User
Pass
2FA

Balance, Cat de mult balance :))
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4941
Njurax

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-06-2017 16:45)

Votes: 17

Post Posted: 10-11-2015, 11:12:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoNameGlad wrote:
Pentru ca:

Ce ai tu acolo este combat log pentru cu time stamp sa iti arate frumos.
Second, daca ai sti si tu WoW macar putin, ai sti ca Lava Burst is ALWAYS a crit.
Third. Ce treaba are sansa de echo aici ? A procuit pe Lava, nu inseamna ca procuie de fiecare data.
Forth. Initial cast -> Echo -> Mastery from initial spell-> Mastery from echo. Calculeaza tu ce output poate fi aici.
Fifth. Ce treaba are Lava Surge ? Acel buff imi face Lava instant, atat -
Clasa de bambilici ? Tu ce joci ? Dk ? Stai jos.

Daca te face fericit, o sa verific treaba asta cu damage-ul.

Pai, la punctul tau 5, tinand cont ca ai omorat un hpala de la full HP in 3 secunde, intreb, ca-s curios de unde atata lava burst.
Lava burst e tot timpul crit, nu eram sigur pe treaba asta, cu flame shock si alte nebunii, nu-s shaman. Nu-i vorba de stiut wow, ca te intreb si pe tine ceva kkt de la dk care sigur nu-l stii si dupa iti zic "daca stiai si tu WoW macar putin", dar in fine, lasam asta.

Stii si tu foarte bine cum a fost arena aceea, ai dat burst, eu am fugit dupa pillar si pana am ajuns acolo, paladinul care era full hp, a murit, ceva nu-i normal.
Toata lumea care s-a uitat la arena aceea mi-a zis ca ceva nu-i normal, ca prea a disparut dintr-o data paladinul, si tind sa le dau dreptate.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NoNameGlad

[Mentally Stable]

(since 13-11-2019 18:02)

Votes: 25

Post Posted: 10-11-2015, 11:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Mr.Faith.

Intradevar si mie mi se pare suspect, nu zic ca e normal si ok. Sunt doua posibilitati aici. Ori e combat log-ul buguit / stricat / nu arata bine din cauza ca nu are time stamps / idk orice ce alt motiv legat de asta, SAU ceva este stricat si chiar a fost 150k damage.

Si nu, nu au fost 3 secunde au fost 5. A murit intr-un stun de la totem. Am castat lava si am avut 2 procuri de surge (adica in 2 lave instant)

Either way: O sa testez sa vad exact ce si cum. (FYI pana acum am postat toate bugurile la shaman fie ele pozitive sau negative - see mastery de 125% damage - )

le: @ nijurax, intreaba-ma de monk ca la ala sigur nu stiu -

Sorry to disappoint.

https://youtube.com/watch?v=HPx2EwQuoFE&t=2:

- Min 2:18.

ALSO

Min 2:22 -> Daca te uiti in dreata sus in dreapta Mage-ului se vede 200k damage.

ALSO AGAIN.

Daca te uiti la sfarsit vezi MAX HIT 100k (de la shaman). Daca a fost echo pe acel 100k inseamna din start 200k damage. Daca a mai fost si mastery macar pe spell .. din sunt 275k damage iar daca a fost mastery si pe echo sunt 350k dmg intr-un global -

0 0

Back to top
Masti

[Warlock Master]

(since 25-05-2024 16:46)

Votes: 25

Post Posted: 10-11-2015, 13:31:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va plangeti atat de damage. Cand o sa intelegeti ca gear-ul este de cacao si clasele nu au stats se care au nevoie? Inca va plangeti de elemental care e fix nimci fara lock in team? De balance care solo nu duce nimic la jumate hp?

P.S. Sunt prea bun.

0 0

Back to top
Njurax

[Mentally Stable]

(since 27-06-2017 16:45)

Votes: 17

Post Posted: 10-11-2015, 18:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Masti wrote:
Va plangeti atat de damage. Cand o sa intelegeti ca gear-ul este de cacao si clasele nu au stats se care au nevoie? Inca va plangeti de elemental care e fix nimci fara lock in team? De balance care solo nu duce nimic la jumate hp?

P.S. Sunt prea bun.

Asa era vorba la toate clasele care aveau ceva buguit pana acum, ca e de la gear, dar uite ca erau stricate, unele in sus, altele in jos.
Povesti de astea putem tot auzi.

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 11-11-2015, 00:51:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Masti wrote:

P.S. Sunt prea bun.

Ba masti, te auzi? Elem merge bine si cu war si cu dk. Balance e destul de ok acum, dar na, de ce sa nu ne cacam pe noi si sa facem qq pe forum. Kigy, sa ti aduc aminte cand ai prins si 120-150 surge uri? Sau alea nu se mai pun?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LethalFactorLK, 21 June 2016 10:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 27-02-2025, 13:13:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password