dau cu voi si sa pierd 20, sau sa castig 5". Tu ai spus o lesinatura.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 22-08-2015, 09:46:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi vorbiti serios.....? De cand e cineva obligat sa nu faca dodge? - Poate omu sa faca ce vrea...

Also, de la dodge ati ajuns la suferinte de genul: "DACA INTRU PESTE TINE ZICI CA TE-A PLESNIT TRENUL". WTF?

0 0

Back to top
NoNameGlad

[Mentally Stable]

(since 13-11-2019 18:02)

Votes: 25

Post Posted: 22-08-2015, 09:52:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moldovene taci ca si tu faci dodge. Nu te-am vazut in wow de 2 saptamani. Noob.

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 22-08-2015, 10:13:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Voi vorbiti serios.....? De cand e cineva obligat sa nu faca dodge? - Poate omu sa faca ce vrea...

Also, de la dodge ati ajuns la suferinte de genul: "DACA INTRU PESTE TINE ZICI CA TE-A PLESNIT TRENUL". WTF?

Nu e vorba de asta catalin, dar daca ii bati, mai mult de 3 arene nu joaca, iar daca castiga, joaca 1 arena si nu mai dau que, iar eu pe aia 2, nu ii suport deloc pentu suferintele pe care le au ca hanry ala crede ca tot serverul ii face lui dodge.

0 0

Back to top
hanry
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-08-2015, 11:12:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amnezx wrote:
bossutai wrote:

Nu e vorba de asta catalin, dar daca ii bati, mai mult de 3 arene nu joaca, iar daca castiga, joaca 1 arena si nu mai dau que, iar eu pe aia 2, nu ii suport deloc pentu suferintele pe care le au ca hanry ala crede ca tot serverul ii face lui dodge.

Dupa ce ca tu si cu buble ma aveti la friend si cum intru cum stati afk sau dati repede logout tot pe mine ma acuzati de dodge a? voi 2 si askios,bazatii serverului.

0 0

Back to top
Sereth
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 13:32)

Votes: 34

Post Posted: 22-08-2015, 11:15:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amnezx wrote:

Ciudat, vs iol am dat arene de am scazut 100 rating. Lor nu le-am facut dodge, desi oamenii sunt peste tine de 10 ori. De ce ti-am face tie dodge cand e free rate? Daca nu vreau sa fac arene la 2 noaptea, nu fac.

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 22-08-2015, 11:29:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog nu imi mai activati casuta aici :S

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 11-02-2025, 01:41:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x