User
Pass
2FA

[FIXED] Mage elemental
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3715
Gotflow
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 05-02-2011, 16:04:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca il pui sa atace si targetul nu e in LOS cu petul ,ramane blocat pe loc nu face nimic. Si daca nu e petu in los cu locul in care vrei sa dai pet freeze nu se intampla nimic. Ori facetica atunci cand pui petu sa atace un target care nu e in los, sa mearga prin stalpi dupa el, ori faceti freeze ca inainte. In starea in care e acum nu il poti folosi aproape deloc.

LE: Also, daca apuca petul sa mearga dupa target sa il atace, in momentul in care ajunge tinta lui dupa un pilar, petul ramane blocat inauntru si nu poate folosi freeze

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 09-02-2011, 15:17:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se uita cineva pe-aici? Sesiune? Confirm, e pain in the ***, nu merge freeze dincolo de LOS, ca sa nu mai zic ca in Ruins of lord Aeron, daca cineva se plaseaza direct in varful mormantului nu ia nici freeze, nici frost nova de la mage (apropo de frost nova, am observat ca de foarte multe ori da doar base damage, nu si freeze, nu stiu daca e normal fara sa scrie pe undeva ca ai dat miss sau a fost resist). Oricum, elementalul...si petii in general nu ar trebui sa tina cont de line of sight cand trebuie sa atace, ar trebui sa mearga singuri dupa target si sa incerce sa execute comanda, iar freeze nu ar trebui sa tina cont de line of sight deloc, cred ca toata lumea stie deja ca poti da freeze dincolo de un pilon/zid/object fata de care casterul sau elementalul nu au aliniament. E aiurea, nu iti ramane decat sa faci cc cu poly si sa dai silence ca freeze si deep freeze daca targetul e la distanta nu le mai poti da din cauza asta.

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-02-2011, 15:29:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=Itc9RVo0jtw:

1:35

@ faza cu frost nova, asa ar trebui sa mearga. Aici Daca dai de sus si el e jos nu ia.

In acelasi filmulet la 1:28 se vede cum trimite petu dupa el si ii da nova, aici daca pui petul sa atace nu face nimic pt ca targetu nu e in LOS si iti e imposibil sa-i dai freeze ca sa il opresti din baut.

Nu stiu de ce ati schimbat ca inainte mergea foarte bine :/
In loc sa se rezolve problemele la mage, tot apar altele noi.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 09-02-2011, 16:40:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm, petul sta pe loc daca nu are los cu targetul.

Quote:
iar freeze nu ar trebui sa tina cont de line of sight deloc, cred ca toata lumea stie deja ca poti da freeze dincolo de un pilon/zid/object fata de care casterul sau elementalul nu au aliniament.

U mad? Ori este los ori nu mai este. No bug here

- Retired -
0 0

Back to top
Furiouslol

[Mentally Stable]

(since 28-01-2019 20:30)

Votes: 3

Post Posted: 09-02-2011, 16:45:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:

Quote:
iar freeze nu ar trebui sa tina cont de line of sight deloc, cred ca toata lumea stie deja ca poti da freeze dincolo de un pilon/zid/object fata de care casterul sau elementalul nu au aliniament.

U nuts?, aoe spells niciodata nu au tinut cont de loss, iar freezu de la elemental e controled ranged aoe spell.

Bugs Bunny is the shit!

Cateodata cand ma plictisesc bat un cui.
0 0

Back to top
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 09-02-2011, 16:49:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furiouslol wrote:
myt42xxx wrote:

Quote:

U nuts?, aoe spells niciodata nu au tinut cont de loss, iar freezu de la elemental e controled ranged aoe spell.

sure...not

http://forum.wow-freakz.com/FIXED-REMINDER-OnLocation-Spells-AOE-t60415.html

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-02-2011, 18:05:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da aici nu e blizard si nu poti trimite petu dupa el sa-i dai Freeze. Degeaba ati pus los la AOE spell daca nu merge treaba asta, ati stricat-o de tot.

E ca si cum ati fi reparat toate abilitatile la rogue care le da din stealth dar nu ar merge stealth, whats the point :I

0 0

Back to top
GhiciCine

[Creep]

(since 02-02-2018 14:18)

Votes: 20

Post Posted: 09-02-2011, 21:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fain ca nu ai zis nimic cand la 3v3 mi-am tinut petu pe pally-ul vostru sa-l tina in combat si pana la plimbat de cateva ori pe langa pilon sa se intepeneasca inaintrul lui ca sa poata iesii din combat sa dea res.Just cute.Dar on topic : Habar nu am cum d

http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/Ghicicine/simple
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&n=Gc
0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

Post Posted: 10-02-2011, 02:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma, la pet nu ar trebui sa tina cont, de cand a facut fixul pentru asa-numitele "pointed spells", care trebuie sa spun ca e cat se poate de corect, s-a stricat asta... la elemental e alta treaba, ar trebui sa mearga dupa target si sa dea waterblot/attack/freeze, dar nu, el sta si iti zice ca nu are LOS.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 10-02-2011, 03:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru moment am scos LoS check doar de la freeze, la restul am lasat fixul.

ypsya wrote:
Ma, la pet nu ar trebui sa tina cont, de cand a facut fixul pentru asa-numitele "pointed spells", care trebuie sa spun ca e cat se poate de corect, s-a stricat asta... la elemental e alta treaba, ar trebui sa mearga dupa target si sa dea waterblot/attack/freeze, dar nu, el sta si iti zice ca nu are LOS.

Nu stiu sigur daca si la freeze e asa, l-am rugat pe Zohl sa faca un screenshot pe blizz:

Iti zice ca nu are LoS si sta

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

Post Posted: 10-02-2011, 16:20:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai zis "pentru moment" inseamna ca mai discutam si exista posibilitatea unui refix,iar daca asta vine, sa fie cel bun/corect, deci - : pe mine m-a dumerit videoclipul postat de gotflow, anume ca acolo e vorba de camp deschis iar petul se duce doar dupa un pilon sa casteze freeze, in printul lui zohl el incearca sa casteze freeze in interiorul unei cladiri, ceea ce mi se pare mai complicat. Chiar sunt curios de treaba asta si nu mai am la dispozitie un mage pe blizz ca sa incerc si eu, dar ar putea sa incerce sa puna freeze dincolo de un simplu deal care totusi mascheaza LOSul.
Totusi sunt aproape sigur ca ar trebui sa mearga in toate arenele (cel putin cele active pe freakz), doar ca nu vad cum ar putea sa mearga exact ca pe blizz, cu petul sa alerge tot podul pentru a da un freeze in partea opusa, la ce le-am mai plati alora un milion juma' pe un gamecard.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 10-02-2011, 16:44:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este cam absurd ceea ce spui tu
Quote:
ar putea sa mearga exact ca pe blizz, cu petul sa alerge tot podul pentru a da un freeze in partea opusa, la ce le-am mai plati alora un milion juma' pe un gamecard.

Pana ajunge petul targetul se poate misca. Care ar mai fi logica? Freeze-ul ala il da AOE nu pe target, sa umble petul dupa target. Ceea ce spui tu seamana cu un trap pus de Hunter. Pun petu sa dea freeze acolo, ca adversarul poate este in trecere.

Shocker baga inapoi LoS la Freeze, ca o sa se planga 99% din shamani si druizi =)

- Retired -
0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-02-2011, 17:08:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Shocker baga inapoi LoS la Freeze, ca o sa se planga 99% din shamani si druizi =)

Cand inveti sa joci pe mage si inveti la ce se foloseste freeze atunci sa vi sa faci astfel de comentarii.

0 0

Back to top
Xh3lar

[Mentaly Stable]

(since 01-11-2014 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 10-02-2011, 19:08:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Este cam absurd ceea ce spui tu
Quote:
ar putea sa mearga exact ca pe blizz, cu petul sa alerge tot podul pentru a da un freeze in partea opusa, la ce le-am mai plati alora un milion juma' pe un gamecard.

Pana ajunge petul targetul se poate misca. Care ar mai fi logica? Freeze-ul ala il da AOE nu pe target, sa umble petul dupa target. Ceea ce spui tu seamana cu un trap pus de Hunter. Pun petu sa dea freeze acolo, ca adversarul poate este in trecere.

A mers fara los check 1 an , mai merge pana se reuseste full fix.

O sa intru azi sa filmez exact cum se comporta petul.

0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

Post Posted: 10-02-2011, 19:56:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e absurd ce am zis eu daca nu privesti in ansamblu, daca incep sa ma documentez si sa vin cu coduri si cu toate astea ca la N.A.S.A., sunt nebun, nu asta am vrut sa spun, sau nu asta trebuia sa intelegeti, nu am mentionat vreun delay ca si cum ai da freeze, petul s-ar duce sa dea freeze si targetul s-ar muta... ar trebui sa dai spellurile pe moment viitor, deci nu la asta m-am referit cand am zis ca petul ar trebui sa alerge in partea opsua, dar ceea ce face exact este asa : il pui sa dea freeze, ia error ca nu e LOS, dar se duce ca sa aiba los, si cand ajunge la capat poti "re-casta" freeze. Cel putin asta am vazut eu in videoclipul lui gotflow. Btw n-am vrut flame sau ceva ...- si nici developper nu m-am dat, dar e logic ce-am zis doar ca s-a inteles gresit. Oricum ideea e ca nu ar trebui sa ramana ca un idiot pe loc petul cand nu are LOS, asta e sigur si poate confirma oricine.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 14 February 2011 01:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-11-2024, 21:26:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x