User
Pass
2FA

Suspect
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message7473
abureala

[TasTe some FuN]

Status: Offline
(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 13-02-2011, 03:41:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu ma uit mai mereu pe el...nu are nimic....iar in deosebire de aproape toti ceilalti admin orice demo fac niciodata nu am pun spec....ca deh orice jucator bun cred ca il duce capul sa dezactiveze....ideea e ca acel demo zici ca e facut cu cs 2030 - nu il pot deschide desi am 2 cs instalate:)....cand o sa vad demoul o sa dau alta parere sau nu...momentan am vrut sa va spun asta....iar el daca ar juca asa codat nu ar sta minute in sir sa intre la echipa mai favorizata ...deh e fragar omu:P...codat ar intra oriunde,ca fraguri ar face oricum:))...nu stiu daca voi reusii sa vad acel demo ...

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Narcis1178

[Mentally Stable]

(since 03-03-2011 16:05)

Votes: 7

Post Posted: 13-02-2011, 04:03:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut si eu demo-ul. - ... Sincer!!!, credeam ca puteti mai mult de atat, valabil pt. unii.

Am sa le iau pe rand fiecare faza care vi se pare dubioasa de wall.

1. Bec razi la faza cu butoiul cu apa ... Uitate la inceputul demo-lui ( cand eram in acelasi loc in care m-ai acuzat ca am wall ) cand trag cu awp-ul in Jupster si ai iau 80 dmg. Dupa aia mai trag odata cu awp-ul si cu deagle dar nu il omor. Il omoara Mohamed |p4yn3| dupa ce am tras tot incarcatorul de la deagle. De ce nu am ramas de la inceput pe prima casa sa il omor pe Jupster care era dupa butoiul cu apa? Am sarit pe cealalta casa, m-am ferit si l-am omorat pe Pitigoi. Atunci nu am avut wall???
M-ai acuzat de wall ca il urmaresc cu tinta??? Nu il urmaream, ma misca stanga-dreapta si asteptam sa iasa pt. ca stiam ca e acolo Jupster. Am vazut ca numai iese, am tras la nimereala. Nu i-am dat cap asa cum spui, ai mai luase cineva dmg. Daca aveam wall, ma opream fara sa ma misc stanga-dreapta si fixam tinta pe el. Cati CT am urmarit prin pereti??? Cati CT am omorat prin pereti sau butoaie cu apa??? 1 ( unu ) Unu care are wall in 2 runde omoara doar 1 om??? Cum spuneam Bec: mai bine ramaneai la counter strike si iti tineai pt. tine parerea.
2. DiaNNa, scuze ca nu stiu cine esti dar sa stii si tu: sunt dependent de sunet si radar ... de tras cu arma trag naspa rau fata de multi alti jucatori. Si ince ceva: joc la boxe de 2 ani si joc mai bine ca multii altii care au casti. M-am adaptat in functie de ce am.
Uitate la faza cand il ating eu pe Jupster si il omoare Mohamed |p4yn3|ca ma intorc cu spatele si vad cum moare Gusteru pe casa din dreapta cum pleaca tero din baza. ( uitate unde tragea Gusteru inainte sa il omoare assasin948). Normal ca ma intorc si il omor pe assasin948 si pe SUOMI. Se numeste spirit de observatie.
3. Cand incepe a 2-a runda ma sui tot pe aceeasi casa si aud zgomot de 43 cu amortizor. Ma intorc si ma uit in baza la tero, vad un tero mort FBI si unu care moare in fata mea LucScaiucar. Normal ca m-am dus si l-am omorat pe AcriturA.
Imediat dupa aia ma intorc si il omor pe SUOMI si langa mine moare un tero "adisor" care statea pe vine si am auzit arma 41 care are un sunet destul de tare si aparte fata de alte arme cand tragi rafale. Cum statea pe vine adisor langa mine si lipit de perete iar sunetul care l-am auzit unde puteam sa ma uit???? Normal ca in fata si l-am omorat pe Silent |Tool|. Daca esti atenta se aude clar directia din care se aud sunetul de 43 cu amortizor si sunetul de 41 in rafale. Cum spuneam .... joc si la boxe.
Mai departe .... *** by Yabu -
Am explicat ca la copii mici - ... daca nici asa nu intelegeti lasativa de counter ca in fara de tras cu arma nu aveti treaba cu cs-ul.
Ma scuzati ca sunt cam arogant ... dar la cati nervi am avut macar ... cu ani in urma la nervi numai injuraturi si lucruri porcoase scriam scriam de la a la z.

Singura nedumerire este de ce mi-a aparut ip-ul 86.124.183.12 cand eu stiu ca ip-ul meu e 79.112...

Inca ceva ... Intru noaptea asta ( 11 spre 12 feb ) la 12-12,30 pe servar si InFestatul ( sa ma scuze ca nu i-am scris bine nikul ) imi spune ca nu am ce cauta pe servar si imi da ban. Intru din nou ( am ip dinamic ) sa intreb unde anume sa caut pe forum. Nici nu apuc sa scriu ca primesc "***". Noroc ca mi-a raspunz WEREZ unde sa caut.
Infestat sau WEREZ ( nush care din voi a dat ban si *** ) De ce mi-ai dat ban??? S-a luat vreo decizie in priviinta mea??? Ai vazut scris la topicul "demo-ri" scris Topic Closed ... Gru|a wall nu are ce cauta pe servar???
Nu e frumos din partea celui care a facut lucrul asta. A 3-a oara in 3 zile cand schimb cs-ul din cauza ca am luat "***"
Te arunci cu capul inainte ... stai linistit ca nu am omorat pe nimeni.
Hai ca ies ca e dimineata si mi-am facut destui nervi cu DiaNNa, Tigreus, Bec, AdV, <NBK>Snap si Infestat ( care are admin si prima data l-am vazut pe servar acum o saptamana ) ... oameni care aveam pretentii mai mari.

P.S. Abureala dupa ce dezarhivezi fisierul cu demo-ul, fisierul dezarhivat apare cu nikul Sicran. Da un rename la nick si adauga ".dem" adik Sicran.dem Mai departe stii ... in bagi in cs ... bla, bla, bla

0 0

Back to top
DiaNNa ;x

[Mentally Stable]

(since 28-02-2011 20:24)

Votes: 4

Post Posted: 13-02-2011, 11:08:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frumoasa poveste de dragoste,la inceput de runda...esti dependent de sunet - si eu sunt popa -.
Sunt faze in demo in care se vede ca esti atent la anumiti playeri,dar pe toti ii vezi prin pereti.Treaba cu sunetu du-te si posteaza pe forumurile pgl,poate ti se face propunere sa joci in divizii

0 0

Back to top
Tigreus

[# UlTrAs AU% #]

(since 14-07-2011 19:38)

Votes: 5

Post Posted: 13-02-2011, 11:10:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
P.S. Tigreus ai uitat cand erai spectator si dormeai pe Kabul si am reclamat 2-3 codati in 10 minute, iar cand le-ai facut poze, am avut drepatate??? Deci mai usor cu acuzele si fii mai calculat in ceea ce scrii.

Hahaha - mosh, eu daca stau spec inseamna ca 90% ma uit pe playeri (iar restu' de 10% vb la tel) - eu ma uit pe cineva inainte de a anunta voi pe amx_page! drept dovada ca nici nu fac frage..si am ditamai lista de codalai si pc plin de poze si demo-uri la playeri... si ff rar anunti u ceva pe amx_page!....sper ca am lamurit asta!

ip-ul tau e (sau arata) : 86.124.182.199 pt ca ti-am mai facut poze , deci ala care incepe cu 79 sa fie banat!

mai incarc si eu un demo cu nick-ul de krinul cu o faza suspecta in runda 2, cd arunci he iti dai seama ca dupa zidul 2 e rossi pe care il iei , apoi la zidul 1 "iti dai seama" ca mai e un player rihno (asta e faza suspecta) ---->> KRINUL
dupa demo ti-am facut poze care arata asa (clean pe 06/01/11) ------>>> POZE KRINUL

Joci bn , dar unele faze sunt suspecte sau bulaneala - inainte stiu ca jucai cu steam....acum nu-l mai ai -

La munk, nu la intins mana!!! -
0 0

Back to top
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 13-02-2011, 11:54:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In sfarsit ai raspuns si tu....Asa....cum spuneam si inainte "Stii sa te ascunzi bine in asa fel incat sa nu ne dam seama ca ai wall" Se vede clar cum te uiti pe ei si ii astepti sa iasa miscandu-te stanga dreapta -....Ex: La scara a 2-ua de la ct din baza te-ai uitat pe el si apoi ai asteptat sa iasa facandu-ti alta ocupatie:"Trageai aiurea prin pereti"
Si apoi cand a uracat ala pe scara erai deja cu tinta pusa...nu-mi spune mie ca joci la sound pe ww....Pana nici cei din PGL nu joaca asa bine..nici macar nu ai steam dar nu e asta o problema....Treaba e ca joci codat si nu are rost sa mai postezi aiurea...si nu am zis numai eu ca ai cod toti admini - Deci Ion acum te-ai convins ca gruia cel adevarat a fost!
Gru|a frumosule se scrie InFesT nu Infestat lasa-ti arfele deoparte cand postezi aici....iar infest sunt eu si nu sunt champ sa dau ban - Ti-am zis ca nu ai ce cauta pe srv pana nu dai o explicatie pe forum -

0 0

Back to top
vVv

[Mentally Stable]

(since 28-10-2012 08:25)

Post Posted: 13-02-2011, 13:02:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

voi nu faceti diferenta intre skill + sunet si wall si e grav asta mai ales ca unii dintre voi va mai dati si pegelisti,iar la faza cu ip-ul am patit si eu sa-mi ia ip-ul asta cu 86. ns din ce motiv, dar tot de rds iasi apartine.
dovada: http://www.ip-adress.com/ip_tracer/86.124.183.12

Posturi unite automat, 13-02-2011, 13:02:20

ion.mzk wrote:
Cel din demo nu este adevaratul Gru|a, cineva i-a aflat parola de la slot.

Quote:
L 02/12/2011 - 18:05:36: "Gru|a<6338><VALVE_ID_LAN><>" connected, address "86.124.183.12:27005"
L 02/12/2011 - 18:09:52: "Gru|a<6338><VALVE_ID_LAN><CT>" changed name to "S|cran"
L 02/12/2011 - 19:01:55: ADMIN Freakz * Yabu: *** S|cran

86.124.183.12 - ip-ul celui care a fost prins codat, ip din Iasi
79.112.63.76 - ip-ul adevaratului Gru|a care a intrat acum jumatate de ora pe server, provine din Cluj

Asteptam un raspuns si din partea lui, pana atunci are slotul suspendat.

ioane ns de unde ai dedus tu ca ip-ul ala e din cluj,uite aici: http://www.ipaddress.com/ip_lookup/79.112.63.76

0 0

Back to top
Narcis1178

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-02-2011, 13:06:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DiaNNa cu tine ma abtin sa-ti raspund la aberatiile scrise.

Bec onanistule daca te uiti la a 2-a mea postare am scris : "Intru noaptea asta ( 11 spre 12 feb ) la 12-12,30 pe servar si InFestatul ( sa ma scuze ca nu i-am scris bine nikul )"
Cat despre explicatiile tale ca urmaresc, ca fac, ca dreg ... e clar ca te bate sunetul, radarul si spiritul de observatie.

Am sa las pe cai care se pricep mai bine si la altceva ( sunet, radar ) in afara de tras cu arma sa-si dea cu parerea.

Tigreus lasama naibii .. daca la demo cu Krinul ti se pare ca sunt suspect inseamna ca tu habar nu ai sa faci diferenta intre un jocator normal si unu cu wall. Ca admin esti corect ... urmaresti codatii, raspunzi la reclamatii. Mai rau stai cu spiritul de observatie -, cu parerile si acuzatiile nefondate.
La demo daca esti atent inainte sa il omor pe Rossi si pe rhino ma uit cum pleaca 2 tero pe acolo si pe amandoi ai ooara rhino. Dupa aia il omor pe OBO si pe Rossi, dar nu pe rhino. Normal sa ma uit la colt sa vad daca e rhino. Dar curios e cum de nu l-am vazut pe PumY sau la inceputul hartei pe Padre Mucalhino??? Sau dupa ce kkk l-a omorat ep Dire in fata mea, eu il omor pe kkk ... cum de nu l-am vazut pe razer! ???

Inca ceva ... de fiecare data cand mi s-au facut poze cu Krinul, mereu am dat acelasi id de mess si pe mess mereu am spus ca sunt Gru|a ... DA.
Cat despre ala care a jucat cu Krinul ... i-am spus lui cath^^ ca numai joc cu Krnul pt. ca intrase unu cu ip 79.114. si juca mereu cu nikul asta. Int, Ghem Alexander si cath^^ chiar l-au prins pe ala care juca cu nikul meu.
Si de atunci joc cu S|cran si tot asa cand mi s-au facut poze am spus ca sunt Gru|a si am dat acelasi id de mess.

Cat de spre ip ... stiu ca am 79.112... dar si 86.124... e tot ip de Iasi si tot de la RCS-RDS
Ip-ul meu acum in momentul asta: http://www.ip-adress.com/
Deci ambele ip-ri sunt din Iasi de la RCS-RDS.

Daca vreti cu adevarat sa aflati chesti cu ip-le sunati la 0332/400401 si o sa va lamureasca un operator de la RCS-RDS de ce mai apare din cand in cand ip-ul 86.124... cand eu stiu ca am 79.112...

Last edited by Narcis1178 on 13-02-2011, 13:50:31; edited 3 times in total
0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 13-02-2011, 14:05:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ii dadusem trace la IP cand facuse reclamatie pe sin si imi aratase Cluj. N-am mai stat sa verific si acum, stiam ca avea IP-ul de forma 79.112.xxx.xxx. Greseala mea..

@Narcis Citisem pm-ul tau, m-am gandit ca dupa ce-ti trece supararea vei intra iar si-ti va fi util slotul, sper ca nu te-a deranjat cu nimic faptul ca l-am lasat.

Ma uit la demo si voi reveni cu o parere.

Posturi unite automat, 13-02-2011, 14:05:22

Ma asteptam la un demo mai dificil, parerea mea e ca joaca la sunet fara wall. Astept si alte pareri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Face_Book

[Mentally Stable]

(since 23-09-2012 21:15)

Votes: 2

Post Posted: 13-02-2011, 14:34:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În primul demo postat de Yabu are wall clar. Am încetat sã mã uit la tot demo-ul cã deja vãzusem prea multe.

Mã Gru|a noi nu prea ne cunoaºtem, dar te ºtiu pe server de mult timp ºi sincer m-ai dezamãgit într-un fel când m-am uitat pe demo-ul ãla. Sincer oricine ar fi în postura ta acuma ºi-ar gãsi fel ºi fel de scuze dar nu scuze care sã dovedeascã cã n-ai wall, scuze care doar pun pe gânduri adminii. Pãrerea mea ai wall clar nu ºtiu ce rost mai are sã continuaþi discuþia, au fost alþii care au luat ban pentru mai puþin.

CS 1.6 Map Alert
Screen-Shot Checker(BMP/TGA) [WORKING]

0 0

Back to top
cathNO1

[Creep]

(since 24-12-2012 17:29)

Votes: 9

Post Posted: 13-02-2011, 14:43:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu unde observati voi wallu... m-am uitat de 3 ori la demo cu castile puse si mi-am dat seama de faptu ca joaca la sunet si se uita si la radar.
0 0

Back to top
Face_Book

[Mentally Stable]

(since 23-09-2012 21:15)

Votes: 2

Post Posted: 13-02-2011, 14:50:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cathNO1 wrote:
Nu stiu unde observati voi wallu... m-am uitat de 3 ori la demo cu castile puse si mi-am dat seama de faptu ca joaca la sunet si se uita si la radar.

întradevãr îþi dai seama cã nu e unu de-al tãu prin preajmã. dar e vorba de modul în care un wallist se uitã prin pereþi, de modul cum iese pe el. mai uita-te odatã cu atenþie.
cum a spus ºi werez într-un post: "oricine poate cãlca strâmb"

CS 1.6 Map Alert
Screen-Shot Checker(BMP/TGA) [WORKING]

0 0

Back to top
DiaNNa ;x

[Mentally Stable]

(since 28-02-2011 20:24)

Post Posted: 13-02-2011, 14:52:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu jucam pe server,jucam si eu la sunet...acest gruia care vad ca este simpatizat de multi,il cam batea sunetu pe westood.Vad ca unii spun ca au urmarit demo cu casti,pai sunt vreo 2-3-4-5 faze in care domnu gruia asteapta la "sunet" jucatori care merg la walk - Faza cum ca se uita la radar,e penibila,te uiti la radar cand ramai in 5-6,ai aceleasi echipe,nu cand sunt 15 si toti 15 pe 1 m2
0 0

Back to top
Narcis1178

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-02-2011, 15:19:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Facebook fara suparare ... de multe ori ma uitam pe tine cand eram in aceeasi echipa. Tragi foarte bine dar cu sunetul si radarul esti la pamant. Si de multe ori am vrut sa-ti spun lucrul sta cand eram pe servar da nu voiam sa te jignesc.
Unde ti se pare tie ca ma uiti prin pereti??? Cand ma uit prin pereti stii tu ca acolo unde ma uit eu sunt CT??? Ai vezi tu prin pereti pe CT??? Vezi tu in demo ca eu omor CT prin pereti??? Singura faza controversata e cand il omor pe ala prin bazinul cu apa. Restul fazelor daca te uiti atent la demo ... ba ma opresc si incerc sa aud sunetul, ba observ si ma uit la oamenii mei (tero ) care ai vad ca mor in fata mea.
Vorba ta Facebook ... ne cunoastem te repect ... dar te bate sunetul si radarul si pe tine.
P.S. Daca era sa joc cu wall ... nu imi era frica sau rusine sa recunosc. Mi se mai dadea o sansa. Aberatia lui DiaNNa: sunt simpatizat pe servar.
Daca decizia finala o sa fie impotriva mea ... mai bine numai joc pe acest servar, decat sa mint ca am jucat cu wall si sa joc in continuare pe el. Sunt mii de servare ... dar pe war3 am jucat cel mai mult timp si constant si in toate pozele facute, le-am dat imediat si am iesit curat.

DiaNNa ... eu ma uit la radar de la inceputul rundei si pana la sfarsit. Radarul imi arata in ce parte imi sunt coechipierii, unde mor coechipierii si restul tine de observatie si sunet. La sunet sunt 2 faze: cand ai omor pe AcriturA si Silent|Tool|. Unde sunt 2,3,4,5 faze cand joc la sunet?? Restul fazelor ma uit exact cand mor oamenii mei si in ce directie se uita atunci cand mor.
Nu vreau sa te jignesc ... incerci sa te faci placuta si sa iesi in evidenta pe forum si pe servar ... dar cu aberatii -

Inca ceva ... Daca jucam cu wall nu faceam mereu reclamatii pe amx_page cand ma omora unul care il suspectam de wall. Doar aveam si eu wall si putea sa il omor si eu. Si am destui codati reclamati si prinsi de admini pe servar. Si daca aveam wall nu ma plangeam mereu la admini si le ziceam sa repare servarul ca merge ca o baba sau ca houstul caraie si maine poimaine pica de tot -) Uite 2 lucruri simple dar LOGICE in care demonstrez ca nu am jucat cu wall si ca jucam des pe servar. Unu care joaca cu wall nu ai pasa de asa ceva.

Nu am sa ma mai enervez si sa dau explicatii la parerile, acuzatiile si aberatiile unora care cred ca se pricep la CS.
Eu mi-am spus foarte clar punctul de vedere, am dat explicatiile necesare pt. cei ce stiu cu ce se mananca CS_ul si din tot reiese ca imi place sa joc pe war3 si nu riscam sa joc cu wall dupa aproape 1 an in care am jucat aproape zi de zi constatnt pe servar.

Te iau peste picior Bec ... vreo problema??? Imi spui mie de arfe cand tu esti ala care incerci sa-ti impui punctul de vedere cu forta??? Lasa impresiile astea de 2 lei si faptul ca ai champ ... nu dau 2 bani pe lucrurile aste. Hai Pa!!! nu meriti.

Am sa astept decizia finala si oricare ar fi am sa ma conformez.

Last edited by Narcis1178 on 13-02-2011, 16:02:47; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 13-02-2011, 15:34:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa "Presupunem" ca "nu" ai wall dar ce ne facem cu tine ca esti in lista lui darki de banuri pt nepredare ss?cum explici asta?
Si app tu ce vezi ma in radar?-)) eu vad numai echipa in care sunt nu sunt ca tine sa-i vad pe toti -
Esti convins acum ca nu numai eu am zis ca ai wall?Sau vrei sa-ti desenez?
Si vad ca ne cam iei peste picior.....nu te compari nici pe sfert cu "TiGer" asa ca nu mai fii asa arogant..nu-ti mai da tu fente ca nu suntem noi obligati sa tii le ascultam
P.S:incearca sa nu mai aduci asemenea vorbe la adresa noastra...
Poti astepta parerea ownarilor pana atunci ia-ti un dex!

0 0

Back to top
vVv

[Mentally Stable]

(since 28-10-2012 08:25)

Post Posted: 13-02-2011, 15:46:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cathNO1 wrote:

+1
in sfarsit cineva care stie jocul,

face book si dianna apucativa de alt joc ca nu aveti treaba

Posturi unite automat, 13-02-2011, 15:46:27

Bec wrote:
Sa "Presupunem" ca "nu" ai wall dar ce ne facem cu tine ca esti in lista lui darki de banuri pt nepredare ss?cum explici asta?
Si app tu ce vezi ma in radar?-)) eu vad numai echipa in care sunt nu sunt ca tine sa-i vad pe toti -
Esti convins acum ca nu numai eu am zis ca ai wall?Sau vrei sa-ti desenez?
Si vad ca ne cam iei peste picior.....nu te compari nici pe sfert cu "TiGer" asa ca nu mai fii asa arogant..nu-ti mai da tu fente ca nu suntem noi obligati sa tii le ascultam
P.S:incearca sa nu mai aduci asemenea vorbe la adresa noastra...
Poti astepta parerea ownarilor pana atunci ia-ti un dex!

se vede ca nu stii jocul.....
te folosesti de sunet si de radar ca sa te orientezi unde sant jucatorii adversi (dar pe tine te bate radarul iti zic sigur)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 19 February 2011 20:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 24-02-2025, 10:26:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password