User
Pass
2FA
 
 

Interviu w/ JonSnow
Go to page 1, 2  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews
Author Message4638
Corina

[#sin]



Status: Offline
(since 13-12-2023 00:05)
Joined: 17 Oct 2012
Posts: 4482, Topics: 35
Location: Bucharest

Reputation: 3123.6
Votes: 165

 
Post Posted: 22-12-2016, 19:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)








Corina: Cum te numeºti?

JonSnow: Eu se numeºte Stanciu (fotbalistu') Mãdãlin (manelistu') Florin (Piersic) ,încântat de cunoºtinþã.

Corina: Ok than, Piersicuþã... De unde eºti?

JonSnow: Dintr-o altã lume zic eu, dar buletinul mã contrazice mereu (*** You broo)
Sunt din Fântânele, judeþul Teleorman, judeþul tuturor posibilitãþilor, mori de foame, eºti bãtut de poliþiºti, violuri la fiecare colț de stradã... NEW YORK versiunea þãrãneascã.

JonSnow: Wait, cine e Piersicuþzã?

Corina: Tu, începând din momentul ãsta, câți ani ai?

JonSnow: Cãlindar, te invoocc!!!

JonSnow: Hmmm, deci zice aºa, 19 ani, 7 luni ,11 zile... Damn, parcã ieri aveam 7 ani..

Corina: Mulți înainte! Trece repede timpul. Te poți descrie în câteva cuvinte?

JonSnow: Multumesc flumos!! Trece firar mã-sa a dracu, zici ca-i avion...

JonSnow: Sa ma descriuuu... Pahhh , i have a nightmare
Okeeey, sunt o persoana calma, in caz ca cineva se cearta isi trage pumni in gura eu privesc cu indiferenta si spun tuturor sa se relaxeze, anumite momente tragice m-au facut destul de nepasator fata de lumea inconjuratoare.
Pe de alta parte sunt un romantic incurabil, cand am cu cine bineinteles, desiii dau mereu numa de curve si fake-uri copilaroase, am avut si eu o dragoste si s-a dus pe p..a cu altu' cand imi era viata mai dragã... Life's a bitch with dick.
Sunt bineinteles plin de voinþã si determinare, cand imi propun ceva duc la bun sfarsit indiferent de riscuri, pierderi, probleme, urasccc nespus sa esuez din cauza ca nu sunt destul de informat in legatura cu anumite lucruri... Cu alte cuvinte, urasc sa fiu eu ãla prost cand trebuie sa realizez ceva.
Sunt o persoanã harnica, intelegatoare, pot spune ca ador sa inteleg gandirea cuiva si sa ma joc cu el ,sa-l distrug psihic daca dauneaza celor din jur... Chestii psihologice in mare. Îmi place sa fiu o persoana optimista chiar daca dorm cu un marþian in pat care urmeaza sa ma facã regele particulelor de praf, desiii uneori cedez psihic si cad in depresie si cu greu imi revin din negurile mele mintale, insaa in cele din urma reusesc sa deschid ochii si imi revãd eul idiot insa complet zâmbãreþ si plin de amuzament negru.
Imi place de altfel sa ajut anumite persoane fara sa primesc ceva in schimb, ma rog, persoanele care simt eu ca meritã.
Aaaa da, defecte, sunt o putoare notorie respectiv leneº, beþivan, cheltuitor, am fumat o tigara kent 8 cand aveam 12 ani, injur in biserica, pipãi babe siiii torturez pisici cu unghiera.

Corina: Sper cã nu eºti rãu cu animalele, eu una urãsc persoanele astea. Ce gen de muzicã asculți ºi cum te infulențeazã?

JonSnow: Aaaa nu, doamne fereste, te invit la un grãtarel de sobolan chinezesc sau niste copanele de pisoi birmanez.
Iubesc ciobanesti germani, drept urmare l-am adoptat pe imparatul Nero, o creatura malefica zãmislitã de insusi Hades, iti roade bratele pana la os, daca esti femeie Poti beneficia de un viol, ce sa mai, e un cãțel de nota 13.

JonSnow: Ahhhh, muzicã... Paiii cand vine vorba de petreceri, nunti, înmormântãri, divorturi, eu ascult manele.
In privat cand sunt pribeag si home alone #1 ascult rock alternativ, pop-dance romanesc, instrumentale triste, dinamice sii uneori popularã din aia ritmatã .
Sii da,ma influenteaza pozitiv,imi da o stare de zen si relaxare de imi vine sa fac flotari pe tavan cu un elefant in spate, imi aduc aminte ca la banchetu' din a8-a i-am dat un cap in gura profei de geografie incercand sa imit un rocker ... Epic failed,era sa ramana fara pupatoare.

JonSnow: But heyy, suckk my dick, terminasem deja generala.

Corina: Ce genuri de filme îți plac?

JonSnow: Ohhh, da!
Actiune-Aventura | Horror | Comedie / Actiune-Comedie.

Corina: I like it. Cu ce te ocupi, ai vreun hobby?

JonSnow: Ce ne potrivim... Hmm

JonSnow: Meseria de baza si totodata scarbiciul e reprezentat de neinfricatul Pompier!!!

JonSnow: Hobby-uri... Am si d'astea cateva, sa pescuiesc , mai nou experimentez si tainele gastronomiei, gaming si arbitru' din cand in cand la meciuri de handbal / fotbal.

Corina:Wow, felicitãri! Nu este o meserie foarte uºoarã...

Corina: Eºti rasist?

JonSnow: Rasist... Nu, n-am fost si nici nu o sa fiu, am avut odata un sentiment de ura pentru toate ciorile planetei darrr s-a intamplat sa am coleg de clasa in liceu corbul cu trei ochi , da, era tigan doar 50% , am tot stat de vorba cu el si mi-am dat seama ca nu toti sunt asa. de daunatori, se zice ca tiganu e reflexia romanului din ziua de azi, se poate, in cazu unora asa e,altii te-ar injura poate si un picior in cap ca-l compari cu un tigan...
In concluzie ma impac bine cu orice etnie, exceptand martienii, Bear Grylls a fost violat de unu incercand sa-i manance antenele.

Corina: Credeam cã Bear Grylls a mâncat marțianul. Cu viața amoroasã cum stai în prezent? Cã din trecut ne-ai spus deja.

JonSnow: Ãsta era secretu' lui... Damn. Cum crezi ca a scapat de el?

JonSnow: Viata amoroasã ehhhh...
In momentu' de faþã sunt singur, luna trecutã am avut o relatie trecatoare de 3 saptamani si 2 zile cu o femelã de 17 ani, mai mult din interes reciproc, ne-am cunoscut, ne-am placut, futai, pa.
Nu sunt pregatit psihic de o relatie indelungata, poate permanenta.
Inca ma simt marcat de pierderea precizatã mai sus... Ma focusez pe scarbici deocamdata si in timp, cine stie poate va aparea si o Angelina Jolie si pentru mine..insaa pana atunci #prayformorebitchs.
Dragostea | Iubirea e o iluzie, un cosmar cu inceput fericit ºi dacã esti ghinionist sa prinzi sfarsitul, poti ajunge in groapa cu popa la ceafa cum fac multi in ziua de azi.

Corina: Eh, sunt sigurã cã e cineva acolo ºi pentru tine. La ce vârstã ți-ai început viața sexuala ºi cum ți s-a pãrut prima experiențã?

JonSnow: Am tot auzit asta la n persoane, sper sa fie adevarat, desi nu prea imi pun eu baza in sperante, faptele decid totu'.
Eram si eu tanar, suflet nevinovat, disperat si satul de laba ursului, doream cu toata fiinþa mea sa introduc bijuteria familiei intr-o nobilã domniþã.
Cristoșelu' mi-a vazut suferinta si agonia mea si mi-a scos in cale o noapte plinã de aventuri.
Ahhhhh, imi aduc aminte fiecare detaliu, fiecare deget trecut prin gurã...miscarile in opt care mi-au distrus creierii.
Bun destul cu salivatu', sa-ncepemmm, era o seara de vineri m-am premenit pana-n dinti pregãtit sa beau ca un porc cu niste amici, sa privim partea buna, de baut am baut, dar nu cat am vrut eu...
Intrãm noi tantosi in local, ne aºezãm la o masa feritã de priviri nedorite. Eu ca-ntotdeauna, hai ce bem, whisky, vodka... Siii chiar cand se pregatea sa ma-njure un amic aud un hlizit si o privire lungã si ascuþitã aþintitã pe mine din partea unei blonde inalte cu ochi albaºtri, decolteu generos, poate prea generos aproape ca i se vedeau sfarcurile, intorc privirea la ai mei, dau pe gat vreo 100 de whisky pentru curaj si ma duc incetisor spre dracusorul blond, ahhh, probabil te-ntrebi cum am intrat in vorba, easyyy.
Cum sa te faci de ras, doi paºi simpli:
Hei, buna, ce faci?
"Buna, beau o cafea, tu ce faci? "
Bine, p-aici, auzi , de ce radeai de mine?
"Poftim? Dar nu radeam de tine, radeam de prietenu' tau. "
Poker Face....
Ce mama dracu sa mai zici acum, am inceput sa rad ca prostu' si usor usor am intrat in vorbã cu ea, eram in friend-zone, povesti din trecutu' ei... Pahh, nu stiam cum sa mai scap, apoii minunea sa-ntamplat, ma intreaba daca vrea sa bem o cafea la ea si sa discutam mai pe "larg" suferintele noaste, euu eram dat dracu, numai suferinþe nu aveam...
Am plecat, i-am lasat si pe ai mei cu ochii-n soare, dupa o aud ca sta la vreo 2 km distanțã, staii dracu aci ca mergem la mine, in 10 minute am si ajuns,ajunsi la reședința apartamentului meu, poker face v2 uitasem cheile la club(bine ca mi le-au gasit camarazii mei ca o beleam brutal), don't worryyy e un hotel la 2 colþuri, luam camera si discutam acolo, iti dai seama ca nu aveam cum sa ma-ntorc inapoi la club ca era jale
Buunn, dupaa 2 ore de discutii minutioase a dat domnu' sa ajungem in camera, mai departe a fost asa, stam unu langa altu ea vorbea,eu visam cu ochii deschisi,mi.a pus mana pe fata , apoii pe ceafa,next mozol,dezbracare ca-n armata, fiecare pentru el...amatori, slava lui Allah nu era virgina, am avut si eu ce sa-nvat din prima misiune,in rest ce sa mai spun, sex,m-a futut in ultimu hal...dupa o ora mi-am dat si eu seama ce se-ntampla si am inceput sa misc.
Varsta porno starurilor :
- eu 17 ani
- ea 18 ani
Gen : Teen Amateurs
Rating:*****

Corina: Oh God, ce aventurã! Cum ai aflat de freakz?

JonSnow: De comunitate am aflat prin vara anului 2015, imediat dupa ce am luat Bac-ul
Cãlãuzã mi-a fost renumitul server DR.FREAKZ.RO, am intalnit o multime de persoane datorita lui , am invatat de asemenea o sumedenie de lucruri si in cele din urma s-a format o familie care si-n ziua de azi a ramas unita in ciuda nenumaratelor certuri.
Cunosc Freakzu' de vreo 6 ani dar pana anu' trecut nu m-a interesat istoria ce avea sa o ofere, apoi s-a ivit oportunitatea, am devenit Helper pe deathrun si am inceput lectura. ^^

Corina: Ce pãrere ai despre cei din staff si ce anume ai schimba pe forum?

JonSnow: Șefu de raion aka Shocker isi face treaba din toate punctele de vedere,ma tot intreb cat poate indura un om cu atâta povara in spate, World Of Warcraft, Administrarea tehnica a Forumului iti roade tot timpu' ma bucur daca are timp si pentru el oarecum stiu cum e sa fii ca el. AMG e omu' potrivit pentru zona CS, rece ca un aisberg , ceva necesar pentru zona de gaming, multi il vad ca pe un om rãu desi eu vad contrariul mereu.
Avioane, ehhh, aici e o zona delicata, gandirea lui am inteles.o recent, e adevarat ca uneori a luat decizii pripite datorita regulilor sau altor motive necunoscute, insa "rautatea" lui fara resentimente faþã de altii il face pe el unic si neinteles, e ca o carte scrisa in mai multe limbi, dar am vazut la el potential de lider adevarat si ma bucur.
Cu ceilalti din staff nu prea am avut discutii care sa aduca in fata anumite subiecte legate de bunastarea Forumului, dar imi place sa cred ca au fost alesi pe merit in functia pe care o ocupa.
Sa schimb...?
In momentu' de fata nu sunt pregatit de asemenea decizii pe scara larga, trebuie sa te gandesti la urmarile prezente si viitoare cand schimbi ceva.
Eu dau imbolduri mici ici colo cum stiu mai bine, mai mult nu vreau sa arat, nu se merita o impunere in faþa tuturor cand Poti ajuta din umbra chit ca-ti mai iei si cate o pedeapsa, dar asta e risti pentru un bine.
In mare, o concluzie concreta e ca, multi pleaca si putini se mai intorc, forumu' nu mai e in floarea tinereþei, doar cateva sectiuni ce sunt mai active, altele mai sunt vizitate din cand in cand, in momentu de faþã e un fel de echilibru al activitãþii, nici prea mult, nici prea puþin.

Corina: Cum ți s-a pãrut forumul la prima vedere?

JonSnow: La prima vedere pãrea un neant fara sfarsit, simteam teama de a posta in anumite sectiuni, de aici si setea mea de cunoaºtere, dupa un timp indelungat am inceput sa-nteleg ca acel neant e defapt o mica insula.
Cand dai de ceva nou, e ca si cum ai vedea pentru prima data un Boeing 747 , vezi totu' asa de vast si strain.
Dar in unele cazuri, aparenþele înºealã.

Corina: Aºa este. Ce zici, trecem la întrebarile date de useri?

JonSnow: Hai, sa va vad, ce v-a copt mintea.

Corina: Ok than. xanariadcu te întreabã: Cât de mult înseamnã anime-urile pentru tine?(mai ales Naruto)

JonSnow: Hmmm... Unele anime-uri sunt copii fidele ale realitatii in care traim duse la extrem dupa dorinta sufletului si a mintii.
Nu sunt un fan înrãit, insa la acest anime numit Naruto am intrezãrit multe asemãnãri cu istoria omenirii.
Pentru mine reprezinta o sursa de informatii transmisa de creatorul anime-ului respectiv, cu greu poþi intelege astfel de mesaje mãi Razvanel. ^^
Siii da, e o sursa de voinþã pentru mine.

Corina: ^AvioanE^ te întreabã: Ai avut relații amoroase cu bãrbați?

JonSnow: Din ce-mi aduc eu aminte... Nu.
Staiiii, mint.
Am fost de ziua mea baut si l-am pupat pe unu' crezand ca e fatã.
Noooo conteazãã!
Dar daca doresti sa experimentezi plãceri pe la spate vorbim in privat la o cafea .
Daca da warn il ***
Si pe bune
Stai e +18, buhahaha.

Corina: STAI, CE

Corina: SENTI#Chris te întreabã: De la ce vârstã practici pedofilia?

JonSnow: De la frageda vârsta de 18 ani, din pacate n-am mai putut rezista avansurilor tale materiale si am acceptat sa te fac fericit rapindu-ti virginitatea nepreþuitã.
Asta e... O sa-ndur 20 de ani de Jilava dar nu regret nici o clipã fapta.
Get rekt son.

Corina: Asta te face PedoBeaaaar. Spartans. te întreabã: Te-ai gândit sã te laºi de freakz?

JonSnow: De multe ori, recent chiar vroiam sa pun deoparte acest hobby, darr din pacate ma leaga multe amintiri de acest Forum si ma incearca mereu nostalgia, dar intr-un final timpul va incheia si acest capitol.
Pana atunci, i'm still here. ^^

Corina: dog te întreabã: Eºti virginã?

JonSnow: Dap, daca te-ai uitat recent la TV am facut un anunt ca imi vand virginitatea cu un 1 milion de euro.
Te astept.

Corina: Lol, hahaha. Un mesaj de final pentru comunitate?

JonSnow: Am fost baut cand am facut interviul, nu raspund de ce am zis mai sus.

Corina: Când eºti bãut eºti sincer. Sper ca te-ai simțit bine!

JonSnow: Da, m-am simtit extraordinar, m-ai atins la corazon cu unele intrebari.

8 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]



Status: Offline
(since 09-04-2022 10:29)
Joined: 27 Jun 2015
Posts: 15862, Topics: 2099
Location: TG-Mures

Reputation: 964.9
Votes: 668

     
Post Posted: 22-12-2016, 20:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos inteviu corina - la fel si JonSnow,Uhh,am avut ce citi -)


2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SENTI#Chris

[▲]



Status: Offline
(since 12-12-2021 16:11)
Joined: 25 May 2015
Posts: 3735, Topics: 257
Location: Romania

Reputation: 228
Votes: 284

 
Post Posted: 22-12-2016, 21:16:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Good job Corina ! -
Ar trebui să pun nişte poze cu Jon când bea, dar iau ban .
Spoiler:


-Back soon
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
cl0vnul uc!g@s

[Be a Monster ☆]



Status: Offline
(since 03-06-2020 00:00)
Joined: 11 Nov 2013
Posts: 9684, Topics: 434
Location: Romania

Reputation: 215.4
Votes: 1379

 
Post Posted: 22-12-2016, 22:20:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos interviul!


2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]



Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
Joined: 20 Jun 2010
Posts: 23517, Topics: 763
Location: Romania

Reputation: 7902.9
Votes: 719

Post Posted: 22-12-2016, 22:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo.


2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Blade22

[:::Zmp.freakz.ro:::']



Status: Offline
(since 30-03-2020 13:16)
Joined: 27 Jun 2014
Posts: 11135, Topics: 668
Location: Romania,Arad

Reputation: 54.2
Votes: 637

         
Post Posted: 22-12-2016, 22:53:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Văleu, ce e aici? -
Good job Corina! Felicitări și ție Jon pentru răspunsurile de divă!



Casuta vocala @Blade
FREE
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bobi!

[Ag. de poliție]



Status: Offline
(since 28-12-2023 22:52)
Joined: 07 Sep 2016
Posts: 4763, Topics: 1195
Location: Vrancea

Reputation: 1040
Votes: 304

 
Post Posted: 23-12-2016, 18:01:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

JonSnow: Hmmm, deci zice aºa, 19 ani, 7 luni ,11 zile... Damn, parcã ieri aveam 7 ani..


Quote:
Varsta porno starurilor :
- eu 17 ani
- ea 18 ani


Chiar erai bãut bã bãiatule

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
[A]dmiralRafy

[inactiv]



Status: Offline
(since 05-12-2019 17:25)
Joined: 17 Sep 2016
Posts: 680, Topics: 34
Location: Romania

Reputation: 2.8
Votes: 27

     
Post Posted: 23-12-2016, 18:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari Corina!! Interesant interviu Dreaming
3 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Spartans.

[<®>]



Status: Offline
(since 29-04-2019 17:53)
Joined: 23 Feb 2016
Posts: 7113, Topics: 1016
Location: Buzau

Reputation: -356.8
Votes: 203

 
Post Posted: 23-12-2016, 18:16:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am avut de citit ceva, nici la scoala nu citesc atata.
Bravo Corina, la fel si tie JonSnow



3 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
JonSnow

[King in the North]



Status: Offline
(since 28-04-2021 17:29)
Joined: 09 Jul 2015
Posts: 12905, Topics: 75
Location: Winterfell.

Reputation: 10609.9
Votes: 429

            Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 23-12-2016, 19:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blade22 wrote:
Văleu, ce e aici? -
Good job Corina! Felicitări și ție Jon pentru răspunsurile de divă!

I'm a *** playboy, thanks.
-----------------------------------------

SENTI#Chris wrote:
Good job Corina ! -
Ar trebui să pun nişte poze cu Jon când bea, dar iau ban .
Spoiler:

Tu cu mine, eu cu tine. *doua nopti fara oprire*.
Spoiler:

-----------------------------------------

Bobi! wrote:
Quote:

JonSnow: Hmmm, deci zice aºa, 19 ani, 7 luni ,11 zile... Damn, parcã ieri aveam 7 ani..


Quote:
Varsta porno starurilor :
- eu 17 ani
- ea 18 ani


Chiar erai bãut bã bãiatule

Apã chioarã si Carmol.


"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SENTI#Chris

[▲]



Status: Offline
(since 12-12-2021 16:11)
Joined: 25 May 2015
Posts: 3735, Topics: 257
Location: Romania

Reputation: 228
Votes: 284

 
Post Posted: 23-12-2016, 19:53:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La tine sau la mine Jonele ?

-Back soon
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
JonSnow

[King in the North]



Status: Offline
(since 28-04-2021 17:29)
Joined: 09 Jul 2015
Posts: 12905, Topics: 75
Location: Winterfell.

Reputation: 10609.9
Votes: 429

            Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 23-12-2016, 20:03:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SENTI#Chris wrote:
La tine sau la mine Jonele ?

La mine, am frigideru' mai mare.


"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
R3dBuLL
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 17-12-2018 22:08)
Joined: 28 Mar 2014
Posts: 5334, Topics: 554
Location: Romania

Reputation: 257.8
Votes: 364

     
Post Posted: 29-12-2016, 17:40:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuia sa pastrezi numarul blondei -


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sarp3este
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 05-05-2017 09:10)
Joined: 21 Oct 2016
Posts: 1234, Topics: 49
Location: Craiova

Reputation: -3.4
Votes: 21

 
Post Posted: 31-12-2016, 18:38:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitări Corina pt interviu.A fost interesant



Casuta vocala:Sarp3este
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]



Status: Offline
(since 09-11-2022 09:46)
Joined: 26 Nov 2010
Posts: 5852, Topics: 190
Location: Iasi

Reputation: 654
Votes: 134

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-01-2017, 14:38:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ JonSnow Deci pe scurt,te uiti la anime ,cum te impaci cu iubirea si anime ? de exemplu sotiei mele i se pare o copilarie ? ai aceeasi problema?


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 28-03-2024, 22:35:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x