User
Pass
2FA

Paladin - Shield

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1284
MorphinG

[Maniac]

Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 11-12-2010, 23:51:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am fost inghetat de mag, am pus scut, si am ramas cu buff-ul. Nu puteam sa ma misc, doar sa castez.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 12-12-2010, 15:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol.

cleanse it.

0 0

Back to top
Deadmouselol/Malibuz

[Mentally Stable]

(since 17-04-2011 10:00)

Votes: 2

Post Posted: 13-12-2010, 21:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:
lol.

cleanse it.

LOOOOOOOOOOOOL
deci in loc sa repare daor sa dea cleanse ... asa cum avem si slow in freedom dam cleanse si acolo nu ???

You can't ignore my Techno.
Can't sit down 'cause I'm a dancer.
I'm a man not a disco ball.
0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-12-2010, 22:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uite care e treaba

in mod ciudat, pe paladinul meu nu se intampla anomalii de genul asta.

de asta ti-am zis sa dai cleanse, mie imi merge bine, daca vin acum inca alti 10-20 de paladini si spun ca e buguit, atunci o sa incep sa spspectez ca devine shield ma face si imun la bugguri, dar pana atunci, este probabil doar o intamplare:P

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 14-12-2010, 02:06:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

intamplare sau nu, eu am postat. ca il rezolva sau nu, nu e bai. dar macar nu mai arunca posturi inutile doar pentru +1. te faci de ras cu chestii de genu "da cleanse".
0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 14-12-2010, 10:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma, intelegeti ca sunt sute de probleme de care trebuie sa se ocupe cineva, postati daca vi se intampla de doua ori, postati daca sunteti siguri ca e bug, postati daca va face jocul imposibil, cu alte cuvinte postati daca e important. S-a intamplat o data sa dai bula si sa nu iti scoata freeze-ul si ai si facut post. Revin-o cu screen cand se intampla a doua oara si plange-te atunci ca nu te baga nimeni in seama si da "bump". Ce e cu "daca se repara sau nu[...] eu doar am postat"? Pai da, asta ai facut, doar ai postat, ca sa ai un post in plus pe forum, daca zici ca nu te intereseaza de rezolvarea problemei/daca se sesizeaza sau nu cineva din staff. Gandeste-te ca ii ia cuiva cateva zeci de secunde ca sa intre si sa citeasca ceva care, "nu conteaza daca e citit/rezolva/luat in calcul sau nu", pentru ca e datoria lui/lor sa aiba grija de server, iar alea cateva zeci de secunde se transforma in timp pierdut. Uitati-va la sectiunea "Bug report", sunt o gramada de lucruri si o alta gramada printre ele, de posturi cu [RESPINS] inainte.
Nu pot sa fiu mai "on topic" de-atat, luand in calcul faptul ca e o incertitudine totala legata de postul-topic.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 14-12-2010, 12:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice, nu se plange nimeni. Calmeaza-te.

E de datoria noastra sa postam bug-urile, si e normal sa ne mai inselam din cand in cand.

SI, stai linistit ca nu s-a intamplat doar odata. S-a intamplat sa iau si stun cu shield pe mine, si nu mi s-a intamplat doar mie. Si n-am dat nici bump, nici nu m-am plans, si nici n-o sa plang daca nu se face nimic.

Ma deranjeaza ca veniti aici cu post-uri inutile care nu ajuta deloc la rezolvarea bug-urilor.

ASTA e topicul meu, si aici raspunde doar Shocker, sau altii in caz ca m-am inselat in privinta bug-ului. Si cu asta am incheiat, please.

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-12-2010, 13:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
intamplare sau nu, eu am postat. ca il rezolva sau nu, nu e bai. dar macar nu mai arunca posturi inutile doar pentru +1. te faci de ras cu chestii de genu "da cleanse".

sper ca realizezi ca nimic nu este perfect.

chiar si in programare, o chestie de care tu probabil habar nu ai, se pot intampla chestii neastpetate, doar o singura data, ca apoi sa nu le mai vezi niciodata.
de asta am zis dai cleanse, s-a intamplat, o data, o singura data, tie, probabil ca ai uitat sa mai stergi cache din cand in cand, sau pur si simplu ai avut lag.

divine shield merge bine, daca tu ai dat peste o viariatiune rara a unui evenimant, hop te duci pe forum la bug report.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 28-12-2010, 01:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:
MorphinG wrote:

chiar si in programare, o chestie de care tu probabil habar nu ai, se pot intampla chestii neastpetate, doar o singura data, ca apoi sa nu le mai vezi niciodata.
de asta am zis dai cleanse, s-a intamplat, o data, o singura data, tie, probabil ca ai uitat sa mai stergi cache din cand in cand, sau pur si simplu ai avut lag.

divine shield merge bine, daca tu ai dat peste o viariatiune rara a unui evenimant, hop te duci pe forum la bug report.

Nu mai posta aiurea te rog.

Mi s-a intamplat de cel putin 5 ori sa iau slow sau stun (de la moonkin respectiv magi frost) prin Divine Shield (wowhead link). N-am mai reusit sa fac print-uri, cu prima ocazie iti fac, mai ales sa-ti demonstrez ca esti inutil p-aici.

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-12-2010, 16:45:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
moonshadow wrote:
MorphinG wrote:

Nu mai posta aiurea te rog.

Mi s-a intamplat de cel putin 5 ori sa iau slow sau stun (de la moonkin respectiv magi frost) prin Divine Shield (wowhead link). N-am mai reusit sa fac print-uri, cu prima ocazie iti fac, mai ales sa-ti demonstrez ca esti inutil p-aici.

abia astept:D -

mie tot nu mi s-a intamplat niciodata, si put pariu pe ce vrei tu ca la tine a fost o problema de lag. dar in fine...refer to my above post for clarification.

0 0

Back to top
D@rkAng3L

[Mentally Stable]

(since 25-10-2017 07:29)

Votes: 5

Post Posted: 29-12-2010, 11:03:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ii problema de la lag... si eu patesc, nu des, dar se intampla mai ales in rbg... chiar azi am luat slow prin bula dar nu am avut intuitia de a face rpd un print

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-01-2025, 04:45:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x