User
Pass
2FA

Most OP class
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Deci?
Death Knight
15%
 15%  [ 128 ]
Druid
3%
 3%  [ 27 ]
Hunter
4%
 4%  [ 38 ]
Mage
22%
 22%  [ 194 ]
Paladin
13%
 13%  [ 111 ]
Priest
11%
 11%  [ 98 ]
Rogue
6%
 6%  [ 56 ]
Shaman
2%
 2%  [ 22 ]
Warlock
12%
 12%  [ 110 ]
Warrior
8%
 8%  [ 69 ]
Total Votes : 853

Author Message79621
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 06-01-2011, 09:21:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stormrager wrote:

S-a intamplat sa primesc si 10k damage de la ultimul tick de Vampiric Touch (1168 resil)..

of course you did.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
andrei.m

[PANICATORUL]

(since 12-07-2014 20:22)

Votes: 13

Post Posted: 09-01-2011, 07:28:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Priest,

0 0

Back to top
murz

[Mentally Stable]

(since 30-06-2021 08:46)

Votes: 21

Post Posted: 09-01-2011, 10:22:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stormrager wrote:
I'd vote shadow priest cuz of spam Devouring Plague..
6kgs random priest hits you 4k devouring plague (500 absorbed)x6
You die.
S-a intamplat sa primesc si 10k damage de la ultimul tick de Vampiric Touch (1168 resil)..

S-a intamplat ca esti pala si nu ai auzit ca daca dai dispel la vampiric e de rau, da lasa ca tu ai 1950 cn se pune cu tn.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Darkfly

[Account disabled]

(since 20-07-2011 20:33)

Votes: 8

Post Posted: 10-01-2011, 00:17:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mage logic -

0 0

Back to top
sonny13

[Mentally Stable]

(since 21-01-2012 23:37)

Votes: 5

Post Posted: 10-01-2011, 10:07:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mage+lock+druid resto(holy pala)
3v3 op

Nu se exista !
0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 11-01-2011, 00:11:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
So, tocmai m-am trezit si am vazut most OP class. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut toti "mage" "mage" "mage" "mage". Poi hai sa vedem cum se comporta mage-ul vs fiecare clasa?

Note: o sa vorbesc de gear egal, skill somewhat equal.

vs Warlock: sucky, Nether Protection iti procuie la fiecare hit dai cu 30% damage mai putin + inca 20% de la Soul Link. Daca nu e destro, si e Demonology, ia bataie, daca e Affliction e destul de strans.

vs Rogue: mai nou ii crapa si pe arcane, deci aici n-am ce discuta.

vs Warrior: destul de strans tinand cont ca Warru a primit acum n-spe mii metode sa stea langa tine, doar sa stii juca cu el

vs Priest: Aici as tinde sa zic ca mage-ul castiga, dar privind ultimele Patch Notes, as putea afirma cu usurinta, ca Spriestu' e mai OP ca mage.

vs Paladin: Aici il zdrobeste, spellsteal =win.

vs DK: destul de controversat si aici.

vs Druid: Sa zicem ca dupa o tona de spellsteals, cool counterspells and other stuff, il bate, insa vs Feral e foarte greu.

vs Shaman: mai nou Enhancement Shaman a fost facut mai pentru ochii lumii, iar cand apasa butonul de BoomBeastBox, e kinda like game over. Insa un mage decent ar rezolva problema cu usurinta.

vs Hunter: aici n-am ce povesti, Arcane Shot=Dispel, daca stie hunteru' sa se tina departe, n-are nicio sansa mage-ul.

Bun, si dat fiind faptul ca voi va luati tari in gura si cu Arena Rankings la 2 v 2 de pe original si eu sunt un tip batut in cap, care aduce argumente la ceea ce spune, am numarat componenta fiecarui team de 2 v 2, si a iesit asa:

Hunter: 1 lol
Mage: 11
Warrior: 36
Warlock: 26
Priest: 22
Shaman: 10
Druid: 25
Death Knight: 10
Paladin: 36
Rogue: 8.

Daca nu ma credeti, numarati-i si voi, deci si ipoteza cu arenele cade.

Next up: PvE. Mage Op? Evident, dar nu va ganditi astfel: Sunt clase care au si healing spec si tanking spec. Mage-ul e printre putinele care are direct burst spec, normal ca n-a putea face altceva decat dps. Deci si ipoteza cu PvE-ul cade.

Bun, hai s-o luam si din perspectiva patch-urilor, poate Mage-ul a luat ceva buff imens si-l face acuma op. Ce sa vad? Ultimele 5 patchuri, la mage cate-un tweak la arcane, si la Fingers of Frost...dar stai, ce vad in zare? OMFG Ce wall of text e in dreptul Priestului. Putem afirma cu totii ca priestu' a luat mai multe buffuri ca mage-ul sau ca oricare alta clasa, deci si din ipoteza asta pica.

Bun, ne mai ramane o singura perspectiva. Perspectiva voastra. Faptul ca voua vi se pare greu sa bateti un mage, inseamna ca nu v-ati invatat clasa suficient de bine, sau ca adversarul vostru este mai bun. N-o spun asta ca joc mage si imi apar clasa, o spun ca un sfat prietenesc.

Si in final, nu exista clasa OP. Exista player OP, care isi cunoaste jocul.

Ps: daca mai gasiti contra argumente, ma apuc sa numar si la 3 v 3 sau 5 v 5, unde exista un shaman/paladin/warlock, in fiecare team.

pe bune????

mage vs lock:
destro spell steal nether protection nub
vs demonoloty: lol
vs affliction: mage armor ftw + counterspell cand da unstable affliction si l-ai ars

vs rogue: gg rogue in timp ce inceci sa iesi din miile de root/freeze/slow
arcane > stunlock? blink
fire? esti pe mine? disarm/blazing speed

vs paladin: LOLOLOLOL SPELLSTEAL SKILL AND COUNTERSPELL TRALALALALALALALA IM SO *** SKILLED

vs warrior: cam la fel ca paladinul numai ca o sa trebuiasca sa dea un blink(aoleu cum indraznesti wrarior nesimtit) la unul din charge
ok, poate arcane si fire mai pierdt in fata warriorului,

vs druid: balance: spell steal, counterspell, NUKES MAN NUKES
feral combat: hahahahahahahahahaha iti ard toata mana cand tu incerci sa iesi din feeze/root cu shapwshift sau pur si simplu te omor instant cu fire/arcane burst daca indraznesti sa fi in pisica
risto: spell steal . lol

vs shaman: la fel ca la paladin, doar ca trebuie sa fie atent la totemul de earthbind daca shamanu e pe enh(omg trebuie sa fiu atent la ceva? NERF!)

vs hunter: game over. scz asta e singurul care ma bate. NERF

DK: daca nu esti unholy te-am ras.
daca esti unholy o sa am ceva probleme...dar nimic din ce nu poate fi depasit.

priest: holy shit man, spellsteal, mage armor...haha YOU ARE DOOMED MY LITTLE PRIEST iti dau counterspell pe cast vai ce skillat sunt nu poti face nimic timp de 8 secunde.
ce? esti pe shadow? imi dai dispell? cum indraznesti sa ai o sansa sa ma bati? NERF!

eu is forst mage man, eu va sunt rasplatit pt ca sunt praf la jocul asta. hahahahahaha melee-ul ala e asa de skillat si reuseste sa ajunga la mine folosind toate cooldownurile...hahahahahahahaha dar eu is si mai si...eu cu abilitatti pasive va fac praf man eu am skill.

ce stiti voi. mage takes skill.

PS: nu-mi spune mie ca n-am invatat clasa cum trebuie. stiu foarte bine sa joc, si chiar daca, ca paladin, sunt in dezavantaj mare impotriva unui mage, in 50% din batalii castig. asta se numeste "skill". si nu mai apara mage-ii. sa-i vezi pe foruymurile oficiale cum tremura de frica ca mai toate clasele "OP" din sezonul 7 au luat-o in mutra cu nerfurile. le vine lor randul.

abia astept sa vad lacrimile magilor - - -

Last edited by moonshadow on 13-01-2011, 21:51:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Stormrager

[Chicken Chaser]

(since 28-10-2022 21:10)

Votes: 10

Post Posted: 11-01-2011, 00:27:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

murz wrote:
Stormrager wrote:
I'd vote shadow priest cuz of spam Devouring Plague..
6kgs random priest hits you 4k devouring plague (500 absorbed)x6
You die.

S-a intamplat ca esti pala si nu ai auzit ca daca dai dispel la vampiric e de rau, da lasa ca tu ai 1950 cn se pune cu tn.

S-a intamplat sa fie un duel in care respectivul priest isi testa damage-u pe mine,I've did nothing.

0 0

Back to top
GhiciCine

[Creep]

(since 02-02-2018 14:18)

Votes: 20

Post Posted: 11-01-2011, 02:48:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

| | atat am de zis despre ultimele 2 comentarii.Arcane shot dispel? Ba baiatule tu inca te crezi pe TBC? Singuru dispel care il are hunteru e Tranq shot.

Orice clasa bate orice alta clasa punct! depinde de cine jaoca chiar daca asta e woltk si s-au schimbat multe de la tbc , compatibilitatea dintre , o clasa vs alta clasa inca a ramas.Un topic total fara relevanta parerea mea...mai bine faceati unu ptr Raciale..

Astai parerea mea...ca doar e un forum

http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/Ghicicine/simple
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&n=Gc
0 0

Back to top
ega

[Mentally Stable]

(since 05-12-2015 22:22)

Votes: 5

Post Posted: 11-01-2011, 04:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mage, hunter, rogue ... dueling clases normal ca sunt op
pe langa faptul ca au o gramada de CDuri mai au un alt CD mai nesimtit care scote toate celelalte cduri

sincer ma mir cum de hunter si rogue au asa putine voturi

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 11-01-2011, 07:49:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ega wrote:
pe langa faptul ca au o gramada de CDuri mai au un alt CD mai nesimtit care scote toate celelalte cduri

sincer ma mir cum de hunter si rogue au asa putine voturi

pentru ca sunt clase prost reprezentate, nu e chiar asa de usor sa le joci arenas, muti roguee e o caramida iar un hunter ce pleaca de langa los face in curand "fleosc". Cd resets are awesome, si au si downside la toate clasele care le au

0 0

Back to top
failedd

[nicu gheara]

(since 04-12-2012 13:04)

Votes: 14

Post Posted: 11-01-2011, 16:35:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:

mage vs lock:
destro spell steal nether protection nub
vs demonoloty: lol
vs affliction: mage armor ftw + counterspell cand da unstable affliction si l-ai ars

asta s-o crezi tu

moonshadow wrote:

vs warrior: cam la fel ca paladinul numai ca o sa trebuiasca sa dea un blink(aoleu cum indraznesti wrarior nesimtit) la unul din charge
ok, poate arcane si fire mai pierdt in fata warriorului

spre instiintarea ta fire bate mai lejer warrior decat frost/arcane

moonshadow wrote:

feral combat: hahahahahahahahahaha iti ard toata mana cand tu incerci sa iesi din feeze/root cu shapwshift sau pur si simplu te omor instant cu fire/arcane burst daca indraznesti sa fi in pisica
risto: spell steal . lol

auzi speal steal vs rdrood=win
nu mi pasa ca iau warn dar vorbesti exact ca un retardat.Incearca tu sa spamezi speal steal in duel vs rdrood sa vezi daca castigi

moonshadow wrote:

vs shaman: la fel ca la paladin, doar ca trebuie sa fie atent la totemul de earthbind daca shamanu e pe enh(omg trebuie sa fiu atent la ceva? NERF!)

earthbind?

moonshadow wrote:

DK: daca nu esti unholy te-am ras.
daca esti unholy o sa am ceva probleme...dar nimic din ce nu poate fi depasit.

ia sa ti puna gargoile +2 doturi sa vezi cel mai bati

moonshadow wrote:

priest: holy shit man, spellsteal, mage armor...haha YOU ARE DOOMED MY LITTLE PRIEST iti dau counterspell pe cast vai ce skillat sunt nu poti face nimic timp de 8 secunde.
ce? esti pe shadow? imi dai dispell? cum indraznesti sa ai o sansa sa ma bati? NERF!

clar

moonshadow wrote:

eu is forst mage man, eu va sunt rasplatit pt ca sunt praf la jocul asta. hahahahahaha melee-ul ala e asa de skillat si reuseste sa ajunga la mine folosind toate cooldownurile...hahahahahahahaha dar eu is si mai si...eu cu abilitatti pasive va fac praf man eu am skill.

ce stiti voi. mage takes skill.

am impresia ca te bate grav orice random frostmage de pe sv si de asta esti asa infuriat

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 11-01-2011, 18:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Harsh bro, harsh. Trebuia sa-l lasi :)

Posturi unite automat, 11-01-2011, 18:28:01

Later Edit:

@ Moonshadow: tocmai am vazut ca mi-ai dat reply la post. Iti multumesc pentru asta.
My turn:

a) nu inteleg de ce o dai in suferinte cu "NERF". Recunosc, sunt momente in care urlu "SA-L FRIGA BLIZZARD DE HUNTER OP". Dar nu cer nerf, e doar un joc, jesus -

b) Esti in necunostinta de cauza, imi pare rau sa spun asta. Consideri ca Shadow Priestu trebuie nerfuit din perspectiva mage-ului. Noua ne place. Cand se aduna dots, scoti ice block. Totodata @ faza cu rogue. STUNLOCK=nu poti iesi din stun fiindca ti-ai epuizat trinkets/abilitatile tale de iesire din CC sunt pe cooldown. Mai corect era "stunned? Blink". dar blink nu tine la infinit.

c) "Ce stiti voi? Mage Takes Skill?". Fara suparare dar o s-o spun in numele lui Ingineru, Failed, Nignug, Hanry, Celestior, Fluid (daca mai joaca), Theory (daca mai joaca si el), imi cer scuze daca am uitat vruen mage bun, toti sunt buni in opinia mea: ESTI PRAF! Nu stiu ce joci, probabil shaman, sau ceva clasa care o ia la gaura masiv de la mage. Ia incearca sa joci Frost Mage, sa faci random battlegrounds, sa-ti cauti om sa faci arene, si apoi plange-te de opness. Cand warrioru' si DK-ul te papa in arene cu un paladin in spate, iar warlocku' nu moare nicicum cu un resto/elemental shaman in carca.

Bun, cam asta a fost tot, sa ai o zi faina -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-01-2011, 18:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg o chestie ...in majoritatea bg warr si dk primi .. la dmg si killing blows.. mai ales sa aiba si un dbw nu apuci sa mai dai nimic - +skilled warr and dk players..ce sa mai vrei uitate cum mori

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 11-01-2011, 18:52:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ega wrote:

haha +1 on this one -

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 11-01-2011, 19:52:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Nu inteleg o chestie ...in majoritatea bg warr si dk primi .. la dmg si killing blows.. mai ales sa aiba si un dbw nu apuci sa mai dai nimic - +skilled warr and dk players..ce sa mai vrei uitate cum mori

Normal ca se intampla asa. Cand intra un warr megageared, toti healerii se aduna in jurului lui si curg KBs/HKs garla, dar asta nu inseamna mare lucru. Spriest sau lock solo faci la fel de multe ca si un warr cu enspe healeri.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Next    

The time now is 11-11-2024, 17:31:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x