User
Pass
2FA

Discussions / Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Competitions
Author Message75800
OINCOO

[10 50 0002 81]

Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)

Votes: 570

Post Posted: 16-11-2016, 21:23:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

B1 . wrote:
E grabã? Se aude cã o sã urmeze sã-l fac.

Nu de altceva ,dar parcã era "Avatarul sãptãmânii" sa transformat în avatarul lunii?
Code:
Timp de înscriere: Pânã Sâmbãtã, ora 22:00;
Timp de lucru: Pânã Duminicã, ora 22:00.

Ps. E miercuri ,aproape joi. -

...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
scipioaa

[Wicked Sick]

(since 18-12-2021 07:57)

Votes: 601

Post Posted: 16-11-2016, 21:32:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O să fie probabil şi vineri, sau sâmbătă, etc. "Timp de lucru" , înseamnă timpul în care usserii participanţi au dreptul de a lucra, şi de a-mi trimite lucrarea respectivă până în intervalul de timp dat în topic, mai exact cum scrie şi acolo, "Până Duminică, ora 22:00". Start vote-ul îl pot deschide şi peste o săptămână, nu are absolut nicio legătura. Sunt diferenţe între 'a participa', unde se organizează într-adevăr o dată pe săptămână, şi 'a vota', unde îi pot da startul oricând. Dacă nici acum nu m-am făcut înţeles cu explicaţii date ca la copii, îmi pare rău.

0 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

(since 29-01-2021 22:54)

Votes: 87

Post Posted: 01-12-2016, 19:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:
Nirolf wrote:
Din pcate eu sunt fiul lui God | floc3@ daca te uiti la ip avem acelasi ip tata nu mai are timp de forum si ma ajuta pe mine la unele lucrari si lucrarea aceia are ceva modificari fata de a lui tata .

Îmi pare rău, dar nu ai voie să colaborezi cu cineva, indiferent cine este acea persoană. Nu cred că ești mai în măsură decât mine să observi exact modificările.
Data viitoare lucrează singur. -
Imi pare rau dar si acest forum se tine in colaborare cu mai multi oameni si nu vad nimica gresit in aceasta privinta si o semnatura sau cand o faci tot in colaborare ieste ca imagine de unde provine ia o copy de la altcineva si o modifici ca sa o faci cum vrei ca produs finit.
Si ca ideie tot ce este in viata asta a noasta este o colaborare si noi ca persone am fost conceputi tot din colaborare cred ca sti la ce ma refer .
Mersi B1
B1 . wrote:
Nu ai făcut nimic, stai liniştit.

Eu nu am vazut in regulament sa fie scris undeva ca nu ai voie sa colaborezi .

Update @ 01-12-2016, 19:27:09

Nirolf wrote:
PsychoLove wrote:
Nirolf wrote:
Din pcate eu sunt fiul lui God | floc3@ daca te uiti la ip avem acelasi ip tata nu mai are timp de forum si ma ajuta pe mine la unele lucrari si lucrarea aceia are ceva modificari fata de a lui tata .

Îmi pare rãu, dar nu ai voie sã colaborezi cu cineva, indiferent cine este acea persoanã. Nu cred cã ești mai în mãsurã decât mine sã observi exact modificãrile.
Data viitoare lucreazã singur. -
Imi pare rau dar si acest forum se tine in colaborare cu mai multi oameni si nu vad nimica gresit in aceasta privinta si o semnatura sau cand o faci tot in colaborare ieste ca imagine de unde provine ia o copy de la altcineva si o modifici ca sa o faci cum vrei ca produs finit.
Si ca ideie tot ce este in viata asta a noasta este o colaborare si noi ca persone am fost conceputi tot din colaborare cred ca sti la ce ma refer .
Mersi B1
B1 . wrote:
Nu ai fãcut nimic, stai liniºtit.

Eu nu am vazut in regulament sa fie scris undeva ca nu ai voie sa colaborezi .

AOTW (Avatar of the Week / Avatarul Sãptãmânii)

B1 . wrote:

Informaþii:

Tema: Bufniþã

Timp de înscriere: Pânã Sâmbãtã, ora 22:00;
Timp de lucru: Pânã Duminicã, ora 22:00.

Lucrãrile le trimiteþi prin PM la [ B1 . ], cu titlul AOTW - 64 (dacã titlul nu corespunde, lucrarea trimisã nu va fi luatã în considerare).
Lucrãrile vor fi votate de cãtre utilizatorii cu peste 200 de posturi.

Premii:
20 puncte reputaþie + Achievement.

Achievements:
Creative Painter (O editie de Avatar of the Week (AOTW) castigata)
Da Vinci's Disciple (5 de editii de Avatar of the Week (AOTW) castigate)
Freaking Architect (10 de editii de Avatar of the Week (AOTW) castigate)

Reguli:
Dimensiuni: 150 x 150, se poate lucra ºi la dimensiuni mai mici, cele precizate sunt doar limitã.
Nu aveþi voie sã vã semnaþi pe lucrare.
Pãstraþi fiºierul .psd

Succes!

*ATENTIE! Se va respecta dimensiunea cerutã a lucrãrii, altfel nu va fi luatã în considerare!

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 01-12-2016, 19:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Colaborezi cand e vorba de lucru in echipa.
De exemplu : Modernizarea Forumului din punct de vedere grafic.
----------------------------------------

SOTW & AOTW sunt concursuri individuale, e de la sine inteles cand te inscrii singur ca participant.

Nu suntem la Formula 1 sa avem "spate" sau sa beneficiem de sponsori.
"Împrumutu' " acela facut cu copy / paste la anumite imagini de pe Gogu e defapt o colaborare indirecta, persoana respectiva care a facut imaginea publica nu are si nu va avea legatura cu ce faci tu dupa ce ai descărcat poza.

Pur si simplu o "cumperi" si devine bunu' tau.

Pe scurt, ceri sfaturi, le pui in practica si inveti din greseli.
Sunt reguli de fair-play astea, nu trebuie sa dea totu' mura-n gura.

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 01-12-2016, 20:34:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:
Nirolf wrote:

Îmi pare rău, dar nu ai voie să colaborezi cu cineva, indiferent cine este acea persoană. Nu cred că ești mai în măsură decât mine să observi exact modificările.
Data viitoare lucrează singur. -

Sunt link-uri identice -.

2 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 01-12-2016, 20:43:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Laso asa cum a picat nu mai are rost cel mai bine nu mai particip la nimica ,nu mai are rost ca am vazut ca multi s-au retras din concursuri si tot ce apartine de grafica o seara buna va doresc

0 0

Back to top
scipioaa

[Wicked Sick]

Post Posted: 01-12-2016, 21:12:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasă scuzele. Linkul lucrării din AOTW - 50 este identic cu cel care mi l-ai trimis tu (poţi verifica asta). Salut.

0 0

Back to top
PsychoLove

[Silence In The Snow]

(since 05-01-2024 17:19)

Votes: 480

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-12-2016, 22:01:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf wrote:
Laso asa cum a picat nu mai are rost cel mai bine nu mai particip la nimica ,nu mai are rost ca am vazut ca multi s-au retras din concursuri si tot ce apartine de grafica o seara buna va doresc

Scopul nostru nu este să facem userii să nu mai participe. În niciun caz. Ce s-a întâmplat este ceva ce să iei în considerare pentru viitor. Eu te aștept să te înscrii și la alte concursuri, dar fără ajutor. Atunci când este munca ta, încet, încet avansezi. Devii din ce în ce mai bun, fără să mai fie nevoie să te ajute altă persoană. Acesta este scopul concursurilor până la urmă.

Mult spor în continuare! Warn-ul dispare automat după 45 de zile, deci a fost doar o atenționare, nu un capăt de lume.

Dreams.. That's all we have.

0 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 01-12-2016, 22:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:
Nirolf wrote:

Scopul nostru nu este sã facem userii sã nu mai participe. În niciun caz. Ce s-a întâmplat este ceva ce sã iei în considerare pentru viitor. Eu te aștept sã te înscrii și la alte concursuri, dar fãrã ajutor. Atunci când este munca ta, încet, încet avansezi. Devii din ce în ce mai bun, fãrã sã mai fie nevoie sã te ajute altã persoanã. Acesta este scopul concursurilor pânã la urmã.

Mult spor în continuare! Warn-ul dispare automat dupã 45 de zile, deci a fost doar o atenționare, nu un capãt de lume.
Mersi de intelegere , Dar nu mai are ros acum ca fara ajutorul cuiva nu am cum sa invet ,@B1 Scuzele le-am cerut ca incaz de am jignit pe cineva fara sa vreu si ma este si chestia ai cu cei 7 ani de acasa asa am fost invatat sa imi cer scuze , si apropo daca Amg nu zice tu habar nu aveai .

Putem pune punct la acest subiect sau trebuie sa facem o poveste din el si dupa aceia sa scriem o carte cu el .
Poate voi mai participa la acele concursuri >

0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 02-12-2016, 08:40:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf o greşeală recunoscută e pe jumătate iertată,ştii că eu te-am încurajat să participi la concursuri şi dacă chiar îţi place să lucrezi în PS nu lăsa un warn să te facă să dai înapoi ,până la urmă e doar un concurs ,o să mia fie şi altele şi cu timpu o să avansezi în ceea ce faci şi o să le câştigi pe restul sau poate că dacă îl faceai fără ajutor îl câştigai şi pe asta. Succes în continuare şi gândeşte-te la ce vei face , nu o lua personal dar B1. şi PsychoLove şi-au făcut doar treaba .

...
1 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 02-12-2016, 11:42:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OINCOO wrote:
Nirolf o greºealã recunoscutã e pe jumãtate iertatã,ºtii cã eu te-am încurajat sã participi la concursuri ºi dacã chiar îþi place sã lucrezi în PS nu lãsa un warn sã te facã sã dai înapoi ,pânã la urmã e doar un concurs ,o sã mia fie ºi altele ºi cu timpu o sã avansezi în ceea ce faci ºi o sã le câºtigi pe restul sau poate cã dacã îl faceai fãrã ajutor îl câºtigai ºi pe asta. Succes în continuare ºi gândeºte-te la ce vei face , nu o lua personal dar B1. ºi PsychoLove ºi-au fãcut doar treaba .
Recunosc ca am gresit ca doar toata lumea greseste si utilajele si ori ce pe pamantul acesta greseste . Dar ce este mai naspa acuma e ca tot ce o sa fac si daca e sa fie ceva frumos facut o sa se zica "ca am fost ajutat de cineva " Cu B1 si cu PsychoLove nu am inimica cu ei din contra am avut ce invata si de la ei si poate vro data cand am nevoie de un ajutor poate apelez la ei , ce imi pare rau este ca la imi trebat pe B1 daca "Sal,Am fãcut ceva greșit la aotw de ai cerut PSD-ul" si raspunsul lui este
B1 . wrote:
Nu ai fãcut nimic, stai liniºtit.
putea sa zica vezi ca ai greist acolo si esti descalificat pentru colaborare cu x , si pentru asta se pedepseste cu un warn (stiu ca nu poate sa dea el Warn) si era mult mai frumos asa decat sa vina cu vrajeala ai "Nu ai fãcut nimic, stai linistit "

0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 02-12-2016, 11:48:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nirolf wrote:

Au fost niºte discuþii în consiliu ,la care s-a hotãrânt chestia aia .
B1. probabil þi-a rãspuns la PM înainte de a se hotãrâ cã tu ai colaborat / ai folosit lucrarea tatãlui tãu.
Nu o sã zicã nimeni cã ai furato,ba din contrã eu cred cã þi-ai învãþat lecþia.

...
0 0

Back to top
scipioaa

[Wicked Sick]

Post Posted: 02-12-2016, 11:48:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai fă atâta gălăgie pe aici, warnul rămâne oricum. Când ţi-am spus că nu ai făcut nimic, nu ştiam că ai dat copy/paste la linkul de la AOTW-ul cel vechi. Am aflat între timp că încerci să ne faci pe la spate. Caz închis, îţi pierzi timpul aiurea încercând să spui că tu eşti nevinovat şi că noi suntem de vină.

1 0

Back to top
Nirolf

[Nirolf]

Post Posted: 02-12-2016, 12:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

B1 . wrote:
Nu mai fã atâta gãlãgie pe aici, warnul rãmâne oricum. Când þi-am spus cã nu ai fãcut nimic, nu ºtiam cã ai dat copy/paste la linkul de la AOTW-ul cel vechi. Am aflat între timp cã încerci sã ne faci pe la spate. Caz închis, îþi pierzi timpul aiurea încercând sã spui cã tu eºti nevinovat ºi cã noi suntem de vinã.
Nici nu am nevoie sa mi se scota warnul ca sti ca am gresit si nu fac "galagie " eu am raspus la ce am fost intrebat de catre ONICOO , te salut cu respect B1 - adevarat ca astai o lectie si nu ma plang am pierdut eu in viata si mai mult . Caz Inchis

1 0

Back to top
kLoOd

[Ineedyourlove :(]

(since 07-10-2019 12:13)

Votes: 44

Post Posted: 10-12-2016, 17:38:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand postezi aotw65 ? B1?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Competitions  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Next    

The time now is 29-04-2025, 16:42:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x