User
Pass
2FA

Most OP class
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Deci?
Death Knight
15%
 15%  [ 128 ]
Druid
3%
 3%  [ 27 ]
Hunter
4%
 4%  [ 38 ]
Mage
22%
 22%  [ 194 ]
Paladin
13%
 13%  [ 111 ]
Priest
11%
 11%  [ 98 ]
Rogue
6%
 6%  [ 56 ]
Shaman
2%
 2%  [ 22 ]
Warlock
12%
 12%  [ 110 ]
Warrior
8%
 8%  [ 69 ]
Total Votes : 853

Author Message80859
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 11-01-2011, 20:18:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blader wrote:
ryangg wrote:
Nu inteleg o chestie ...in majoritatea bg warr si dk primi .. la dmg si killing blows.. mai ales sa aiba si un dbw nu apuci sa mai dai nimic - +skilled warr and dk players..ce sa mai vrei uitate cum mori

Normal ca se intampla asa. Cand intra un warr megageared, toti healerii se aduna in jurului lui si curg KBs/HKs garla, dar asta nu inseamna mare lucru. Spriest sau lock solo faci la fel de multe ca si un warr cu enspe healeri.

WRONG, hunters pwn bg's , always have, always will. Oh, and resto droods -.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 13-01-2011, 22:05:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Froster

discut frost mage. nu ma intereseaza arcane si fire.

imit comportamentul frost magilor de pe retail

ar trebui sa-i vezi acum

3 sferturi din forumul de DD e numai despre mage.

si nu mai incerca sa zici ca mage-ul nu este OP. nu am nimic personal cu ei, pt ca pe cel putin 50% din ei ii bat lejer cu paladinul meu.

problema este ca pt mine este incredibil de greu sa bat un mage mediocru.

trebuie sa fac urmatoarele:

sa abuzez cat mai tare de los ca sa il fac sa vina langa mine

trebuie sa evit campul deschis

trebuie sa astept sa folosesc hammer of justice dupa ce a dat blink

trebuie sa folosesc hand of freedom la momentul potrivit altfel ori imi da spell steal, ori poly.
de fapt, momentul cel mai bun sa-l folosesc este cand sunt chiar langa el pt ca o sa fie panicat si o sa dea frost nova/blink/whatever si nu se gandeste la spellsteal. in astea 10 secunde, cu putin noroc ii sparg ice barrier si-i dau si putin dmg.

apoi trebuie sa reiau jocul defensiv pana cand hand of freedom isi revine din cooldown.

si sa abuzez de cleanse. mult

magul pe de alta parte are mult mai putine griji.

in primul rand, eu ca paladin sunt penalizat extrem de dur la orice greseala pe care o fac. daca folosesc hand of freedom la momentul nepotrivit, in afara de faptul ca irosesc cooldownul...ii pot da mage-ului un avantaj impotriva altor melee din echipa mea. mai rau...daca dau hand of protection pe un coechipier si-l ia mage-ul e practic o victorie gratis pt mage.

mage-ul pe de alta parte are dreptul sa faca greseli? de ce? intreaba-i pe cei de la blizzard.

daca eu ajung in melee(eu=skilled, mage=idiot ca ma lasat sa ajung in melee) eu sunt penalizat prin frostbite/shattered barrier/ice armor in timp ce mage-ul este rasplatit cu un snare pasiv.

cea ce nu este tocmai corect...daca eu l-am facut pe mage la skill, eu ar trebui sa fiu rasplatit pt asta. mage-ul are frost nova, 2 de fapt, ice block, blink, cone of cold plus toate astea inca o data. in timp ce eu am doar cleanse si hand of freedom, care ambele nu sunt 100% viabile.

si mai mult, mage nu trebuie sa-si faca griji de ordinea in care sa foloseasca root/freeze/snare whatever, pt ca el oricum poate sa le reseteze si sa incerce din nou. a folosit in water elemental aiurea? nuci o problema, dam coldsnap si refacem. nici o alta clasa din joc nu mai are avantajul asta. si nu ma lua cu rogue, rogue are preparation pt ca este dependent de CD. cea ce un mage nu este.

inteleg ca este un sistem de class<<counter-class, dar in cazul mage VS restul lumii(cu cateva exceptii) nu este tocmai in regula.

mage este hard counter pt orice melee(in afara de unholy dk). asta inseamna 12(nu te mai holba, da este aproape jumate din specuri) specuri din 30. in timp ce mage-ul are doar un hard counter(marskmanship/survival hunter) 2 specuri din 30.

mage are ca soft counter: shadow priest, affliction warlock(daca lockul este bun daca nu...pa) unholy death knight. in timp ce el e soft counter pt tot restul specurilor.

ca sa nu mai zic de haste. cu end-game gear polymorph are 0.7 cast time. timpul de reactie al unui om este in general 0.76. da...este sub timpul de reactie al unui om.
+frost boolt sub 1.5 secunde ai alte anomalii.

acum intelegi de ce zic ca este OP?

mage hard counters paladins. pot sa traiesc cu chestia asta, nu ma deranjeaza. dar daca eu sunt suficient de bun incat sa compensez prin jocul meu avantajul pe care-l are mage-ul asupra mea, de ce intervin niste chestii care sunt total paralele cu "skill" aka shattered barrier/ice armor/frostbite care sa ma penalizeze pt ca stiu sa joc?

PS: rog Bg heroes, oameni care nu au trecut niciodata de 1500 ratting in arena, si incepatorii sa se abtina. eu ma refer la un nivel mai inalt de joc.

@tipul ala care s-a gandit ca ar fi constructiv sa se contrazica cu mine...

baiete, invata sa joci un pic, vezi ce talente si efecte are fiecare clasa, apoi mai vorbim. ok?

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 13-01-2011, 22:18:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa e, ret paladin e extrem de complex si greu de jucat, in timp ce magul are 3 butoane si e cea mai simpla clasa

lol

0 0

Back to top
infa

[sefu la magi!!!]

(since 21-04-2013 23:19)

Votes: 13

Post Posted: 13-01-2011, 22:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow - ia intreaba tu hunterii daca au aceeasi parere ca a ta...sau warlocku ...
prin asta vreaus a zik ca duelurile sunt niste mizerii neechilibrate de cele mai multe ori ...deci arenele sunt important si nu cred ca exista vreo clasa OP la arene ( poate anumite combouri iar daca magii fac parte din unele combouri OP nu e obligatoriu ca ei sa fie si OP )

0 0

Back to top
paramedik

[Grinding Machine]

(since 12-11-2018 11:11)

Votes: 11

Post Posted: 13-01-2011, 23:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu exista OP class.... OP e skillul sa zicem...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 14-01-2011, 02:43:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:
@Froster

discut frost mage. nu ma intereseaza arcane si fire.

imit comportamentul frost magilor de pe retail

ar trebui sa-i vezi acum

3 sferturi din forumul de DD e numai despre mage.

si nu mai incerca sa zici ca mage-ul nu este OP. nu am nimic personal cu ei, pt ca pe cel putin 50% din ei ii bat lejer cu paladinul meu.

problema este ca pt mine este incredibil de greu sa bat un mage mediocru.

trebuie sa fac urmatoarele:

sa abuzez cat mai tare de los ca sa il fac sa vina langa mine

trebuie sa evit campul deschis

trebuie sa astept sa folosesc hammer of justice dupa ce a dat blink

trebuie sa folosesc hand of freedom la momentul potrivit altfel ori imi da spell steal, ori poly.
de fapt, momentul cel mai bun sa-l folosesc este cand sunt chiar langa el pt ca o sa fie panicat si o sa dea frost nova/blink/whatever si nu se gandeste la spellsteal. in astea 10 secunde, cu putin noroc ii sparg ice barrier si-i dau si putin dmg.

apoi trebuie sa reiau jocul defensiv pana cand hand of freedom isi revine din cooldown.

si sa abuzez de cleanse. mult

magul pe de alta parte are mult mai putine griji.

in primul rand, eu ca paladin sunt penalizat extrem de dur la orice greseala pe care o fac. daca folosesc hand of freedom la momentul nepotrivit, in afara de faptul ca irosesc cooldownul...ii pot da mage-ului un avantaj impotriva altor melee din echipa mea. mai rau...daca dau hand of protection pe un coechipier si-l ia mage-ul e practic o victorie gratis pt mage.

mage-ul pe de alta parte are dreptul sa faca greseli? de ce? intreaba-i pe cei de la blizzard.

daca eu ajung in melee(eu=skilled, mage=idiot ca ma lasat sa ajung in melee) eu sunt penalizat prin frostbite/shattered barrier/ice armor in timp ce mage-ul este rasplatit cu un snare pasiv.

cea ce nu este tocmai corect...daca eu l-am facut pe mage la skill, eu ar trebui sa fiu rasplatit pt asta. mage-ul are frost nova, 2 de fapt, ice block, blink, cone of cold plus toate astea inca o data. in timp ce eu am doar cleanse si hand of freedom, care ambele nu sunt 100% viabile.

si mai mult, mage nu trebuie sa-si faca griji de ordinea in care sa foloseasca root/freeze/snare whatever, pt ca el oricum poate sa le reseteze si sa incerce din nou. a folosit in water elemental aiurea? nuci o problema, dam coldsnap si refacem. nici o alta clasa din joc nu mai are avantajul asta. si nu ma lua cu rogue, rogue are preparation pt ca este dependent de CD. cea ce un mage nu este.

inteleg ca este un sistem de class<<counter-class, dar in cazul mage VS restul lumii(cu cateva exceptii) nu este tocmai in regula.

mage este hard counter pt orice melee(in afara de unholy dk). asta inseamna 12(nu te mai holba, da este aproape jumate din specuri) specuri din 30. in timp ce mage-ul are doar un hard counter(marskmanship/survival hunter) 2 specuri din 30.

mage are ca soft counter: shadow priest, affliction warlock(daca lockul este bun daca nu...pa) unholy death knight. in timp ce el e soft counter pt tot restul specurilor.

ca sa nu mai zic de haste. cu end-game gear polymorph are 0.7 cast time. timpul de reactie al unui om este in general 0.76. da...este sub timpul de reactie al unui om.
+frost boolt sub 1.5 secunde ai alte anomalii.

acum intelegi de ce zic ca este OP?

mage hard counters paladins. pot sa traiesc cu chestia asta, nu ma deranjeaza. dar daca eu sunt suficient de bun incat sa compensez prin jocul meu avantajul pe care-l are mage-ul asupra mea, de ce intervin niste chestii care sunt total paralele cu "skill" aka shattered barrier/ice armor/frostbite care sa ma penalizeze pt ca stiu sa joc?

PS: rog Bg heroes, oameni care nu au trecut niciodata de 1500 ratting in arena, si incepatorii sa se abtina. eu ma refer la un nivel mai inalt de joc.

@tipul ala care s-a gandit ca ar fi constructiv sa se contrazica cu mine...

baiete, invata sa joci un pic, vezi ce talente si efecte are fiecare clasa, apoi mai vorbim. ok?

3-button classes have their drawbacks you know ...
cat despre topic , am votat lock ... nu ca ar fi cine stie ce overpowered , teoria conspiratiei si mai stiu eu ce . i just can't stand them -
LE: my god cata wall of text

0 0

Back to top
bidfor
[Banned user]

Banned

(since 06-02-2011 03:03)

Votes: 4

Post Posted: 14-01-2011, 09:59:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am avut mag, nu mi-a placut niciodata frost. e nesimtire. pe de alta parte cand jucam arcane cu 2.5k armor si bateam warr sau w/e mi se zicea noob ca am 3 butoane. - Deci ramane magu frost si Dku - imba classes

Cat despre noul realm, nu o sa imi fac nici una din astea 2 si nici warlock , sper. ^_^ P.S. aia de la ally sa va faceti healeri va rog -

0 0

Back to top
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Votes: 31

Post Posted: 14-01-2011, 10:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol @ 1% sham, you kidding?
0 0

Back to top
Dazz
[Banned user]

Banned

(since 25-09-2011 20:40)

Votes: 41

Post Posted: 14-01-2011, 10:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frost mage -.-

Install & Patch World of Warcraft to 3.3.5a
Tutorial Shaman Enhancement
0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 14-01-2011, 11:40:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stigmata wrote:
i just can't stand them -

Mult timp n-am votat nimic in poll pe motiv ca nu consideram ca am un motiv bun sa zic despre o clasa ca e OP. Dar da, in acest moment votez warrior pe motivul invocat de stig. -

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
Kbl

[Mentally Stable]

(since 10-04-2011 20:25)

Votes: 2

Post Posted: 14-01-2011, 12:15:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mage cel mai op glumiti un pala retri rupe mage pe orce spec joaca paladinu este si va fi op
pala retri bate plateri dk/war usor pala retri bate orce usor cu putin skill+ itemele potrivite
cat despre druzi ferar big dmg 10k dmg pe 1050 resilence nici un char nu da atat nici lock

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 14-01-2011, 12:17:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kbl wrote:
mage cel mai op glumiti un pala retri rupe mage pe orce spec joaca paladinu este si va fi op
pala retri bate plateri dk/war usor pala retri bate orce usor cu putin skill+ itemele potrivite
cat despre druzi ferar big dmg 10k dmg pe 1050 resilence nici un char nu da atat nici lock

Lol'd ..... Pala retri bate magu ... that is smthing new.

0 0

Back to top
Dazz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-01-2011, 12:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kbl wrote:

warru arms bate pala retri =)

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 14-01-2011, 12:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dazz wrote:
Kbl wrote:

lol'd again

0 0

Back to top
Dazz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-01-2011, 12:56:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skilz wrote:
Dazz wrote:
Kbl wrote:

lol'd again

Skillz,da-mi si mie full wrathful + smourne sa vezi cum ingenunchez pe fiecare, singurul paladin retri decent care stie sa joace si kiteuiasca calumea un warrior e Gangsterr si atat , aici nu ma poti contrazice ,bafta.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Next    

The time now is 01-02-2025, 19:41:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x